Last news in Fakti

11 Септември, 2018 13:51 2 264 6

Иран готов да отвърне десетократно на всеки удар

  • иран-
  • удар-
  • отвърне

Страната е готова да се отбранява във всяка област

Иран готов да отвърне десетократно на всеки удар - 1
Снимка: БТА/AP

Властите в Иран са готови да отговорят на всяка атака срещу страната, съобщи „Тасним“.

Високопоставен служител от иранските сили за сигурност заяви, че страната му е в готовност да даде отговор на всяко враждебно действие. Той допълни, че епохата на „удряш и бягаш“ е приключила.

„На всяка враждебна мярка Иран ще отвърне десетократно. Ние сме способни да се защитаваме във всяка област“, заяви Али Шамхани, който е секретар на Върховния съвет за национална сигурност на Иран.

През последните месеци отношенията между САЩ и Иран се обтегнаха. Това стана, след като президентът на САЩ Доналд Тръмп изведе страната от споразумението за иранската ядрена програма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Terminator

    5 13 Отговор
    Много като вас вече плакаха.
  • 2 Скункс

    6 14 Отговор
    Те и Ирак навремето много се изхвърляха,ама набързо събуха гащите.
  • 3 Баджо

    4 1 Отговор
    Недейте така. И аз казах, че на всяка наздравица в бараle xn върна по три и как съм се шрибрал не помня, само дето като се съфирясах видях, че съм си изул едната обувка, другия чорап, заключил съм вратата и съм написал на таблета СЪБУДИ МЕ ЗА РАБОТА! Но не съм писал час. Момчета, вие сте много лоши? Вожте за пример нас, как бат ни Бойко ни рекламира като пример за СТАБИЛНОСТ. Даже Волен се влюби в това, забрави какво лаеше години и стана вярна подлога на властта.
  • 4 Али Шахмани

    4 0 Отговор
    Простете, когато се изказвай, бях изключил за Садам и Кадафи! Всички правим грешки!
  • 5 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    1 0 Отговор
    Ако бях на мястото на Саддам или Кадафи нещата нямаше да се случат по този начин
  • 6 Консерватор

    0 0 Отговор
    Както отвърна Ирак.