5 Ноември, 2018 14:08 1 758 1

Две сгради рухнаха в Марсилия

  • марсилия-
  • франция-
  • сгради-
  • ранени-
  • рухнаха-
  • къщи

Десетки пожарникари бяха изпратени към мястото на инцидента

Две сгради рухнаха в Марсилия - 1
Снимка: БТА/ AP

Две сгради се срутиха днес във френския град Марсилия, съобщи AP. Според пожарната служба при инцидента са леко ранени двама души.

При рухването на сградите се образува гъст облак прах над голямата купчина развалини. Десетки пожарникари пристигнаха на място на произшествието, недалеч от прочутото Старо пристанище на Марсилия. Властите заявиха, че продължава търсенето на пострадали под руините на сградите.

От направени преди срутването и публикувани в Google Street View снимки на сградите се разбира, че едната е била пететажна, а другата - шестетажна. На снимките се вижда как една от сградите е във видимо лошо състояние и с пукнатини по фасадата. Кметът на този район на Марсилия Сабин Бернасони заяви, че за една от сградите е имало издадена заповед за евакуация, но че не изключва в нея да са живеели бездомници.

Две сгради рухнаха в Марсилия
Снимка: БТА/ AP


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нормално

    4 0 Отговор
    Те са били от времето на Краля- слънце!!! Соленият въздух ги издухал!
Новини по държави: