20 Октомври, 2018 17:20 1 751 11

ВМРО-ДПМНЕ: Бяха погребани европейските ценности

  • македония-
  • ценности-
  • вмро-дпмне-
  • име-
  • парламент

Остра критика към Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Бяха погребани европейските ценности - 1
Снимка: БТА/ AP

Основната опозиционна партия в Македония излезе с изявление по повод гласуването в парламента за започване на процеса по промяна на Конституцията в съгласие с договора за името между Атина и Скопие. Според ВМРО-ДПМНЕ това, което се е случило в петък вечерта, е срам, какъвто светът още не е виждал, а премиерът Зоран Заев и криминалният картел на власт в страната са показали, че за тях не значат нищо демократичните ценности и волята на народа, предава скопското електронно издание „МКД“, цитирано от Агенция "Фокус".

„Вчера бяха погребани европейските ценности в Македония. От страх да се съобрази с волята на народа, СДСМ отчаяно посегна към насилване на институциите, държавата и гражданите, свеждайки парламента до обикновен пазар, в който поставиха на сергията като чушки и домати достойнството на Македония, нейната идентичност и чест. Заев доказа пред цялото общество, че няма никакъв демократичен капацитет и затова ще бъде наказан от собствения си народ", се посочва в позицията.

„Македонският народ винаги през историята е знаел как да накаже достойно подобни дребни търговци и лихвари, които за шепа пари погазват неговата воля и как да ги хвърли на бунището на своята национална история. Македония ще победи, защото винаги печели истината и справедливостта“, гласи съобщението на ВМРО-ДПМНЕ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ултранационална алтернатива за България

    14 9 Отговор
    Македонците са доста наивен народ да не кажа ''умен'' точно като украинците. Стига с тоя Сащ, ЕС, НАТО и темподобни глупави неща. До 1 година излизаме и от НАТО и от ЕС. Няма да ви пуснем тая аванта на вас комунягите и на вашите деца и внуци, които в момента са съвременните капиталисти на България и пият кръвчицата на унищожения народ, да лапате стотици милиони и милиарди от еврофондовете и да живеете на чужд гръб. Връщаме се към Русия и въвеждаме задължителен руски език във всичките учeбни заведения, обръщаме си икономиката отново към Русия и да видиме тогава какво ще лапате вие внуците на комунягите. Ще ми налапате дедо..я тогава, защото от белите, светли, искрящи, умни и красиви братя руснаци трудно можете да лапате наготово. Ще работите в заводи и фабрики насила, в организирани студентски бригади, за да се научите как се изкарва хляба с труд.
  • 2 дрън

    3 5 Отговор
    Задължително е да се въведе китайски, арабски и цигански!!

    Коментиран от #3

  • 3 Ултранационална алтернатива за България

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "дрън":

    От Натаняхо и Сорос ще ги искаш тези неща като си стегнеш куфарите и тръгнеш на югоизток.Тук няма да ти е комфортно и полезно за здравето след около 1 година защото бъргарският ще е задължителен навсякъде и руският, а английският и сиганските езици ще го забраниме на обществени места. Ще можеш да го говориш само с любимият ти под завивките като се стъмни навън):)
  • 4 Анти галфон

    12 1 Отговор
    Еврейските Ценности(на Сорос) са: инцест и права за трети пол, цигани, седерасти, клошари, наркомани и проститутки.
  • 5 Ахмак

    5 1 Отговор
    Явно Заека е получил "правилните" съвети,от друг един "вечно печелещ избори" - Цветан Цветанов. Е,как няма да ги печели, като всичките му избори са нагласени.
    Но нали и двамата са слуги в ЦРУ - забележете -не НА ЦРУ , а ВЪВ ЦРУ.
    Там явно си ги връткат, та затова са им толкова мили, еврогейските ценности.
  • 6 Асковлията

    9 1 Отговор
    Е, то като не стана с референдум, стана с измама - гарантирано от ГЕРБ
  • 7 вмро

    2 4 Отговор
    Тази партия трябва да се прекръсти само на ДПМНЕ, защото не е никакво ВМРО.
  • 8 Така де

    10 0 Отговор
    Запада ще спретне една гражданска война, ако Македония не влезе в НАТО
  • 9 гост

    0 1 Отговор
    В..C..МРО
  • 10 onq s konq

    1 4 Отговор
    Според мен македонското Депемене има предвид че са погребани НЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ,А РУСКИТЕ ЦЕННОСТИ,но явно причината е в превода.
  • 11 Барчо

    2 1 Отговор
    Когато беше референдума да са гласували, а не да са си пили ракията. Сега няма на кой да се сърдят освен на себе си.
Новини по държави: