20 Септември, 2018 10:42 4 289 47

В руското разузнаване работят идиоти

  • сергей скрипал-
  • русия-
  • разузнаване-
  • ксения собчак-
  • идиоти-
  • гру

Двамата руснаци, обвинени от Лондон, обявиха, че са туристи

В руското разузнаване работят идиоти - 1
Снимка: Instagram

Ако виждаш пред себе си двама идиоти, повярвай - това наистина са просто двама идиоти. Няма какво да търсим някакъв изтънчен сложен план, някаква конспирация. Просто са си такива, в това състояние е ГРУ. Толкова могат.

Така известната руска опозиционна журналистка Ксения Собчак коментира абсурдното интервю, което Александър Петров и Руслан Боширов, обвинени в отравянето на Скрипал и дъщеря му, дадоха за телевизионния канал RT.

Петров и Боширов станаха за смях с нелепата си версия, че два пъти са ходили до Солсбъри като туристи, че се изплашили от снега и че са нямали търпение да видят катедралата в града. „А нас ни разправят, че - видите ли - там някъде са тайнствените специални служби, които действат супер професионално. Ами не е така! Ако цялата страна е в това състояние, защо очаквате в ГРУ да са по-различни?“, попита Собчак, предаде OffNews.

„Ако виждаш, че в един магазин цари безпорядък, не очаквай на касата в магазина да е по-различно. И не очаквай директорът на магазина да е по-различен. Ще има хлебарки навсякъде, включително и в дома на директора. Това е положението“, констатира още руската опозиционерка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    22 4 Отговор
    КОЛКО ЛИ РУСКИ ШПИОНИ ОЩЕ ИМА В АНГЛИЯ.

    Коментиран от #12, #21

  • 2 Бесен

    38 28 Отговор
    крайно безсмислена статия!
  • 3 НКВД

    37 22 Отговор
    Жириновски
    пак ще и покаже къде и е мястото на това бунище Собчак!

    Коментиран от #6, #17

  • 4 Реалист

    29 23 Отговор
    Ами права е - ако виждаш че ботокса краде за живо и умряло що да ти пука. орките още не могат да разберат че живеят в 21 век и всичко се записва. Компютри и камери има навсякъде - важното е колко бързо и коректно ще се обработи информацията. Смешници - изплашили се от снега. Ами сега отиват в командировка в Чукотка за 10 години :):):)
  • 5 Пеньо

    14 13 Отговор
    Най-добре могат да си го кажат руснаците!
  • 6 Рубладжийче

    21 20 Отговор

    До коментар #3 от "НКВД":

    Джуджето носеше куфарчето на баща и, русофреник!
  • 7 впечатлен

    21 13 Отговор
    Истината, казана в очите, боли, у някои предизвиква необуздана злоба, у други депресия. Колко хубаво би било да свикнем да говорим истината! Досега това много трудно ни се удава, особено в посткомунистическите държави, където лъжите, неистините, полуистините са станали начин за възприемане на света. Говорим това, което ни е удобно, понякога крещим и заглушаваме всичко друго. Ужасно! А истината е нещо изключително просто и естествено. И свещено!
  • 8 мистър Бийн

    22 5 Отговор
    При нас са все от гений нагоре.
  • 9 ссссссс

    25 21 Отговор
    Това не е тайна за никой.Именно заради тея глупости ,никой вече не вярва на руските наглеци и цял свят разбра какви са нищожества и лъжци.Руското разузнаване ,а и изобщо всичко в русия е на абсолютно аматъорско ниво.Единствените които се кланят на тези аборигени ,са русофилските подметки тук.

    Коментиран от #28, #30

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Крипли

    15 17 Отговор
    Тая па ква ся явява? То от опозиция кво да очакваш...

    Коментиран от #46

  • 12 ЗайоБайо

    17 5 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕЕВ":

    Със сигурност, както и английски в Русия, ама се съмнявам, че един шпион ще ходи за два дена като турист за да гътне една джофла с отрова за мишки или двама идиоти с новичок
  • 13 ****

    14 10 Отговор
    То само кръгал идиот,може да нарече всички останали идиоти.
  • 14 стоян георгиев

    13 14 Отговор
    собчак казва всичко .ватниците е добре да прочетат казаното от нея и да не излизат с версии как е било невъзможно руските служби да правят такива гафове.

    Коментиран от #16

  • 15 Бото

    14 10 Отговор
    Просто застаряващата Собчак вече не успява са е атрактивна на първично ниво, затова търси разни други начини да бъде забелязана, само че няма достатъчно "материал" за това, дотолкова, че не е в състояние дори да го осъзнае.
  • 16 Да да

    5 7 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Интересна беше версията, че не са те, защото не може да са толкова прости :D.! Щом живеят с 240 лв. МРЗ значи са много прости.!

    Коментиран от #23

  • 17 Напомняне

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "НКВД":

    И двамата са жидове. Вътревидова борба значи...
  • 18 гост

    7 11 Отговор
    Руснаците са абсолютни олигофрени и аматъори.Кой нормален ще се върже на тея бълвочи дето ги въртят ?

    Коментиран от #20

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ****

    16 3 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    Защото са много прости,и затова владеят половината площ от двата континента,и постояно се разширяват,а ние щото сме много умни,от три морета се свихме до един гьол,и понеже с всеки изминал ден поумняваме повече,ще си загубим и държавата от такива умници като тебе.

    Коментиран от #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 гост

    5 10 Отговор

    До коментар #20 от "****":

    Ще си загубим държава ,защото не вярваме на руските небивалици на тея двамата олигофрени пред камерата така ли ? Ти въобще наясно ли си какви глупости пишеш ? Руснаците са доказани лъжци от край време на тази тема и дори са в челните места.Това ,че за някой русофилски подлоги ,правилния път е да вярват на лъжите на кремълските измамници си е техен проблем.Света си е отворил очите и никой не би повярвал на подобни глупости дето се опитват да ни ги пробутат.Виж само интервюто и глупости ,които говорят тези двамата олигофрени и после ни убеждавай тук ,каква била правдата.Това вашето вече не е тъпотия ,ами направо незнам ...

    Коментиран от #31

  • 23 стоян георгиев

    6 5 Отговор

    До коментар #16 от "Да да":

    купуваш си лада или нещо сделано в русия и веднага разбираш колко могат.тук ватниците незнам що се пъат като дори и те руско нещат да видят.
  • 24 Мммм

    6 3 Отговор
    Започнах да се притеснявам,защото по същото време и аз бях в снежен и бедстващ Лондон,да не ме заподозрат като агент на ГРУ.

    Коментиран от #27

  • 25 коментарче

    6 7 Отговор
    То цялата им нация са идиоти и пияници,а какво остава за разузнаването им...
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Шерлок

    4 4 Отговор

    До коментар #9 от "ссссссс":

    Аз вярвам, в случая, че не са тровили Скрипла. Теорията на англичаните бъка с противоречия. Ако ГРУ прати агенти и те стигнат до Скрипла, щяха да ги убият, или агентите да са мъртви или арестувани. А нито Скрипла са мъртви, нито агентите са хванати? Прилича на клипа с пениса Кънчо:... 1-2-3, хоп на тиквата го мазени! И е въ, зможно и не само ГРУ и ФСБ да пратят килъри. Може и някой олигарх или чуждо разузнаване, които са ощетени от Сергей. Но лично не вярвам на английските хипотези... А и израелски спецове казаха, че това е театър... Ония от Кидон не са аматьори, а две и двеста. Случая се раьдухва в антируска кампания. Явно подготвят стадата за война на Нато срещу Русия. И без другото Нато разполага все повече части около Русия и нищо чудно един ден да затрещи горещия апокалипсис.

    Коментиран от #32

  • 29 българин от последните

    2 4 Отговор
    А ако перифразираме Собчак ,до колко е реалистично държава ,която не може един тостер да направи да е супер напред с технологиите . Естествено,че това не е възможно . И за това се лъже , ама яко се лъже - то са анимации ,то са снимки на американска техника . Лично Путин показваше на Оливър Стоун фалшифицирано клипче . Само някой да не каже , че е случайност . Някой си беше играл да отстранява оригиналния звук на клипчето ,за да замени аудио на руски.

    Коментиран от #36

  • 30 Санчо

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "ссссссс":

    Ебалник,какво общо има русофила сьс служби. При профитата чувство и донкихотовщини са изтрити,и на изток и на запад. Ходи да клецаш приятеля си.
  • 31 ****

    5 2 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    Ти пък ако наистина вярваш,че тези двамата са шпиони,и няма да са подготвени как и какво да отговорят,си кръгъл И.....т,още повече,че имаха достатъчно много време за това.
  • 32 гост

    5 7 Отговор

    До коментар #28 от "Шерлок":

    Английската версия била противоречива ? Ти въобще вярваш ли си на глупостите ? Единствените които вярват ,че руснаците казват истината са само русофилските подметки..Абсолютно всичко е проследено от началото до края с този случай ,а нещото което не излиза е именно руската версия.Тези обесняват ,че искали да отидат да видят Стоунхендж,но не могли да отидат понеже било КАЛНО ?!?! От записите се знае ,че дори не са направили и опит да отидат до там да видят ,а до Стоунхендж може да се отиде и да се види без проблем ,дори навън да има снежна виелица.Също така от маршрута им се вижда ,че няколко пъти обикалят около къщата на Скрипал ,за да разучат терена.Въобще версията им не се връзва и една секунда с действията им.Това което не ви се връзва на ВАС ,е защото тези шпиони ,като всяко нещо руско ,са абсолютни аматъори и затова са толкова лесно разобличени.Тази практика на руснаците е от край време ,но всеки вече им знае номерата.А Русия ,че е доказано най-лъжливата нация в тези отношения няма спор и никой не би им се вързал повече на мантрите.На руснаците трябва да им се сложи черен печат и забрана да пътуват в Европа и развитите страни.Нека да си пътуват само при ислямските съюзници Сирия ,Таджикистан,Турция и тем подобни дупки.

    Коментиран от #39

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 jambazina

    2 2 Отговор
    Готина снимка на Собчак, гледа мръсно като порно милф.
  • 36 Пешо

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "българин от последните":

    От кои последни българи си? От тези дето ги наричат роми?
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 446

    1 0 Отговор
    Тази откри топлата вода.Руснаците са нефелници и това е ясно на всеки.Каквито са им шпионите ,такива са им и военните възможности.

    Коментиран от #40

  • 39 Шерлок

    0 2 Отговор

    До коментар #32 от "гост":

    Голяма логика изпраска, онемях? Тия двамата са обикаляли къщата? Може. То и инкасаторката обикаля къщите. . Не вярвам тези двамата да са отровили Скрипла, ако щеш ново Тико да ми обещаеш. Но е възможно да са разузнавали, не зная и не споря. Цял свят знае за камерите, ГРУ и ФСБ също. И няма да пратят двама да обикалят като глухи кучки около къщата, а ще направят нещо по-умно. Мога да ти измисля десетки начини, но няма да разкрие истината. Възможно е Сергей да е и длъжник на някой генерал олигарх с нещо, оня да е пратил килъри и да са го отровили. Но не вярвам, защото прекалено глупаво е разигран сюжета, а килърите са хитри. Сашо и ортак са били обикаляли? Но като има камери би трябва да са заснели, че са влизали у Скрипла? А няма. ГРУ вероятно са телефонирали на Сергей и са му казали, че ако издаде секретите им ще го интегрират в Родопско село в България, нзимата без транспорт, на социална пенсия, а Боко Тиквунов и мафия не дават дръвца, за да ги секат техни и на Сокола фирми и да милиардерят. Скрипал е прочел статистиката плеснал се е по челото и е казал на Юлия: Дъще, пращат ни в ада. По-добре да мрем. И са подушили Носичок. И... са ги открили щастливо проснати усмихнати.

    Коментиран от #47

  • 40 Дара

    1 4 Отговор

    До коментар #38 от "446":

    Разлика между Путин и др. "велики" наши и чужди президенти ,че НИКОГА по НИКАКЪВ повод не започваше коментара с АЗ...(колко съм велик) !
    Информира за ПОСТИГНАТИ достижения и не блъфира и лъже.
    А Собчак съвсем изперка след като свекъра й (78 г.) подари на 46г. й съпруг сестричка.
    А колко сериозно руснаците се отнасят към нея го показаха изборите.
    Тя от малка се изживява като богоизбрана. Руснаците и Путин уважаваха баща й, но тя е бокл_к.

    Коментиран от #41

  • 41 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #40 от "Дара":

    Путкин не блъфирал и не лъжел ? Ти на детектор на лъжата ли го сложи ,че знаеш ? Въобще наясно ли си какво е политика и ,че ако говориш истината си за никъде,че да пишеш такива глупости ,кофо ? Именно защото Путкин "не блъфирал" и "не лъжел" Русия е на челните места в света по корупция и измами,а Путкин има над 70 милиарда долара богатство.Това явно е само от министърска и президентска заплата и честна съвест !
  • 42 Политолог

    0 0 Отговор
    При общо заселени 219 000 руски граждани с жилища в България, колко са шпионите у нас ? 2 или 5% ?

    Коментиран от #45

  • 43 Усмивката

    1 1 Отговор
    Те и нашите русофили са идиоти ,ма кажи им го, да го знае целия свят
  • 44 Доктор Ох Боли

    1 0 Отговор
    Ей тази ме накефи . Ами идиоти са . Павлов го е казал: Слабо мозъчно вещество.
  • 45 Социолог

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Политолог":

    Минимум 218 000 са шпионите . Може дори да са повече ,като се има ,че канят и други гости: бизнесмени-туристи.
  • 46 Стоян Михалев

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Крипли":

    Кво-кво каза . Много тихичко го каза ,че него чух . Пак не си съгласен. Целият свят и марсианците разбраха за тези аматьори само няколко ръба от НРБ не разбраха.
  • 47 Алелуя

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "Шерлок":

    Шерлок , да ти кажа идиота си е идиот и вероятността да е руски е много голяма . Защо и ти искаш да си идиот . Толкова изречения след като всичко е ясно.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания