23 Ноември, 2018 14:38 7 219 12

Тежко е възстановяването на българина, спрял обирджии

  • българин-
  • герой-
  • лондон-
  • обирджии-
  • здраве-
  • състояние-
  • петър димов

Той е получил белодробна инфекция

Тежко е възстановяването на българина, спрял обирджии - 1

Сериозни здравословни проблеми има българският строител, за когото се разбра, че е опитал с голи ръце да спре банда обирджии в Лондон преди няколко месеца. Подвигът на Петър Димов стана известен в хода на делото срещу престъпниците.

Мъжът, който видял бандата да разбива витрината на бижутерски магазин, не се поколебал и опитал да осуети престъплението. При последвалият сблъсък той бил прободен в гърба със самурайски меч и получил множество удари, предаде Би Ти Ви.

Обирджиите избягали, но при следващия си опит за голям удар били заловени. Именно от документите по процеса срещу тях стана и ясно какво се е случило с българина. Той е получил белодробна инфекция, а заради ударите по краката му е трудно да ходи – все проблеми, които много сериозно затрудняват работата му на строителни обекти. Стресът, който е преживял, също му се е отразил зле.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перър

    83 0 Отговор
    Ами да ги съдят и да покрият лечението на човека. А и къде е правителството за тая постъпка заслужава да му съдеистват.
  • 2 Патриот

    56 2 Отговор
    БРАВО НА БЪЛГАРИНА! Сега от бижутерския магазин да му покрият лечението му до живот! А тия са некви пишман обирджии, английска измет и наркомани, само вижте джипа как щеше да ги сгази и си правете сметка! Британски SCUM!!!
  • 3 гост

    42 1 Отговор
    Тези са едни пишман обирджии както се вижда на записа, и след като нашия се разправя с един, те му скачат четирима. Това ще да са лондонски цигани, те бият и убиват на глутница.
  • 4 Радо Петков

    28 1 Отговор
    Ако бех ме като ората.... Тия у Лондон българи се дигнат и нарежат тия цигани... Ама найсе....
  • 5 бати

    34 8 Отговор
    За съжаление човека не е научил един от най-важните уроци на нащето време - да не се месиш в неща които не са твоя работа! А и в крайна сметка не е видял изнасилване или побой, а опит за обир на бижутерски магазин.......можеше само да се развика за да привлече внимание или да звънне на ченгетата, ама той решил да се прави на герой и да се бие, и за какво........сега вече няма да се намеси ако види нещо подобно ама кел файда, като е пострадал така зле заради чуждия магазин! Тва не е едно време по соца в България, където всеки гражданин се чувстваше длъжен да съдейства и помогне като види подобно нещо, човека е отишъл да бачка тежка работа в държава на която през цялата й история изобщо не й е пукало за българите и от която не сме видели нищо хубаво! И вместо да си гледа собствения интерес и тоя на семейството си той глупака тръгнал да се трепе за нищо!
  • 6 манго

    7 2 Отговор
    героиа е от татарли бе бате наш човек е там праи нови къшти
  • 7 Sultanit ot Haskovo

    0 13 Отговор
    Tuk moga Maksimalno da se posmeya,zashtotk Bilgarin se pravi na geroy,a moje da zaplacha che e postradal.No izvoda ot vsichlo tova,pravish se na Babait ama.ima.i po Babaiti ot Teb,ehhhh togav yaj boya v London i ela da yadesh Boba ( Fasula ) v Bilgariya...hahahahaa Bilgari Yunatsi Bilgari Yunatsi,ama sis Smachkani Tashatsi..Bilgarina tolkova da se pravi na cbesten che ot chestnost pochnal taka da krade ch i boy da yade....Maaa to nema umen Bilgarin,ima Budala Bilgarin...
  • 8 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    12 3 Отговор
    Требва да си побъркан че да ходиш и да осуетяваш грабежи щото може да те утрепат за шепа лъскави камъчета..тоест заминаваш си залудо рискуваш себе си залудо
  • 9 Мене

    17 5 Отговор
    Постъпката на този човек е ГЛУПОСТ!
    Не знам защо всички го мислите за герой?
    Всеки знае, че тези стоки са ЗАСТРАХОВАНИ и застахователните конпании ще покрият щетите. Нима човешкият живот е по-ценнен от купчуна дрънкулки? Хъм, аз не мисля така.
  • 10 Гадната Англия

    9 0 Отговор
    Не е постъпил глупаво! Човека е смел, действал е импулсивно. Тези боклуци налитат на всичко. Утре ще ти разбият главата за един айфон. Имах подобна случка в Лондон. Бяхме двама в един автобус. Черното добиче не беше по-едро, нито по-силно от нас. Затраяхме си на седалките. Шофьорът трябваше да се намеси. Добичето му счупи очилата докато се бореха. Нейсе още един черен се намеси и го избутаха от рейса. Дойде полиция, няква полицайка почна да чете конско на шофьорчрто че не е трябвало да излиза от кабината. И досега съжалявам че не се намесихме. Тази страхливост, че някой друг ще свърши мъжката работа за теб ти смазва достойнството. Някой постоянно оцелява. Жените оцеляват.
  • 11 vasik atanasova

    2 2 Отговор
    не виждам тука никакъв героизъм
    просто нашия е попаднал там случайно
    и те скочиха да го бият
    и го изкараха герой
    това виждам аз на камерите
  • 12 Експерта

    1 0 Отговор
    НЕ СЕ МЕСЕТЕ ПРИ ТАКИВА СИТУАЦИИ ЗАЩОТО СТАВАТЕ МИШЕНА,А ТЕ СА ПОДГОТВЕНИ ,ОТИВАТ НА ОБИР И НЕ СА С ПРАЗНИ РЪЦЕ
Новини по държави: