Last news in Fakti

1 Ноември, 2018 17:00 29 085 88

Петролът клекна пред Русия

  • русия-
  • цени-
  • петрол

Спад в цените на бензин и горива

Днес е било отбелязано понижение на цените на бензина и автомобилните горива на стоковата борса в Санкт Петербург, съобщи РИА Новости.

Цената на тон бензин A92 е паднала с 2.46% в сравнение с вчерашната тръжна сесия. Спад на своята стойност отбелязаха още бензин A95 и дизеловото гориво.

Понижението стана след договорка между производителите и търговците на руски горива с руското правителство. Москва обяви, че очаква замразяване на цените на горива до март.

Руският премиер Дмитрий Медведев вече заплаши производителите с налагане на мита върху износа на петрола и петролни продукти. Той работи върху намаляването на цените на бензина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джигит

    103 23 Отговор
    Сега и $ ще се обезцени.

    Коментиран от #27, #88

  • 2 ЕЙЙЙЙ СЯ АКО БЯХМЕ ТЯХНА

    78 39 Отговор
    РЕПУБЛИКА БЕНЗИНА ЩЕШЕ ДА Е ЕДИН ЛЕВ. СМЕТНЕТЕ ЗА ИНА ГОДИНА КОЛКО ГУБИМ А ЗА ДЕСЕТ ГОДИНИ А ЗА ЧИТИРЕДЕСЕТ ГОДИНИ...???

    Коментиран от #5, #83

  • 3 Перър

    175 36 Отговор
    Хората правителство имат...

    Коментиран от #43

  • 4 Даммммм

    229 39 Отговор
    Руснаците си имат политици...а ние само тиквочи...
  • 5 Да да

    50 141 Отговор

    До коментар #2 от "ЕЙЙЙЙ СЯ АКО БЯХМЕ ТЯХНА":

    А сметни при МРЗ 250 лв.как щеше да живееш! И цената там не е 1 лев,а е 1,2 лева и докато дойде до нас ще е поне 1,4 лева. Ходи да живееш там,що ни набутваш и нас! Аз искам да сме германска провинция или американски щат,щото в САЩ бензина е 1,43 лева, пък заплатите са малко по-високи отколкото в кочината!

    Коментиран от #6, #7, #30, #32, #63

  • 6 А стига бе

    166 40 Отговор

    До коментар #5 от "Да да":

    Алооо..ти с тези сметки искара,че руснаците трябва да умрът от глад и от студ бе експерте..-абе ти да не си икономист при Тиквата бе..???

    Коментиран от #8

  • 7 Да си знаеш

    160 30 Отговор

    До коментар #5 от "Да да":

    Само не щат в говедария-защото въпреки уж високите им заплати масово живеят от кредити. Билет в метрото на NY е 2.75 $ един миризлив бургер е 4-6 $... За алкохол и цигари да не говорим...Такси от летището в NY до града е около 70 $...Там кинтите не ти стигат за нищо. Нормална кръчма -без да се глезиш и напиваш за двама ти излиза 150-220 $...Само за САЩ не говори-че като си спомня за там ме тресе...То затова и живеят само на кредит-щото парите не стигат-и реално харчат още не заработените пари. Ами ако се разболееш-блокират ти кредитните карти и край-кашона и под моста..

    Коментиран от #11, #48, #59, #87

  • 8 ХА ХА ХА

    21 71 Отговор

    До коментар #6 от "А стига бе":

    ОТИДИ И ВИЖ МИЗЕРИЯТА ОТ БЛИЗО, ЗАЩОТО ЯВНО СИ ЖИВЕЕШ В НИКАКЪВ ТВОЙ ИЗМИСЛЕН СВЯТ !

    Коментиран от #10, #86

  • 9 666

    14 42 Отговор
    велик е ботоксовият фюрер

    Коментиран от #24

  • 10 НЕЕЕЕ ТИ ИДИ В ТРЪМПЛАНДИЯ

    105 15 Отговор

    До коментар #8 от "ХА ХА ХА":

    И ПРИ ПЪРВАТА СРЕЩА СЪС ЗЪБОЛЕКАР ИЛИ ЛЕКАР ТИ СИ ФАЛИРАЛ ТАКА ЧЕ ПЕША ША СА ПРИБИРАШ ТУКА ПРИ МАМА И ТАТИ.....
  • 11 гост

    31 112 Отговор

    До коментар #7 от "Да си знаеш":

    Има висок и нисък стандарт.Абсолютно всяка развита и богата държава на тоя свят е с висок стандарт.Всички останало са мантри на жалките русофили ,за да оправдаят мизерната руска кочина.Да някои неща са с по-високи цени ,но това си е в реда на нещата.Докато вие дрънкате глупости тук ,американците продължават да си купуват само нови неща ,като дрехи ,коли ,технологии и.т.н.. А в руската кочина електричеството ,дрехите и храната са лукс,като живеят дори по-бедно и мизерно от нас българите ,но пък бензина им бил 1.20 ХА ХА ХА

    Коментиран от #28, #31, #77

  • 12 FOMC FEDERAL Reserve of USA

    21 81 Отговор
    Просто е, ако работиш средната заплата годишно е 50 000 долара на човек.За сравнение германецът 20 000 евро.
    Русия я няма в топ 20 на списъка, който не работи яко в Западния свят няма да яде или отива в гетото.

    Коментиран от #62

  • 13 мразещ фащ

    91 18 Отговор
    до коментар#5-Осведоми се и тогава скърцаи в Москва средната работна заплата е над 1000 евро грешно са ти написали съчинението

    Коментиран от #20, #45

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 мисля си че

    70 23 Отговор
    ВСЕКИ ША КЛЕКНЕ ПРЕД РУСИЯ

    Коментиран от #84

  • 16 Рубладжийче

    25 90 Отговор
    Поредната тъпа статия възхвалява ка руската кочина. Петрола бил клекнат пред Русия, бля-бля. Цените на бензина в Русия паднали на стоковата борса в Санкт Петербург!!! На всички е ясно, че в руската кочина стана това, което каже джуджето от Кремъл и никаква икономическа логика не може да му повлияе. И докато в Раша манипулират цените на бензина за да няма недоволство САЩ надмина Русия по производства на петрол. Това е новината а не някакви фейкове от Раша.
  • 17 ЗЕВС

    19 37 Отговор

    До коментар #14 от "СТАТИСТА":

    За да разберем размерите на контрибуцията, която Америка получила в резултат на победата в „студената война“ може да предадем думите на тогавашния президент Клинтън, които той произнесъл на съвещание на Обединения комитет на началниците на щабове на САЩ през 1995 г.: „Ние постигнахме това, което имаше намерение да направи президентът Труман със Съветския съюз чрез атомната бомба. Ние получихме суровинен придатък, държава не разрушена от атомна бомба, която би било трудно да създадем. Да, ние похарчихме за това много милиарди долари, но те вече са близо до онова, което руснаците наричат възвръщаемост: за четири години ние и нашите съюзници получихме стратегически суровини за над 15 млрд. дол., стотици тонове злато, скъпоценни камъни и т.н. По съществуващите проекти на нас са предадени за нищожно ниски суми повече от 20 хил. т мед, почти 50 хил. т алуминий, 2 хил. т цезий, берилий, стронций. През годините на така наречената перестройка в СССР много наши военни и бизнесмени не вярваха в успеха на предстоящите операции. И напразно. Разклащайки идеологическите основи на СССР, ние успяхме безкръвно да изведем от войната за световно господство държавата, която бе основна конкуренция за Америка.“

    Коментиран от #26

  • 18 сталин

    23 63 Отговор
    а бе виий червените сте болни верно как може да сравнявате америка и белия свят с русия
    я спрете да ползвате интернет и мобилни телефони
    ми те са лошо западно влияние
    абе кретени с те вие
  • 19 Django

    1 7 Отговор
    Proba
  • 20 СссереМ

    8 26 Отговор

    До коментар #13 от "мразещ фащ":

    Нещо май обърка нулите.
  • 21 мразещ фащ

    60 11 Отговор
    попитаите чичко Гугъл ще ви каже колко е СРЗ в Москва е 1270 евро една Чукотка бие Москва с1460 евро-абе беднотия бе

    Коментиран от #23, #47, #52, #64, #71

  • 22 азСЬМ

    64 13 Отговор
    само да ви припомня че навремето/когато господ се разхождаше по земята/бензина струваше 10 стотинки.и всичко това беше сьс помощтта на русия.а сега грабителите ни изстискват до последно.

    Коментиран от #51

  • 23 Доктор Стамболов

    11 44 Отговор

    До коментар #21 от "мразещ фащ":

    "Русофрения путинакис" е точната ти диагноза.

    Коментиран от #80

  • 24 Гладиатор

    30 5 Отговор

    До коментар #9 от "666":

    Ами от по-велик е от простак пожарникар
  • 25 Тръмп

    17 6 Отговор
    Така е в Комунизма,каквото пожелае Вожда,това се изпълнява немедленно!:):):)Така се отнасяхме и ние с негрите преди 200години!:):):)
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Бесен Язовец

    21 29 Отговор

    До коментар #1 от "Джигит":

    Ооооо, ако знаеш колко години вече наред чакам долара да се обезцени и да си накупя мнооого долари, че като се вдигне пак да стана богат, ама не пада пустият му долар ! Нищо,толкова години съм чакал, ще изчакам още 5-6, но лошото е, че рублите които бях посъбрал, се превърнаха шума, та затова на мен ми трябва и долара да падне и рублата да се вдигне, но аз не губя надежда ! Dun spiro spero !

    Коментиран от #37, #76

  • 28 ЯВНО ФРАЗАТА ,,ЖИВОТ НА КРЕДИТ"

    49 8 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    ТИ Е НЕЯСНА И НАЙ ВЕЧЕ ЗА КОЙ ВАЖИ А ТЯ Е 100 ПРОЦЕНТА АКТУАЛНА ЗА ТРЪМПЛАНДИЯ КЪДЕТО СИЧКО Е НА 50 ГОДИШНИ ИПОТЕКИ И СИЧКО Е НА БАНКИТЕ ВКЛЮЧАЯ И НОВИТЕ ИМ КОЛИ. МАЛЦИНА СА ЩАСТЛИВЦИТЕ ИЗПЛАТИЛИ ВСИЧКО. А УШАНКАТА ИНА БАРАКА ТИП АМЕРИКАНКА ДА ИМА ТЯ СИ Е НЕГОВА А НЕ НА БАНКАТА ИНА ДЕСЕТ ГОДИШНА КОЛА ДА ИМА ТЯ СИ Е НЕГОВА НЕ НА БАНКАТА. ТА ЧИЛЯЧЕ ЗЕМИ СИ НАУЧИ УРОЦИТЕ НА ЖИВОТА ДРЪНКАЙ ПО МАЛКО А ОБИКОЛИ СВЕТА И ША ВИДИШ ЧЕ ТУКА Е РАЯ АКО ГИ НЯМАШЕ ТИЯ БОКЛУЦИ В ПАРЛАМЕНТА.

    Коментиран от #49, #66

  • 29 ТОЧКАТА

    45 13 Отговор
    Русия е ДЪРЖАВА,за разлика от обора дето избиването на СВОИ хора стана хоби и ,,свободният,,пазар и кредита е на власт.
  • 30 Мммм

    43 10 Отговор

    До коментар #5 от "Да да":

    Кажи кога тръгваш за кравария, да дойда да ти помахам с ръка и пита ще ти донеса,дано никога не се върнеш тук продажнико,пък ходи като искаш в Германия джендерска и в кравария проста.
  • 31 Мммм

    22 6 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Ти явно си гост на Света,ама от тези неканените. Защото си толкова не на ти с живота в тези две държави еле в Русия,че последното изречение,което си написал направо буди умиление към твоя тъпизъм. Някой ти бе написал излез и виж свят от двете страни и тогава пиши, не само измишльотини и плюене на едната и възхваляване и мед и рози за другата.
  • 32 321

    38 8 Отговор

    До коментар #5 от "Да да":

    Тъпако, от 30 години си америчка колония! И какво хубаво видя от тях?

    Коментиран от #34

  • 33 гнида

    30 12 Отговор
    Ето затова уважавам рашаните - правят каквото кажат ! Жалкото е , че е с цената на много усилия глад , смърт и лишения , но го правят ! И всеки се съобразява с тях !

    Коментиран от #35

  • 34 Българин

    12 34 Отговор

    До коментар #32 от "321":

    А ти цял живот си руски роб, който повтаря руски пропагандни лозунги. И как пък ги изчисли 30 години, умнико? 2018-30=1988. И бай Тошо ли е бил американски агент?
  • 35 Българин

    14 23 Отговор

    До коментар #33 от "гнида":

    Това е икономическа антилогика и показва, че джуджето отдавна живее в паралелен свят, в който той е най-умения, най-красивия и поне 3 метра висок.
  • 36 Чалгария

    31 3 Отговор
    И сега вече ако внесения петрол продължава да поскъпва а оттам и цените на горивата много ще се замисля дали няма монополи в България и дали държавата не играе с тях вместо да ги регулира

    Коментиран от #38

  • 37 Патриот

    24 9 Отговор

    До коментар #27 от "Бесен Язовец":

    Идва това време. Вече не само Русия е срещу долара, а и Китай.
    Не му остава много.

    В крайна сметка чета по руските сайтове, че бензина рядко е поскъпнал.
    На кого да вярвам?

    Коментиран от #39, #40, #41, #42

  • 38 Бъз

    23 2 Отговор

    До коментар #36 от "Чалгария":

    В САЩ авто горивата са освободени от данъци такси и тем подобни. Така че цената е реална.
    Всичко над тази цена у нас е спекула и то в полза на държавата. Целта е да вземеш от бедните и да ги дадеш на своите хора. Някой да не знае как става това?
  • 39 Бесен Язовец

    11 15 Отговор

    До коментар #37 от "Патриот":

    Кога, кога идва ? От 1997 година го чакам ! Нима рублите дет се превърнаха в шума ще станат златни ?
  • 40 Рубладжийче

    13 9 Отговор

    До коментар #37 от "Патриот":

    Ако ставаше само със заклинания и мерак, долара отдавна да е станал като рублата. Т. е. да не става за нищо.
  • 41 Я незнайо

    13 8 Отговор

    До коментар #37 от "Патриот":

    Ами незнам дали ще изместят долара защото нито русия може да праизвежда конкурентни стоки както запада китай и той произвежда но на кого да продава на бедната рубла ли
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Незнайко и непознавач.

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "Перър":

    Хахаха.Защо обаче руснаците не мислят като теб.
  • 44 Патриот

    7 2 Отговор

    До коментар #42 от "Бесен Язовец":

    Не съм чел статия. Стана ми интересно заглавието - пълна противополжност на руските.
    Пропаганда! Може би. Нека се пишат истини а не лъжи, нито за САЩ, нито за Русия.
  • 45 Ти се осведоми

    10 5 Отговор

    До коментар #13 от "мразещ фащ":

    Щото средната заплата в Москва на този курс на рублата е около 500 600 евро. Само не забравяй че един от най скъпите градове в света. 😜😜
  • 46 Казбека

    10 3 Отговор
    Сссрем гласи си жената и не се занимавай с глупости
  • 47 Питай чичко гугъл

    4 5 Отговор

    До коментар #21 от "мразещ фащ":

    Хахаха чичко гугъл още много такива невероятни истории предлага в репертоара си.
  • 48 ЦРУ

    14 18 Отговор

    До коментар #7 от "Да си знаеш":

    АМЕРИКА е ВЕЛИКА . и защото в нея живеят и работят близо 500 000 българи ...в Раша са около 100. Америка е като рай и затова привлича всички комунета . откраднали народа си - там пращат децата си ...като Корни ….Ламбо ...внука на Тато....Сталин....Хрущов….Лавров ….п.с. този ли каза на хората - денги нет...но вие се дръще ? ...със указ на Жужи тази год. мин. заплата е равност. на 270 лв......ЗАПЛАТА.НЕ ПЕНСИЯ !...ЖАЛКА МОНГОЛОЙДНА КОЧИНА ! Жужи е дал под аренда Сибир на китайците за 99 години ...за да се изхранят некадърните орди
  • 49 В Русия нямало кредити.

    6 15 Отговор

    До коментар #28 от "ЯВНО ФРАЗАТА ,,ЖИВОТ НА КРЕДИТ"":

    А тея всичките "девушки" където са на слънчев бряг през лятото. И си броят стотинките. И търсят само супермаркет Жанет? И те ли не са дошли на кредит. Ами проститутките които са пак на слънчака??? Дошли са как? Със големите си спестявания под дюшека ли? За една държава не се говори туко така, че е бедна.

    Коментиран от #55

  • 50 ЦРУ

    9 14 Отговор
    Любимото ни четиво - Гугъл- наличние проститутки в Москва ….и си викаме ...лелееее...петрола клекна ...Раша е супер ...а девочките й се продават по -евтино от ЦИГАНКИТЕ на околовръстното ...ЖАЛКА КОЧИНА !
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ОТ КЪМ РАЗВРАТ И ДРОГА И ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ

    10 8 Отговор

    До коментар #49 от "В Русия нямало кредити.":

    АКО ПОНЕ МАЛКО СИ КОМПЕТЕНТЕН ,, ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СТРАНИ"" СА НЕНАДМИНАТИ И ПИОНЕРИ В ТЕЗИ ОБЛАСТИ. ВИЖ И ТУК ДНЕС ПАРТИЯ ГРОБ МИСЛИ ЗАКОН - ДАНЪК ТУРИСТ.ЩЕ ПЛАЩАШ АКО СИ ПОВЕЧЕ ОТ24 ЧАСА ДРУГАДЕ НА МЯСТО РАЗЛИЧНО ОТ МЕСТОЖИВЕЕНЕТО ТИ ....??? КО ПОЙЧЕ ДА ГОВОРИМ. ПРЕИБАЦИЯ ПРЕИБАЦИЯ И ПАК ПРЕИБАЦИЯ.
  • 56 ПОЗНАВАЧ

    8 6 Отговор
    Абе май рашките са клекнали-полулегнали да удържат цените с непазарни средства. Учат се от Ердоганя и Мадуро на икономика :-)))
  • 57 Димитър Кънев

    6 3 Отговор
    Ще ли 40годишните да останат без пенсии.Стига идиотщини.40 годишните.днешните няма да са в България.Ще слугуватнякъде другаде.но неи на Бойко бОрисов и на Флоро Флоров демек Цецо с апартаментите.Аман че е егоист беше да каже като комунист на бесилото.
  • 58 Кур1954

    8 13 Отговор
    Няма да коментирам нищо друго освен това, че болшинството коментиращи тук са русофили. Колко много идиотски изказвания, нямам думи! Русия е еднатехнологично изостанала страна, в коя живеят пияници и идиоти. Русофил=идиот.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Като гост

    7 4 Отговор
    За рускини точки не се присъждат.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Някой от тълпата

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "FOMC FEDERAL Reserve of USA":

    Да наистина е просто, като авторът си!
  • 63 Някой от тълпата

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Да да":

    Лошите отиват където си поискат, а добрите си оставаме в България!
  • 64 Чистача

    4 7 Отговор

    До коментар #21 от "мразещ фащ":

    Парите са така както казваш,САМО, ЧЕ В РУБЛИ.
  • 65 Сиготочисигобара

    2 0 Отговор
    А аз да хвана и най бай ганя в.... Г да го вкарам.... Щот за нищо не става хахаха
  • 66 Чистача

    9 10 Отговор

    До коментар #28 от "ЯВНО ФРАЗАТА ,,ЖИВОТ НА КРЕДИТ"":

    Затова ли, всяка година хиляди български студенти , а и не само български , ходят в САЩ, повтарям в САЩ, не в Русия, за по 3,4 месеца, и се връщат с по 6, 7 хиляди долара.

    Коментиран от #70, #73, #81

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Иван

    8 6 Отговор
    Много плюнки тука много нещо...за 2.46 %...
    Това показва колко много тъп е българина масово, колко много са бедни, защото са простаци и са тъпи, не им е виновен някой друг, просто са тъпи....и тъсят спасение душевно в пропагндата..а тази статия е чиста проба платена пропаганда...и вие тука се дръвчите..еми тъпанари сте и си заслужавате тъпанарския живот в клозета, защото вие правите от хубава България клозет ...говоря за онези 80+ процента от българите които са идиоти и масово посещават и пишат в този сайт за да се успокоят и намерят утеха заради това, че са бедни и понеже освен идиоти са и простаци и тъпанари и консервативни, всичко що е напредничаво е лошо, а Русия им е като някакав блян. еми радвайте се тогава след като ви харесва да сте в калта!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ЩО СЪМ ТОЛКОЗ ПРОСТ

    6 2 Отговор

    До коментар #66 от "Чистача":

    ЗА ЧЕТИРИ МЕСЕСЕЦА 6- 7 ХИЛКИ ??,????,, ЧИ ТО ТИЯ ПАРИ АКО ТРЯА ДА ГИ ХАРЧИШ ТАМ ША УМРЕШ ОТ ГЛАД АМА ТОЛКОЗ СИ ЗАЛЮХАН ЧЕ НЕ СЪ УСЕЩАШ.САМО ТУК МЙ ДА ГИ ХАРЧИШ ТИЯ ПАРИ АМА СИСТЕМАТА НЕ ПОЗВОЛЯВА ТВА ДА Е ДОЖИВОТНО.ИЗБИРАШ ИЛИ ТУКА ИЛИ ТАМ. И НА ДВЕТЕ МЕСТА Е ДЕМОПРИЦАЦИЯ ЗА ЗАЛЮХАНИ ОХЛЮВИ МИСЛЕЩИ ЧЕ ПРЕЦАКВАТ ДЯВОЛАДОКЪТ ТОЙ ИМ ИЗПРАЗВА ПРАЗНИТЕ ДЖОБОВЕ...

    Коментиран от #74

  • 71 Роко

    7 7 Отговор

    До коментар #21 от "мразещ фащ":

    СРЗ според руското МФ е 40 000 рубли (което е мечта за над 3/4 от руснаците, примерно депутатската заплата е 200 000 рубли, силовик взима 50 000, а млад лекар в Москва взима 15 000, СРЗ при лекарите в зависимост от региона е между 30 и 35 000, една медицинска сестра взима 12-16 000 рубли) как стигаш да тези хиляди евро не е много ясно, но мозъка путинопитека явно работи различно от този нанормалните хора.

    Коментиран от #78

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Монгомъри

    2 0 Отговор

    До коментар #66 от "Чистача":

    В Русия няма как стъпят.Без трудова виза-абсурд.
    Второ-там е пълно с гурбетчии от бивши републики.
  • 74 Студент

    2 4 Отговор

    До коментар #70 от "ЩО СЪМ ТОЛКОЗ ПРОСТ":

    А като се върнат, "спестените" долари не им стигнат да си върнат студентския кредит, който са теглили, за да заминат на бригадата.
  • 75 Уждас

    2 0 Отговор
    Как ги измисляте тези заглавия ? Пълно е с олигофрени.
  • 76 Яшар

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Бесен Язовец":

    Насочи се към японската йена!
    DuM spiro, spero...
  • 77 хахаха

    2 4 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    "абе гост" ти на кави хапчета си бе?Какви нови неща си купували в гетот САЩ -те 75 млн.души вече са подали молби за купони щото няма кво да ядат а само като им видиш кварталите от дървени бараки в коитко живеят по добре иди в Столипиново.Да не говорим за болници илечение-102 млн.души никога не са го виждали в страната на фантазиите щото не могат да си позволат здаравна застраховка-в стрпаната на фантазиите-САЩ където от "високият" стандарт всеки ден се стрилят по улици и паланки.За Русия не ми говори -дори английските фенове на световонот които ги интервюираха пред английски медии-казаха:в сравнение със това което видяхме като стандарт- качество- чистота в РУСИЯ-Англия е една кочина.

    Коментиран от #85

  • 78 хихи

    2 3 Отговор

    До коментар #71 от "Роко":

    тия заплати там от СНН или дойче зеле ли ги взе бе.Средната заплата по региони в Русия я има на сайтовета на МВФ И СБ: варира от 120 000 -2000000 рубли /2500-3500 долара средно в Сибирските промишлени центрове /Тюмен, Ханти мансйск и Ямалоненецкия авт.окръгдр., до 60-100 хиляди рубли в централ а изападна Русия.Най ниски среднизаплати има в Дегестан и Кабардино Бълкария /400 долара средно./ А спраямо цените на основинет стоки и услуги средностатически -покупателната способност на един средно месечен доход там се равнява на 1800-2000 евро в ЕС като паритет на покупатерна способнст.
  • 79 гост

    4 2 Отговор
    Еми те умират от глад и студ.Ти като чуеш русия ,си представяш веднага Москва и Санкт Петърбург ,ама извън тея градове има 100 милиона население ,за което храната ,дрехите и електричеството са лукс.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Готин ама не съвсем

    2 2 Отговор

    До коментар #66 от "Чистача":

    Я пак за това, с колко се връщат българските студенти и то след мизерното си пребиваване и пестене там? И работенето по 20 часа на ден, без събота и неделя! Дали им остават пари, да си платят заемите за заминаването за там???
  • 82 Казбека

    1 1 Отговор
    До Уважаемия д- р Стамболов.Вместо да ръсите сентенций докторе лекувайте съпругата си от хиперсексуалност че вече по трима се задъхваме !!!!
  • 83 ултра

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "ЕЙЙЙЙ СЯ АКО БЯХМЕ ТЯХНА":

    Правешкия цървул искаше да ни направи 16-та република и не успя, Слава Богу, но се вижда, че по тези географски ширини са останали още много цървулчета, за които думи като Родина и България, са само понятия! Ама вярно е, че вие - русофилистиците, нямате мярка в преклонението си бред батюшката?!?
  • 84 хахаха

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "мисля си че":

    Публикувано във факти.бг: "ВСЕКИ ША КЛЕКНЕ ПРЕД РУСИЯ"


    Това, че вие - русофилистаците, клечите от сутрин до вечер пред портрета на Н.В. Путя Маленкий и вместо с одеяло, се завивате с флага на вашата мамаша-раша, съвсем не означава, че целият останал и НОРМАЛЕН СВЯТ, ще кляка пред някакви си джуджета с мегаломански мераци!!!
  • 85 А бе

    2 0 Отговор

    До коментар #77 от "хахаха":

    Каскет мазен, смрадливите ти крака стъпвали ли са някога в САЩ, та си такъв експерт по американските въпроси?
  • 86 фантазьор

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "ХА ХА ХА":

    За каква мизерия говориш бе , ти бил ли си някога в Русия? Защото аз ходя по работа в Русия три пъти в годината , досега за 5 години мизерия не съм видял. Хората живеят много по добре от нас , има спокойствие и култура за разлика от тук. На глупостите където пишете може само вие да си вярвате.
  • 87 Xxxx

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Да си знаеш":

    Колкото и да му обясняваш на този Ганйо , няма да те разбере, той от Булгаристан не е мърдал и краварника го е виждал само по филмите и мисли че квото хвърчи се яде
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания