20 Септември, 2018 09:27 5 359 2

Бърт и Ърни от „Улица Сезам” не са гейове

  • улица сезам-
  • гейове-
  • бърт-
  • герои-
  • ърни

Край на спекулациите

Бърт и Ърни от „Улица Сезам” не са гейове - 1
Снимка: БТА/ AP

Героите от „Улица Сезам" Бърт и Ърни са „само приятели“, а не хомосексуални. Това обявиха от организацията, която прави известното детско шоу, за да сложи край на спекулациите, предаде Си Ен Ен. Сексуалността на двамата измислени герои се коментира усилено от месеци наред.

Всичко започна, след като един от сценаристите на шоуто потвърди популярните шеги за хомосексуалността на Бърт и Ърни. Сега „Работилница Сезам“ зае официална позиция по въпроса. В нея се казва, че куклите нямат сексуалност. Те не били нито хомо, нито хетеросексуални. Въпреки че носят много човешки качества, те са само кукли, пишат създателите им.

Бърт и Ърни са съквартиранти от близо 50 години. Според шоуто, героите са създадени, за да научат децата, че хората може да са близки приятели с някой, който е напълно различен от тях. „Улица Сезам“ е една от най-известните американски продукции, популярна в целия свят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Townboy

    1 0 Отговор
    Ако сте гледали детски канали ще обърнете внимание че там няма нормални семейства както и взаимоотношенията са странни. Ционистката пропаганда прави децата ни безполови и асексуални.