1 496 4

Замразиха имоти на опозицията в Македония

Замразени са ключови имоти на ВМРО - ДПМНЕ

Росен Стойчев

По искане на специалната прокуратура, съдия от македонския наказателен съд взе решение за замразяване на част от имотите на опозиционната партия ВМРО – ДПМНЕ, съобщи Македония Time.

Сред замразените имоти е и дворецът, който лидерът на партията Християн Мицковски искаше да продава или дава под наем.

Замразени са 69 имота, включително и сградата, в която се намира централата на партията. Това блокира тяхното отчуждаване или отдаването им под наем.

Действията са предприети в рамките на делото „Талир“. Има съмнения, че по време на разследването имотите могат да бъдат отчуждени.

Разследването се отнася до съмнения за незаконно финансиране на ВМРО – ДПМНЕ в периода 2009 г – 2015 г. Част от разследването е и изграждането на централата на партията.

Северна Македония

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пламен
  Отговор
  1 17:39  01.11.18
  Хубаво е всичко, което става в тази "страна". Гърците и взеха ИМЕТО, а за нас остана "НАШАТА ЗЕМЯ". Така ще настане мир и единение на Балканите!
 • НАЧИ КЪТ ТА ФИНАНСИРАТ ОТ ТРЪМПЛАНДИЯ
  Отговор
  2 19:27  01.11.18
  СИЧКО Е О.К. А АКО ТА ФИНАСИРАТ УШАНКИТЕ - ТОВА Е НЕЗАКОННО. НО В СЛУЧАЯ Е ЯСНО ЧЕ В МАКЕДОНСКАТА ПРОКУРАТУРА ИМА КАУБОИ НА ЗАПЛАТА ОТ ТРЪМПА.
 • Ей тва е
  Отговор
  3 22:51  01.11.18
  Кога ще замрязът имотите на нашите политици? Македонците са далеч по-напред и по-честни от нашите политици.
 • Мария
  Отговор
  4 00:56  02.11.18
  Маи тая няма да я биде.Албанците отново тръгнаха с рогата напред.До къде ще стигнат нещата?Косоварите са в позиция на изчакване Не е на Добро.

Напиши коментар:


Публикувай