19 Октомври, 2018 07:00 29 661 168

Путин: При ядрена война руснаците ще отидат в рая

  • русия-
  • владимир путин-
  • мъченици-
  • рай-
  • война-
  • ядрена-
  • оръжия-
  • руснаци

Русия няма да удари първа, увери руският президент

Путин: При ядрена война руснаците ще отидат в рая - 1
Снимка: Shutterstock

Руснаците ще „отидат в рая” като мъченици в случай на ядрена война, докато нашите врагове „просто ще умрат”. Това заяви руският президент Владимир Путин на форум в Сочи, предаде Yahoo News.

По време на дискусионния форум, в който участват много експерти и анализатори, Путин направи любопитно изказване, свързано с евентуална ядрена война. Руският президент подчерта, че неговата страна може да изстреля ядрени бомби само като отбранителна стъпка, защото „няма концепция за превантивен удар” по противника.

„Ние нямаме концепция за превантивен удар. В случай на ядрена война агресорът трябва да разбере, че отмъщението ще е неизбежно и той ще бъде унищожен. Като жертви на агресора, като мъченици, ние ще отидем в рая. Те (враговете) просто ще умрат, защото няма да имат дори време да се покаят”, заяви руският президент Владимир Путин.

През 2016 година Путин нареди на въоръжените сили на Русия да подсилят своя ядрен арсенал, модернизирайки въоръженията си. Кремъл се опасява от военното присъствие на НАТО близо до своите граници, виждайки в действията на натовските страни заплаха за националната си сигурност. По-рано през тази година Путин се похвали в реч пред парламента, че страната му разполага с оръжия, които са неуязвими и могат да съкрушат врага.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 среднощен

    237 5 Отговор
    Дано да се разберат Русия и САЩ!!! Защото при ядрена война преди да се отворят "дверите на Рая" всички ще минем през ада..!!! Все си мисля, че здравият разум ще надделее...!!?

    Коментиран от #9, #39

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Kcaniba

    191 42 Отговор
    Нато се приближава бавно но сигурно към границите на Русия, а не Русия към границите на нято!!
    Имперея на злото фащ ще бъде съкрушена!!!

    Коментиран от #38, #166

  • 9 любопитен

    184 17 Отговор

    До коментар #3 от "среднощен":

    Аз живея в България, кой ще ме плаши с Ада?

    Коментиран от #12, #141

  • 10 точните думи

    108 17 Отговор
    Агресорът трябва да знае, че възмездието е неизбежно и че той ще бъде унищожен! И ние, жертвите на агресия, ние като мъченици ще отидем на небето, а те просто ще умрат, защото няма да имат време да се покаят! ;)
  • 11 Граф Монте Христо

    115 76 Отговор
    Преди това трябва да забраниме английският език и всякакви други езици на обществени места. Само български и руски, защото сме рускоговорящ народ от край време.Връщаме заводите от соца и излизаме от ЕС. ТАМ ИМАТ ДАЛАВЕРА САМО АНГЛИЙСКОГОВОРЯЩИТЕ МЛАДИ ХОРА, А ЗАРАДИ ТЯХ НЯМА ДА ТЪНЕ 99% ОТ НАРОДА В МИЗЕРИЯ /ТЕ ЩЕ РАБОТЯТ В НОВОПОСТРОЕНИТЕ ЗАВОДИ СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕ НА ВИСШЕТО СИ ОБРАЗОВАНИЕ/. Всички провинциалисти се връщат по родните места и започват да създават работни места за местното необразовано население. Днешната демокрация ви я дадохме и създадохме ние интелектулците от София /заради което искрено съжалявам/, но както ви я дадохме така лесно можем и да ви я отнемем и да се върнете на село защотот вече започнахте да ни се качвате по главите и да ни паркирате по холовете. Възстановяваме си икономическите отношения с братска Русия и дърпаме напред като икономика, бизнес и народ. Прекратяваме санкциите към Русия а след това може и да се предотврати 3 тата световна война по някакво чудо /от спасителя на славянските народи от англо-глобализацията/ - Путин. Дадохме ви демокрация, но вие не го оценихте и съсипвате държавата, а и ни се качвате по главите с наглостта си, с мързела, тъпотата и парадирането с английски език и висше образование /което сте взели странно как/... Стига вече демокрация и свободия! Ще бъдете впрегнати в трудов процес до 1 година максимум, както и връщането на задължителна казарма за всички които не са служили /без значение на каква въз

    Коментиран от #18, #19, #46, #49, #84, #113, #138, #139, #144, #165

  • 12 среднощен

    34 9 Отговор

    До коментар #9 от "любопитен":

    Прав сте..! И аз живея в момента в България..! Но при ядрена война това няма значение..! По въпросът за страха - дали ще бъде втълпяван от мюсюлманските доктрини или от православните, ефектът е един и същ - радикализиране...!!! Какво ще стане с милионите мюсюлмани живеещи в Русия..., и те ли влизат в Рая!? Изначалният проблем на човека е да се "мисли" за Бог и да се опитва да владее властта, в която пребивава Бог...!!! Ако новината не е "фейк" - много елементарна мотивация за "боеспособност"..!!?
  • 13 123

    56 47 Отговор
    А в руския рай по колко девици се полагат?
  • 14 Пеньо

    65 90 Отговор
    И Кремълският сатрап е съвсем изперкал. Антихрист говори за рая,

    Коментиран от #131

  • 15 Аналитик

    61 51 Отговор
    Православие с джихадистки привкус!
  • 16 Зайко Байко многознайко

    60 3 Отговор
    Колкото е по-голямо числото на държавите на Балканите, пропорционално на това ще бъдат и проблемите. Повече проблеми, по-голяма опасност от конфронтация , увеличение на опасноста от война! Кой желае война? Разбира се който е заинтересован, кои са заинтересованите, разбира се производителите на оръжия. Къде се намират големите производители, разбира се във т.н. велики държави. Човешката история за кой ли път доказва, че войните освен , че са свързани с разрушения за едни, са източник на богатство за други.

    Коментиран от #102

  • 17 Свети Петър

    29 78 Отговор
    Ба, аллоу Путкин.П..ха кюх.Ех тая кащлица дето я имам..тю
    Ей, аз тука да не съм доктор бре товаришьПуткин, имате 5 млн. сифилистици и 1млн ХИФ-а джии.Няма да мога да смогна да почиствам с пароструйката бря.Каква хамалогия ма чака

    Коментиран от #164

  • 18 Граф Монте Христо

    69 41 Отговор

    До коментар #11 от "Граф Монте Христо":

    За малко да забравя - въвеждаме задължителен руски език във всички учебни заведения и християнско православно вероучение. Който не знае руски език и не е кръстен да няма право на диплома за средно и висше образование, както и право да гласува на избори и право на собствен бизнес. Връщаме задължителна казарма за 18 годишните и задължителна 2 годишна казарма за всички които не са служили до сега /от спирането и/ без значение на каква възраст са. И да видите как бързичко ще дръпнеме напред само за 1 година уверявам ви. Бойко да спре с тия магистрали и с това метро и да започне да строи фабрики и заводи, за да може висшистите като завършите, да има къде да работите, творите и създавате материални блага.

    Коментиран от #21, #28, #31, #45, #76, #87, #154, #158

  • 19 не си вярвай много

    26 8 Отговор

    До коментар #11 от "Граф Монте Христо":

    И аз имам брат обаче няма оправия.По-скоро с комшията се разбирам добре.Тия ги разправяй сред съмишленици
  • 20 Българин

    50 57 Отговор
    Джуджето започна да говори като радикален ислямист.
  • 21 Фермер

    5 3 Отговор

    До коментар #18 от "Граф Монте Христо":

    Една песен по случая https://youtu.be/X__GJAvZ4_M
  • 22 Рубладжийче

    32 36 Отговор
    Руснаците в рая , това добре, а ние рубладжийчетата в ада ли ще се пържиме? Защо дядя Вова не е споменал и нас?

    Коментиран от #152

  • 23 Психиатър

    43 47 Отговор
    Стария мракобесник съвсем изтрещя, вече става опасност за човечеството!
  • 24 Юда

    40 15 Отговор
    Факторите които управляват света са скрити в сенките му зловещи сили ! Те притежават 99% от благата на човечеството и си играят на Господ ! Назначават и уволняват Президенти и премиери на държавите ! Прекрояват според интересите си картата на света ! Организират " цветни " революции и войни от незапомнени времена ! Това са шепа хора в ръцете на които е съсредоточена колосална власт ! Властта на парите ! Те решават дали да има ТСВ и рестарт на човечеството и в случай на такава ще оцелеят скрити , дълбоко под земята в убежищата си , осигуряващи им безопасност и комфорт за дълги години , докато планетата се възстанови от ядрения Армагедон ! Това е планът !

    Коментиран от #27, #29, #124

  • 25 СТЕФАНОВ

    68 9 Отговор
    Кой,ще плаши БЪЛГАРИЯ с АДА?Ние от 30 и по-вече години живеем в АД!!!

    Коментиран от #32

  • 26 В кой век живее

    47 50 Отговор
    Как може руски Президент да е ТОЛКОВА неук????
  • 27 ходи на доктор

    12 9 Отговор

    До коментар #24 от "Юда":

    належащо ти е ;)

    Коментиран от #64

  • 28 Кой40

    41 45 Отговор

    До коментар #18 от "Граф Монте Христо":

    Шомбъл, НИЕ сме основали кочината русия като държава, дали сме им букви и дух! Ватенките трябва краката ни да мия, чорбата да пият! Икономически ушанките се свиват с всеки ден, заплатите и пенсиите са много по ниски от колкото в България! Ти какво руско ползваш?

    Коментиран от #50, #66, #126

  • 29 среднощен

    39 3 Отговор

    До коментар #24 от "Юда":

    След евентуален термоядрен конфликт, разумният живот на планетата Земя не може да се възстанови за милиони години...!? Няма как да се оцелее нито под земята, нито в океана.., никъде..!!! Дано тези "хора", за които вие говорите, да го помнят това..! Най-опасното нещо за човека е "забравата" на смъртта и илюзията за някакво "безсмъртие" във времето..!? Когато медицината "напредне" още малко и стане възможно човешкият "пълноценен" живот да продължава над 100-150 години..., тогава ще бъде трудно на човечеството да продължи напред..!!?
  • 30 A девиците

    15 3 Отговор
    ???
  • 31 Кой40

    30 21 Отговор

    До коментар #18 от "Граф Монте Христо":

    За малко да забравя, забрана на всички езици на публично място, особено в русия и използването на българския като основен! Забрана на водката и задължително правилното питие да стане ракията, да видим пиянките колко време ще устискат!
  • 32 Българин

    41 24 Отговор

    До коментар #25 от "СТЕФАНОВ":

    Ами бягай в руския рай тогава, защо се мъчиш тука?

    Коментиран от #62

  • 33 В кой век живее

    37 38 Отговор
    Как може руски Президент да е ТОЛКОВА неук????

    Все едно излиза от Средновековието руския дурак.
  • 34 Анти галфон

    41 37 Отговор
    Нямат ли училища в Русия? Как може този невменяем цървул с 1 мозъпна гънка да е Президент? Говори като бетонджия или кофражист.
  • 35 гост

    44 36 Отговор
    На руснаците само пиене , оръжия и войни са им в болните глави ...
  • 36 Анти галфон

    28 29 Отговор
    Нямат ли училища в Русия? Как може този невменяем цървул с 1 мозъпна гънка да е Президент? Говори като бетонджия или кофражист.
  • 37 Мужик

    34 22 Отговор
    Този май е станал Аллах-акбаровец, покрай приятелчетата му от Сирия, Иран, Турция и Чечня? Или, планира да направи някоя огромна глупост и започва да ръси оправдания в аванс - че е затрил руския народ за добро, за да го прати в рая?...
  • 38 охтгт

    13 10 Отговор

    До коментар #8 от "Kcaniba":

    Крим да не е тръгнал да бяга към Азия.

    Коментиран от #98

  • 39 Да да

    35 30 Отговор

    До коментар #3 от "среднощен":

    През "светлите" години на комунизма в България и нас така ни казваха, само дето църквата беше след партията и вместо рай, щяхме да сме герои! А каква стана тя? Сега сме в НАТО и сме по-добре. Няма страх, няма бункери, няма задължителна казарма 2 години+задръжки! Единствения агресор е Русия и тук-там някой камилар, подкрепян от Русия! Путин е изпутил отвсякъде!

    Коментиран от #47, #56

  • 40 Скопие

    14 6 Отговор
    Каква ядрена война. Путин спи в лайка. Днес е гласуването в парламента. Вчера вечерта депутатите от BMPО се срещнаха с присъствието на посланика на САЩ. Заключение, сделката ще бъде гласувана, протести, заплахи, актове на насилие, няма да съществуват.
  • 41 Баба Ванга

    30 22 Отговор
    Русия ке се оправи коги Антихристот легне до Владимир Илич в мавзолея ...
  • 42 жгнн

    28 10 Отговор
    Вижда ми се нервен Путин. А това не е добре за никой. И кой го изнервя преднамерено? Да точно така. И от запад и от изток си играят като деца с огън.

    Коментиран от #57

  • 43 ЕееХ

    18 11 Отговор
    Пък аз съм си мислил, че злосторниците отиват в АДА !
  • 44 Тръмп

    24 19 Отговор
    Путин е умен колкото Ядрена гъба!:):):)
  • 45 123

    15 10 Отговор

    До коментар #18 от "Граф Монте Христо":

    Ти не си Граф Монте Христо, ти си Барон Мюлнхаузен.
  • 46 1914

    20 14 Отговор

    До коментар #11 от "Граф Монте Христо":

    Ти си на 44 години нали??? Имам един съсед на 22 който е полу-идиот? Та ти си на 44 нали?
  • 47 незнайко

    13 6 Отговор

    До коментар #39 от "Да да":

    Имате цяла ОРДА ОТ ЦИГАНИ, които Ви развалят живота !!! Осъзнавате ли какво сте написал ??? Има статия "САЩ се готвят за война с Русия" , това е "много хубаво" нали ???
  • 48 лошият вълк

    13 13 Отговор
    "руснаците ще отидат в рая" Добрите момчета отиват в Рая. Лошите където си поискат.
  • 49 Пешо

    22 10 Отговор

    До коментар #11 от "Граф Монте Христо":

    Лекувайсе. Препоръка - Карлуково.
  • 50 Граф Монте Христо

    35 20 Отговор

    До коментар #28 от "Кой40":

    Шомбъл, Ние българите сме основали България и тук ще се говори, пише и завършва образование само на български и на езика който ние българите решим- в случая руски. С английски, немски и френски ще се налагате, като отидете на запад, за може да се конкурирате с арабите от цял свят, а какво руско имахме не си видял и не знаеш, но аз гледам как и какво правят най-белите и красиви хора на планетата -руснаците. Сам Христос е казал ''бере ли се грозде от тръни или смокини от репеи'', така че демокрацията която ви дадохме ние софиянци не беше за да дойдете всички селяни тук в София и да ни се качите по главите и да ни паркирате в дворовете и ще върнем нещата обратно, както си бяха. Връщаме се към Русия и това не зависи от теб и тъпата и мрачна интелигенция, парадираща с английски език и тънеща в мизерия и неграмотност, бих казал дори бездуховност.Връщаме заводите и задължителните ученически и студентски бригади в заводите, както и задължителна двугодишна казарма. Стига вече демокрация, това племе не става за демокрация, тук трябва здрава ръка и сопа.

    Коментиран от #54, #67, #69, #85, #99

  • 51 Крум страшни

    18 14 Отговор
    Народът в рая , Путин в ада.
  • 52 на кого му пука

    19 3 Отговор
    В останалата част на света, това което се случва тук, не се случва. Всеки ден сайтът разполага с 10 новини за Путин и 5 за Ердоган ...
  • 53 тихомир

    20 12 Отговор
    Тоя изперка напълно Джихадист православний
  • 54 среднощен

    14 10 Отговор

    До коментар #50 от "Граф Монте Христо":

    Последно - ние българите горд народ ли сме или племе, което не разбира от нищо друго освен от "сопа"..!?

    Коментиран от #55

  • 55 Граф Мноте Христо

    22 13 Отговор

    До коментар #54 от "среднощен":

    Гордо племе, което не СТАВА за демокрация, но разбира от сопа и за президент трябва да се избере Хан Крум с неговите си закони. Сещам се за един умен политик който спокойно може да измести "Крумовите закони като забавление за детските градини" и който наскоро риташе тъпата наркоманска, почерняла интелигенция около НАТФИЗ.

    Коментиран от #60, #100

  • 56 среднощен

    16 7 Отговор

    До коментар #39 от "Да да":

    ИСТИНАТА не Е нито на изток нито на запад..!? Тя Е у БОГА..!!! Това че по времето на "социализма" се търгуваше с истините, които пази църквата, си е за наша сметка..!? Повярвайте ми - и днес се търгува и то по-цинично..., пак за наша сметка..!? Въпросът е - не да се смени "Руското Православие" с някоя "протестантска църква", а да се разбере смисълът в словата на Христос: "... милост искам, а не жертва.."!!?
  • 57 Румяна Костова

    13 10 Отговор

    До коментар #42 от "жгнн":

    Съгласна с Вашата констатация. И на мен Путин ми се видя нервен.Денят му започва със доклад на разузнавателните служби за това какво се случва по света и в Русия.Самоконтрол огромен е нужен ,за да остане поне външно спокоен след прочитането му.

    Коментиран от #63

  • 58 Шорош

    19 7 Отговор
    А!? Рушняците не са ли в рая сега?
  • 59 siniyat

    10 9 Отговор
    Putin ti si ku-ku sıştoto kazva i İslama...zatova ste blzki erdo, ruhani vsiçkite s bilet za raya...ama tam nema sigareti nema vino rakiya...i podobnite samo jeni med mleko i jeni çe as dane sım rasov kon...ako nema içkiya kvo da prave jenite tyh tuka gi ima dostataçno...intersno jenite kıde otivat za teh nadareni negri li ıma vseki den.
  • 60 среднощен

    14 2 Отговор

    До коментар #55 от "Граф Мноте Христо":

    Правите лоша услуга на Волен, когото познавам от старото СДС..!? По-скоро може да се даде за пример, днес честваният от Православната ни църква - Свети Иван Рилски Чудотворец..!!!

    Коментиран от #65

  • 61 Туземец

    23 0 Отговор
    Нещата не вървят на добре щом световните лидери взеха да говорят за ада и рая.
  • 62 Путин е Прав НО ЗА ДА ЧУЕТЕ ОТ...

    6 8 Отговор

    До коментар #32 от "Българин":

    ДО с 🎥ИСТИНАТА ОТ САММИЯ ПУТИН :
    https://youtu.be/8iS0-Mu-yLM
    Путин Тръмп за 1-световна и
    2 -световна знаят финасатори , тъй че и знаят че няма да има първобитните 1&2 а света вече в 3-та за човечкото съзнание морал нравственост & най вече човешката ген раса .та отлично знаят геройте и ❤️ 2та 🤷🏼‍♂️ кой печата 💵 на във филма ( Scarface 💰)
    https://youtu.be/K0K56idx5Cc
    трета световна няма да има , роттшилдовския*клан*кабал*на вещиците от 1-ва &2-та до днес са градили на 👹 еволюцията 👁 .
    много ПРАВИЛНО И ПУТИН ИМ ГО Е КАЗАЛ : ако ли светът реши да унищожи Русия ,защо Русия да мисли за 🌎 щом няма да я има Русия 🤷🏼‍♂️
    Бог да помага и на Путин и на Тръмп те са спасители на света .
    Те ❤️не се борят с/у кои и да е ... ?
    А С/У САМИЯ ЦАР на АДА .
    Кой разбрал разбрал кой още спи ще спи цяла вечност ,защото толкова е стара лъжата с египед колкото истината с АФРИКРОБ ....
  • 63 Само питам

    15 12 Отговор

    До коментар #57 от "Румяна Костова":

    Защо путинофилките не го успокоите, ще му изпълните някоя малка музикална форма за да снемете напрежението от височайшето джудже. Съдбата на света зависи от вас!

    Коментиран от #146

  • 64 Позна

    0 3 Отговор

    До коментар #27 от "ходи на доктор":

    Аз съм доктор !
  • 65 Граф Монте Христо

    11 12 Отговор

    До коментар #60 от "среднощен":

    Така е но 99% от младото поколение нито са кръстени, нито са християни, нито са грамотни, нито пък са чели житието на св Иван Рилски. Така че отпада като вариант. Остава Волен който знае как да рита почернялата от бездуховност, наркотици и неграмотност интелигенция /ако изобщо имаме такава/, която налага английски и гей паради и нищо друго....Руски език им трябва на младите хора и покаяние пред спасителя на славянските народи от англо-глобализацията, за да ни прости като на тъп и неграмотен народ, че се отрекохме от Русия и икономическите ни връзки с Русия, а и грешката която направихме ние софийските интелектуалци преди 30 години та свалихме комунизма и ви дадохме демокрация. Голяма грешка....Още не сте дорасли за демокрация и само Путин може да ни извлече от блатото в което датънахме.А и Меркел си отива от политическата сцена /почетете днешните новини/ и ЕС се разпада.

    Коментиран от #70

  • 66 Руски пенсионер!

    14 8 Отговор

    До коментар #28 от "Кой40":

    Предпоследното изречение ме разсмя! Има българи живеещи в Русия-напомням! Ал Йо или Инджев ти разказаха за реалните пенсии и заплати в Русия! :) България е на четвърто място по ниски заплати и пенсии в цяла Европа след Молдова, Украйна и Албания.

    Коментиран от #71

  • 67 Димов

    24 13 Отговор

    До коментар #50 от "Граф Монте Христо":

    Аз помня какво имахме по онова време. Имахме един Москвич 403, за който баща ми платил парите в аванс и после чакал 7г доставка, докато в същото време хората в Германия караха Мерцедес и БМВ, само на капаро. Този Москвич беше гледан и обгрижван като малко дете, но още ненаправил и 2хил км смеси маслото с водата, заради фабричен дефект в главата. Само за гарнитура чакахме 4 месеца, докато най-накрая ни я уредиха с връзки. Накрая този Москвич сдаде багажа на 8хил км, докато западните коли изкарваха по половин милион. Имахем и един стар, черно-бял телевизор София, който беше фурорът на общежитието и комшийте идваха у дома да гледат новини, щото не всеки българин можеше да си позволи такова чудо на техниката. В същото време германците имаха цветни Телефункени и видеота Филипс и Шарп, които ние почнахме да виждаме по корекомите чак 10г по-късно и само срещу ваучери за долари. Но по него време, западът вече разполагаше с перонални компютри във всеки трети дом. Лично аз имах едно колело Школник, докато германчетата яздеха БМХ. Имах маратонки Ромика - по-твърди от налъми, докато германчето беше с Адидас. Пък да видиш някой с дънки - че той беше едва ли не богоизбран. Имахме и една пералня Аурика, дето най-голямата й екстра беше часовника, и течеше по-редовно и от чешмата, докато хората са имали перални с програматор. Да споменавам ли какво имахме по магазините? Празни рафтове. Като пуснеха чушки, всички жени излизаха от работа, посред работно време, че да си купят

    Коментиран от #72, #79

  • 68 Провинцията

    12 6 Отговор
    При ядрена еойна София е цел за ядрени ракети но Враца не е и ще гледаме по телевизията как се изпарява градът на злото за българия
  • 69 Димов

    20 16 Отговор

    До коментар #50 от "Граф Монте Христо":

    Опашките бяха километрични. За хляб чакахме с часове пред фурната. Луканката беше някво явление, само по празници. Бананите само покрай Нова Година. Голямо имане беше, голям ваданлък. Да ти кажа ли какво имаха руснаците по същото време? Още по-малко. Като дойдеха на гости, изкупуваха всички дъвки, щото у тях не бяха виждали такова нещо. И се чудеха и звериха на витрината с колбасите (телешки, шпек и Камчиа) и не доумяваха, как може да имаме толкова много салами. Тръгваха си с пълен багажник на една дърта Жигула, дето след всяко гости до БГ и обратно, трябваше да и сменят основни и биелни лагери. Уж всички имаха работа, всички взимаха заплати, ама произведеното стигаше само за някои.

    Коментиран от #134

  • 70 среднощен

    13 2 Отговор

    До коментар #65 от "Граф Монте Христо":

    Волен е чел житието на Св. Иван Рилски...!? Знае, че не се постигат ценните за обществото резултати с "ритане"..!? Още повече преди да направи "завой" в политическата си ориентация, за да остане на власт, проповядваше евроатлантическите ценности..!? Някак си му нямам доверие...!!! Скоро ще ме разберете, какво искам да ви кажа...!
  • 71 Само питам

    12 7 Отговор

    До коментар #66 от "Руски пенсионер!":

    Колко българи живеят в руската кочина? Ти самият къде живееш?
  • 72 Граф Монте Христо

    25 15 Отговор

    До коментар #67 от "Димов":

    Аз пък нямах кола но бях главен технолог в завод, имах между 400-600 лв на месец, които бяха добри пари. Произвеждахме продукция за цала западна Европа почти всички държави. Секса беше безплатен /най-много 5 лв с почерпката ако излезнеш на заведение/ и всяка вечер с различни жени, без изключение, за цените няма да говориме, но ще ти кажа в завода където щях да стана заместник директор се произвеждаше качествена продукция и я купуваха от цяла Запдна Европа. 3 години след Желев, този завод изчезна на негово място има паркинг, а и хиляди други заводи. Безработица нямаше, работните места бяха повече от работната ръка. С 1 лв и 30 стотинки обядвах в кръчма 3ка кюфтета с гарнитура супа и таратор 1 хляб беше 26 ст. Колите бяха скъпи но не това беше най-важното. Наемът на двустаен апартамент за семейство беше около 25- 30 лв при средна заплата около 300 лв най-ниската беше 180.

    Коментиран от #74, #78, #82, #162

  • 73 русия е джудже

    21 9 Отговор
    Кремълското джудже от както се обряза и прие исляма,тотално изперка.Сигурно си мисли че горе го чакат и 72 девици.

    Коментиран от #91, #132

  • 74 Граф Монте Христо

    17 11 Отговор

    До коментар #72 от "Граф Монте Христо":

    P.S. ИМАХМЕ ПОЧТИ 400 изтребители и бомбардировачи, които руснаците ни даваха срещу влакови композиции с консерви и паста за зъби от Арома, 3 подводници и доста кораби и няколко хиляди танка. Бяхме втората по мощ армия след Русия, а по едно време Полша и Германия ни изместиха на 4 то място.

    Коментиран от #77

  • 75 Димов

    22 3 Отговор
    От друга страна, обаче, помня че и малкото произведено и доставено, беше истинско. Прясното мляко си беше неподправено и трайността му беше 36ч, докато сегашното трае по месец, щото го бъкат с половината менделеева таблица. Най-малкият му проблем е, че го разреждат. По-лошото е, че е от палмово масло. Месото беше прясно, не отпреди 5г, третирано с химикали. Домати да видиш тогава. Миришеха на домат. Кислееха като домат. Сегашните са пластмасови, ама нали са евтини. Децата ядяха истински храни и растяха здрави и силни. Сега ги тъпчем със снаксове и всякакви боклуци, произволни на полиестера. Повечето не играят с топка, а цъкат на смартфона. Ама нали се развиват в ИТ сектора.... Усядат, затлъстяват, имунната им система отпада. Децата станаха кекави. Продължителността на живота намаля. Бум на заболявания. Епидемии. Калпави ваксини. Шарлатански илачи. Няма стандарт. Няма контрол. Да не вярваш в нищо и на никого. Преди хората си имаха повече доверие. Дори повече се събирахме с роднини. Нямаше такива развлечения, като сега, и си ходехме на гости. Бяхме по-сплотени. Гледам стари сними от него време, и се чудя, на мен ли ми се виждат по-слънчеви и някак приветливи, или просто така ми се струва, понеже тогава ми беше детството? Заменихме по-спокойният и по-беден живот, за по-евтин, по-достъпен, по-разкошен, по-богат..... на боклуци. Не харесвам тогавашният строй, но това, сегашното, не е демокрация. Това е хайдуклук. Българите така и не видяха демокрацията, за коя

    Коментиран от #80

  • 76 КозЗа Ноздра

    16 7 Отговор

    До коментар #18 от "Граф Монте Христо":

    Ти вирваш ли си.... Тези си ги разправяй всред събутилниците си долу на пейката пред блока.
  • 77 onq s konq

    9 7 Отговор

    До коментар #74 от "Граф Монте Христо":

    Да бе ама по онова време да караш беенве като моито примерно е било невъзможно!Лично язе сега съм си по-добре!
  • 78 1914

    14 9 Отговор

    До коментар #72 от "Граф Монте Христо":

    Мале ,ти си на повече от 44. Ужас ! Еми ей затова сега сме зле, щото тогава давахме скапана паста за скапани самолети и си мислехме ,че сме добре! Пък той света през това време се развивал!!!

    Коментиран от #81

  • 79 Румяна Костова

    10 10 Отговор

    До коментар #67 от "Димов":

    Не съм живяла по времето на черно белите телевизори,нито майка ми е излизала от работа да си купува чушки.За цените тотава имам слаб спомен.Детството ми беше социалистическо и щастливо.Возех се на ,,Балканче" и никак не страдах от това.Приемете ,че социализма си има своите минуси и плюсове и продължете живота си , без да зацикляте на тази тема и се изживявате като жертва.

    Коментиран от #89, #120

  • 80 123

    11 5 Отговор

    До коментар #75 от "Димов":

    Това, за което пишеш, започна да се случва още в късния соц. А силен стимул за този процес е била колективизацията през 50-те години и набутването на селяните в градовете.

    Коментиран от #86

  • 81 Граф Монте Христо

    13 10 Отговор

    До коментар #78 от "1914":

    Аз съм давал паста за зъби и консерви, но по мое време имахме 400 изтребителя позарък от руснаците. Ти сега ще даваш милиарди евра за 8 самолета и 2 кораба и няма как да се измъкнеш да не ги дадеш, защото демокрацията ви я дадохме ние софийските интелектуалци за да живеете по добре, но тъй като не искате да живеете по-добре ще ви я отнемем и няма да имате права и бмвета много скоро тук в София. Връщате се обратно на село, тук всичко ще стане зелена зона за да не може тариката от враца да влезне в града с колата, а само с влака и само за две денонощия, както беше по татово време:):)След това го връщат по етапен ред обратно във враца защото няма софийско жителство, а то беше задължително.
  • 82 Димов

    17 4 Отговор

    До коментар #72 от "Граф Монте Христо":

    Тогава много малко хора можеха да имат висше, но висшистите ни си бяха наистина образовани. Сега, всеки дри*льо с пари си купува диплом. Единственият спомен от следването, останал в главата му, са пиянските запои с о*урвени колежки. И нищо полезно. Образованието стана едно нищо. Затова и повечето от "образованите" не могат да постигнат нищо. Помниш ли българските асинхронни електромотори. Бяхме номер едно в света, в тази сфера. Никой нямаше толкова развити асинхронни двигатели, каквито правехме тук. Цял свят ги ценеше. Имахме институт, в който се разработваха технологии за тези машинки. България имаше най-много постижения в асинхронните мотори, от която и да е друга държава. Сега да опиташ, да патентоваш нещо в БГ си е живо ходене по мъките. Инж.Антонов - създателят на най-добрата автоматична трансмисия в света, който има няколко фирми в Япония, и продава на почти всички японски марки, три пъти се е мъчил да патентова в БГ и не е успял. А колко още са като него? А Ангел Недев? Той поне най-сетне му издадоха патент, но чак след като превърна ДВГто си в компресор. Бореше се отпреди 2000г. Луд го направиха. За здравният сектор не ми се говори, че самият факт, че направиха от лекарите търговски дружества е просто плачевен. Демократите, дето ни ибещаваха светло бъдеще и живот като на западняци, се оказаха шарлатани, които използваха наивният народ за лични облаги. И всички останали партийни структири са същите като тях. Няма цвят. Няма боя. Редуват се един след
  • 83 Jack Bauer

    4 1 Отговор
    При ядрена война искам да отида на Марс, ще взема да звънна на Елон Мъск да го видя до къде е стигнал по въпроса.
  • 84 You're_wrong

    14 8 Отговор

    До коментар #11 от "Граф Монте Христо":

    Нали знаещ,че руснаците са взели езика си от нас или никой не ти го е казвал?

    Коментиран от #88

  • 85 Кой40

    16 6 Отговор

    До коментар #50 от "Граф Монте Христо":

    Много ти е як дилъра, признавам!
    Шобъл, какво сте дали цървулите от шопия бе, само простотия! 44г. избихте цвета на Нацията, наследен после от овчари, козари, дървари, говедари и всякакво простолюдие. Лошото на комунистите като теб,че хем са некадърни, хем прости, хем алчни и продажни, приличате на щраус, но със завряна глава в задника! Любимата ти Раша се разпадна като съветски автомобил, сигурно ще е от хубост! Като ти гледам мераците само си за лудницата или за Севера Корея, но корейците и те май прогледнаха, сещай се кое остана!

    Коментиран от #92

  • 86 Димов

    17 0 Отговор

    До коментар #80 от "123":

    Това, дето набутаха хората от селата в градовете, беше най-голямата тъпня на света. Всички бели, трудещи се хора ги наблъскаха в панелки, като сардини в консерва. Да се гъчкат и да се удушат от мизерия и свинщина, заобилолени от бетонен ад. А някогашните китни селца в хубави, планински места, са превзети от цели родове орки. Сега по-заможните гледат за избягат от града. Купуват къщи по селата. Търсят малко спокойствие и да са далеч децата им от лудницата и свинщината на големият град. Дядовците ни останаха и измряха сами в село. Нашенският "гражданин" беше прекалено зает да се грижи за онаследеният бащин двор на 100км от града, и продаде за стотинки всичко постигнато от предците си, в името на панела и комплекса. Бащите ни не мислеха, че ще дойде това време. Сега, обаче, "гражданинът" дава луди пари за селска къща, която да отремонтира и превърне в спасителна Света Обител за него и семейството си. Щото акълът му идва късно. Поне все пак идва.
  • 87 Наполеон

    11 6 Отговор

    До коментар #18 от "Граф Монте Христо":

    Брато, що не искат да ни пускат от психото да си ходим. Вече нали сме добре?
  • 88 Димов

    10 5 Отговор

    До коментар #84 от "You're_wrong":

    Нито те от нас, нито ние от тях. Дали сме им писменост, не език. Езикът, на който ние и те говорим е славянски диалект, развил се различно в отделните славянски народи, но все още сходен. Българският език, който е бил на прабългарите, е изчезнал след покръстването. С приемането на християнството, Цар Борис приема и славянският език за единен в България.

    Коментиран от #101

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Теолог

    15 6 Отговор
    Ислямисткия рай -72 девици, Руслямисткия путински рай-72 бутилки Боярищник и 72 сельодки!

    Коментиран от #95

  • 91 Симо

    7 8 Отговор

    До коментар #73 от "русия е джудже":

    Брато приятно е да общуваме с хора които са правили фелацио на Путин. Иначе няма от къде да знаеш че е обрязан. Надяваме се че ти е било приятно. Доста дами чакат да споделиш.
  • 92 Граф Монте Христо

    9 11 Отговор

    До коментар #85 от "Кой40":

    Не отворко ние свалихме комунизма и роднините ти от власт с идеята че ще стане по-добре, но не стана. Сега демокрацията ще си я развивате, но на селският мегдан където може ти да си главен оратор. Тук в София не, и ще назнача Нинова да управлява тази държава и да ви научи на ред, дисциплина, връщане в казармата и задължителен руски за всички български граждани. Ако не ти изнася- на югоизток или на запад... куфарите и бегом марш):)Лентяи които си изкарват прехраната с плюене и хейтване по интернет тук ни ми трябват. В моята фирма има работни места за строителни работници, ако ти се носи гипс по етажите кажи ще ти осигуря работа, но знай че с виртуален труд прехрана няма да имаш дълго време /и на интернет ще му дойде краят/...както и на ЕС НАТО и темподобни чифутски, масонски и сороски организации. Путин ще им вдигне мерника на всичките, затова е време да се осъзнаем докато не ни го е дигтал и на нас заради вас.А дари съм комунист или капиталист плащащ стотици хиляди левове данъци и заплати не те засяга. Няма ди си рискувам просперитета заради клошари-глупаци работещи за жълти стотинки за Сорос. Очаквайти скоро новата си господарка:):)

    Коментиран от #93, #94, #105

  • 93 123

    24 2 Отговор

    До коментар #92 от "Граф Монте Христо":

    Първо комунизмът не беше свален, щото комунистите останаха на власт и се писаха капиталисти. И демокрацията не дойде. Това, в което живеем е ченгеджийско-мутренски феодализъм. Не си видял ти демокрация в България.
  • 94 Димов

    16 2 Отговор

    До коментар #92 от "Граф Монте Христо":

    Комунизъм в България никога не е имало. Строиха го 45г и така и не го построиха. Имахме социализъм, който значително се различаваше от същият в някой по-развити страни от Европа. И този наш социализъм беше саборен именно от тогавашните ни управници. Видяха, че няма повече накъде и започнаха да сеят зърната на перестройката. Използваха сдружението Екогласност като подбудител и проводник към прехода, когато правеха еко-митингите в Русе за по-чист въздух. Хората скандираха за промяна, за по-екологичен живот за децата си, която тутакси се превърна в скандиране за промяна на управлението. И хоп - "за една нощ, бавно и полека, народът порастна на няколко века." Ама после се окъка на дюшека.
  • 95 симо

    3 6 Отговор

    До коментар #90 от "Теолог":

    Няма такава напитка Боярищник! В Русия се пие самогон,спирт,одеколон,антифриз...................ама боярищник няма!

    Коментиран от #97

  • 96 хахаха

    2 0 Отговор
    Уаууууу:)
  • 97 Теолог

    12 2 Отговор

    До коментар #95 от "симо":

    Формално си прав, Боярищник е лосион за почистване на вани и нормалните хора го използват по предназначение.
  • 98 Знаещ

    11 14 Отговор

    До коментар #38 от "охтгт":

    Крим на никъде не е тръгнал. Просто както САЩ разполагат оръжие до границите на Русия е нормално и Русия да разположи оръжие в Куба. Но ако това стане Русия ще бъде заклеймена като провокатор искащ трета световна война, а когато САЩ разположат ракети до Русия третополовите пляскат доволно с ръце. На това се казва двоен стандарт.

    Коментиран от #104

  • 99 хахаха

    10 4 Отговор

    До коментар #50 от "Граф Монте Христо":

    Ама аз си помислих, че всичките тъпоумия, които си изтипосал, са на шега, а то какво било?!? Вземи да се застреляш по-добре!!!
  • 100 хахаха

    13 2 Отговор

    До коментар #55 от "Граф Мноте Христо":

    Публикувано във факти.бг: Сещам се за един умен политик който спокойно може да измести "Крумовите закони като забавление за детските градини" и който наскоро риташе тъпата наркоманска, почерняла интелигенция около НАТФИЗ.
    ХА-ХА-ХА-ХА-ХА! То е ясно, че последователите на Болен са не по-малко Болни от него, ама да даваш за пример най-големият политически отпадък, хамелеон, руски патрЕот, българо-продажник и самовлюбен нарцис, си е чиста олигофрения!
  • 101 Кой40

    8 4 Отговор

    До коментар #88 от "Димов":

    Българският език е най-ранният писмено документиран славянски език. Историческото му развитие се характеризира с четири главни периода. Следва да се отбележи, че това делене е условно и имената не отразяват различни езици, а само периоди в развитието на българския език, за които се откриват характерни белези.
    Дописмен (праславянски език)

    Основна статия: Праславянски език

    Обхваща периода между твърдяното славянското заселване на Балканите (5-7 век) и мисията на солунските братя Св. св. Кирил и Методий във Великоморавия през 60-те години на 9 век. Използвани са писмени знаци („чѣрти и рѣзки“), но за тях не се обявяват много сведения.
    Старобългарски (9 – 11 век)

    Основна статия: Старобългарски език

    Обхваща периода между приемането на славянския за официален език на България и края на Първото българско царство през 1018 година. Според някои езиковеди началото на старобългарския език е поставено малко по-рано със създаването на първата славянска азбука (глаголицата) през 862 г. от Константин-Кирил Философ (св. Кирил). През този период са написани най-старите глаголически и кирилски старобългарски писмени паметници. България става средище на славянската култура и писменост. Следният, както и редица подобни, надпис на старобългарски език от 10 век е пример за тази писменост и култура!!! Всеки може да го прочете! А цървул Моню Дрислев, руският да станел официален! :)
  • 102 Развеселен

    6 1 Отговор

    До коментар #16 от "Зайко Байко многознайко":

    Интересно как ще си харчат богатството от оня свят 🤔🤔🤔

    Коментиран от #136

  • 103 ко спорите с комунист ей ги цените

    12 2 Отговор
    http://kiselec1.blogspot.com/2018/06/8-80.html.
    Средната заплата е 214лв. през 1989г. обачеАз питам що мойте две баби вземали по 120лева като готвачка, а другата от ТКЗСто само 6олева месечно.
    Тука е пълния списък на цените, тотална мизерия
  • 104 911

    13 6 Отговор

    До коментар #98 от "Знаещ":

    Къде си тръгнал да пишеш коментари ,като акъла ти стига колкото да си обуеш обувките бе ,евтин рубладжийски трол ? САЩ разполагат оръжие по границите на Русия ,защото военните съюзници на САЩ в НАТО го искат ,заради тяхната сигурност и случайно да не бъдат незаконно анексирани като Крим.Не случайно почти всяка държава около руската граница ,вече иска да влезне в НАТО.Търсят сигурност хората.Куба не е военен съюзник на Русия и отделно няма никакви основателни причини да иска разполагане на руско оръжие в района.Това би довело само и единствено до ескалиране на положението и цяла Южна Америка ще се надигне.Освен това никой няма да позволи на Русия да разполага оръжия където им падне.
  • 105 Кой40

    16 5 Отговор

    До коментар #92 от "Граф Монте Христо":

    Кои вие , руснаците ли! :)
    Достатъчно се изложи!
    Стягай си куфарите и в кочината, тук ще се говори български, ще се спазват европейски ценности и ще живеем по европейски! Достатъчно ви сърбахме попарата рубладжии продажни, без малко да ни харижете за 16 република на СССССССССССССР!
  • 106 Браво

    10 2 Отговор
    Абе графе там откъдето пишеш и интернет ли ползвате ????
  • 107 ко спорите с комунист ей ги цените

    7 3 Отговор
    Ксерокопираните цени>Детска градина за едно дете 25лева*))54лева с допълнителни услуги.Водка 7лева.Шпек салам 6лева/кг. Свинско месо 5лв/кг.Междуградски превоз 3.13лева на курс
    Грозде 2.50лв........Кафе 43лева. Телевизор 1300лева.Печка 450лева???? и тъй нататък
  • 108 Цар Вул

    10 13 Отговор
    До всички "тъпунгери англо саксонски":Да се знае че в лето 1972 завърших първото си висше,а второто в лето 1976 година!Бях посрещнат в Тутракан с жената и двете студентси деца с ЧИСТО НОВ АПАРТАМЕНТКато студент плащах 0.80 лв./осемдесет стотинки месечен наем със смяна набельо всеки четвъртък и почистване всеки божи ден и ползвах-стая с коридор с вграден гардероб,баня и тоалетна.Хляба беше 0.15лв./петнадесет стотинки за килограм и т.н.Въобщи ГОЛЕМА БЕДНОТИЯ?!?!?!?После през лето 1987 година отидох на работа в ОНД/т.с.в Русия.Там имаше и от пила мляко и на безбожно ниски цени/краставицидини,пъпеши/сред зима/,филета телешки и т.н.и т.н.За шест месеца си купих ЛАДА 2105 от Кореком.След това си купих апартамент за 13000х.лв.в гр.П.голям и красив град!Живях като Симеончо,изучих и двете си деца с по две висши образования все в тоя "пусти комунистически ад"!После почна разгрома на това ,което ние и нашите предци бяха построили и то от бившите"партийци"не комунистите/идеалисти/.Сега вече сме на дъното и копаем под него!Нещо дакажите по вапроза?УФСИ!Тъпанари и всякакви други,но не и мислещи с главата си,а със задника си говеда!За ваз
    само Истанбул при манафите за оправяне на походка и мислене!!

    Коментиран от #109, #110, #117, #123

  • 109 на дядо Тошо вия

    6 4 Отговор

    До коментар #108 от "Цар Вул":

    Купил си оня
  • 110 Кой40

    8 3 Отговор

    До коментар #108 от "Цар Вул":

    Как се развива стопанството в този период от време? През 1921 г. в Царство България има 1544 промишлени предприятия (включително насърчаваните от държавата) с общо 55 000 работници.

    През 1928 г. е приет Закон за насърчаване на местната индустрия, който предвижда безмитен внос на непроизвеждани в България машини и съоръжения, безплатно отпускане на държавни и общински земи за строеж на фабрики, намаление с 25 до 30% от тарифите на БДЖ, освобождаване от някои данъци и такси и др. До 1929 г. (от 1923) индустриалното производство в България се увеличава с 88% , или средногодишен ръст от 11%. Една от причините за това е силният протекционизъм на държавата.

    През 1941 година индустриалната продукция възлиза на 18,16 млрд. лв. срещу 11,16 млрд. лв. през 1934 г. при средногодишен ръст от 6,9%. Водеща е хранително-вкусовата промишленост / 62%/.

    В предприятията с над 50 работници работят 75,2% от всички работници в промишлеността, а с над 200 работници – 40%.

    Икономическият възход на България в навечерието на Втората световна война може да се види, като се направи сравнение на нейните постижения с тези на съседните държави. Да вземем само пшеницата. На глава на населението в кг през 1938 година тя е била 280 кг за България, 142 – за Гърция, 245 – за Румъния, 248 – за Турция и 197 за Югославия.

    В началото на 30-те години с приемане на различни закони земеделското производство се увеличава средно с 18% за периода 1934-1939 г., а увеличението на земеделс

    Коментиран от #111

  • 111 Кой40

    8 2 Отговор

    До коментар #110 от "Кой40":

    В началото на 30-те години с приемане на различни закони земеделското производство се увеличава средно с 18% за периода 1934-1939 г., а увеличението на земеделската продукция е около 70% в сравнение с довоенното ниво.

    През1939 г. доходът в земеделието нараства с 37% в сравнение с 1935 г. Средната надница на професионален работник е 66,60 лв., средната месечна заплата на чиновниците – 2500 лв., а средната пенсия – 1400 лв.

    Коментиран от #115

  • 112 Хахаха

    3 0 Отговор
    С нетърпение чакам американците да дойдат в България след ядрения взрив...Малее...да видят как се живее тук
  • 113 Този

    8 2 Отговор

    До коментар #11 от "Граф Монте Христо":

    Загубен човек...
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 рдф

    14 4 Отговор

    До коментар #111 от "Кой40":

    В България преди девети е имало високо технологични немски фабрики,които са разглобени и откарани в ссср.Това никой не го споменава!
  • 116 фурти

    11 4 Отговор
    До 9.09.44, България е била в пъти по-добре от Гърция В комента знаете колко получава гръцки пенсионер и колко са в Бг.
  • 117 Мужик

    11 2 Отговор

    До коментар #108 от "Цар Вул":

    Ясно е, че тук доста хора послъгват както им изнася, ама гледай лъжите ти да звучат поне малко достоверно... Очевидно човек, който пише думи като "вапроза", "ваз" и "студентси", не две, ами и едно висше образование няма. Най-вероятно си тутракански ром с 8-ми клас, дето е лъгал родата, че отива на Софията да учи за виЗшо, докато всъщност си джебчийствал по градския транспорт и накрая, като милицията те е изритала, си се върнал с нароените чаавета, за да се възползваш от социалните услуги за многодетни семейства на общината. Разбира се, наемите в Тутракан и сега вероятно са в стотинки, само сега най-вероятно общината плаща някой да отиде да живее там, в онова блато...
  • 118 ЕХА

    5 5 Отговор
    Това ми харесва" Те (враговете) просто ще умрат, защото няма да имат дори време да се покаят” Няма смисъл тези соросоидни кретени да искат прошка ,все едно ще са в ада.

    Коментиран от #121, #122

  • 119 vasik atanasova

    4 5 Отговор
    не сме далече от ядрена война
    факт е че ще е има
    така е било писано
  • 120 Димов

    9 2 Отговор

    До коментар #79 от "Румяна Костова":

    Сега съм жертва, госпожо. Не тогава. Сега. Обещаха ни шаран, а ни пробутаха таранка.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 путкин

    8 5 Отговор

    До коментар #118 от "ЕХА":

    Гнома Путкин е изплискал тотално.Ядрения арсенал на САЩ е разположен по границата на руската кочина.Путкин дори и да изстреля първи ракетата ,ще бъде заличен на момента и още преди неговата ракета да е стигнала целта.Гнома дори няма да има време да види ефекта от собственото си ядрено оръжие.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Юда":

    Чак пък толкова....
  • 125 Гостъ

    7 4 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Руснаците ще „отидат в рая” като мъченици в случай на ядрена война". Православното жуже кръстещо се като католик е забравил да спомене за 72те девственици в рая!
  • 126 пройчо

    7 1 Отговор

    До коментар #28 от "Кой40":

    Що му е да ползва руско като има китайско. То е по-евтино.Така че и той като тебе ползва предимно китайско. И тъй наречените "западняци" също ползват предимно китайско от десетилетия. Аз продавам стоки от 5-6 европейски държави, контактувам лично със търговските представители и от тях се информирам за стоката-нищо не се произвежда в Европа. Произвежда се В някоя азиатска държава ЗА някоя европейска фирма. Всичко се поръчва там където има евтина работна ръка. Китайците го произвеждат с такива качество и цена, каквито им се поръчват от плащащия. Което ще се продава в Източна Европа се поръчва предимно по-евтино (и съответно по-некачествено) Не е вярно, че китайците не могат да произвеждат качествено. Избора е на поръчителя. Тази система работи от десетилетия. Тя "утрепа" качественото западно производство мноооого отдавна. Мишкиии, как не разбрахте, че хората не са разделени хоризонтално (по етноси, пол, религия,...) Основното разделение е вертикално :богати пишмантарикати и бедни мераклии да ги заместят.
  • 127 много падна

    6 9 Отговор
    Това просто е смешно да излиза от устата на лидер на която и да е държава, а да не говорим за такъв претендиращ за световен лидер. Падна до нивото на Ким. Толкова ли няма какво да каже вече на сънародниците си? Не е за вярване, звучи като фанатичен радикален ислямист...

    Коментиран от #130

  • 128 СССР

    7 7 Отговор
    Америка трябва да бъде затрита и тогава ще насъпи световен мир.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Доктор Ох Боли

    8 3 Отговор

    До коментар #127 от "много падна":

    ... тя цяла Русия е паднала...... Аз не знам колко промит мозък трее си да не го видиш това?.... ха ха хах.... Те и в Кремъл вече го виждат....
  • 131 Петър

    6 4 Отговор

    До коментар #14 от "Пеньо":

    Не той а ти си изперкал,пич. И знаеш ли защо..защото при ядрена война няма да има победител,а само унищожение на всичко познато ни като свят. Путин се опитва да каже че ако ги нападнат,който и да е те ще отвърнат с всичко с което разполагат. Знаейки че и те ще загинат но морално те ще си отидат с достоинство знаейки че не те първи са натиснали копчето и не те са дали началото на края..! Ама на такива като теб повече трябва да им се обяснява,явно и пак няма да го разбереш..!
  • 132 Мозъка ти е джудже

    5 5 Отговор

    До коментар #73 от "русия е джудже":

    Той със сигурност може да прави каквото си иска с ку..а си,но твоя явно е толкова малък че само ако пишеш простотий тук ти се приповдига малко,ей тъй нюню,че да можеш да се изпикаеш без на напикаеш гащите си. Ей...прост народ .. :)

    Коментиран от #133

  • 133 Доктор Ох Боли

    3 3 Отговор

    До коментар #132 от "Мозъка ти е джудже":

    .... ..а ти с твоя изкуствения я кажи кви магии правиш а?..... ха ха хаха....ааааааа......
  • 134 До Димов 96

    5 2 Отговор

    До коментар #69 от "Димов":

    🤷🏼‍♂️е ти даде ли си обяснение кой предизвика да няма хляб и да се редим на опашките с изгрева на слънцето а ...
    🤣ооо завалията същите които са и днес комунистите родината изграждат
    комсомолците след тях строят
    пионери ...славен път ви чака трудов път
    !?А СЕКА ДЪВКАЙ ДЪВЧИ ДУМИТЕ КОИТО НЕЗНАМ ДА ЛИ СИ ПЯЛ ВСЯКА СУТРИН като мен ...ДО КАТО РАЗБЕРЕШ ПОСЛАНИЕТО на ДЕМО🧠КРЕАТУРИЯТА сменяли само маските за да им 🌎по поръчка 👁интелигентен
    “⛓📲💳🤜🧠”
  • 135 Петър

    14 3 Отговор
    Руми,не се опитвай да им обяснваш какво е било преди. Тук 80% от хората няма да те разберат защото са нямали такова детство,щото са тинейжъри повечето.Да,така си беше в ония времена живота на децата си беше щтастлив.Да,нямало е голям избор на детски колела.. :) /щото виждам че един ти даде пример с това/ но това променя ли факта че след като не си го знаела си била нещастна,а..? Не нали.. :) на хората не им трябваше много,просто спокоен живот,работа и задружно и обичащо се семейство. Ама тия неща сега все по-рядко се срещат,май а уж сме в Европейски съюз,НАТО...тинтири-минтири...глупости заблуждават народа само..!

    Коментиран от #143, #163

  • 136 До Развеселен

    1 1 Отговор

    До коментар #102 от "Развеселен":

    🤣 задай си въпроса :?
    има лифтинг против бръчки ?
    има успешна операция с присаждане на глава?
    има клониране ?
    какво мислиш че няма брат?
    всичко имат ,всичко знаят ,ние не им трябваме ДЕЛЯТ СИ 🌎 брат
  • 137 Мозъка ти е джудже

    1 4 Отговор
    Ех...докторе,аз мислех да запазя тайната ни ама щом искаш ще им кажа на хората. Ами номера е следния,аз заставам зад доктора, и пляскам с ръце а той при всяко пляскане се навежда затваря очички и стиска зъби. :) и явно му харесва. Ама забравих да ти кажа че „изкуствения к..р” го изгубих отдавна и карам с моя си... няма магия човек,просто майсторлък.. :)
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Мутра

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "любопитен":

    Краварите
  • 142 antimediator

    8 6 Отговор
    За КГБ-ците в Москва човешкият живот на тяхните сънародници не струва пукната пара!
    Направете си справка колко са наркоманите в Русия, колко са алкохолиците, колко са болните от СПИН , колко са тези които живеят под екзистенц-минимума и ще установите , че това е всеки трети!
    Така , че да не обяснява джуджето Халяско къде щяли да идат!
    Ще идат там където отидоха тези от Курск, Вагнер....
  • 143 antimediator

    6 4 Отговор

    До коментар #135 от "Петър":

    Що не си изпереш каскета?!
    Знаем колко ,,хубаво,, беше!
  • 144 Крас

    7 5 Отговор

    До коментар #11 от "Граф Монте Христо":

    Що си Монте Кристо? Виж около татарина Путин няма француски имена, а само варяжки, минали през татаро-славянска езикова група! Мани ги тез пещерни западняци и глупавите им наречия. Руско говорящи са само татароидните и ескимосите, живущи на земите на дедите си, заграбени със сила от руски императори и императрици. Ние българите сне далеч от тях...
  • 145 Усмивката

    2 3 Отговор
    А тя концеоцията в Украйна видя се каква е. По същата причина и ядрения удар ще е отбранителен.То за аборигени ки взима светът.Па и личи си .Взел е нещо от джихад. Обещание за награда на небето.13 тия проро дойде. АЛИЛУ
  • 146 Цанко

    2 7 Отговор

    До коментар #63 от "Само питам":

    Румето не може да успокои жужето, той се успокоява само от малки момченца, като ги целува по пъпчетата (понякога и по- долу)! Справка- момченцето Никита от Питер! Поцелуй меня в животе ниже, ниже,нижееее!
  • 147 Цанко

    3 3 Отговор
    В едно родилно отделение в началото на 50те се родили тризнаци- две момчета и едно момиче! Кръстили ги Сталин, Вълко и България! Лично др. Червенков се обадил, да пита как са бебетата! Отговорили му- Сталин има газове и пърди, Вълко има диария и е останало, а България реве та се къса!
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 ХА ХА ХА

    4 9 Отговор
    ДА ИМ Е ЧЕСТИТ ИСЛЯМА НА РУСНАЦИТЕ , ОСВЕН ЧЕ ОТИВАТ В РАЯ ТАМ ГИ ОТЧАКВАТ И МИЛИАРДИ ТОНОВЕ ВОДКА !!! ХА ХА ХА !

    Коментиран от #151

  • 150 tod Kosh

    1 0 Отговор
    Защо не разкарате тази измислена" новина"?Освен това , всички специалисти се изказаха вече...СТИГА!
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 ДЯДЯ ГЛЕДА СЕКИ ДЕН СЕКИ КО ПИШИ

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "Рубладжийче":

    И ША РЕШИ ПЕЧЕН ИЛИ ПЬРЖЕН ША СИ.....
  • 153 северозапада

    5 5 Отговор
    Ракетата пада в центъра на софиа и за миг исчезват драскащите тука джендари на сорос. ние от северозапада ще гледаме по телевизията огнената гъба на удрения взрив седнали на масата с ракийка и салатка.

    Коментиран от #155

  • 154 Шляхтиц

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Граф Монте Христо":

    Моите почитания към ВАС. Напълно споделям възгледите и мненията ВИ. Шляхтиц.
  • 155 Тииии

    2 1 Отговор

    До коментар #153 от "северозапада":

    Не пиши , че си зле с правописа! Сърбай си водката !
  • 156 Ядрена война

    5 1 Отговор
    Да палиш ядрена война на своята собствена планета е глупаво пораснали момчета! Едничка тя е, люлка крехка, на Джон, Марио и Петка, не бива да я похабяваме, защото горчиво ще съжаляваме! Не е ли по-добре, да си живеем в мир, щастие и добрина, вместо да си разваляме света?
  • 157 Хитлер беше прав русите са диваци

    6 3 Отговор
    Жужето е тотално изперкало
  • 158 AK74

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "Граф Монте Христо":

    Нещо не те виждам във твоите фантазии?
  • 159 Иванов

    3 4 Отговор
    На Пути яко му хлопат дъските. В Рая москали не пускат!

    Коментиран от #160

  • 160 джендар

    2 2 Отговор

    До коментар #159 от "Иванов":

    А соросоидни джендари ?
  • 161 Валя

    1 0 Отговор
    А къде е Рая ? От всички аз най-много искам да знам ?
  • 162 Графе

    0 1 Отговор

    До коментар #72 от "Граф Монте Христо":

    Мога да ти кажа само да се е**ш в миризливия ком унистически осран разпорен г*з
  • 163 Петре

    0 1 Отговор

    До коментар #135 от "Петър":

    А в детството си от щастие да си падал на простата си глава или да са те боцкали отзад.
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Недко Генов

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Граф Монте Христо":

    Граф Монте Хитлер си ти :):)
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Гявол

    0 0 Отговор
    Но Гуйло ще е в ада.
  • 168 арджентата

    0 0 Отговор
    Поне духовете на праведните ще са в покой - вечно! Другите - душа да им е яка в ада!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания