7 Септември, 2018 13:30 1 900 3

Тръмп възпя срещата си с Путин

  • доналд тръмп-
  • среща-
  • владимир путин

Според президента на САЩ срещата е била от най-добрите в живота му

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е определил срещата си с руския държавен глава Владимир Путин като една от най-добрите в живота му, съобщи ТАСС.

Тръмп е заявил това пред свои привърженици в щата Монтана.

„Една от най-добрите срещи в живота ми беше тази с руския президент Владимир Путин“, заяви Тръмп .

Някои негови критици го обвиниха, че се е държал твърде приятелски по време на срещата. Според Тръмп те са искали да се държи все едно е на боксов мач.

В същото време от Кремъл обявиха, че към момента не се подготвя нова среща между двамата президенти. Русия все още разглежда поканата за Путин да посети Париж на 11 ноември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Tupite kravari

    11 2 Отговор
    Евала на Тръмп!Едиствения нкоито дърпат конците в Америка.Те и за това корумпираната медия която промива мозъците на американските граждани едва ли не го изкарва дявол и му иска импийчмънт.Дръж се бай Дони с теб сме!
  • 2 Tupite kravari

    11 1 Отговор
    Евала на Тръмп!Едиствения президент на Сащ който иска мир и не се подчинява на еврейте които дърпат конците там!Те и за това корумпираните медий в Америка го изкарват едва ли не сатаната и му искат импийчмънт.Дръж се бай Дони с теб сме!
  • 3 СЛАВА НА РУСКИЯТ ПАТРИАРХ ЦЪРКВА И БИЗНЕ

    1 4 Отговор
    ТРЪМп хич не е добре Добре че тази страна се управлява физически от Пентагона и още по добре е че лудия макс си мисли че той управлява сащ Сещам се и за една друга свръх държава Руските войници нямат работа в сирия да се приберАт срочно у дома и да си поОправят хубавите наистина слаДки женички да се понаПият като бели хора /въпреки че вече са църни араби от яркото слънце на пустинята/ за да не го направим това действИе ние смелите български натовски воини В КОМБИНА с големите църни ланги от далечния запад след мноОого успешен десант в крим Нашите комуняги да не сИ точат зъбите за рускини защото са негодни за военна служба съЩо като негодния им и мнооГо тъп президент и ще бъдат сваляни и потапяни от руската армия в черно море където може да го подухат под вода но ние смелите натовски и супер подготвени воини ще намажеме с рускини водка и хайвер в крим