26 Октомври, 2018 08:22 2 668 6

Изпратиха военни по границата на САЩ

  • военни-
  • граница

Те трябва да спрат имирантска вълна

Американски военни са били изпратени да подсигурят южната граница на САЩ, съобщи Fox News.

В района се очаква да пристигне вълна от имигранти. Изпратени са били около 800 военни.

Информацията е от източник от американското министерство на отбраната. Президентът на САЩ Доналд Тръп вече на няколко пъти заявява, че е готов да изпрати военни по границата.

Смята се, че от мексиканския град Мапастепек са тръгнали няколко кервана с около 7000 имигранти. Те се опитват да влязат в САЩ. Пътуването продължава няколко седмици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фронтгард

    21 0 Отговор
    По-принцип така се прави. Трябва да бъде разбито насаденото напоследък разбиране, че държавни граници могат да бъдат преминавани без съгласието на съответната държава. Докато не стане нещо по-впечатляващо, трудно ще се случи.
  • 2 Барчо

    20 2 Отговор
    А сега да видим държавата която дава мозъци на другите какво е демокрация да го покаже на практика. Според тия мозъци, трябва да приемат мигрантите с широко отворени обятия, да и подсигурят всичко за нормален живот и да ги интегрират. Това искат от нас чрез подлогата си Германия. Това и те трябва да направят. Не да пращат армия, а храни, палатки ........

    Коментиран от #5

  • 3 Българина

    7 1 Отговор
    А юдейския съюз праща нпо та да им помага, в сащ има смъртно наказание, в юдейския съюз има помощи и беззаконие, та, не разбрах кои са тези евроатлантически ценности юдейски ли са, американски ли са...? Май не са само европейски
  • 4 Тръмп го закъса

    1 1 Отговор
    А ся де - 7000 щурмуват границата. Да ги пуснем? За чий са ни?! Да ги гърмим? Правозащитниците ще се смърдят поне една седмица... Не може ли да ги пратим на Меркел?!
  • 5 Диди

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Барчо":

    Глупости. Тук става въпрос за икономически мигранти.
  • 6 Здравомислещ

    0 0 Отговор
    Е ,мисля че подзаглавието е грешно."Имигранти" да се задраска и да се чете "Бежанци".Е нали ние в Европа трябва да сме толерантни , загрижени за бягащи от война и несигурност ?? И сега същата администрация на САЩ която настояваше за това ще праща войска да охранява границата??