Last news in Fakti

23 Октомври, 2018 11:32 12 187 21

Донесете ми главата на това куче

  • турция-
  • запис-
  • саудитска арабия

Шокиращ разговор на близък до саудитското кралско семейство

Донесете ми главата на това куче - 1
Снимка: БТА/AP

Един от топ съветниците на саудитския престолонаследник е наредил убийството на журналиста Джамал Хашоги, съобщават източници на „Ройтерс“.

Сауд ал Катани е част от обкръжението на принца Мохамед бин Салман. Неговата основна задача е да защитава кралското семейство от нападки в социалните мрежи.

Той ръководи цяла армия от тролове, които защитават саудитското кралско семейство. Според източник, близък до саудитското разузнаване, Катани е провел разговор по Скайп със саудитското консулство в Итанбул.

„Донесете ми главата на това куче“, е заявил Катани пред свои агенти в консулството.

Според източници от разузнаването акцията по похищението на Хашоги е била нескопосана. Смята се, че турската полиция разполага със запис от разговора в Скайп на Катани с агентите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    26 2 Отговор
    Сега Реджеп султан 1ви, кво ще направи?

    Коментиран от #19

  • 2 Примката се затяга

    42 2 Отговор
    Ще гърмят още бушони в защита на принц Садоман.
  • 3 Вейдър

    34 2 Отговор
    Везира пое удара!
  • 4 333

    11 11 Отговор
    Такъв запис също съществува от страна на глупавия старец Ердоган за Гюлен. Наскоро беше направен опит срещу него. Американците имат това и държат Ердоган в ръка. Ето защо той се връща към американската прегръдка ...

    Коментиран от #8

  • 5 впечатлен

    23 4 Отговор
    Историята е много поучителна! От една страна доверието в изповядващите исляма, независимо какви араби са или не точно араби. То никога не трябва да е безгранично. Ножът в гърба винаги се спотайва някъде къде дълбоко, къде и не толкова в главите им. Както се казва, за арабина е важно да влезеш под кожата му. Макар че и това не помага. Принцове, аятуласи, крале и така нататък - еднакви са. Защото религията им е такава. Да надхитриш някого със всякакви методи за тях е чест и ги прави горди. От друга страна, митът за арабското единство на основа на исляма. Сигурно е възможно, но е крайно опасно. Не въоръжавайте арабите, както и останалите мюсюлмани не точно араби. Те са непредвидими. Вярно е, някои арабски държави са много богати и дават луди пари за въоръжаване, а много западни и източни държави имат интерес от това. Но никога не знаеш какви точно са плановете им.

    Коментиран от #12, #18

  • 6 Принц Садомазоман

    9 2 Отговор
    Купувам подходяща версия!Цената по споразумение!
  • 7 Пища Хуфангел

    12 1 Отговор
    А Везира знае е ли? Или ще му резнат шишарката преди да сподели?
  • 8 Аналлизатор

    8 5 Отговор

    До коментар #4 от "333":

    Американците го държат в ръка!?Не,сега го държат малко по- надолу.

    Коментиран от #10

  • 9 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    13 3 Отговор
    А тиквата се срешна с убиеца хахаха
  • 10 По-скоро

    4 4 Отговор

    До коментар #8 от "Аналлизатор":

    Султанът ги стиснал здраво. Сега и директорът на CIA му е отишъл на крака.

    Коментиран от #16

  • 11 ГОСТ

    14 3 Отговор
    НАШИЯ ТИКВЕНИК СЕ СДРУЖАВА С ТАКИВА И АКО НЕ ИМ УГОДИ ИЛИ СЕ ОПИТА НЕЩО ДА ГИ ПРЕКАРА ПОЗНАЙТЕ КАКВО ГО ЧАКА. КЪДЕ НИ НАБУТВАТ ТЪПИТЕ НИ УПРАВЛЯВАЩИ. ???
  • 12 Хасан

    9 11 Отговор

    До коментар #5 от "впечатлен":

    Ти пък ..какво общо има държавно управление с религията..да не би в западна и християнска страна няма таково нещо??..В Швеция си убиха Улоф Палме навремето ,в Сащ Кенеди...и в Англия и Сащ се трепят разни агенти..в Малта и Словения също убиха разсоедваши журналисти
  • 13 Хасан

    5 12 Отговор
    Ти пък ..какво общо има държавно управление с религията..да не би в западна и християнска страна няма таково нещо??..В Швеция си убиха Улоф Палме навремето ,в Сащ Кенеди...и в Англия и Сащ се трепят разни агенти..в Малта и Словения също убиха разсоедваши журналисти
  • 14 Зарко

    6 16 Отговор
    Григорий Карасин - Замглав МИД на РФ. Това е човекът, който е отговорен лично пред Путин за проруската агитация зад граница. Това е човекът, който ръководи цяла армия от сътрудници, един от които се казва Володя Мишин. Та този Володя отговаря за троловете в България, Макединия и Румъния. Пиша го просто за да знаете кой ви е началник и кой ви плаща.Той е вашият Мохамед бин Салман. Отдавна всичко се знае. А, че сте тролове няма смисъл да се съмнявам. Щом един индивид, който дори не знае къде растат тиквите, използва подобни плодове за да подменя името на собствения си министър председател и другите му пригласят, какви сте ? Чернете, плюйте родината си. Възхвалявайте втората си родина, но поне се определете. Пишете отдолу под поста си: Гаден, червен трол - изменник.

    Коментиран от #17

  • 15 Наивник

    10 2 Отговор
    Абе,да попитам-нашият Бойко като шари насам-натам нема ли да му трябват некакви документи от консулства,посолства?
  • 16 Аналлизатор

    2 3 Отговор

    До коментар #10 от "По-скоро":

    Това исках да кажа.
  • 17 Платен

    8 4 Отговор

    До коментар #14 от "Зарко":

    Колко взе за този коментар?Щото ако си по- добре платен от мен съм готов и аз да коментирам така,даже по- добре.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Бате М

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Реджеп има добри отношения със силите в региона - Русия и Иран, лека полека показва 2 средни пръста на Сащ, на Израел, сега и на С Арабия, като и 3 те държави са подстрекатели на тероризъм, какво по печелившо от това да го докаже
  • 20 стоян

    4 6 Отговор
    Браво на Зарко 14 коментар =Тия български подлоги нямат толкова акъл да те разберат
  • 21 некойси

    2 0 Отговор
    Саудитската кралска фамилия са със статът на богове там, но не и в останалата част на света. До колкото знам срещу тях дори не може да бъде повдигнато обвинение, за престъпление ... т.е. могат да застрелят някой и да си тръгнат спокойно у тях. Мисля че тъку що са разбрали, че това не работи и в останалата част на света.
Новини по държави: