18 Октомври, 2018 12:48 1 256 1

ЕС: Няма напредък по Брекзит

  • брекзит-
  • ес-
  • великобритания-
  • тереза мей

Лидерите на съюза прецениха, че няма повод за свикване на извънредна среща на върха през ноември

ЕС: Няма напредък по Брекзит - 1
Снимки: БТА/АР

Лидерите на ЕС са на мнение, че в преговорите по Брекзит не е бил постигнат достатъчен напредък за свикване на извънредна среща на върха през ноември, съобщиха официални представители на ЕС, цитирани от Reuters.

"Лидерите на 27-те (страни членки на ЕС без Великобритания) отбелязаха, че въпреки интензивните преговори не е постигнат достатъчен напредък", заяви присъствал на работната вечеря на лидерите източник.

"Лидерите са готови да свикат Европейски съвет, ако и когато главният преговарящ на ЕС докладва, че е постигнат решаващ напредък. Засега 27-те не планират да организират извънредна среща на върха по Брекзита през ноември", каза източникът.

ЕС: Няма напредък по Брекзит

Лидерите на 27-те са призовали главния преговарящ Мишел Барние да продължи усилията си за постигане на споразумение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 1 Отговор
    ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!! ОСТАВКА!!! /reshetnikov/
Новини по държави: