17 Октомври, 2018 10:33 4 931 8

Тръмп: Пречат ми да съм приятел с Москва

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • русия-
  • робърт мълър

Установяването на диалог с Кремъл би било добро, а не лошо нещо, смята президентът на САЩ

Тръмп: Пречат ми да съм приятел с Москва - 1
Снимка: БТА/АР

Разследването на специалния прокурор на САЩ Робърт Мълър за предполагаемата намеса на Русия в американските избори през 2016 година не позволява на президента Доналд Тръмп да установи добри отношения с Москва. Това заяви самият Тръмп в интервю за Fox.

"Мога да имам много добри отношения с Русия", каза Тръмп. Според него установяването на диалог с Кремъл "би било добро, а не лошо нещо".

"Това глупаво разследване не ни позволява да установим добри отношения", отбелязва президентът, като се позовава на процеса, който Мълър провежда.

Стопанинът на Белия дом още веднъж нарече "абсолютната измама" и "лов на вещици" опитите на опонентите му да му припишат споразумение с Русия, за да спечели изборите през 2016 г. "Нямаше тайно споразумение" - подчерта Тръмп.

Тръмп: Пречат ми да съм приятел с Москва

Според него цялата история с предполагаемата намеса на Москва произлиза от лагера на Демократическата партия и има за цел да оправдае загубата им на изборите преди 2 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ььььььь

    13 9 Отговор
    А руснаците знаят ли бе Дончо...
  • 2 Пеньо

    12 9 Отговор
    Разплаках се от съжаление.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 gosho

    9 0 Отговор
    С тези си изказвания Трамп печели: време за отбранителните си изоставания, имидж/образ на добрият Чичо (Сам) и т.н. Не може например преди 3 дена да говориш лоши неща за някого и след това да обърнеш фурнаджийската лопата и да заговориш колко добри приятели сте. Така не става. Това е бутафория. А най-вече печелене на скъпо време.
  • 5 Шляхтиц

    8 3 Отговор
    На калпавия окосмяването му пречи. Лицемер до погнуса. Същото важи за Мей, Макрон и за когото и да е от западните тъй наречени политици, а по-скоро марионетки. Италианците си го казаха, от санкциите ние губим повече...........
  • 6 Светът знае това Тръмп ❤️

    3 2 Отговор
    Знае че ви пречат с приятелството с братушките ,светът се събужда от вековните си сънища , знае и за тези които направиха от земята топка за да я въртят
  • 7 M. A. G. A.

    4 3 Отговор
    Най-голями враг на Тръмп не са нито руснаците нито Китай, а точно Сорос и тези зад него. Има две свръх мощни групировки, едните държат реалната икономика и петрола, другите държат финансовите и борсови спекулации. Тръмп е от първите, а тези от вторите правят каквото могат да го свалят. Клинтън, Обама и леля Клинтън са техните хора.
  • 8 Манго Мангала

    1 4 Отговор
    Както вече писах ... главата ти пречи Дони ...!!! Главата , главата не те слуша ... ! Иначе ..., Мелани си я бива , но това не е достатъчно ... За това е нужна и читава глава ... ! Ноо ... Москва си може и без твоето приятелство ...!