Last news in Fakti

16 Октомври, 2018 14:00 1 910 5

Хилари защити аферата на Бил с Люински

  • хилари клинтън-
  • моника люински-
  • бил клинтън

Според нея той правилно не е подал оставка

Бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън заяви, че връзката на нейния съпруг Бил Клинтън със стажантката Моника Люински не бива да се разглежда като злоупотреба с власт, съобщи Washington Examiner.

Бил Клинтън имаше връзка с Люински по време на мандата си като президент на САЩ през 1995 г. На въпрос към Хилари, дали тя гледа на това като злоупотреба с власт, тя отговори: „Не, не“.

Скандалът избухна след разкрития през 1998 г. Хилари продължава да поддържа тезата, че тогава не е имало причина нейният съпруг да подава оставка.

„Тогава имаше разследване и то стигна до заключение, за разлика от ситуацията със сегашния президент, срещу който има множество подобни обвинения, на които той се присмива и отхвърля“, заяви Клинтън.

Тя беше конкурент на Доналд Тръмп на изборите за президент на САЩ през 2016 г., когато беше издигната от Демократическата партия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 куку руку ку

    16 0 Отговор
    Бил към Хилъри: -Скъпа черпИ една свирка!.. Хилъри към Бил: -А, не! Имаш си стажантки...
  • 2 бравооо

    4 5 Отговор
    Ей това е жена ! Бравоооо !
  • 3 Тая манджа. От фризера ли я извадихте?

    6 0 Отговор
    Е те това е новина от преди 20 години, , сега и една стара манджа и за горбачов да претоплите
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 фжр

    0 0 Отговор
    Кирията си е чиста файда, особено ако има чалъм, някой друг ти върши работата! (Просташка мъдрост)