Last news in Fakti

10 Октомври, 2018 20:40 3 823 1

Голям магнат предизвиква Тръмп

  • майкъл блумбърг-
  • избори-
  • доналд тръмп

Майкъл Блумбърг се завърна в Демократическата партия

Бившият кмет на Ню Йорк Майкъл Блумбуърг стана част от Демократическата партия, съобщи Fox News.

Блумбърг вече обяви, че се е регистрирал като демократ. Това ще е важен фактор, ако той реши да се кандидатира за изборите за президент на САЩ през 2020 г.

Блумбърг обяви, че е взел решението, защото демократите се нуждаят от защита от разделението на властите. Той все още не е заявил, дали ще се кандидатира за президент на САЩ.

Магнатът обаче даде такива сигнали през последните няколко месеца.

Той беше кмет на Ню Йорк три мандата. В момента е един от най-големите критици на президента на САЩ Доналд Тръмп.

През последните години на два пъти имаше спекулации, че той може да се кандидатира за президент. Все пак той често оказва подкрепа на демократите.

Блумбърг обяви възможна кандидатура на последните избори. Тогава обаче се въздържа от такава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едно време

    11 1 Отговор
    И на мен едно време ми се струваше невероятно, че един бизнесмен в недвижими имоти, когото помня в пряко предаване след 11ти септември да казва, че няма как сградите на световният търговски център в Ню Йорк да се срутят от удар на самолет, защото просто противоречи на законите на физиката, говореше за парадоксалната новина за срутването на третата сграда изказана в снн, преди тя да се е срутила, с което директно доказваше, че някой е"помогнал" за неща променили света, след тази случка, ще стане президент и ще прави още повече поразии по земното кълбо!.. Та след всичко това, не бих се учудил, ако след време си говорим за президент Блумбърг, с медийната империя за промиване на мозъци с подизпълнители в цял свят... Чифутска работа..