15 Октомври, 2018 15:20 2 783 6

Санкциите срещу Русия са нелепост

  • русия-
  • матео салвини-
  • италия

Матео Салвини ще посети Русия

Санкциите срещу Русия са културна и икономическа нелепост. Това заяви вицепремиерът и вътрешен министър на Италия Матео Салвини, цитиран от РИА Новости.

Салвини заяви, че много от големите бизнесмени в Италия са питали кога санкциите ще бъдат отменени. Според него италианските компании са били засегнати от мярката.

Той и преди е призовавал за премахване на антируските санкции. Салвини е лидер на крайнодясната партия „Лига“.

Лидерите на страните от ЕС вече се договориха да разширят санкциите. Това стана през юни. Те удължиха ограниченията за правене на бизнес с Русия. Ограниченията ще са в сила до края на януари.

Салвини обяви, че ще замине на посещение в Русия. Това ще стане в сряда. Салвини вече призова за работа в ЕС за премахване на санкциите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай пръдлешко

    9 29 Отговор
    Сега ще се изкефя някоя тиролска провинция на Италия да вземе да иска независимост. Какво ще прави Салвини.
  • 2 Рубладжийче

    10 30 Отговор
    Жабапя Матейко ако иска може да си изкара и руско гражданство. Да по живее няколко месеца в кочината и тогава да се прави на шут от "Комедия дел арте".
  • 3 спецназ

    35 8 Отговор
    Един нормален политик в Евроджендарията
  • 4 учуден

    11 9 Отговор
    А, Италия "вече" е фактор в световните дела.

    Коментиран от #5

  • 5 Ььььььь

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "учуден":

    Не бе-Боко е по-голям фактор от Италия-я каква кратундела има..
  • 6 Тоз пък

    4 6 Отговор
    Тоз пък почна да четка руснаците преди да е тръгнал за Москва! То си е вярно, че санкции на руснак не действат, а къде беше досега, бе Матейчо? И какво ти лично можа да направиш срещу санкциите, продиктувани от знаем кого!!!... Ако отмениш санкциите, ще те призная, ако не, си викай колкото си искаш и оди у Московията да искаш и ти някой грош от тръбопроводи..
Новини по държави: