Last news in Fakti

14 Септември, 2018 21:20 2 511 9

Правителството на Тереза Мей може да падне до края на годината

  • великобритания-
  • правителство-
  • тереза мей

Лейбъристите не са склонни да подкрепят споразумението с ЕС

Представителите на Лейбъристката партия смятат, че кабинетът на Тереза Мей във Великобритания може да падне преди края на годината, съобщи „Файненшъл Таймс“.

Великобритания трябва да излезе от ЕС пред 2019 г. Все още страната не е постигнала споразумение с Европа.

Представителите на консерваторите заявиха, че може да блокират договореното от ЕС. Възможно е правителството на Мей да не събере нужните 350 гласа в подкрепа на споразумението.

Според Емили Торнбъри това споразумение просто няма как да се случи. Лейбъристите имат условия за одобряването на всяко споразумение. Според Торнбъри обаче е малко вероятно Мей да ги удовлетвори.

Тя смята, че във Великобритания ще има предсрочни избори или през есента или през пролетта. Самата тя предпочита избори пред нов референдум.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патриотъ

    15 1 Отговор
    Тая малоумна грозотия и лъжкиня трябва да я махнат и да я обесят за оная работа!Никакви договори с Европейския съюз-вън от Европа без никакви привилегии!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 плевен

    5 1 Отговор
    Нищо чудно, че консерваторите управляват Великобритания. Дори слаб лидер като Мей, не може да ги върне на второ място. Лейбъристите нито имат достойнство, нито се стесняват от близоста си с чуждоземната паплач.
  • 4 Bahti

    4 1 Отговор
    До 3 месеца сороспиите Меркел, некронела и тремор мей ще гризнат Грейздея. ЯКО.
  • 5 мешесми

    6 0 Отговор
    Руснаците са виновни, пречат й да танцува ! Go go Maychok
  • 6 Kcaniba

    6 0 Отговор
    Путин е виновен!!
    Новичока траови тереза!!!
    Съветските агенти наводнили кралството източват силите им!!!
    Ужас!!
    Англия е обидена на Русия!!
    ..още от втората кримска война, където гендърите подкрепяха 200 години фесовете, и удължаваха робството ни, ама нейсе!!!
  • 7 аналитик

    7 1 Отговор
    Пада ти се, задето ни излъгахте за Новичока. Аз отделих два дена да си гърча гладкия мозък, докато вдяна, че ни втелясвате, а не е 1 Април. Да не кажеш, че има руска намеса в решението на либерастите? Три дена ровя пресата да открия как са се намесили руснаци в изборите в САЩ и единственното, което разбрах е, че хората на Клинтън мразят Тръмпи. Я си признайте, че скалъпихте случая със Скрипалите?
  • 8 Кълвач

    6 0 Отговор
    То па едно правителство!!! Карикатури! Липсва ми Борето Джонсън, неподправения олигофрен, дето забавляваше целия свят.
  • 9 ежко бежко

    3 0 Отговор
    Да се оправят!!!!Всеки да си гледа къщата!!!!!
Новини по държави: