13 Ноември, 2018 14:50 1 379 4

Британците не гласуваха за статут на колония

  • великобритания-
  • борис джонсън-
  • ес

Борис Джонсън с атака срещу Тереза Мей

Бившият външен министър на Великобритания Борис Джонсън обяви, че политиката на правителството на британския премиер Тереза Мей прилича на театър, съобщи The Telegrpah.

Джонсън призова Великобритания да промени курса си в преговорите с ЕС. Според него все още има време да се постигне по-добро споразумение за излизането на страната от ЕС.

„Все още имаме време да постигнем по-добро споразумение, подобно на това за свободна търговия с Канада. Така реално ще се възползваме от излизането си от Съюза и ще зачетем желанието на гражданите.

Бъдещето може да бъде по-светло, ако сега променим курса на преговорите. Хората не гласуваха за статут на колония. С това споразумение ние ще бъдем обречени да останем в митническия съюз и под европейския регулаторен контрол. Това не трябва да става“, заяви Джонсън.

По-рано заместникът на Тереза Мей – Дейвид Лидингтън обяви, че споразумението с ЕС е почти готово и че може да бъде подписано още тази седмица. Смята се, че последната възможност за финално споразумение е финалната за годината среща на Европейския съвет. Тя ще се проведе през декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕвроЗона

    11 4 Отговор
    Тоя няма ли кой да го освидетелства? Диагноза вече му поставиха!
  • 2 koko

    12 0 Отговор
    Англичаните са свикнали тяхното магаре все мъжко да бъде.
  • 3 икем

    5 2 Отговор
    Натурален, пълен идиот е този.
  • 4 Borislav Popov

    10 1 Отговор
    Бившата империя със статут на колония !!! Как само се обръща историята !!
Новини по държави: