Last news in Fakti

8 Септември, 2018 19:26 12 246 13

Мистерия около смъртта на красавицата на милиардерската яхта

  • шинейд макнмара-
  • яхта-
  • полиция

Шинейд Макнамара била разстроена в минутите преди инцидента

Моделът Шинейд Макнамара, която беше открита на яхтата на милиардер край Гърция, е оставила съобщение преди смъртта си, съобщи News.com.au.

Макнамара е популярен модел в Instagram. Там тя има хиляди последователи.

Тя беше открита в яхтата на мексиканския милиардер Алберто Баилереса. Макнамара се е обадила на майка си часове преди смъртта си. Тя й е разказала за инцидент, който е имала с охраната на яхтата. Момичето е било разстроено и в сълзи.

Според семейството й преди това тя е била видимо щастлива от работата си. Все още обаче не става ясно каква точно е била работата й.

Тя беше открита обесена на палубата на съоръжението. Според нейните близки, лекарката на яхтата се е опитвала да я съживи дълго преди да дойде бърза помощ. За това и те си задават въпроса защо медицински екипи не са били извикани по-бързо.

Гръцките власти вече провеждат разследване и на този етап всичко сочи самоубийство. Във фаталната нощ момичето е било на бар с приятели, а след това е било забелязано да разговаря около 15 минути с един от охранителите на яхтата.

Проверяват се и записите от камерите на яхтата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 момче симпатично

    54 2 Отговор
    То е ясно какво е работела на яхтата.Въртяла е сви....ки. Продавала е тялото си са пари.Защо на мен не ми се лепят.Не съм грозноват.Не се лепят защото съм БЕДЕН като църковна мишка.Затова.Трябваше да навърша Христова възраст за да разбера ,че в този живот момичетата не търсят любовта а гледат финансовия материален интерес.Жалката истина от живота.
  • 2 михаела транс

    25 1 Отговор
    На тази к.....ва пари,много пари ама много пари вече няма да и трябват.
  • 3 Пепеляшка

    27 0 Отговор
    Ако си беше стояла мирно и тихо в скромната бащина къща щеше да се радва все още на изгрева и залеза, на слънцето и луната на цветята и животните ,макар и бедна.Да ама не.Явно лъжицата с пчелен мед е била прекалено голяма за нейната уста.
  • 4 забележете

    25 0 Отговор
    На 20 години.На луксозна яхта. На частната яхта на чичо милиардер.Милиардер !!!!!Не милионер? Или обикновенно момче,да не дава Гос...д някой бедняк.Тази златотърсачка Бая високо се е целела.И е получила фатално падане.Родителите явно добре в кавички са я възпитали
  • 5 Bahti

    21 3 Отговор
    Изгърмела е от Бело. Кво толко се чудят?

    Коментиран от #7

  • 6 Реален случай

    33 0 Отговор
    Пише в симпатично момче с добро телосложение.Интелигентно и възпитано.Защо тази красавица не беше дошла вкъщи?Щях да я обичам,уважавам,нося на ръце.Ще ви кажа защо?Защото в хладилника имам Две кисели млека,7/8 големи картофа и Почти два хляба.Затова.
  • 7 дедо Боре

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "Bahti":

    Абе момче младо.Предполагам че си софянче.Ама лошото е че и ти май земаш от теа наркотици.
  • 8 Kcaniba

    11 2 Отговор
    Красив траверс , мис инстаграм..блабла
    Що ни занимавате с платените к...
  • 9 ФБЩ

    7 2 Отговор
    Поредния миндил...
  • 10 ванката

    8 0 Отговор
    ....по всичко личи че е самоубииство .... е как няма да е човека е милиардер все пак а гърция е бедна...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 895

    2 2 Отговор
    Sheet happens! (Гадостите се случват!)

    Коментиран от #13

  • 13 Ко речи

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "895":

    Това което си написал се превежда - лист хартия се случва ????
    WTF - като не ти е ясно нещо, щ'о се мъчиш :)
Новини по държави: