14 Ноември, 2018 19:41 2 179 4

Париж: Тръмп можеше да покаже благоприличие

  • доналд тръмп-
  • франция-
  • париж-
  • еманюел макрон

Президентът на САЩ не уважи третата годишнина от терористичните атаки на 13 ноември

Париж: Тръмп можеше да покаже благоприличие - 1
Снимка: БТА/АР

Американският президент Доналд Тръмп би могъл да прояви "общоприето благоприличие" и да уважи деня на почит във Франция по повод третата годишнина от терористичните атаки на 13 ноември в Париж, каза говорител на френското правителство, цитиран от АР.

По време на медиен брифинг Бенжамен Гриво бе помолен за реакция на туитове на Тръмп в социалната мрежа, в които той критикува предложението на президента Еманюел Макрон за създаване на европейска армия, други аспекти на неговата политика, като дори свърза с тях и ниският рейтинг на френския лидер.

"Вчера беше 13 ноември, ние почитахме паметта на убитите 130 наши хора. Затова ще отговоря на английски: демонстрирането на общоприето благоприличие би било по-подходящо", каза говорителят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 724

    14 5 Отговор
    Само, ако иска. Вероятно не той е докарал интегрираните французи, извършили това гнусно действие. Хубаво е този говорител, да знае, че вменяването на вина не е достойно.

    Коментиран от #3

  • 2 Иванов

    18 3 Отговор
    Ми то както вървят нещата породени от либерастията, този Тръмп не трябва да прави нищо друго освен всеки ден да проявява благоприличие. Искам да попитам французите, знаят ли, че в България се провежда геноцид над българския народ от "политици" подкрепяни от Германия и Франция? Не знаете?! А искате един американски старец да знае всичко за вас!
  • 3 Бачо Киро

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "724":

    Така е, не беше Тръмп. Буш младши и Обама бяха.
  • 4 Тръмп

    3 2 Отговор
    Той Макрон не ходи в ”Батаклан”,та Тръмп ли да дойде???:):):)Правите глупости с Меркел и Обама,пък Тръмп ви е проблема????:):):)
Новини по държави: