28 Септември, 2018 21:07 3 201 3

250 отменени полета и 40 000 души на земята

  • ryanair-
  • стачка-
  • полети
250 отменени полета и 40 000 души на земята - 1
Снимка: АР/БТА

Не 150, а 250 е броят на отменените днес полети на нискотарифната авиокомпания Ryanair. Увеличението на нереализираните полети става след като в последния момент в четвъртък вечерта към колегите си от Белгия, Португалия, Холандия, Испания и Италия се присъединиха и германските пилоти и стюардеси. Полетите от София до Берлин обратно също не се реализираха. На земята останаха и близо 40 000 пътници.

Това е втората най-голяма стачка на Ryanair след като през август близо 55 000 души не успяха да реализират пътуванията си с авиокомпанията.

От протестните действия на Ryanair печели easyJet, след като част от пътниците успяха да се пренасочат към нея.

Съществуват изгледи конфликтът между мениджмънта на ирландската авиокомпания и нейните служители да бъде разрешен след постигнат значителен прогрес в преговорите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нискотарифки

    4 0 Отговор
    Тия ги отписах ! Закъснения, отмени,вдигане на цените, ами "мерси" !
  • 2 Guðmundsson

    3 0 Отговор
    Тази компания е може би най-долнопробната.
  • 3 EIRE

    0 0 Отговор
    10 години пътувам с Ryanair и съм доволен особено цените, заплати 10000 Евро са нормални в компанията, как решиха сега? Където има синдикати е така, да сте видели в САЩ, вторите пенсии ги дават компаниите, но се надявам че ще стане по силна Ryanair, в сряда пак лета за Бг, като бивш синдикален лидер Подкрепа, казвам не на повечето синдикати, виште в Бг, това не са синдикати, тук в Ейре пилотите вземат над 15000 Евро на месец, лек ден..