Last news in Fakti

11 Ноември, 2018 16:55 2 480 22

Макрон посрещна Радев в Елисейския дворец (СНИМКИ)

  • президент-
  • радев-
  • макрон-
  • франция-
  • първа световна война

Българският президент ще вземе участие в Парижкия форум за мир

Макрон посрещна Радев в Елисейския дворец (СНИМКИ) - 1

Президентът на България Румен Радев взе участие в церемонията по повод отбелязването на 100 години от сключване на примирието, с което се слагат край на бойните действия през Първата световна война. В събитието в Париж участват ръководители на международни организации и държавни и правителствени ръководители от десетки държави от цял свят, сред които генералният секретар на ООН Антонио Гутериш, генералният директор на ЮНЕСКО Одри Азуле, председателят на Европейския парламент Антонио Таяни, президентите на редица държави.

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева бяха посрещнати от президента Еманюел Макрон и съпругата му Бриджит Макрон в Елисейския дворец.

По-късно през деня българският държавен глава ще вземе участие в Парижкия форум за мир - инициатива, която има за цел да насърчи международното сътрудничество и подобряването на управлението.

Макрон посрещна Радев в Елисейския дворец (СНИМКИ)

Макрон посрещна Радев в Елисейския дворец (СНИМКИ)

Макрон посрещна Радев в Елисейския дворец (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССРБарета

    31 9 Отговор
    и както виждаме от снимките Путин отново е звездата на събитието, за ужас на всички джендъри!

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 2 Бумер

    6 33 Отговор
    Нашия кратунчо вместо да е в държавата в това размирно време, отишъл да се снима.....
  • 3 Реалист

    14 19 Отговор
    Хахахахахаха - джуджето се качило на горното стъпало за да изглежда висок... Хахахахаха - чист "Наполеонов синдром". А какъв е тоя хасковски каун до джуджето бе? Прилича на пъпеш.
  • 4 Питагор

    11 6 Отговор
    На тази снимка,другаря Путин е като исполин.......210 см
  • 5 среднощен

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "СССРБарета":

    Явно е стъпил на "по-горното стъпало", защото в публикуваната снимка няма "диспропорция" - всички са на "ниво"..!?
  • 6 Позитано 20

    6 7 Отговор

    До коментар #1 от "СССРБарета":

    Хонорара след 18,00
  • 7 арогантен

    12 14 Отговор

    До коментар #1 от "СССРБарета":

    И какво толкова те кефи Путин? Ако ти направят предложение къде ще избереш да живееш? В САЩ или Русия? Децата ти къде ще получат по-добро образование?

    Коментиран от #13

  • 8 Borislav Popov

    8 12 Отговор
    Странно, на снимката с Макрон и съпругата му, нашите хора са по високи от тях, а на снимката с Путин по ниски от него ! Това някаква оптическа измама ли е или Путин се е качил на трикракото столче ??

    Коментиран от #11

  • 9 Премълчаната истина

    13 1 Отговор
    Я го виж ти макарончо! То бива лицемерие бива, ама чак пък толкова!??... Не мисля, че вече има хора, които не знаят истинските причини за първата световна война! С добре отточени политтехнологии чифутите (основният играч на които е небезизвестният клан на Ротшилд, но не само той) финансират от една страна Германия, от друга гражданската война в Русия и много други неща, за които не искам да се спирам, защото искам само да напомня, че Емо макрон само преди няколко години си беше един обикновен финансов клерк в банката на Ротшилд! Той дори нямаше партия.. ама стана президент.. и сега ми е тръгнал да говори за първата световна война, за уроци, за справедливост.. егати папагала..
  • 10 Непремълчаната истина

    14 1 Отговор
    Като прочетох още веднъж речта му, всъщност разбрах, че той (устата на Ротшилд) всъщност ачик ачик заплашва света! Цитат: "Не приемайте мира за даденост, предупреди Макрон. ".. малееей, какво ли още са планирали тези човекоподобни, след разрухата на Либия, Ирак, Сирия, Украйна.. и това са само видимите войни, а невидимите?!?..
  • 11 смок слепок

    8 0 Отговор

    До коментар #8 от "Borislav Popov":

    На заден план се вижда, че подиума е стъпаловиден!
  • 12 никси

    9 1 Отговор
    ако бяхме президентска република тогава щеси видите царя цивилен и тогава щевидите щое то пьпеш и тогава щего усетите какво му е на човека президент за пример с две виши образования да карал еруски самолети но я скачи ти да покараш да видиш каквое затова си трябва голям професионализам малко се замисли и тогава коментираи умно ане плямпаи празни приказки

    Коментиран от #16

  • 13 никси

    8 4 Отговор

    До коментар #7 от "арогантен":

    ако детето ти избере да учи в русия щего спреш ли или си запален американофил и трябва дати играе по твоята свирка и в русия има университети и академии и колежи несе заблуздаваи остави всеки да прецени кои каде иска да учи
  • 14 Премълчаната истина

    10 1 Отговор
    Кратък урок на Ротшилд за превземане на една държава: 1. Нестабилност, 2. Купуване на активите 3. Купуване на пасивите 4. Еми тва е - гейм овър! Как ли?!? Хайде пак - 1. Нестабилност! Създаване на система от "свои" хора в дадена държава, което обикновено се прави чрез масонските ложи. Внедряват се във вертикала на властта (или се купуват такива и ги държат за топките със сериозни компромати), създават се (или се купуват) лостове за обществено мнение като медии, НПО та и т.н. Започват масирано медийно бомбардиране с негативни "новини", като кой колко е откраднал, колко е плачевна ситуацията в страната, снижаване на рейтинга на държавата (не е тайна чии са рейтинговите компании)!.. 2. Купуване на активите! Създадената нестабилност автоматично води до извеждане на капитала извън страната (повечето банки в "стабилните" страни пак са техни) А това води до обезценяване на местната валута, съответно инфлация и поевтиняване на активите, като заводи, фабрики, банки, земи и други имоти и т.н.. Настава време за първата реколта! И се започва с купуването на интересните активи за "жълти стотинки"! Например завод построен за 10 млн долара, се приватизира за 100 хилки!.. И идва времето за най-интересното - 3. Купуване на пасивите!!! Това е най-сладката и постоянна реколта! Най-кратко казано, това означава да се направи така, че от мало да голямо всеки да ти е длъжен по някакъв начин! Това е кредитирането т.е. лихварството! Кредитирането на държавата, на банките, на произ
  • 15 Премълчаната истина

    8 1 Отговор
    Това е кредитирането т.е. лихварството! Кредитирането на държавата, на банките, на производството, на бизнеса, на обикновените хора и печеленето от лихвата и конфискуваните активи! Това е системата работеща от първата световна война, до ден днешен! И с нас така направиха!
  • 16 Плешив военен ретротъпанар

    4 8 Отговор

    До коментар #12 от "никси":

    Румен Грипена е прост като гъдулка.И прилича на бай Тошо от преди половин век.
    Или казано с две думи: ПРАЗНА ОПАКОВКА.
  • 17 Гост

    2 4 Отговор
    Кои е мъжат до гусин прецента
  • 18 Коичо

    1 6 Отговор
    Тъпа фуражка амаа и грозен
  • 19 Тръмп

    3 2 Отговор
    Мисията ”селфи с Путин”-изпълнена,ура другари и другарки!!:):):)Дано това да е не е фалшивия Путин,че много е пораснал за полугодието???:):):)
  • 20 Диди

    0 2 Отговор
    Нашата първа дама няма ли фризьоркакво? Не може така да презентира държавата ни.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Siegfried

    1 3 Отговор
    Путин, не е на столче , Ами нашенците са приклекнали .Предложили са дори , след церемониите , Десито да му изчака един минет .Била много добра .Веднъж Слави се понапи и ми призна .
Новини по държави: