10 Октомври, 2018 09:10 2 281 23

Бежанец се самоуби, преди да бъде върнат в България

  • бежанец-
  • самоубийство-
  • българия-
  • белгия-
  • полиция

Бежанецът не бил склонен да се върне в България

Бежанец се самоуби, преди да бъде върнат в България - 1
Снимка: Shutterstock

Бежанец, получил право на закрила в България, се е самоубил в миграционен център в Белгия, съобщиха местни медии. Мъжът от Еритрея бил изключително потиснат и почти отказвал да се храни, свидетелстват неправителствени организации, запознати със случая, съобщи „24 часа“.

Генералният директор на белгийската служба за чужденците уточнява, че бежанецът не бил "склонен да се върне в България". Според ръководената от него служба решението на еритрееца да посегне на живота си не може да е било свързано с "отличните" условия в лагера.

Мигранти от лагера край Лиеж са отказали днес да се хранят. Неправителствени организации свикват в събота шествие край миграционния център и отбелязват, че това е третият случай със смърт на мигрант в Белгия в последните месеци. В единия от тях полицията стреля по превозно средство, в което загина дете на мигранти, а при втория мигрант бе прегазен в опит да пресече бегом магистрала, подгонен от силите на реда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Саше

    42 0 Отговор
    Аллах да го прости! Примерът, който дава е добър.

    Коментиран от #10

  • 2 Чеп

    34 0 Отговор
    Ами...супер!
  • 3 а така

    33 0 Отговор
    Абе тия белгийци май ще напипат формулата на успеха........кофти храна и условия за бежанците, малко психотормоз, малко кютек и стрелба.......и те сами ще тръгнат да бягат оттам, но не и към България разбира се.
  • 4 Пешо

    29 2 Отговор
    НПО (соросоидите) свикват демонстрация!? Ето кои руши ЕС! А после :Путин ни сра в гащите.
  • 5 Илиян

    36 1 Отговор
    Като е чул за България и си е казал по добре да се мре
  • 6 Ами

    23 0 Отговор
    Ами да го върнат в родината му!!! Никой не го ще в Европа! Първо политиците да помислят за гражданите от Европа, а после са ни навличат пришълци!!! Аз тук като софиянец в София не мога да си намеря работа нищо, че съм българин, говоря български, а този от друг континент ще го вкарват и то на EU помощи!!!

    Коментиран от #8

  • 7 един

    25 2 Отговор
    Звучи похвално за страната ни. Предпочел да умре, вместо да се върне в "рая", наречен България! Поредният повод за гордост, че си българин! Ние сме си свикнали, човек свиква със всичко. Някои обаче идвайки у нас, остават потресени. Няма да забравя един сириец, изпълняващ някаква мисия у нас, който се дивеше и казваше, ама у вас всичко може. Дори и тези, преживели войни, загуба на близки, какви ли не ужаси! Поука, дами и господа, извадете си поука! Тровим сами себе си, настройваме се едни срещу други, разделили сме се на всякакви партии, партийки и сдруженийца, ревем едни срещу други, ШЕПА НАРОД СМЕ! И се самоунищожаваме!

    Коментиран от #14

  • 8 onq s konq

    0 19 Отговор

    До коментар #6 от "Ами":

    Ами ВЪРНИ ГО ТИ в родината му!Първо ще ти каже че "си е забравил адреса от стрес".Да предположим че след много бой ще си го спомни,хващаш го за ръка и ако успеете да се промъкнете между дъжда от куршуми поради гражданската война "в родината му" и не стъпите на някоя мина,стигате до адреса.Е да,ама там няма нищо,защото бомба е изтрила къщата тотално.И кво правим тогава?Освен да запряташ ръкави и да му построиш нова:)

    Коментиран от #9

  • 9 Мхм

    18 0 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    В Еритрея няма война!!!

    Коментиран от #11, #12

  • 10 Барчо

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бат Саше":

    От твоите уста в божествените уши. Това е едно добро решение за всеки търтей-готованец.
  • 11 onq s konq

    3 7 Отговор

    До коментар #9 от "Мхм":

    Ако са се избили взаимно враждуващите,логично е да няма.
  • 12 Барчо

    12 0 Отговор

    До коментар #9 от "Мхм":

    Но има търтеи, които не могат да изхранят и ги прехвърлят на европейците, както и всички останали. Истинските сирийци са в Сирия и си решават държавните проблеми. Избягали са само боклуците.
  • 13 патриотъ

    6 1 Отговор
    Изпращайте повече от тези в България.
  • 14 Барчо

    9 1 Отговор

    До коментар #7 от "един":

    Абсолютно си прав, но нали знаеш откъде се вмирисва рибата?! На 10ти 89 г дойдоха по мирному мошениците, които не можеха да трупат пари и да крадът държавното по татово време. Затворите бяха пълни с такива дето се бяха опитвали. 90 % от пандизчиите бяха точно такива и само 10 % за криминални престъпления. Та като дойдоха на власт новите в "името на народа" си гласуваха свои закони, които се оказаха, че обслужват тях, а не народа. Обществен строй се сменя само с кръв и това го е доказала историята. Ние сега имаме някакъв хибриден строй, който в никакъв случай не е капитализъм с участието на държавата. Народа гласува и за СДС и за царя, и за БСП и пак ги заредува, сега ГЕРБ. И какво ставаше?? Всеки идва, краде и си отива. Народа има избор да избира между крадци, гепачи, разбойници, мошеници. Другия избор е да хване гората. Само че закона не го позволява. Пример е Русия през 1997 г когато народа видя какви ги твори елцин и стана една мини гражданска война за седмица. Войската влезе с танковете и стреля с оръдията и всичко останало в народа, както и новоизбраното правителство.
  • 15 Коментар

    9 0 Отговор
    Що бре Шефа казва че тука има Супер Условия на Живот
  • 16 Bil

    4 1 Отговор
    Колко жалко ,да загубим потенциален данъкоплатец!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ушанка

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Расулюлах":

    И ти не си желан тук, нали знаеш.
  • 20 Расунасрах

    2 0 Отговор
    Нека всички мигранти последват примера му ,Няма да плачем за тях.
  • 21 проба проба 123

    4 0 Отговор
    БОКО ЧУВА ЛИ ????????????
  • 22 започна сезонът на прием на маймуняци

    6 0 Отговор
    '' Бежанец, получил право на закрила в България''-това ли е сега най-осъвременената интерпретация на брюкселските педали,относно наритването на маймуняците към България или аз нещо пропускам?Щели сме да си го ЗАКРИЛЯМЕ и то насред България.
  • 23 Uflaf

    0 0 Отговор
    Бежанец по финансови причини се обесил като чул ,че го връщат в България. Западняци пенсионери и пансионери с по 1000 Евр. пенсийка щели да "бягат " към другаде щото тук не издържали. Та питам аз аджеба ,ние дека ще бягаме от мизерия и цигания? Няма ли някъде да направят бежански лагер и да плащат по 500 евр. за Българи . Знам ,че може да бегаш и да работиш за 1500 евр. в Германия , ама докато си по-млад. После питам се и не моа си отговора - къв ще го ... щото от Менза преди няколко дни взели да правят някаква стратегия . То от тях колко са измежду 240 изедници в софето? Само ми се ще лагера за Българи да не е мешан с цигани щото на тях пак повече ще дават, а на нас ще ни намерят работа поради тази причина. Да не е из пясъците на Сахара или баш пък в Сибир. Ма то и на туй ся свиква. Там няма да моиш ги изхарчи тез пари и даже имотен ще се върнеш.
Новини по държави: