12 Септември, 2018 18:06 4 673 19

Виктория Скрипал: „Убиецът“ дори не е бил на Острова

  • сергей скрипал-
  • виктория скрипал-
  • новичок-
  • убиец-
  • великобритания-
  • русия

Нови разкрития по случая

Виктория Скрипал: „Убиецът“ дори не е бил на Острова - 1
Снимка: БТА/ AP

Племенницата на бившия руски агент Сергей Скрипал – Виктория Скрипал заяви, че знае „от свои източници“ кои са Александър Петров и Руслан Боширов, предаде „Интерфакс“. Двамата бяха обвинени от Лондон в опита за убийство на Скрипал и неговата дъщеря.

Британските служби заявиха, че двамата са агенти на руското разузнаване. Президентът Владимир Путин обаче заяви, че въпросните лица са цивилни. По думите на Виктория Скрипал пък двамата обвинени са обикновени хора, които по време на инцидента дори не са били на Острова.

Техните родители са напълно объркани и шокирани от тиражиралата се информация, заяви племенницата на бившия агент, който оцеля след атаката с „Новичок“. „Истинският“ Александър Петров дори не е бил във Великобритания по време на нападението, твърди Виктория.

Продължава неяснотата около случая „Скрипал“. Британските служби обвиняват Москва, докато от Кремъл отричат и от своя страна обвиняват западните страни в умишлена провокация. Инцидентът предизвика дипломатически скандал между двете страни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Салам Алеко

    47 4 Отговор
    Били не били, няма значение, дезинформация да става!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 мишесми

    47 4 Отговор
    Значи съвсем правилно допуснах, че на английските гейзери им е хрумнала "нова версия", щом набързо "агентите" ги "убиха" руснаците ! Потресен съм от дебилното им упорството да докажат, че бялото е черно !

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бай хой

    33 2 Отговор
    Кви убийци кат никой не е убит? Дори и не е утровен.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ени

    6 13 Отговор
    Тая племеница много знае бе! Повече от ЦРУ,КГБ,МИ5,6. МОСАД и всякакви други служби
  • 8 Шерлок

    18 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Не е длъжна да коментира. Защо да лъже? Тя няма връзка със случая, защо да лъже? Аз подозирам кой е натровил Скрипал, но не мога го доказа. ??? - МАША! Била е нещастно влюбена в Скрипал, но той я изоставя обзет от работа. Тя е обзета от ревност. Спинка с лаборант от ФСБ и докато той хърка, тя открадва в лише одеколон доза Новичок. И лаборанта не разбира. След време разбира, че Скрипал е в Лондон и го открива.. И решава да го накаже. Женска ревност. Почуква на вратата, Скрипал отваря, гледа слисано Маша и онемял. Маша му скача на врата, целува го и иска да влезе. Скрипал я кани, запознава я с Юлия, вечерят. Маша го моли да преспи, а утре да си поговорят. Скрипал приема и си лягат, Маша при Юлка. През нощта отива до тоалетната, вади от чантата одеколона и дава на Юлия да помирише както спи. Юлия заспива още повече... После с събува по прашки и влиза при Скрипал. Той се събужда и... не смее да откаже... Тя го нокаутира, а докато заспива му дава да помирише от одеколона и той заспивааааа... В това време отвън стоят двамата юнаци - Скрипал им дължи пари за комар и те виждат, че има камери и решават утре пакда наминат. Маша оставя Скрипалите вирнали копита, излиза и хваща такси. В градинката пуска Новичока в кошче, и отива на аерогарата за Холандия, където ще се грижи застари джендъри, извинение ще ги обгрижва за 13 евро на час. Скрипалите не идват на работа в МИ5., ония хукват да ги търсят и ги откриват да мучат в легла

    Коментиран от #14, #19

  • 9 Шерлок

    15 3 Отговор
    Скрипалите не идват на работа в МИ5., ония хукват да ги търсят и ги откриват да мучат в леглата. Маша вече е в Холандия. Двамата комарджии узнават, че полиса е гепнал Скрипал и се скриват. Заменят паспортите си с на двама руски бизнесмени и им дават своите - те са имигранти и нямат паспорти, а и никой не им иска. От Афганистански Мароко са. Ми5 преглежда камерите, пропуска Маша, вземайки я за проститатка и съзира мужчините с бицепси. И тръгва на лов за тях. Ето така ми се струва случая, според английските аргументи. А те изкараха, че Путин наредил, че тия били от ГРУ, алабала... Ето как дребните хора като Маша объркват голямата политика.... Познах ли? Уотсън, къде си, ва?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Наталия

    2 17 Отговор
    Лъже като рускиня путинистка.
  • 13 Руските свине

    3 28 Отговор
    Пускат десетки различни и противоречащи си версии по случая Скрипал с цел дезинформация и манипулиране на общественото мнение. А руските гниди ги разнасят, раздухват и тиражират. На за всеки нормален човек по света опита за убийство е дело на Кремъл.
  • 14 Бесен Язовец

    2 7 Отговор

    До коментар #8 от "Шерлок":

    Никъде не съм казвал, че лъже, просто твърдя, че говори каквото я "посъветват" !
  • 15 Реалист1

    13 3 Отговор
    Ха ха ха. Лъснаха им задниците на англетата. Съшито с бели конци. Нещо са изгубени в разузнаването. Как да имат специалисти в него, като сценариите се пишат от ЦРУ
  • 16 Eeee

    7 3 Отговор
    Руснака като ги натисне в Сирия и тия почват с тяхните химии😂
  • 17 стоян георгиев

    0 5 Отговор
    тази женица е много заинтерасована родата и да се върнат там откъдето избягаха.интересно защо?сега пък руснаците не били въобще в англия.само паспортие им са били!!!!и тя естествено го знае със сигурност.другари веднага да се подкрепи тази мила женица.
  • 18 Члена

    8 3 Отговор
    Според мен скрипалите са точили ддс с ветко арабаджиев.бойко обаче ги надушва и праща по петите им цецко физическото и цецка цачева дегизирана като маша.двамата се снабдяват с новичока от спиртоварната на миню стайков в карнобат и то без бандерол.отиват в англия където маша тоест цецка прави див и брутален секс с дъртия скрипал като предварително е намазала телесата си с новочока маскиран под формата на бутилка катнобатска 0.700.през това време цецо цветанов пресушава ударно запасите от ирландско уиски на скрипал за да отвори пазарна ниша за ракията на миню стайков.преди това е ошеметил племеницата на скрипал с мачовската си миризма на пот и непрани 2 седмици чорапи.на сутринта двамата избиват махмурлука с люта шкембе чорба и по неколко студени бири в кръчмата на бай миню на лазурния брег.край на първа част.
  • 19 Като Шерлок Холмс си човече

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Шерлок":

    Направо ми скри шапката човек. Такъв сценарий дори Алфред Хичкок , Стивън Кинг , Марио Пузо и всички знайни и незнайни капацитети във хорор жанра не биха измислили. ЕВАЛА🤣
    Много ме разсмя наистина .
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания