Last news in Fakti

9 Октомври, 2018 11:57 21 251 61

Русия готова да замени САЩ в Китай

  • русия-
  • сащ-
  • китай

Страната ще повиши вноса си в страната

Русия готова да замени САЩ в Китай - 1
Снимка: Shutterstock

Русия е готова да увеличи своя внос за Китай, за да компенсира намаляващото снабдяване с американски стоки. Това обявиха от руското министерство на икономиката, цитирани от Sputnik.

Руският министър на икономическото развитие Максим Орешкин се срещна министъра на търговията на Китай Жон Шан в Пекин. Те обсъдиха перспективата за растеж на руско – китайската търговия и инвестиции.

Двете страни обмислят разширяване на сътрудничеството си в Световната търговска организация.

„Руската страна изрази своята готовност да компенсира намаляващото снабдяване с американски стоки на американския пазар“, се казва в изявление на руското министерство.

Орешкин е заявил, че търговските действия на САЩ спрямо Китай са несъвместими с правата за многостранна търговия. От САЩ твърдят, че са отчели голям търговски дефицит в своите взаимоотношения с Китай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само питам

    34 125 Отговор
    Руските клоуни направо къртят мифки! За сведение на неграмотните русофреници стокообмена между САЩ и Китай е $500 млрд а стокообмена между Китай и руската кочина е около $ 80 млрд. И рускини да изнасят няма да могат да изместят САЩ в търговията с китайците. И ако изобщо са могли да увеличат износа досега не е имало никакви пречки за това. просто нямат какво повече да изнасят и което да е интересно за китайците.

    Коментиран от #6, #38, #53, #59, #60

  • 2 Ужас

    65 3 Отговор
    Страната ще повиши вноса си в страната.....
    Русия е готова да увеличи своя ВНОС ?? за Китай....

    Добре, де защо не гледате какви глупости пишете. Ако и така говорите имате спешна нужда от лекар. Имам чувството, че напоследък журналистите не четат това, което пишат.
  • 3 И тоще ужас

    58 3 Отговор
    Руската страна изрази своята готовност да компенсира намаляващото снабдяване с американски стоки на американския пазар...

    Моля някой по - литератен от автора да ми преведе текста
  • 4 Диди

    32 4 Отговор
    Авторе прочетете изразът...Руската страна изрази своята готовност. ...
    Добре ще е да напишете статията още веднъж.

    Коментиран от #5, #14

  • 5 Ами това

    22 1 Отговор

    До коментар #4 от "Диди":

    Публикувано във факти.бг: Руската страна изрази своята готовност да компенсира намаляващото снабдяване с американски стоки на американския пазар“, се казва в изявление на руското министерство.
  • 6 веселяк

    37 6 Отговор

    До коментар #1 от "Само питам":

    Ти пък къртиш българската граматика с тези миФки!

    Коментиран от #8

  • 7 стоян георгиев

    19 39 Отговор
    ще сменят джак даниелс с лосион за баня и американското ишлеме на наик,риибок и т.н с заявки за шиене на ватенки и ушанки!!!!смях!истината е че от тзи воина ще спечели ес ,които спокоино може да замени сащ във всеки затворен сектор.

    Коментиран от #11

  • 8 Само питам

    13 22 Отговор

    До коментар #6 от "веселяк":

    Така е, но иначе русофрениците няма да ме разберат.

    Коментиран от #56

  • 9 КНР

    21 38 Отговор
    Представям си как Русия замества американски стоки с Руски . Тя първо в Русия не може да реши този проблем , а се е засилила . Това е някаква измишльотина на 5-тата руска колона в България.

    Коментиран от #50

  • 10 Така де

    48 23 Отговор
    Бъдещето е в Китай, Русия и Иран. Това ще е Новата Люлка на Циливизациите

    Коментиран от #12

  • 11 смях

    31 9 Отговор

    До коментар #7 от "стоян георгиев":

    За съжаление ЕС е пълен с вътрешни противоборства и всяка държава, особено Германия - най-силната икономика в ЕС, е обзета от протекционизъм. То не беше спасяване на автомобилни производители, на авио превозвачи, на банки и тнт. В ЕС конкуренция няма, защото големите концерни са подкрепяни на държавно ниво с пари на данъкоплатците. Това значи, че съвсем открито се създават и поддържат монополи. Отворен пазар и конкуренция имаше преди американците да се изтеглят от Западна Германия, след това за съжаление всичко си дойде на мястото. За това и в Щатите VW бяха осъдени да платят рекордни глоби за 600 000 автомобила с лъжлив софтуер и някои хора влязоха в затвора с ефективни присъди, а в Европа където има около 11 милиона такива автомобила санкция нямаше. Разследването продължава.... СМЯХ!

    Коментиран от #16

  • 12 ГосТ

    18 2 Отговор

    До коментар #10 от "Така де":

    Къде изпусна Турция бе братчед ? Пази Боже !!!

    Коментиран от #19

  • 13 бббббб

    7 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: да компенсира намаляващото снабдяване с американски стоки на американския пазар“?!?!?
  • 14 ГосТ

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "Диди":

    На мен пък ми прави впечатление "Страната ще повиши вноса си в страната"....
  • 15 Защо

    24 24 Отговор
    ....Бъдещето е в Китай, Русия и Иран. Това ще е Новата Люлка на Циливизациите... Защо му слагате + на този идиот. Значи бъдещето е на диктатури и исляма ?

    Коментиран от #57

  • 16 стоян георгиев

    23 6 Отговор

    До коментар #11 от "смях":

    хора дето не сте учили икономика не правете икономически анализи моля!!!!европа е стандарт в производството на нови технологии,автомобилостроене,храни,дрехи ,мода...много по висок в много отношения от сащ.европеиските марки затова са и по-скъпи от останалите по света.реално ако адидас смени наик или мерцедес смени дженерал мотърс в китаи това няма да се отрази негативно на качеството по отношение на предлагането в китаи.другото дето си го писал са откровени неистини и глупости .

    Коментиран от #18, #45

  • 17 Барчо

    24 6 Отговор
    Природата не търпи празноти. В този сектор ще се намърдат други. Дали ще са руснаци или европейци е без значение за краварите. Руснаците ще заемат част, а което не могат ще го заемат други. Така Кравария ще загуби част от пазарите си.

    Коментиран от #22, #51

  • 18 Бай хой

    12 1 Отговор

    До коментар #16 от "стоян георгиев":

    Десо кажи за тенджерите, тиганите, ютиите и пералните. Ха балкаам.
  • 19 А да

    7 5 Отговор

    До коментар #12 от "ГосТ":

    И Турция.. Турция, Русия, Иран и Китай(плюс още някоя страна)
  • 20 Borislav Popov

    17 6 Отговор
    Всичко това се отнася за енергийния пазар ! Китай спира да купува американски петрол!
    Вносът на автомобили в страната се срина!Компанията се отказва от планирания внос от САЩ в обем от 300 хилияди барела месечно. Поръчките за американски петрол са прекратени. Според Bloomberg Китай не смята да ограничава петролните доставки от Иран въпреки американските санкции, които на този етап забраняват транзакции с долари, търговия със злато и с части за автомобили и самолети.

    Коментиран от #21, #24

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 гост

    17 13 Отговор

    До коментар #17 от "Барчо":

    Единственото в което могат да се "намърдат" руснаците е вноса на петрол и газ , щото те друг внос в Китай практически нямат !! Но ако си мислиш , че Китай не търси и не НАМИРА най-вече и по-изгодни алтернативи , значи просто не мислиш , хаххаха !!! Особено в Африка , където вече китайците "колят и бесят" дето се вика и са изкупили такива находища за десетки милиарди , а себестойността е в пъти по-ниска от руската "арктика" !!! Да не говорим , че арабите също правят "специални цени" за тях !!! Така че "готовноста " на Русия ще си остане готовност , хахххах , китайците ако искаха до сега сто пъти можеха да увеличат вноса от Русия , ама явно не искаааат , ядец !!!!!
  • 23 Borislav Popov

    13 19 Отговор

    До коментар #21 от "руска подлога":

    И какви технологични стоки се внасят от обора в Китай ?!! Метална скрап ? Интересно какво ще я правят краварите сега ? Защото Китай не внася нищо друго. Само изнася за обора !

    Коментиран от #25, #26, #27

  • 24 гост

    16 13 Отговор

    До коментар #20 от "Borislav Popov":

    Аууу , уплаши ги "гадните кравари" , ще си изгубят пазарите , малииии !! А да си чул случайно , че ВЪТРЕШНИЯ пазар в САЩ е два и половина пъти по-голям от производството , да не говорим за един куп други страни , дето внасят от САЩ ?? Успокой се , от щатския петрол няма да остане непродаден и барел , даже когато след 4-5 години вдигнат производството с още 50% , ама китайските стоки за над 500 милиарда продавани в Щатите кой ще ги купи , Раша ???? Хахаххахах !!! Кога ще осъзнаете най-после , че любимците ви са на гол тумбак чифте пищови , хахаххахах !!!
  • 25 гост

    18 12 Отговор

    До коментар #23 от "Borislav Popov":

    Умници-юнаци , осъзнайте се !!! Китайския внос в САЩ е над 600 милиарда , от които 375 милиарда на плюс , тоест щатския внос в Китай е за около 125 милиарда !!! Кой ще го замести , умрелия БРИКС от който самия Китай е над 80% ??? Или любимите ви "мюслита" ???? Да не говорим , че две трети от тоя износ е по поръчка на щатски фирми , които държат всички права и спокойно могат да го поръчат на Тайван , Виетнам , Малайзия , Индонезия и един куп други , да не говорим , че със съвсем малка надценка вече могат да го върнат и в Щатите !!!! Китай ще направи всичко , повтарям ВСИЧКО , за да задържи щатския пазар , дори ако трябва ще се изплюе в лицето на любимците ви , без да му мигне окото !!!!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 гост

    9 5 Отговор

    До коментар #28 от "Мозъка ти е джудже":

    Искаш да кажеш , че фирмата Боинг е руска (примерно) , хахахха ??!! Или че Китай не купува такива самолети , ахаххахааха !!!!
  • 30 гост

    10 4 Отговор

    До коментар #28 от "Мозъка ти е джудже":

    Между другото да те светна , че самия Аерофлот изпълнява поне 50% от международните си полети именно с такива "нетехнологични" , а другата половина с Еърбъс , щото на "високотехнологичните" Ту отдавна им забраниха да кацат на всички летища в САЩ и ЕС , а даже и в Китай , о боже , какво кощунство , хахаххах !!!

    Коментиран от #32

  • 31 Мозъка ти е джудже

    6 6 Отговор
    Не,искам да кажа че Боинг и Ейрбъс, имат най-големите си представителства в Русия...ей тва искам да ти кажа. А на оня отворко че Ербъс имат най-големия пътнически самолет,който е с 20% повече места от най-големия модел на Боинг. Сега ако кажете че и Ербъс е американска компания направо ви признавам за най-големите мозъци тук. :) Всяко производство си има конкурентно,така че Китай винаги може да си внася стоки от другаде ако реши само за да не са на САЩ.

    Коментиран от #37, #39

  • 32 Мозъка ти е джудже

    7 3 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    Ти можеш да светнеш о ова джудже за всичко друго но не и мен. Ето ти един пример,от 2000г мисля навсякъде по международните летища влязоха в сила норми за шум.И на всички компании се забрани кацането на самолети ако не са в тези норми. Това означава нови съвсем различни и по(екологични) двигатели. И щом нашето летище Бургас на ден приема по 20 полета от Русия,дето не е особенно голямо,и сме последна дупка на Европа,мислиш ли че в Германия,Цранция Белгия вобще ще ги допуснат да летят техни самолети ако не са в тези норми..а..? Така че по-малко фантазии и умни заключения и повече реализъм,ей тва искам да ви кажа. Останалото е просто упражнения за пръстчетата по клавиатурата..!

    Коментиран от #36

  • 33 флякти

    2 0 Отговор
    разбира се автора е роската ха ха
  • 34 Анонимен

    5 5 Отговор
    Автора не е искал да каже, че Китай ще внася.
    То няма как Китай да внася от себе си.
    По скоро темата е: Русия ще замени стоки от САЩ с Китайски за да компенсира ограниченията.

    А вие къде се хрърлихте при Еърбъз, Мерцедес и др. Всичките са с Китайска части. То ако не е Китайско значи е менте.
  • 35 русофилски боклук

    10 7 Отговор

    До коментар #28 от "Мозъка ти е джудже":

    Е Бойнг какво е бе ,мама ти дееба прокажена и сифилистик ? Китай са направили поръчка за 7700 самолета от САЩ за следващите 20г.Това не са ли американски самолети бе МИНЕТ ?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Борис

    7 6 Отговор

    До коментар #31 от "Мозъка ти е джудже":

    Приятелю, личи си че хич не си запознат с нещата като всеки путинофил. Предлагам ти да спреш да се плюмчиш във форума, който не е за глупаци и респективно да спреш да се излагаш като бивша девица с чаршаф след първа брачна нощ. Пий си транквилантите за успокоение на духа, че Русия е смешна и недоразвита треторазрядна нещастна държавичка и лягай с кокошките на село. Чао.
  • 38 Симо

    7 10 Отговор

    До коментар #1 от "Само питам":

    Абе клоун, какви 500 милиарда бе шушляк? Вече е 300 милиарда ш намалява, а с Русия е 150 милиарда и расте.Дефицита в търговията между САЩ и Китай е 500 милиарда. Ако го сметнеш излиза че САЩ нищо не изнасят , а само купуват. На това стокообмен ли му викате.

    Коментиран от #40

  • 39 русофилски боклук

    3 0 Отговор

    До коментар #31 от "Мозъка ти е джудже":

    Аре отговаряй бе мишок ???
  • 40 русофилски боклук

    11 5 Отговор

    До коментар #38 от "Симо":

    За миналата година беше над 500 милиарда ,русофилски лизач.И какви 150 милиарда с тея руски нищожества бе ХАХАХА.Пияниците не произвеждат нищо за подобни суми ,а единственото което могат да предложат е свързано с газ.Китай никога няма да оставят търговското партнъорско със САЩ ,защото това са най-влиятелните и богати страни,пред които руските смешници са просто дребни и няма как да се набутат в играта при големите.

    Коментиран от #54, #61

  • 41 ЛОРД ВЕЙДЪР

    6 4 Отговор
    ГОВОРИ, КОСМОС.
    ДО ВСИЧКИ С ПИТАНКИТЕ.
    ТЕ, R U, ГО МОГАТ! НЕ СА ИСКАЛИ ... НЕ СА ГО НАПРАВИЛИ! USA са пуснали по-рано производството на стоките, които са получили пазар. Сега ще го загубят и ще прегреят икономиката. ЯВНО ПАК ЩЕ РАЗЛИВАТ РЕКИ ОТ МЛЯКО И ПАК ЩЕ ГО РАЗДАВАТ ГОЛЯМО ДЕПРЕСИРАНИ. ТЪЙ Е КАТО НЕ СА РАЗБРАЛИ, ЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ПРОСТ КОЛКОТО СИ ИСКА, НО СТИГА С ТОВА ДА НЕ ПРЕЧИ НА ОКОЛНИТЕ. НАРЦИЗМЪТ Е НЕЛИЧИМО ЗАБОЛЯВАНЕ. А R U СА ОЦЕЛЯЛИ, ЗАЩОТО НА КРАВАРИТЕ СА СЕ СМЯЛИ.
  • 42 Цанко

    2 3 Отговор
    ПУТИН ХУЙЛО!
  • 43 Цанко

    4 6 Отговор
    Какво ще изнася педерусия за китай? Какво произвежда, което жълтурите нямат?
  • 44 666

    6 4 Отговор
    Поредната жалка пропаганда да внуши сила и присъствие на руснаците по света. Какво ще изнасят за Китай, като нито имат производство, нито технологии. Много показателно за това в статията е, че въобще не се споменава какво ще изнасят и кои конкретно щатските стоки ще заменят...
  • 45 не съм икономист но ЕС е мекотело

    2 2 Отговор

    До коментар #16 от "стоян георгиев":

    Дизелите, които са продават в обем само в Европа са стандарт в автоиндустрията по света? При условие, че Китай се електрифицира като никой друг (изкл. Норвегия) и след най-големия производител на батерии - японците, следващите са китайски, а точно ЕС тук са гола вода. Нямало протекционизъм в ЕС? Я да изброиш появили се от нула европейски гиганти в някой сектор, които само за няколко години превземат света, като аналог на щатските такива? Може ли в Германия да се появи компания от нула, която след няколко години да удари примерно Бош или Сименс или Мерцедес и да стане по-силна от тях? Пример: Гугъл тръгна от нищо и под носа на гиганта Майкрософт, Тесла също под носа на ГМ и Форд, частната СпейсЕкс изпревари много национални и т.н. В ЕС всичко е на по 100 години, закърнели монополисти протекционирани от властите. Американците поне имат силата и волята да си защитават интересите, а по-беззъбо нещо то мекотелото ЕС няма на света....

    Коментиран от #48

  • 46 За Кинжалите и благото:

    4 3 Отговор

    До коментар #27 от "русия е джудже":

    ДЮШЕШ Е ЗА РУСИЯ, ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ИЗДЪНВАТ В ТЪРГОВИЯТА С КИТАЙ !!! Но тя твърде малко може да замени Щатите, просто защото произведеното и купеното от САЩ отстрана на Китай, не е по силите на Русия.
  • 47 РУСОФИЛ:

    5 3 Отговор
    Хиляди пъти съм казвал и мисля, че е вярно казаното: "КОЛКОТО ПОВЕЧЕ РУСОФИЛИТЕ ХВАЛЯТ ИСТЕРИЧНО РУСИЯ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ДЕЛОТО НА РУСИЯ ПРОПАДА" !!! Кому е нужно да се внушава, че Русия ще смени САЩ в търговията с Китай ??? Русия просто ще клъвне своето от глупоста на САЩ, но истерията създадена от РУСОФИЛИТЕ по случай "замяната - РУСИЯ ЩЕ СМЕНИ САЩ В .....". Такова изказване ще се отрази негативно на читателското мнение - все пак хората не са говеда за да сравняват несравнимото по същество (по отношение на икономиката). 100 ПЪТИ ПО- ДОБРЕ ИСТИНАТА ОТ ЛЪЖАТА.
  • 48 стоян георгиев

    3 2 Отговор

    До коментар #45 от "не съм икономист но ЕС е мекотело":

    както казах като не си икономист не е необходимо да коментираш понеже се излагаш .в европа и сащ властват два различни икономически модела .единия предимно либерален ,този в сащ ,а другия е предимно социален този в европа.естествено те са преплетени в националните особености както са съб=образени с икономическите моменти.демек има елементи на единия при другия модел и обратното,но философията на европа е че бизнеса приоритетно трябва да създава общ просперитет докато американската философия е че бизнеса трябва да спазва единствено закона .и двата модела имат свои положителни и отрицателни елементи ,които са видни,като либералния модел води до рязко налагане на новите технологии ,а социалния води до утвърждаване на качеството.затова в сащ се пръкват все нови и нови компании като дадения от теб пример,но консервативните и утвърдени такива в европа пък налагат по-високо качество без да изостават в технологиите.затова както казах европа е наи-доброто място за живеене ,а дали е мекотело незнам.що се отася до дизели,батерии и т.н.квито и да са тенденциите в близко бъдеще няма опасност европа да изостане от тях,напротив ако се мине на електрически автомобили може от сега да залагаш че мерцедес,бмв ,волцваген ...ще са едни от наи адекватните такива в тази област.
  • 49 Петкова

    4 3 Отговор
    Каквото и да пишете Русия си е Русия!Хайде
    да я нападнат,но няма да позволят другите
    големи държави защото ще си отиде светът

    Коментиран от #55

  • 50 СТАРОТО

    4 3 Отговор

    До коментар #9 от "КНР":

    .......Русия замества американски стоки с руски---хахахахах е това вече е уникален майтап хахах-заболя ме стомаха от смях хахаха
  • 51 СТАРОТО

    3 3 Отговор

    До коментар #17 от "Барчо":

    Барчо ,и какво ще спечелят пияндурниците от това - ще залеят американския пазар със самагон и боярешник,ли хахахах?
  • 52 Манчо

    3 0 Отговор
    ХАха.. Вие кого заблуждавате бре? Какви и колко американски стоки отиват за Русия, вие нормални ли сте? 90 % от призводството на планетата вече е в Китай, от там пътуват за цял свят стоките. Пълни безсмислици, тя Русия сега се е сетила да купува от Китай, до сега само от Тексако и Крайслер взимаше...
    Онзи ден си купих кухненски сет ножове и бях изненадан - мейд ин Бразилия:) Никой не произвежда нищо по запада, защото днес поне 100 Евро трябва да плати на черно работника, за 100 Евро в КНДР бачкатора ще бъхти 30 дни - ще изяде 30 купички по 200 грама ориз и ще сми малко...
  • 53 Ссс

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Само питам":

    Грамотния,пише се мивки
  • 54 Американски боклук

    0 2 Отговор

    До коментар #40 от "русофилски боклук":

    Това кой ти го каза троле:)))
  • 55 И аз да кажа

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "Петкова":

    Защо да я нападат, бе другарко? Това, че Русия е обградена от врагове, дето искат да я грабнат е пропаганда за вътрешна употреба, да обяснява на руснаците защо все са изоставащи. А истината е, че Западът нито иска да я завладява за да бере грижата на 140 милиона алкохолици с крепостното мислене, нито иска да добива ресурсите й като плаща западни заплати. И нещата бяха добре балансирани - путинските олигарси си експлоатираха земята и населението, а печалбите влагаха пак на запад. Обаче като паднаха цените на петрола, сметките в Русия взеха да не излизат , а и Путин взе да се взема много на сериозно и се замая от това, че му търпяха нахалното държание, закъсненията, изцепките...В цивилизования свят има правила- да изчакаш и дадеш възможност на простака да се коригира, ако е сбъркал случайно. А като се види, че той така си знае и нарушава споразуменията, се почва първо леко- предупреждения, после-санкции; после- изолация; след това-бой през пръстите; после- почват да ти стягат примката. Вие как я мислите, във Франция който иска да е в политиката, учи"Science Po...", което няма нищо общо с нашата политология и там се изучават механизмите на функциониране и взаимодействие на държавите, затова от тяхни държавници няма да чуете изцепки и глупости, закани и простотии. Не говоря за Тръмп и за разни екзотични политици, избуяли напоследък.
  • 56 Румяна Костова

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Само питам":

    Значи русофилското присъствие е виновно за незнанието Ви на звучните и безвучни съгласни в българския език.
  • 57 Румяна Костова

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Защо":

    Какво бъдеще според Вас ще има Европа след десетина години, когато мюсюлманското население ще се изравни, а може и да бъде повече от белите хора? Четете и гледайте какво се случва във Франция, Англия, особено в Швеция, най-дружествена към имигрантите. Сега, когато те още не са достигнали критичната точка, навсякъде в Европа има квартали, в които полицията не смее да пристъпи.

    Коментиран от #58

  • 58 коментарче

    0 1 Отговор

    До коментар #57 от "Румяна Костова":

    Немога да разбера руските продажници като тебе.Защо винаги говорите за исляма в Европа ,а не погледнете исляма в Русия ? В момента исляма в Европа е около 5-6 процента ,а ислямизираната Русия има толкова мюсюлмани колкото тези в Европа взети заедно.Европа не е застрашена дори и за миг ,а до 20-30 години в Русия няма да има християни,защото дори и в момента християните са по-малко от половината руско население.Притеснявай се първо за господарите ти ,а за Европа не бери грижа :))
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 bdi bobi

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Само питам":

    краварофреник, що не идеш да пасеш овце ,ами се изцепваш неподготвен
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания