Last news in Fakti

9 Октомври, 2018 13:19 5 569 75

Вторият „турист“ се оказа д-р Мишкин от ГРУ

  • русия-
  • сергей скрипал-
  • туристи-
  • великобритания-
  • мишкин-
  • гру

Нови разкрития по случая

Вторият „турист“ се оказа д-р Мишкин от ГРУ - 1
Снимка: БТА/ AP

Излязоха нови разкрития за руската връзка в аферата „Скрипал“. Bellingcat съобщи, че вторият руски „турист“ Александър Петров всъщност е д-р Александър Евгениевич Мишкин от ГРУ.

Вече бе доказано, че другият руски гражданин е полковник Анатолий Владимирович Чепига. Двамата агенти на руските силови структури са били изпратени на Острова, за да екзекутират Сергей Скрипал. Скрипал и неговата дъщеря Юлия оцеляха след отравянето с „Новичок“.

Кремъл отрича двамата руснаци да са от Главното разузнавателно управление, но доказателствата сочат друго. Самоличността на Мишкин е била разкрита чрез публично достъпна информация, в комбинация с разговори с източници и редки документи като оригинален паспорт на руснака.

За разлика от Чепига, в случая с „туриста Петров“ са запазени повече оригинални данни на Мишкин - същата рождена дата, лично и бащино име и първите имена на родителите му. Паспортът показва, че той е роден през 1979 година.

Вторият „турист“ се оказа д-р Мишкин от ГРУ
Снимка: БТА/ AP


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реално

    61 33 Отговор
    Абе направо слагайте снимката на Путин и спирайте вече да ни занимавате с глупостите си...
  • 2 Доктор Коташки

    36 3 Отговор
    Доктор по какво?

    Коментиран от #8

  • 3 Хихихихи

    60 20 Отговор
    Хахахаха, и е слезнал от самолета с костюм за химическа защита, защото е държал епруветка с Новичок в ръка!
  • 4 Реалист

    50 50 Отговор
    Ами то си беше по-вече от ясно още като почнаха наивните обяснения как снега ги уплашил да не посетят катедралата. Не беше проблем да очистят Скрипал, проблем е че ИЗПОЛЗВАТ БОВ което е забранено с международна конвенция която и орките са подписали. ИНАЧЕ БИЛИ "МИРОТВОРЦИ"... Бой по тиквите на ушанките докато мърдат. Най-добре ЗАБРАНА ЗА УШАНКИТЕ(всички) ДА ПОСЕЩАВАТ КОЯТО И ДА Е СТРАНА ОТ ЕС.
  • 5 Чукундур

    25 5 Отговор
    И ся умрял ли е най накрая някой от този руски мухозол,че колкото да изписа туй лято очаквам вече масово производство made in china
  • 6 Ушанков

    40 33 Отговор
    Абе на нашите путинопитеци и документален филм да им пуснеш в реално време, пак ще твърдят, че мама рашистан и Путя нямат нищо общо!

    Коментиран от #21

  • 7 фжр

    23 1 Отговор
    Колко по-лесно щеше да им бъде ако бяха намерили душевноболен психопат или бездомника дето запали царските конюшни - ние знаем най-добре...
  • 8 сестра

    11 12 Отговор

    До коментар #2 от "Доктор Коташки":

    Колега на д-р Менгеле, по това.
  • 9 ГосТ

    29 25 Отговор
    Еййй тея гру под ръководството на путя, големи смешници бе момчета ? Ама много големи ! Не стига че ги хванаха като кифладжии,ами и прехваления БОВ им е такъв. От двама-двама живи. Абе,да не се окаже,че и ракетите им такива а?
  • 10 Mata Hairy

    28 12 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Двамата агенти на руските силови структури са били изпратени на Острова, за да екзекутират Сергей Скрипал.
    Това точно как го доказаха, открили са копие от заповедта с печат на ГРУ и подписите на началника му и на Путин сигурно. Хи-хи-хи. И със специално уточнение да се ползва Новичок, за да е по лесно за идентифициране. Хо-хо-хо.
    По-вероятно е тези да са имали някаква разузнаватекна мисия нямаща нищо общо със Скрипал, и просто хем да ги използват за "доказателство", хем да ги "ударят" и елиминират от задачата им, с един куршум два заека.
  • 11 Анто

    9 1 Отговор
    Вторият тропвител се доказа сестра Наташа
  • 12 странно

    2 8 Отговор
    абе много компетентни се изказвате под подобни статий? много ли ви вълнуват или сте безделници живеещи в сайта?

    Коментиран от #42

  • 13 СССР

    13 9 Отговор
    Дрогари и дрогарки вече и ГРУ не е това което беше … Станахме за посмешище пред западняците :( Срам и резил дрогари и дрогарки ...

    Коментиран от #14, #75

  • 14 ДРОГАРИ Е МОЯ ИДЕЯ И КАСАЕ

    8 11 Отговор

    До коментар #13 от "СССР":

    ЗАПАДНЯШКАТА НАРКОМАНСКА СВОЛАЧ. АКО ИМАШ МАЛКО МОЗЪК СПРИ ДА Я ПОЛЗВАШ А ИЗМИСЛИ НЕЩО С ПИЛЕШКИЯ С ИЗПЕЧЕН ОТ ДРОГАТА МОЗЪК..ПРЕДУПРЕДИХТЕ НЯКОЛКО ПЪТИ.!!! ЯВНО ИСКАШ ДА ТА ПИШАТ В НОВИНИТЕ КАТО ПОРЕДНИЯ ПОСТРАДАЛ ОТ СОБСВЕНАТА СИ НАГЛОСТ ГЛУПЕНДЕР..

    Коментиран от #20, #32

  • 15 Антон

    16 8 Отговор
    Ама вие верно ли вярвате на джендърската евротолерастка пропаганда! Значи руските служби, които успели да надхитрят всички знайни и незнайни американски служби, в резултат на което руснаците успяват да фалшифицират изборите им и да сложат Тръмп за президент, не могат да организират едно убийство, на човек, ходещ без охрана, без да се крие, та дори и отровата която ползвали била някакво менте, та в резултат оня оцелял....И не само това, ама толкова да са "смотани" та чак медиите да им намерят копията от паспортите и картите на агенти на ГРУ. Абе вие верно ли се вервате на подобни съчинения. Жал ми е вас казвам ви......
  • 16 Boxer

    9 8 Отговор
    Когато тайните служби са немърливи, явно така става... "Имената на глупците, висят по стените"... Очаквах повече от КГБ...Сега даже не могат да ги самоубият...Станаха прекалено известни тайните агенти...
  • 17 Рубладжийче

    11 4 Отговор
    Ако бяха сложили по една будьоновка на тъпите тикви нямаше да ги разкрият толкова лесно.
  • 18 1111

    7 5 Отговор
    На едната снимка е фанелка, на втора с костюм и вратовръзка, на трета в паспорта - само с риза. Три различни снимки, много съмнителна смрадлива работа. Снимката със сакото откъде е???
  • 19 ДС кадър

    5 6 Отговор
    Според сайта Bellingcat финансиран с американски долари и изпълняващ функция на пета колона/ НПО/ всички руснаци са маскари :) Според друг сайт пък аз самият съм от Държавна Сигурност и разработвам нов чадър за отравяне посредством изстрелване на ято комари заразени с БОВ! Ако някой иска да ме наеме да ми пише:)

    Коментиран от #22

  • 20 Само питам

    12 6 Отговор

    До коментар #14 от "ДРОГАРИ Е МОЯ ИДЕЯ И КАСАЕ":

    Защо проруската измет си мисли, че ГРУ са суперпрофесионалисти?

    Коментиран от #34

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Само питам

    8 7 Отговор

    До коментар #19 от "ДС кадър":

    На кого е пета колона Bellingcat руска неграмотна подлого?
  • 23 ЦРУ

    8 4 Отговор
    Боко тиквата се оказа пожарникар !!!!!!!!!!!

    Коментиран от #24

  • 24 Stefko 88

    5 4 Отговор

    До коментар #23 от "ЦРУ":

    И лъже че е с черен пояс!

    Коментиран от #27

  • 25 Румяна Костова

    5 7 Отговор
    Доказателството е ,че вторият турист бил доктор.Други доказателства няма.А пък Баширов бил герой от Чечня,герой от инвазията в Крим.И отново точно него пратили да може брави на врати в Солзбъри.Започвам да мисля,че в Кремъл страдат от недостиг на кадри и си имат един Батман,който ползуват във всичките си акции.Не знаех,че да се намираш по едно и също време в град,в който някой е отровен е доказателство за виновност.

    Коментиран от #28, #29, #48

  • 26 дръндър

    7 3 Отговор
    Гъ тъ "Вече бе доказано" Путин е ! лично сипвал в супата Новичок , Старичок и Пърдичок.
  • 27 ЦРУ

    2 2 Отговор

    До коментар #24 от "Stefko 88":

    Това очевидно доказва по неоспорим начин очевидната му вина и е неуспоримо доказателство !!!!!!
  • 28 Stefko 88

    6 5 Отговор

    До коментар #25 от "Румяна Костова":

    Ми щом до теб са опряли.... Акцентът ти е кошмарен хъхрещите циганки от женския пазар по им се разбира. Прочети само какво си написала , разбра ли нещо? К'ви брави кви батмани....звъни на приятелката ти да ти запише час при специалист. И си купи учебник по български език за 5-ти клас белкем прихванеш нещо, че верно немате кадри.

    Коментиран от #35

  • 29 Наблюдател

    5 5 Отговор

    До коментар #25 от "Румяна Костова":

    Ти много работи не знаеш Румянче!

    Коментиран от #31

  • 30 Румяна Костова

    10 5 Отговор
    Когато в интернет се появяват снимки на Бели каски,участвуващи в боевете в Сирия ,наравно с терористите,Белингкет излиза със статия,че тези снимки не могат да бъдат никакво доказателство.Интересно в случая със Скрипал е ,че руснаците не са получили никакви обвинения по официален ред, сигурно защото няма никакви доказателства.Както и при химическата атака в Сирия имаме само медийни обвинения и ,, доказателства".Ако Кремъл иска да проведе акция по ликвидация ,ще го направи тихо и перфектно без да си усложнява живота с брави , елда и флакони на Нина Ричи.

    Коментиран от #33

  • 31 Румяна Костова

    6 6 Отговор

    До коментар #29 от "Наблюдател":

    Естествено,че не зная.Аз не работя в ГРУ,само мисля по случая защото ми е интересен,нищо ,че сценарият е като на лош криминален филм.

    Коментиран от #40, #67

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Stefko 88

    6 5 Отговор

    До коментар #30 от "Румяна Костова":

    Госпожо, в коментар 21 съм захванал едно твърдение за биохимичните-процеси в мозъка и способността им за протичане в русохилския такъв. Забелязвам сте добре осведомена относно официалната на обвиненията към кочината, родината ви в случая.Та исках да попитам конкретно вас : вие в руското посолство ли работите , че знаете или някояприятелкавигоказапотелефонааахахахахаха

    Коментиран от #39

  • 34 Татко ти

    5 5 Отговор

    До коментар #20 от "Само питам":

    Защот са.Да не ти дава Господ сам да се убедиш в това,какви професионалисти са ГРУ.Масхадов,Дудаев и Басаев също не верваха в професионализма на ГРУ ама са в Рая при девиците.

    Коментиран от #36

  • 35 Румяна Костова

    4 7 Отговор

    До коментар #28 от "Stefko 88":

    Драги ми,грамотнико, да Ви опресня паметта ,чрез брава казват ,че са се отровили Скрипал,баща и дъщеря.А Батман е американски кино герой. Аконе знаете за него няма как да разберете препратката ми,че Баширов не може да бъде като Батман и да участвува във всички по-яки акции на Кремъл.А не Ви ли малко силна тревата,усетили сте даже акцента ми?

    Коментиран от #37, #41

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Stefko 88

    6 4 Отговор

    До коментар #35 от "Румяна Костова":

    ....чрез брава казват ,че са се отровили ................ "Через замок" хотите сказать? Или как понимать? А то на болгарском будет ПРЕЗ БРАВАТА! Сейчас понятно?

    Коментиран от #66

  • 38 ГЪДУЛКАТА Е ПРОСТ ИНСТРУМЕНТ

    3 3 Отговор

    До коментар #32 от "до ДРОГАРИ Е МОЯ ИДЕЯ":

    С МНОГО МАЛКО СТРУНИ ОБАЧЕ НЕ Е ЗА ПРОСТИ ХОРА ОПУШЕНИ С ИЗПЕЧЕН МОЗЪК ОТ БЕЛИЯ ПРАШЕЦ. АКО ИЗКАРАШ ДВА ТАКТА ОТ ГЪДУЛКАТА ТИ ПЛАЩАМ ЕДНОПОСОЧНИЯ БИЛЕТ ДО ГОВЕДАРИЯ...

    Коментиран от #57

  • 39 Румяна Костова

    4 4 Отговор

    До коментар #33 от "Stefko 88":

    Ха-ха-хакате си Вие.Никой не забранява и на надрусали се да пишат в този сайт.В подобно състояние може да захванете каквито научни и не научни процеси си искате.Също и да се тресете от смях,без самият Вие да знаете защо.

    Коментиран от #43, #44, #46

  • 40 Наблюдател

    6 4 Отговор

    До коментар #31 от "Румяна Костова":

    Значи не можеш да приемеш, че може да са действали непрофесионално? Това не им е за първи път. През 2004 година двама от ГРУ, убиха бившия чеченски президент Зелимхан Яндарбиев в Катар и бяха осъдени на доживотен затвор от катарския съд.
    "Ето малко инфо:На 13 февруари т.г. на излизане от петъчната молитва в джамията в Доха, Яндарбиев бе взривен в колата си

    заедно с 13-годишния си син.

    Експрезидентът загина на място, а детето оцеля по чудо след тежки изгаряния и със загубен слух. Три дни по-късно в Доха бяха арестувани трима граждани на Русия. След като се оказа, че единият е първи секретар на руското посолство в Катар и има дипломатически имунитет, той бе освободен.

    На делото срещу другите двама руснаци бе доказано с всички възможни свидетелски показания и технически средства, включително с видео и аудиозаписи, че те са дошли в Катар и са наели специална вила, за да подготвят терористичния атентат срещу Яндарбиев.

    Съдът прие за доказано, че те са закачили и взривили двукилогармовата бомба, разпарчетосала тойотата на чеченския експрезидент.

    Въпреки безпрецедентния натиск на Москва – включително с телефонни разговори на президента Путин с емира на Катар – на 30 юни бе произнесена присъдата срещу двамата агенти-убийци: доживотен затвор.

    Коментиран от #47

  • 41 Stefko 88

    4 5 Отговор

    До коментар #35 от "Румяна Костова":

    А не ви ли малко силна.............купете си учебник по български език за пети клас.
  • 42 отегчен

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "странно":

    Абе, много неграмотно пишеш, за да коментираш коментарите на другите.
  • 43 Stefko 88

    5 5 Отговор

    До коментар #39 от "Румяна Костова":

    Сега пък съм наркоман. Това някоя приятелка по телефона ли ви го каза? Госпожо учете български език ако възнамерявате да го ползвате. Както виждате аз говоря и пиша без грешки на вашия ,не защото го уважавам , а защото е просташко да бъдеш посредствен.
  • 44 Stefko 88

    3 5 Отговор

    До коментар #39 от "Румяна Костова":

    Забравих да кажа : звъннете на някоя приятелка по телефона да ви препоръча някой аааааааа ха ха ха :). Лош съм днеска а?
  • 45 Маса Чузетс

    8 5 Отговор
    Пълни мишоци , за пример на наште русолизци-идиоти. И защо на картата му пише муж . Нали са двойка Гейчовци. Спали на пейката в Солсбъри заедно. Те са някакъв 4-ти джендър - тип ГРУ , клонинг на онези зелените човечета дето се появиха в Крим.
  • 46 Сульо

    7 6 Отговор

    До коментар #39 от "Румяна Костова":

    Руми ,защо ми приличаш на мъж. Да не си някакъв трансцедентален Джендър. Да не си приятел на оня сътрудник на Станишко с розовите прашки ,как му беше името ,че го забравих.

    Коментиран от #52

  • 47 Румяна Костова

    7 8 Отговор

    До коментар #40 от "Наблюдател":

    Мога да приема ,че е възможна засечки при изпълнение на план по ликвидация,но не и при неговата организация.Помислете,за да е успешна тази акция на нея се пращат хора ,които не попълват анкети в посолствата,където се взимат всякакви данни за тях и близките им и отпечатъци от пръстите им също.Не се регистрират в хотели.Не ходят на шопинг за обувки и яке в деня на убийството,както бяха хванали камерите двамата руски,,убийци"Ползват се агенти от мястото или се прехвърлят през границата по други пътища.Да сте чували за ,,спящи" агенти?.Със законодателството на Катар не съм запозната никак,признавам си.Но мисля си,че там не е сложно да се изфабрикуват каквито ,,доказателсва" си искате. Чак пък секретар на посолство с пушка в ръка,отново недостиг на Кремълски кадри.

    Коментиран от #49, #51, #54

  • 48 Марчо Сапунджиев

    9 6 Отговор

    До коментар #25 от "Румяна Костова":

    Кукумявке ,ама ти продължаваш да се репчиш , а на всичкото отгоре се срамуваш да си кажеш ,че си мъж. Най-накрая сигурно и Путин ще си признае , а ти ще продължаваш да ръсиш простотии. Ей тва е БЕТОННА ГЛАВА.
  • 49 Дим Дуков

    8 6 Отговор

    До коментар #47 от "Румяна Костова":

    Руменце ,защо си обърнала резбата ма . Чак от любов към Путин да си смениш пола ,тва е достойно за Карлуково.
  • 50 Макаренко

    7 5 Отговор
    Това са двойка идиоти пратени Заграницу - Руссо Туристо, Очнулся -Гипс !
  • 51 Stefko 88

    5 6 Отговор

    До коментар #47 от "Румяна Костова":

    .......че възможна засечки при изпълнение на план по ликвидация........ нататък реших да не чета.
  • 52 Румяна Костова

    5 6 Отговор

    До коментар #46 от "Сульо":

    Може би защото използвам логиката си,а Вие във Вашето обкръжение не сте срещали жени,при които тя работи и това Ви изненадва.В моята работна и жизнена среда аз не съм изключение.

    Коментиран от #53

  • 53 Stefko 88

    6 6 Отговор

    До коментар #52 от "Румяна Костова":

    http://www.referati.org/jiznena-sreda-i-ekologichni-faktori/36975/ref. Прочети моля те какво означава "жизнена среда" , защото ни забавляваш яко!
  • 54 Наблюдател

    7 7 Отговор

    До коментар #47 от "Румяна Костова":

    Много шпионски романи си чела Румянче, пък и вярата ти в непогрешимостта на службите на матушката ти е непоклатима. Живей си в тази реалност щом ти е добре. САЩ са дали 5 милиарда долара за Майдана в Украйна и са искали военната база в Севастопол, референдума в Крим е напълно законен и не противоречи на международно подписаните договори и норми, няма руски войски в Източна Украйна а единствено опълченци, няма организирано от държавата Русия приемане на допинг от руските спортисти и КГБ не е подменяло пробите на спортистите, руските хакери не са вършели нищо, защото няма доказателства, малайзийския Боинг е свален не от руска ракета а от украинския капитан Волошин, Русия не е тровила Литвиненко нито Скрипал. Но истината е съвсем различна.

    Коментиран от #56

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Румяна Костова

    4 8 Отговор

    До коментар #54 от "Наблюдател":

    Няма смисъл да споря с господин,който мисли,че САЩ ръководят Украйна само от алтруизъмен, за благото на бедните, измъчени украинци.Ами самите американци ппизнават за парите,хвърлени в Украйна.Има ги даже заложени в техния бюджет.За базата в Севастопол пък признават украинците.За плановете си да я превземат.Сетите се с чия помощ.Извинете,но не сте ми на нивото и не ми е интересно да споря с Вас!

    Коментиран от #60, #62

  • 57 до ГЪДУЛКАТА Е ПРОСТ ИНСТРУМЕНТ

    4 2 Отговор

    До коментар #38 от "ГЪДУЛКАТА Е ПРОСТ ИНСТРУМЕНТ":

    Ти не можеш да платиш нищо защото си необразован и беден като клошар . Затова пишеш тука за жълти копейки да имаш за хляб … :)
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Stefko 88

    4 3 Отговор
    И отново........ споря с господин,който мисли,че САЩ ръководят Украйна само от алтруизъмен..... много си зле.
  • 60 Наблюдател

    6 3 Отговор

    До коментар #56 от "Румяна Костова":

    В зомбирани те руски и русофилски глави САЩ ръководи всички, които искат да вървят по свой път, различен от този на руската кочина. Примитивния антиамериканизъм обяснява всички неуспехи, които се случват с кочината и обяснява на ватата защо не живее добре. Вярвай и ти защото вярата те освобождава от непоносимото бреме да мислиш самостоятелно.
  • 61 Пич

    4 2 Отговор
    И каква се оказва истината?
    По статистика повечето от коментиращите са християни. А в Библията е писано : "Познайте истината и тя ще Ви направи свободни ".
    Но освен християни,някои колеги са също и "Путеноиди", което за настоящия момент те е добре, в предвид, че казано е : "Не прави това, което не искаш да ти правят ".
    Въпрос на време е абдикацията на диктатора Путин, който не може да задържи вътрешното недоволство, не оправдава повишените военни разходи, и не може да оправдае проклетото раждане на прочутите "Солсбъриски туристи".
    Защото и аз съм "СПЕЦНАЗ",но с руско обучение. И никога не биха ме разкоспирилари,защото не бих се появил жив по tv.
    Аматьори. За кой ли път учителя е по - слаб от ученика......
  • 62 Русофилски лъжи

    5 2 Отговор

    До коментар #56 от "Румяна Костова":

    Къде ги има тия милиарди заложени в бюджета бе руминце? Лъжеш като дърта ромка русофилка.
  • 63 ти да видиш

    3 1 Отговор
    ..Чепика и Мишката станали хора бе....пък като малки какви беха мушмули..

    Коментиран от #64

  • 64 ти да видиш

    3 1 Отговор

    До коментар #63 от "ти да видиш":

    ...хора на ГРУ-то де...
  • 65 1944

    4 1 Отговор
    большая жара будет. спецслужбы опять обосрались.
  • 66 Доктор Охболи

    1 1 Отговор

    До коментар #37 от "Stefko 88":

    УМНИЯ, ЖЕНАТА ТИ ГО КАЗА - "ЧРЕЗ БРАВАТА", ПРОПУСНАЛА Е ДА НАПИШЕ "НАМАЗВАНЕ". НЕ СЕ ПРАВИ НА ОСТРОУМЕН.Па и руски толкоз знаеш.

    Коментиран от #70

  • 67 Олаф Кнудсен

    3 1 Отговор

    До коментар #31 от "Румяна Костова":

    Руми ,ти си мечтаеш да работиш в ГРУ. Ще работиш когато изфъшкаме5-тата колона от България . На нас путлерасти не ни трябват.Марш черная обезяна.
  • 68 Мишо Шамара

    3 1 Отговор
    Кът гледам Мишкин е жив джендър приятел на българските СерГейчовци. Как е възможно един руски кравар да си мисли ,че няма да го угащят. Руссо - туристо ,пълен джумбиш.
  • 69 Пич

    3 1 Отговор
    Мишка и Чебурашка! :)
    Плохо, Путин, вери бад!
    Сега какво ли ще дойде като версия от Тортата (Кремль)? Песков се изчерпа, а Мими Захарчето си е объркала професията. Но тук все още има подлоги, които да замажат гафа.
    Дерзайте дорогие. ....:)))))
  • 70 Stefko 88

    1 1 Отговор

    До коментар #66 от "Доктор Охболи":

    Какво ми казва жената бе разбирач? Не виждаш ли , че даже пише с руски акцент. Толкова си смотан , че даже не загря за какво я бъзикам. Я прочети внимателно к'ви ги пише. Що се отнася до скапания руски завършил съм си филологията с преводачески и педагогически профил към специалността в СУ. Аре са пукни се от яд.
  • 71 Истерик

    1 1 Отговор
    Д-р Пишкин, той е главата на групата!!!
  • 72 стоян георгиев

    0 1 Отговор
    както писах преди няколко седмици.тия двамата ще ги разнищят.медиите ще ги проверят до девето коляно и цирка с тях ще бъде пълен.путин си вкара огромен автогол с тази операция .руснаците се изложиха тотално.сега руските тролове на терен се чудят кво да пишат.свършиха им опорните точки.смях!
  • 73 Математически

    0 1 Отговор
    А тоз умре ли, че постоянно за килър се говори? Съд за д-р Пишкин. Г-жа Муткин да го накаже остро.
  • 74 Много кофти фалшивка

    0 0 Отговор
    Много кофти фалшивка бе ...мислех, че МИ5 са по на ниво.

    Ако обърнете внимание на изложеното "доказателство" , ще видите една червена рамчица около снимката, а като се вгледате по внимателно ще видите ,че част от главата на снимания стърчи над рамчицата, а от другата страна, вляво се вижда ясно ,че тази рамчица не е част от самата снимка, а част от документа ...изводът е очевиден , образът / снимката/ е насложен/а допълнително върху документа и отсканирана ...това е повече от очевидно, при това е направено уникално несръчно.
    Съжалявам , че сте толкова тъпи в Енглезия, но тъпотата ви си е исторически доказан факт...и наглостта ви също .
  • 75 Не знам

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "СССР":

    Много кофти фалшивка бе ...за ГРУ не знам , тех ги нЕма от 1992г., тогава ги разпуснаха, но МИ5 ич биля не стават за нищо. Ако обърнете внимание на изложеното "доказателство" , ще видите една червена рамчица около снимката, а като се вгледате по внимателно ще видите ,че част от главата на снимания стърчи над рамчицата, а от другата страна, вляво се вижда ясно ,че тази рамчица не е част от самата снимка, а част от документа ...изводът е очевиден , образът / снимката/ е насложен/а допълнително върху документа и отсканирана ...това е повече от очевидно, при това е направено уникално несръчно. Съжалявам , че сте толкова тъпи в Енглезия, но тъпотата ви си е исторически доказан факт...и наглостта ви също .
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания