20 Октомври, 2018 10:01 3 104 28

Тръмп и Путин се срещат в Париж?

  • русия-
  • сащ-
  • владимир путин-
  • доналд тръмп-
  • среща-
  • париж-
  • франция

Двамата лидери ще се срещнат скоро

Тръмп и Путин се срещат в Париж? - 1
Снимка: БТА/ AP

В САЩ са заявили, че президентите на САЩ и Русия Доналд Тръмп и Владимир Путин може да се срещнат в Париж по време на тържествата по случай 100 години от края на Първата световна война или на срещата на Г-20 в Буенос Айрес през ноември, предава TACC.

"Има няколко възможности, включително срещата на върха на Г-20 в Буенос Айрес или парада в Париж, за да отпразнуваме 100-годишнината от примирието, сложило край на Първата световна война", заяви представител на изпълнителната власт на САЩ, коментирайки перспективите за нови лични срещи между Путин и Тръмп." И поканата от президента Тръмп да посети Вашингтон, изпратена до президента Путин, все още е в сила ", каза висшият служител в администрацията.

Празненствата във Франция по случай 100 години от примирието, което представлява фактически край на Първата световна война, ще се проведат на 11 ноември. Срещата на върха на Г-20 ще се проведе в Аржентина от 30 ноември до 1 декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    4 19 Отговор
    Пути пак на килимчето пред Дончр, смях !
  • 2 Да попитам

    13 3 Отговор
    Защо не прескочи проституиращия седераст Дони и направо не говори с Ротшилдите?
  • 3 Иван Костов

    14 4 Отговор
    Тръмп ще води гей парада във френската столица.
  • 4 Рубляна Кростова

    6 16 Отговор
    Ще решават важни международни въпроси Трамп ще диктува, товарищ Путин ще си записва в тефтерчето и ще кимва утвърдително , след всяка фраза на великия Ред Трамплер !

    Коментиран от #21

  • 5 Бесен Язовец

    15 5 Отговор
    Бай дони има пак да обикаля коридорите и да виси и чака Путин ! Помни от предната среща как 4 часа вися на прозореца за да следи самолета на Путин дали пристига ? Кой е шефа ? Този който пристига пръв и чака или този който идва последен ?

    Коментиран от #6

  • 6 Бесен Язовец

    4 12 Отговор

    До коментар #5 от "Бесен Язовец":

    В интерес на истината, съм длъжен да добавя, че тогава правителствения самолет на тойто Пути се беше развалил и той за това закъсня ! Пути после се извини на Трамп и му поиска смирено прошка, а Трамп разбира се великодушно му прости.

    Коментиран от #7

  • 7 Бесен Язовец

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "Бесен Язовец":

    В интерес на истината трябва да добавя че срещата беше по инициатива на обора ! А Путин имаше много по важни дела за уреждане отколкото да си приказва празни приказки с бай дони. За това и оня можеше да чака .

    Коментиран от #11

  • 8 Borislav Rublov

    4 11 Отговор
    Доналд Трамп пак е благоволил да приеме Путин, Володята ще го удря на молби да отменят санкцийките, че положението му се напича.

    Коментиран от #16

  • 9 Ултранационална алтернатива за България

    13 3 Отговор
    Надявам се за да обсъдят краха на Меркел и разпада на ЕС а може би и НАТО. Всички излизаме от НАТО и ЕС, а македонците влизат??? Това е най-тъпото племе в Европа, а и в близкия и среден Изток наравно с украинците. Никаква далавера нямаме, освен тъпата и мрачна ''интелигенция'' /за мене повечето изглеждат като сигани/ да си търсят нон-стоп правата, да не работят и да се довлечат тук в София. ААА стига вече, ааа??? Както се промениха нещата през 1989, така ще се променят и сега в обратен ред. Връщаме се към Русия и задължителен руски език във всички учебни заведения. Мислехме че ще стане по добре но не стана а сега шепа мургави хора парадиращи с това че знаят английски /налагайки ни го навсякъде/ и са си купили дипломи за висше образование, да налагат начин на живот. Е няма да ви се получи бъдете сигурни Нинова ако не успее следващия ще успее и масово ще си стягате куфарите към САЩ. Тук няма да се налагате повече. Точно както комунистите казваха ''кои сте вие /през 1989/ че мислите че можете да ни смените'', точно така и вие лентяите сега казвате ''кой си ти че ще върнеш нещата обратно''. Е ще ви се покаже нагледно как ще стане - бъдете сигурни.

    Коментиран от #10, #15

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бесен Язовец

    3 11 Отговор

    До коментар #7 от "Бесен Язовец":

    В интерес на истината трябва да кажа, че ти нагло лъжеш, защото именно Путин изяви горещо желание да отиде при Трамп за да го помоли да олаби санкциите, но след като закъсня Трамп дори още му наложи.

    Коментиран от #17, #26

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Рубляна Кростова

    8 3 Отговор

    До коментар #9 от "Ултранационална алтернатива за България":

    Ей заради такива като тебе щорошки слуги и НПО агенти ще възродим Белене, по 3 декара кукуруза (копане) ще ви е нормата, така да знаеш.
  • 16 Бесен Язовец

    11 1 Отговор

    До коментар #8 от "Borislav Rublov":

    Путин е новият шериф и каквото каже - това ще става ! Крайно време е кокошкарите да си седнат на задника.
  • 17 Бесен Язовец

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "Бесен Язовец":

    Президентът на САЩ Доналд Тръмп, по време на телефонен разговор с руския си колега Владимир Путин нарекъл "глупави" представителите на американската администрация, които са се противопоставили на разговора между двамата, като уверил, че не ги слуша, съобщава в. "Ню Йорк таймс".----------------------------------- След разговора им в. "Вашингтон поуст" написа, позовавайки се на информирани служители на американската администрация че разговорът е бил по инициатива от американската страна .

    Коментиран от #18, #19

  • 18 Borislav Rublov

    2 7 Отговор

    До коментар #17 от "Бесен Язовец":

    Шрифчето Жужи, чака ред за среща с баш шерифа Доналд Трамп. Казах !

    Коментиран от #20

  • 19 Бесен Язовец

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Бесен Язовец":

    Президентът на Русия Путин по време на телефонен разговор с руския си колега Доналд Трамп нарекъл "глупави" представителите на руската администрация, които са се противопоставили на разговора между двамата, като уверил, че не ги слуша, съобщава в. "Русская газета".----------------------------------- След разговора им в. "Советская Россия" написа, позовавайки се на информирани служители на руската администрация че разговорът е бил по инициатива от руската страна . Ко прайм ся ?

    Коментиран от #23

  • 20 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "Borislav Rublov":

    И като му доиде реда след срещата на големия шерив му се налага да обеснява пред поданиците си половин година че не ескал да каже това а онова а " малкото" шеривче се попикава от смях

    Коментиран от #24

  • 21 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Рубляна Кростова":

    В Хелзинки видяхме кои записва в тефтерчето си и кои изнася лекцията си

    Коментиран от #22

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Бесен Язовец

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "Бесен Язовец":

    Нищо не праими !! Моята информация я има в пресата и може да се провери , а твоята изсмукана от гръбначния мозък я няма никъде .

    Коментиран от #25

  • 24 Бесен Язовец

    6 1 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    Бай дони от как са го избрали - все оправдания дава . Денонощно виси в туитър.
  • 25 Бесен Язовец

    0 2 Отговор

    До коментар #23 от "Бесен Язовец":

    Ти може ли дадеш линк за своята информация, шом била от официалеата преса а после аз ще ти дам свой линк ?!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Едо

    1 0 Отговор
    ЗА МЕН ЛИЧНО Е НЕВЪЗМОЖНО, ДА СИ КАЖА СТАНОВИЩЕТО ЧИСТОСЪРДЕЧНО, БЕЗ ДА БЪДА ИГНОРИРАН ОТ Т.Н. ФАКТИ-(ФАКИРИ)! ЗАЩОТО, ЧЕСТНО, ПРЕДСТАВЛЯВАМ ГОЛЯМА ЗАПЛАХА ЗА СОБСТВЕНИКА НА ВСИЧКИ МЕДИИ В БЪЛГАРИЯ БИШКО ШИШКЪНОВ И НЕГОВИТЕ ЛИЗАЧИ-МАФИОТИ ОТ НАСТОЯЩОТО ЕЛЕКТРОННО ИЗДАНИЕ НЕФАКТИ! НО, КАКВО ДА СЕ ПРАВИ, КОГАТО КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА СЕ ВЪРТИ, ДО ПЪЛНАТА ПОБЕДА НА ГОСПОДА ИИСУСА ХРИСТА И НЕГОВИТЕ ЛЕГИОНИ СВЕТИ АНГЕЛИ, ЗАЩОТО ВСЯКО ОКО ЩЕ ГО ВИДИ И ВСЯКО УХО ЩЕ ГО ЧУЕ, И ОНИЯ, КОИТО ГО ПРОБОДОХА И ОТХВЪРЛИХА! ЕДНИ -ЗА ВЕЧЕН ЖИВОТ, ДРУГИ-ЗА ВЕЧНО ОСЪЖДЕНИЕ! НИЕ, КОНСЕРВАТИВНИТЕ ХРИСТИЯНИ, СЪРАБОТИМ С ГОСПОДА, ЗА ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ НА АДА И НАСЕЛЯВАНЕ НА РАЙСКИТЕ ОБИТЕЛИ!
  • 28 Нане.

    0 0 Отговор
    Ясно е кой командва парада.Всички държавни секретари на краварника тичат през ден до Кремъл я за инструкции,я с молбичка за някаква среща.Лавров забрави къде е Вашингтон.
Новини по държави: