23 Ноември, 2018 13:34 2 152 35

Орбан: Сорос участва в преследването на Груевски

  • никола груевски-
  • виктор орбан-
  • унгария-
  • македония-
  • сорос

Унгария се отнася справедливо към сътрудниците си

Орбан: Сорос участва в преследването на Груевски - 1
Снимка: БТА/ AP

Унгарската граница щеше да бъде по-трудно защитена от мигрантите без помощта на бившия македонски премиер Никола Груевски, каза унгарският премиер Виктор Орбан, запитан за одобреното убежище в Унгария за Груевски, предаде Макфакс.

В интервю за унгарското национално радио Орбан каза, че Унгария се отнася справедливо към сътрудниците си и подчерта, че Груевски е негов и на унгарския народ сътрудник. "Не можем да изключим правните процедури, но можем да дадем възможност за справедливо третиране", подчерта Орбан.

Той каза, че свързаните със Сорос организации са се впуснали в преследването на Груевски. За съдебните процедури против Груевски Орбан заяви, че "това са сложни спорове и правната система е част от тях". "Властите ще решат какво да направят във връзка с искането за екстрадиция", каза унгарският премиер. Той напомни, че по времето, когато беше министър-председател, Груевски поиска от Унгария помощ за поставянето на телена ограда около македонската граница и Унгария му е помогнала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Анти галфон

    2 8 Отговор
    Анти семитизъм.
  • 3 onq s konq

    7 28 Отговор
    Това,че "когато Груевски е бил мин.-председател е поискал помощ от Унгария да си построи ограда" не значи,че СЛЕД КАТО СА КРАЛИ ЗАЕДНО С ОРБАН чрез ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ,сега Орбан трябва да не го прадава на БРАТСКА МАКЕДОНИЯ за да БЪДЕ СЪДЕН ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ!

    Коментиран от #5

  • 4 Чрез Сорос

    6 20 Отговор
    Ротшилдите еbат подлогите на Путин, а Чутин мълчи като наакан.
  • 5 Да питам

    18 4 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Къде са ти дпказателствата, че са крали?

    Коментиран от #9, #10

  • 6 Асен Генов джендър

    17 4 Отговор
    Орбан има предвид, че жидовете са яхнали демокрацията и са превърнали западните роби в диктатура от вида на Северна Корея.
  • 7 скъперника

    4 21 Отговор
    Вече е напълно ясно, Орбан чува гласвете на звездите.
  • 8 Ferenc

    24 3 Отговор
    Унгарците могат да приемат в страната си когото те решат и не са длъжни да се обясняват. Ако македонциите толкова им се сърдят, да им наложат санкции (хи-хи-хи).
  • 9 onq s konq

    2 9 Отговор

    До коментар #5 от "Да питам":

    Е как къде-ЕТО ГИ ТУКА В ДЕБЕЛАТА ПАПКА ...НА ПИАНОТО:)
  • 10 Да отговоря

    6 13 Отговор

    До коментар #5 от "Да питам":

    За Груевски македонският съд е издал осъдителна присъда, какво искаш повече? Когато, дай боже, един ден българският съд осъди Бойко Борисов за кражбите и престъпленията му срещу България и той по същия начин изтича при другарчето си Орбан, а Орбан се фрънце, че всемогъщият дявол, илюминатът на всички илюминати, и рептилът на всички рептили - Сорос преследва Бойко Борисов, затова му дава убеждище, пак ли ще му пляскаш и ще го браниш?

    Коментиран от #13

  • 11 Пеньо

    7 6 Отговор
    Търсиш ли, намираш причина, в случая злият всемогъщ Сорос. На други пък Путин им е виновен, че жените им са мръдливи на четвърти Бойко им е виновен, че са психично болни. Винаги се намират виновни! Аз също съм виновен, че псевдожурналисти преписват материали, като за световно!
  • 12 Въх нидей

    7 14 Отговор
    Орбан сигурно проверява под леглото преди да си легне дали Сорос не го дебне оттам. Идва един момент, когато тия приказки вече не са и смешни.

    Коментиран от #14

  • 13 Българин

    14 2 Отговор

    До коментар #10 от "Да отговоря":

    Разбира се, че трябва да му пляска и да го брани. Аз, поне, със сигурност ще му пляскам и ще го браня. Глистът сорос е мнооого по-голям боклук от Бойко. Съсипал е неизброимо повече човешки животи. Бойко е светец в сравнение с него. Това е ясно на всеки средно интелигентен човек, които мисли сам и не пише срещу заплащане. Ти явно не си такъв.

    Коментиран от #15, #21

  • 14 Българин

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "Въх нидей":

    Тия приказки никога не са били смешни. Смешни се опитва да ги изкара само едно леке драскащо тук под диктовка с петнайсе ника.
  • 15 Само питам

    5 10 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    Има ли по-големи боклуци от Путин и феновете му?

    Коментиран от #16

  • 16 Българин

    6 4 Отговор

    До коментар #15 от "Само питам":

    Да. Ти!

    Коментиран от #17

  • 17 Българин

    6 10 Отговор

    До коментар #16 от "Българин":

    Не цапай българското име бе русоид. Под друг материал ти писах, ще ти го напиша и тук. Кога русофилите сте били българи? Когато за да угодите на Русия свалихте княз Батенберг и правихте бунтове във войската? Или когато взривихте църквата Света Неделя? Или когато признахте московското творение "македонска нация" и биехте българите в Пиринско да се пишат македонци? Или когато хранехте прасетата с българи? Или може би когато искахте България да стане 16 република на СССР. Никога не сте били и няма да бъдете българи! Пиши се русофил и не цапай името Българин.

    Коментиран от #18, #19

  • 18 Тъп си бе

    8 4 Отговор

    До коментар #17 от "Българин":

    Тва което си описал,са го извършили евреите, бе тъпан! И е нормално да сме русофили, защото голяма част от населението на Русия е старобългарско. Т.е всеки русофил е и българофил, а всеки продажен соросоиид е българофоб. Ъндарстендишш!

    Коментиран от #22

  • 19 Българин

    8 5 Отговор

    До коментар #17 от "Българин":

    Отговорих ти там. Ще ти отговоря и тук. Русофилията ми е условно и временно състояние. Приел съм го сам, съвсем съзнателно след усилена мозъчна дейност над комунистическата идеология. Ако европа беше приела икономическа система, която забранява неограниченото забогатяване чрез едра частна собственост, щях да искам да сме част от европ. съюз. Факт е, че НЕ станахме част от СССР. Но влязохме в ЕС без допитване до народа и без достатъчно подробно разясняване какви права ще получим и срещу КАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. Факт е, че влязохме чрез колосална измама от страна на купените ни сегашни политици.

    Коментиран от #20, #25

  • 20 Българин

    3 6 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    Русофила никога не е бил българин а единствено презпян руски слуга. Слуга, който е продал род и Родина заради чужди интереси. Слуга, който дори господарите му го презират, защото е продал родината си. Русофилите сте проклятието на България. Никъде по света няма подобна отвратително и предателско явление.
  • 21 Да отговоря

    2 8 Отговор

    До коментар #13 от "Българин":

    На всеки поне средно интелигентен човек му е ясно, че Сорос не е виновен и за 1/100 от нещата, които крайно десните популисти и руската пропаганда му приписват. Той е просто удобното оправдание на такива начинаещи диктатори като Орбан, за да ограничават човешките права, плашейки инфантилното простолюдие с Торбалан (в случая - Сорос, или пък в Турция - Гюлен). А, колко глупав трябва да си, за да смяташ, че всеки, който не споделя инфантилните ти "разсъждения", е платен, идея си нямам...

    Коментиран от #26

  • 22 Българин

    3 9 Отговор

    До коментар #18 от "Тъп си бе":

    Русофилите сте българофоби, бе руска подлого. Посочи ми поне един русофил, който през последните 50 години да е защитил българския интерес пред руския. Пълни безродници сте и национални предатели. Все евреите ви виновни, че продавате България. Колко евреи са били, всичките ли? Русофилите от български произход защо не ги броиш?

    Коментиран от #23

  • 23 Българин

    8 1 Отговор

    До коментар #22 от "Българин":

    Няма как да ти посочи. Защото интересите ни бяха общи-живеехма в сътрудничество. Поне до преди разрухата, която роди продажни антибългарски изчадия, царе на есеистичните писаници аргументирани със сапунени мехури и проповядващи омраза.

    Коментиран от #24

  • 24 Българин

    1 8 Отговор

    До коментар #23 от "Българин":

    Бяхме Задунайска губерния. Винаги на първо място са били руските интереси, включително в отглеждането на предателската русофилска пета колона.
  • 25 Доктор УдХаус

    2 6 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    Викаш, а Русия "забранява неограниченото забогатяване чрез едра частна собственост", за разлика от ЕС?... Такива милиардери, като Лисин, Мордашов, Алекперов, Потатин, Усманов, Абрамович и т.н., са забогатели съвсем ограничено и щом са угодни на Путин, значи са Богоугодни?... Комунизмът е най-човеконенавистната система, изградена на една от най-ниските човешки страсти - завистта към другия. Единственито, което има за цел, е просто да узаконява грабежа. Затова, никъде в цивилизованите общества, в т.ч. и в Русия, комунизмът не можа да просъществува дълго. Тази система може да има прием само сред маргинални общности, като ромите - те живеят в реален комунизъм и, ако това искаш - отиди да живееш при тях. Нито в Русия, нито където и да е другаде в Европа, вече няма комунизъм. А, в ЕС влязохме точно след допитване до народа - СДС, НДСВ и БСП (а не сегашните управляващи) - три поредни спечелили изборите партии изградиха кампаниите си на обещанието да ни вкарат в ЕС и щом хората ги избраха заради това предизборно обещание, значи са гласували за приемане в ЕС.

    Коментиран от #27

  • 26 Българин

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "Да отговоря":

    Може. Но аз знам две сигурни неща, които са ми достатъчни за да го плюя и обвинявам още сто години. Той е много богат спекулант- забогатял е от борсови игрички разоряващи цели нации. Абсолютен алчен ПАРАЗИТ с голяма власт над съдбите на обикновените хора, които издържат с труда си такива като него. Под маската на филантропията финансира пълчищата емигранти-в ютуб има клипове с емигранти показващи клижлетата, които е отпечатал за да ги ориентира как да се доберат до Европа и как могат да се възползват от европ. законодателство допускащо паразитен живот. Аз също мисля, че пълчищата от примати са жертви. Обаче смятам, че палачите са алчните западни богаташи, които си решават проблеми на гърба на приматите и собствените си обикновени сънародници. Не виждам филантропия в това да разрушиш уредения живот на едните без това да води до уреждане на другите. За момента емигрантите не са щастливи в Европа и не мисля, че харесват европейците. Не виждам нито един решен проблем, а само много новосъздадени проблеми за всички. И понеже не смятам, че сорос е тъп излиза, че е циничен мръсник.
  • 27 Българин

    6 6 Отговор

    До коментар #25 от "Доктор УдХаус":

    Не. Не викам такива неща. Отговарях на козяшкия трол с ник "Българин", който говореше, че СССР искал да ни "изяде" независимостта. Обаче СССР не го направи, направи го европейския съюз, много евтинко-купи ни шепата политици.

    Коментиран от #28

  • 28 Българин

    6 6 Отговор

    До коментар #27 от "Българин":

    За безродниците русофили всеки, който защитава българския интерес е "козяшки трол". В същото време единствено доказаната ферма за тролове е руска и отглежда такива безродници като теб

    Коментиран от #29

  • 29 Българин

    5 3 Отговор

    До коментар #28 от "Българин":

    Ха! Вашите "ферми" не само че са много повече, но и ползват привилегировано купените централните медии. Викат ви НПО-та. И сте много по-добре финансирани. Нормално е-купената съвест излиза по скъпо на купуващите.

    Коментиран от #30, #31

  • 30 Българин

    6 4 Отговор

    До коментар #29 от "Българин":

    Най-мръсното предателство на безродните русофили е създаването на т.нар. македоннска нация под диктовката на Москва. Коминтерна в лицето на Георги Димитров я признава през 1934 г., а 12 години по късно през 1946 г. започва насилственото променяне на националността в папортите на македонските българи в Пиринския край и усиленото изучаване на „македонски” език с учители от Югославия. само влошаването на отношенията между Тито и Сталин спасява Пиринска Македония от предаване на СФРЮ.
  • 31 Българин

    6 3 Отговор

    До коментар #29 от "Българин":

    Самото съществуване на РУСОФИЛСТВОТО И ТО КАТО ОРГАНИЗИРАНО ДВИЖЕНИЕ Е НЕНОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ. То е и най-голямото НПО в България, а източниците на финансиране тънат в мъгла. Представете си да съществуват национални движения Туркофили или Американофили, които да правят същите свинщини както русофилите и всяка година да се събират-едните край язовир Кърджали, а другите край яз. Искър, да развяват турски или американски знамена, да пеят маанета или кънтри и да мечтаят как ще посрещат - едните турските аркадаши а другите американските френдове.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Усмивката

    2 0 Отговор
    Все повече се убеждавам че Сорос всъшност е положителен герой.Добре дошъл е и в България.
  • 34 Гост

    0 0 Отговор
    Трай Коньо за зелена трева
  • 35 комунист идиот

    1 1 Отговор
    Унгария е ОК.Ние къде сме? Само голи приказки.Вчера на протеста бяхме 30 души.
Новини по държави: