Last news in Fakti

24 Септември, 2018 12:25 2 360 6

Нов секс скандал по върховете в САЩ

  • кавано-
  • секс-
  • жена-
  • върховен съд-
  • сащ

Номинираният за Върховния съд на САЩ Брет Кавано получи нов удар, след като още една жена заяви, че Кавано е упражнил сексуално посегателство върху нея. Това е станало в началото на 80-те години на миналия век по време на пиянско парти в общежитието на Йейлския университет. Дебора Рамирес обяснява, че на въпросната сбирка Кавано извадил пениса си пред нея и я карал да го докосва. 53-годишната жена настоява ФБР да разследва инцидента.

Кавано, от своя страна, категорично отхвърли обвиненията. Той заяви, че такова събитие преди 35 години не е имало и че твърденията на Рамирес са „чисто и просто клевета”. Въпреки това от четиримата запознати със случая сенатори, двама са започнали разследване.

Това не е първият случай, в който Кавано бива обвиняван в сексуални похождения. Университетската преподавателка Кристин Блейзи Форд също се оплака, че на парти в частен през 1982 г. е била подложена на сексуално посегателство от Кавано. На 27 септември тя ще даде показания пред комисия на американския Сенат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Male mila

    11 2 Отговор
    Брееей мн ибливи били тез янки,затуй и политиките им взеха да куцат

    Коментиран от #3

  • 2 нормален

    16 1 Отговор
    И как се доказва, такова "сексуално посегателство"!? Или вече няма нужда от доказателства. Подобно на "посегателствата" за Тръмп, Уйнстийн, Скрипал.... Важното е "медиите" какво казват.

    Коментиран от #5

  • 3 Пешо

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Male mila":

    Те само се докосват, джендарите извратеняци.
  • 4 Све

    6 0 Отговор
    Браво. Каква памет имат американките !!!!! Дълъг мисловен процес
  • 5 Д-р Уотсън

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "нормален":

    Много пфосто се доказва. ФБР взема лупа и микроскоп, сваля гащите на палавника и започва да търси отпечагъци по члена му! Ако го е пипала, значи са там. Ако е духала и с ръкавици и няма свидетели, няма как. Окей?
  • 6 чичо Пешо

    1 0 Отговор
    дано не стана някога я съдия, я премиер, че ако изскочи някоя състудентка и каже, че през 1993, съм и "посягал сексуално", най-вероятно няма да отрека.