Last news in Fakti

15 Ноември, 2018 19:50 2 188 6

Груевски като герой от шпионски роман

  • никола груевски-
  • виктор орбан-
  • македония

Виктор Орбан призова отговори да бъдат търсени от адвокатите му

Груевски като герой от шпионски роман - 1
Снимка: БТА/AP

Отговори за Никола Груевски търсете от адвокатите. Това заяви унгарският премиер Виктор Орбан, цитиран от унгарския канал „24“.

Бившият македонски премиер избяга в Унгария. В момента той търси политическо убежище в страната.

През тази седмица той не се яви пред затвор в Скопие. Там трябваше да излежи своята двугодишна присъда за финансови злоупотреби.

Според македонски издания Груевски е стигнал до Унгария през Албания. Груевски е бил приет от служители на унгарското посолство в Тирана, след което е бил откаран до Будапеща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    6 8 Отговор
    Мошеник. Политическо убежище не трябва да получава.Мястото му е в затворът.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Анонимен

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Доне":

    Донке, българи и македонци а живяли по тези земи в различни времена, така че няма как вторите да са бягали при първите. Виж, на запад от нас има една шепа българи с промити от сърбите мозъци, с нацепени от албанците задници и с една голяма лъжа в сърцето, насадена им от Коминтерна. Чакаме ги да измрат, та децата им да се върнат в родината си България.
  • 4 Анонимен

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Доне":

    Братчед, езикът ти звучи като на българин, отраснал в кухнята на сръбски ресторант в Турция.
  • 5 Бат Ваню

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Доне":

    .... в манолото сме били и една држава..... Ние знаеме, че Груевски е от български произход..... но ... най-вероятно е в Унгария....
  • 6 Салам Алеко

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Доне":

    Добре, във Вардарска Македония, няма ни един македонец! Има промити български мозъци, и шиптари! А Груевски, никога не би дошъл в Източна България, тук много го обичат, и ако го познаят, ще му омръзне да пада! Факта че е избягал с помощта на сърбите, само показва че те се грижат за своите агенти от Коминтерна!
Новини по държави: