8 Септември, 2018 20:20 1 499 23

Задържаха сътрудници на Навални

  • русия-
  • арест-
  • алексей навални

Полиция е нахлула в централа на движението на опозиционера

Осем сътрудници от московския щаб на руския опозиционер Алексей Навални са били задържани от руските власти, съобщи Regnum.

Полицията е влязла в щаба на движението на Навални. Информацията беше обявена от представителя на Навални – Николай Ляскин.

Задържани са били осем души. По-късно те са били пуснати, без да им бъде съставян протокол.

На 9-ти септември организацията на Навални планира масови протести в цялата страна. Властите в Москва не са дали позволение за такива. От там предупредиха Навални, че може да носи отговорност при провеждането на такива.

Все пак демонстрацията се планира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    6 9 Отговор
    Империята на злото и лъжата!
  • 2 Питанка

    7 8 Отговор
    А защо не разрешават митинги не разбрах ?

    Коментиран от #4

  • 3 тире

    13 7 Отговор
    под "сътрудници" разбирай - соросоиди
  • 4 Масон

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "Питанка":

    Защото в Русия има демокрация и свобода на словото!
  • 5 плевен

    11 6 Отговор
    За протестите на Навални са необходими сто човека и сто западни медии. Циркаджия. Жалко че заради криминалното му досие не го допуснаха до изборите не го допуснаха до изборите. Щеше да се види каква част от единия процент стои зад него.

    Коментиран от #6, #21

  • 6 юрист

    2 9 Отговор

    До коментар #5 от "плевен":

    “...Публикувано във факти.бг: Жалко че заради криминалното му досие...“Тцъ, тцъ, тцъ- то пък едно “криминално досие“.... Събрал 1000 човека на митинг, който не бил официално разрешен- мноооого “криминално“ досие, да знаеш:) Не е крал като нашите бесепари, не е вземал нонстоп подкупи като тях, не е убивал...Нашите политици биха завидели на такова “крими досие“:) Особено онзи- сидеров, с ПЕТ присъди, влезли в законна сила, ЗА ХУЛИГАНСТВО и за демонстриране на цинизъм и грубо незачитане на обществения ред....

    Коментиран от #7, #9, #10

  • 7 плевен

    8 4 Отговор

    До коментар #6 от "юрист":

    За присвояване.

    Коментиран от #8

  • 8 юрист

    2 8 Отговор

    До коментар #7 от "плевен":

    Абе...то в русия присвояването става чрез своене на финанси първо от шефовете, а после изгарят и бушоните- почти като у нас, в България:) Та...дай ми следственото дело, прокурорската преписка и нека видя как точно са водени, пък после пиши, че е осъден за присвояване- нали знаеш, че в русия присвояване не може да стане по друг начин, освен гореописания...Явно не се е отчел финансово на политическият си чадър от средния ешелон и хоп- присъдата готова:)

    Коментиран от #11

  • 9 без мозък

    10 3 Отговор

    До коментар #6 от "юрист":

    Не се изказвай неподготвен, не е здравословно в професията ти! Навални е осъден по делото "Киров лес", за злоупотреба с дървен материал на стойност половин милион долара!

    Коментиран от #14

  • 10 Барчо

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "юрист":

    Логиката нещо много ти куца. Ми естествено че не е крал, защото не е бил във властта. И щом не е разрешен протест, манифестация, гейски парад или нещо такова от властта, значи провеждането въпреки това е престъпление. Вие най-добре трябва да знаете това, юристе! Ако има претенции да се жалва по етажите. Ако няма тая възможност да се кандидатира и да го видим. Ако той не може, да си представи протеже, което ще следва линията му.

    Коментиран от #13

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 плевен

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "Барчо":

    Когато е крал е бил във властта. След присъдата мина в опозиция. Не мога да разбера защо Запада заложи на него. Имаха по-добри варианти. Понякога си мисля, че Путин го е одобрил.
  • 14 юрист

    2 8 Отговор

    До коментар #9 от "без мозък":

    Из вики-то“...Дело «Кировлеса»[1] — уголовный процесс[2] по обвинению общественного и политического деятеля А. А. Навального, РАБОТАВШЕГО в 2009 году СОВЕТНИКА ГУБЕРНАТОРА Кировской области Н. Ю. Белых на общественных началах...“ Тцъ, тцъ, тцъ- взех, че познах:) А сега прочети внимателно първото изречение от мой коментар № 8:)

    Коментиран от #15

  • 15 без мозък

    8 2 Отговор

    До коментар #14 от "юрист":

    Ето ти твоя пост номер 6-Публикувано във факти.бг: “...Публикувано във факти.бг: Жалко че заради криминалното му досие...“Тцъ, тцъ, тцъ- то пък едно “криминално досие“.... Събрал 1000 човека на митинг, който не бил официално разрешен- мноооого “криминално“ досие, да знаеш:)
    За коментар номер 8-той е без значение, при влязла в сила присъда! Като не ти отърва-международния съд, не по сайтовете да се плюнчеш!

    Коментиран от #16

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 плевен

    6 2 Отговор

    До коментар #16 от "юрист":

    Толкова приказки за един крадец?

    Коментиран от #19

  • 18 стоян георгиев

    1 8 Отговор
    руските ватници се видяха в чудо с този смел човечец .немогат ни да го уплашат ни да го прецакат.остава да го убият,но тва само ще предизвика появата на нов на негово място.опитваха се да го дискредитират по всички известни на тях начини.че е крадец че е подкупен от запада че няма подкрепа и е маловажен,че е престъпник...местните глашатаи на лъжата строго съблюдават спуснатите им опорни точки и потдържат версиите на терен.
  • 19 Диди

    5 6 Отговор

    До коментар #17 от "плевен":

    А Путин и неговата потеря от мошеници не са ли крадци?

    Коментиран от #20

  • 20 Бесен Язовец

    1 5 Отговор

    До коментар #19 от "Диди":

    Крадци са разбира се Диди и то от най висока класа ! Именно и затова те не оставят Навални на мира, понеже той ги разобличава постоянно и пуска в тубата все нови и нови клипчета за тяхните кражби и за тяхните баснословни богатства, които са натрупани от присвояването на народни средства и държвни ресурси. Тези клипове за кражбите на руските чиновници са гледани и одобрявани от милиони и милиони руски граждани ! Именно заради този факт Навални е като една голяма кост в гърлото на руската управническо-крадлива сган и заради това те не го оставят на мира и използват всякакви средства за очерняването и опетняването на доброто му име. Виж Диди, даже и тук е пълно с платени троло-каскети, които след всяка една тукашна новина за Навални се нахвърлят като гладни псета, да хапят и да хвърлят отровни слюнки !

    Коментиран от #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Румяна Костова

    6 2 Отговор

    До коментар #20 от "Бесен Язовец":

    Виждали ли сте изобличаващи клипове на Навални?Това са снимки от Google на някой имот,без никакви документи за собственост ,с единственото предположение ,обосновано на слухове.Миналата година Навални ,,разобличи "също и Соловьов за къща в Италия.За същата има признания още преди 2 години на самият Соловьов ,че е негова.Журналистът е
    имал бизнес в Америка,съвсем не беден човек и защо пък да не може да си позволи къща в Италия? На тази дейност на Навални вярва само неговия електората от непълнолетни.А знаете ли ,че той посяга само на определени личности и не засяга например никога Ходорковски,който е един от финансистите на Навални.Корупция в Русия разбира се има ,но не е Навални човекът ,който цели да се бори с нея!

    Коментиран от #23

  • 23 Барчо

    4 2 Отговор

    До коментар #22 от "Румяна Костова":

    Виждал съм "изобличителните" клипове на Нахални. Рядко се случва да се види подобна порнография. Лети си един дрон и снима някакъв полуостров с къща на него и гласът може да озвучи каквото си иска. А дрона лети на такава височина, че нищо не може определено да се види. Само петна наподобяващи хем на нещо, хем на нищо. Тези клипове може да са снимани дори и не в Русия, а да речем и в кравария. Хубавото в случая е, че балъците там не са толкова много колкото тук и да вярват на всяка простотия. Ако подобно нещо се случеше в кравария, Нахални щеше да е в пандиза без да излиза и да плаща като поп за обиди и набедявания.
    А и той не е никаква опозиция, защото неговата програма е да върне Русия по елциново време да бъде подарена на части за обори.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания