Last news in Fakti
  Тема: Украйна

29 Септември, 2018 12:57 4 354 24

Лавров: В Украйна героизират бойци от СС

  • русия-
  • сергей лавров-
  • украйна

Той призова за спазване на Минските споразумения

Външният министър Сергей Лавров призова за пълно изпълнение на Минските договорености по време на реч от трибуната на ООН, съобщи ТАСС.

Той подчерта, че Русия подкрепя мисията на ООН в Сирия.

Още новини от Украйна

„Вместо диалог с Донецк и Луганс, Киев храни илюзии за налагане в Донбас. В Украйна има ръст на неонационализма и фашизма. Там за герои са обявени хора, били се за СС.

Това е основен фактор за продължаване на украинския конфликт. Украйна търси подкрепата на Запада. Все повече заплашва със силови сценарии.

Тези, които поддържат властите в Киев, трябва да вразумят подопечните си. Мисля, че е важно ООН да изработи глобални правила за държание в информационното пространство. Трябва да имаме уважение към принципа за неупотреба на сила и държавния суверенитет“, заяви Лавров.

Той подчерта, че Русия ще приеме решение за проблема с Косово, което ще е приемливо за Сърбия. Според него е важно да се спазва споразумението с Иран.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФАКТ

    36 9 Отговор
    Еми Бандера и Шукевич са били официално офицери на СС-факт.Нататъка няма какво да се говори.Дори есесовците са били потресени от тяхната жестокост с която са избивали поляци,украинци и руснаци.

    Коментиран от #4, #10, #11, #21

  • 2 Амиии...

    11 32 Отговор
    ... май е щото украинците са се били срещу некви ушанки. Това не ви понася, и леко послъгвате по навик.
  • 3 стоян георгиев

    11 26 Отговор
    колкото и да е парадосално в русия има много повече неонацисти от украина,а величаенето на хитлер ,както и на сталин са много на мода.реално лавров преди да погледне в украина що не погледне в самата русия където все още стои мумията на един от наи-големите световни диктатори и ибиици.

    Коментиран от #8, #9

  • 4 стоян георгиев

    11 21 Отговор

    До коментар #1 от "ФАКТ":

    бандера изкарва втората световна воина в нациски концлагер.там загиват двама от братята му.тва са фактите.и не е бил никога офицер от сс.бил е съюзник на немците в началото на воината до момента в които разбира че хитлер няма да му позволи независима украина.после упа се обръща срешу хитлер.в редовете на нацистите е имало много по-малко украинци отколкото руснаци,тва също е факт!
  • 5 Kcaniba

    22 7 Отговор
    Usраина деградира с космическа скорост.
    Скоро ще ви бесиме, бандерня
  • 6 Преброяване на бесните язовци

    7 37 Отговор
    Тоя изкуфял дядка Лайвров пак ли не си е пил хапчетата? В прошшѝя неонацистите и фашистите са стотици пъти повече от където и да е било другаде, а тоя кукурунгел говори за Украйна. Скрий се бе пенсионер ненормален. И си пий хапчетата редовно.

    Коментиран от #7

  • 7 Гюрза

    13 4 Отговор

    До коментар #6 от "Преброяване на бесните язовци":

    Още един карлуковец,излязъл да види от къде изгрева слънцето..от изток.
  • 8 Гюрза

    9 5 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    При тия санкции,,мумята,,изкарва доста пари..всеки иностранец в Москва,ходи в мавзолея..22 милиона тази година са посетили,,Сталин,,безплатно е,но има,,кутии,,в който всеки пуска колкото пожелае..интересното е..че тези средства руснаците са ги вложили в,,Сармат,,-нещо което атакува от орбита..да варди,,мумята,,

    Коментиран от #24

  • 9 Румяна Костова

    17 4 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Неофашисти в Русия има.Разликата е ,че Украйна е приела фашистката идеология на държавно ниво.А в Русия татуираните със свастика нямат власт.Бандеровските е бил в немски концлагер заради икономически злоупотреби.Но може би и заради своите гей наклонности. Знаем какво е било отношението на Хитлер към пе..рите.

    Коментиран от #23

  • 10 СссереМ

    5 9 Отговор

    До коментар #1 от "ФАКТ":

    Трябвало е повече да се потрудят.
  • 11 ОБ4

    6 10 Отговор

    До коментар #1 от "ФАКТ":

    Прочети кой е удавил в кръв варшавското въстание ?Руски СС
  • 12 СссереМ

    4 11 Отговор
    украинците са руснаци , македонците са Българи , англичаните са Американци.

    Коментиран от #13

  • 13 СссереМ

    4 12 Отговор

    До коментар #12 от "СссереМ":

    По скоро руснаците имат украински корени,а и Украйна е много по стара държава.

    Коментиран от #15

  • 14 Руските свине

    3 11 Отговор
    Са тези, които нарушават споразуменията.
  • 15 Румяна Костова

    12 3 Отговор

    До коментар #13 от "СссереМ":

    За държава Украйна се говори едва към края на 18 век и началото на 19 век.Тя наистина е просъществувала като държава някъде за около две години в своята история. После са приели истината,че без господар не могат да съществуват.

    Коментиран от #22

  • 16 Аве Адолф

    6 9 Отговор
    Големия проблем е , че СС не можа да почисти докрай комунистическата зараза но , за това никога не е късно ....

    Коментиран от #19

  • 17 Голем смях

    3 5 Отговор
    Бащицата Сталин сигурно и той е от СС,щото избил 20 млн. чебурашки.В сравнение с този сатрап Бандера и Шукевич направо са аматьори.То и Хитлер направо ряпа да яде.
  • 18 Барчо

    12 1 Отговор
    Направих си труда да потърся материали за Бандера и последователите му. Това, което бандеровците - националисти са направили, действително е повече от отвратително. Дори Сатаната със сигурност се е почуствал че му е бедна фантазията за мъченията в Ада. За да не търсите ще дам само няколко примера - изкормване на бременни жени пред роднините, а след това и тях. Връзване на чисто голи деца от годинка до 12 години през зимата около дебело дърво със стегната бодлива тел докато умрат, избиване на цели населени места до крак и други. Те това са героите на укрите и на тях кръщават улици и и вдигат паметници. Който не вярва, може съвсем спокойно да намери тези материали и в момента в уикипедията, включително и със снимков материал, стига да има здрав стомах.
  • 19 Барчо

    5 2 Отговор

    До коментар #16 от "Аве Адолф":

    Докато едни пилеят милиони, щото ги имат, а едни милиони няма какво да ядът, пък други милиони са на границата на оцеляване и т.н. комунизма няма да умре.
  • 20 Бай

    2 0 Отговор
    ...а за руснаците герои са Ленин, Сталин,.... Берия.
  • 21 Стоян Михалев

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "ФАКТ":

    Какво чудно има в това. На едни кадри от 2-та световна се вижда как украинки посрещат немците със цветя. Тя със сигурност не е била соросоид , нито западен джендър , нито почитател на фашизма или нацизма , даже е възможно да е била почитател на комунизма. А защо го е направила. Когато невежите коминтерновци-путиноиди се запознаят с ужаса на наложения геноцид и глад в Украйна от Русия на Сатрапа Сталин , довел до канибализъм , нещо нечувано в Европа на 20 век , нещо може би ще им прищрака ако са нормални хора. Лично аз се съмнявам.
  • 22 Мила Маййкооооо

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "Румяна Костова":

    Сега ти какво поставяш под съмненив съществуването на Украйна ли , че украинците не съществуват. Може би не трябва да има държава Белгия или Италия. Какво трябва ,всички да сме В СССР .
  • 23 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Румяна Костова":

    руми ти пак си се смяла с някоя приятелка докато си писала тия поредни неистини.сега чети внимателно другарко.няма страна на света извън русия която да приема че украина е фашиска страна.управляващите в украниа са много по-малко фашисти като принципи на управление от тези в москва.сега пак може да се посмееш с приятелки!
  • 24 стоян георгиев

    0 3 Отговор

    До коментар #8 от "Гюрза":

    иностранци казваш?в българия казваме чужденци другарю!!!и що сарматите ги правите с пари събрани от кутии за волни пожертвувания ,значи тва са сериозни ракети ,особено като кутиите ги поставяте при мумията на ленин един от наи-сериозните масови убиици в световната история!