Last news in Fakti

24 Ноември, 2018 08:00 5 040 124

Русия била по-голяма заплаха от „Ал Кайда” и ИДИЛ

  • ген. марк карлтън-смит-
  • ал кайда-
  • русия-
  • заплаха

Британският генерал реагира скептично към предложението на френския президент Еманюел Макрон за създаване на единни европейски въоръжени сили

Русия сега е безспорно по-голяма заплаха за сигурността на Великобритания и съюзниците ѝ от радикални ислямистки групировки като „Ал Кайда” и „Ислямска държава”. Такова мнение изрази началникът на Генералния щаб на британските сухопътни сили ген. Марк Карлтън-Смит в интервю за „Дейли Телеграф”.

Според военния, руснаците са не само конвенционална военна заплаха, но и постоянно се стремят да подкопаят Запада с развиване на нови умения за водене на война в неконвенционални области като киберпространството и космоса.

„Русия днес безспорно представлява далеч по-голяма заплаха за националната ни сигурност от заплахите, произтичащи от ислямски радикални групировки като „Ал Кайда” и ИДИЛ”, казва генералът в първото си интервю откакто през юни встъпи в новата си длъжност.

Великобритания и съюзниците й не бива да стоят безучастни пред идващите от Русия заплахи и да ги оставят без отговор, заявява Карлтън-Смит: „Най-важният отговор в обичайните видове въоръжение е да продължи укрепването на потенциала и съгласуваността на действията на НАТО”.

Британският генерал реагира скептично към предложението на френския президент Еманюел Макрон за създаване на единни европейски въоръжени сили, както и към всяка друга инициатива, която по думите му би отслабила ефективността на НАТО.

Опора на европейската сигурност е именно Северноатлантическият алианс, смята Карлтън-Смит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Rusnak

    39 29 Отговор
    Вярно е, време е да им бъдат набити канчетата на туземците.

    Коментиран от #4

  • 2 879

    125 14 Отговор
    Най - голямата заплаха за цялото човечество е алчния западен капитализъм.иаамуква жизнените сили на човеците и помпат земята и нейните ресурси за виртуални цифрички в банковите си сметки!!

    Коментиран от #24

  • 3 Инкогнито

    110 12 Отговор
    Промиха мозъците на западняците сега се пробват да промиват мозъците и на руснаците и източноевропейците само че ги чака голяма греда!!! Не всички се продават за шекели!!
  • 4 Руските свине

    12 81 Отговор

    До коментар #1 от "Rusnak":

    Трябва да бъдат под санитарен контрол и респектирани от време навреме, защото се превръщат в заплаха за човешката цивилизация.

    Коментиран от #105

  • 5 Д-р Фройд

    80 6 Отговор
    Някакъв генерал! . Да не онзи генерал който се лекува до скоро в клиника за наркозависими? Онзи същия, на който му сепривиждаше че руска ядрена подводница плава по Темза?

    Коментиран от #97

  • 6 Shmeket

    9 82 Отговор
    Ще ви хакнат четвьртит британски в тьпите руски зелки. Досега нямате спечелена битка сьс Запада. Ще имате такава само в мокрите си сьнища. 🧛‍♂️

    Коментиран от #7

  • 7 Инкогнито

    80 7 Отговор

    До коментар #6 от "Shmeket":

    И германците и французите го ядоха в Европа от руснаците САЩ го яде на няколко пъти в Азия и в КНДР и във Виетнам сега запада го яде в Сирия скоро ще преядът!!
  • 8 Хк+йххххйххх

    54 4 Отговор
    Тия хаптен изперкаха. Нали не е генетично.
  • 9 Наблюдател

    10 76 Отговор
    Русия е токсична страна. Нищо позитивно и добро не може да направи. Способна е единствено да убива, разрушава, пробва и потиска. Мрази свободата и всеки, който се стреми към нея.

    Коментиран от #91

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Генерал де Гол

    12 71 Отговор
    "Руснаците никога няма да бъдат щастливи, ако знаят, че някой живее по-добре от тях. И понеже те не са способни на прогрес, злобата и фрустрацията са тяхно постоянно душевно състояние. "}

    Коментиран от #17, #89

  • 12 Наблюдател

    9 53 Отговор
    Същността на доброто е: да опазваш живот, да развиваш живот, да изведеш живота до най-висшата му стойност. Същността на злото е: да увреждаш живот, да възпираш живота в неговото развитие.

    Русия прави точно второто-уврежда живота, осакатява го, възпира го и го унищожава. Русия днес е въплъщение на злото и имаме основание да я наречем отново Империя на злото. И всички, които по едни или друг начи подкрепят тази Империя, могат да бъдат наречени сружители на злото. Предизвикателството пред нормалния и свободен свят сега е да защити доброто. А защитата на доброто преминава през възпиране, ограничаване и редуциране на злото.

    Коментиран от #15, #55

  • 13 Тръмп

    8 49 Отговор
    Нполеон когато ходеше в тоалетните на Кремъл,мужиците се бяха изпокрили в степите от страх!!!:):):)
  • 14 1944

    7 50 Отговор
    рейгън накара руснаците да ядат ракети с падане на цената на петрола. тръмп ще повтори същото. доказателство, че болшевиките не познават историята и постоянно настъпват мотиката с надеждата да им се размине този път. странични психични ефекти от пиене на антифриз.

    Коментиран от #19

  • 15 Пастора

    31 5 Отговор

    До коментар #12 от "Наблюдател":

    Мисля че ти е време да напуснеш сектата и да се върнеш под крилото на християнството изгунен човеко. Ако продължаваш така ще загубиш душата си трябва да се отречеш от всичко материално и финасово с което те държи лукавия. Да счупиш оковите които са оплели душата ти! Амин

    Коментиран от #20

  • 16 mediator37

    46 4 Отговор
    Всяка държава гледа да завладее други и да ги пороби да работят за нея. Не знам защо когато това го прави Русия е нещо нередно. Съвсем законен е стремежът на Русия да унищожи Запада. Нима Западът не иска същото спрямо Русия? Нека да си мерят пишките, ние защо да си навираме задниците по средата.
  • 17 1944

    5 21 Отговор

    До коментар #11 от "Генерал де Гол":

    руската интелигенция е много по-крайна в изказванията си по тази тема.
  • 18 Истината

    5 37 Отговор
    Путинския режим принципиално не е способен да създаде каквото и да е. Затова пък има немалък потенциал да разрушава и го използва на 100%. В днешния свят няма нито една прогресивна тенденция, на която този режим се е опитал да се противопостави. Руската пропаганда искрено, буквално по детски се радва на всяка преграда по пътя на прогреса. Това се отнася особено до проекта за обединена Европа. Затова ЕС трябва да вземе сериозни мерки за пресичане на вредителските и деструктивни действия на Русия.
  • 19 1962

    35 4 Отговор

    До коментар #14 от "1944":

    1962 хамериканците се криха под земята 2018 да не се крият отново?
  • 20 Наблюдател

    9 32 Отговор

    До коментар #15 от "Пастора":

    Кое християнство? Светата путинославна църква на русофилите от последните дни?
  • 21 Историк

    8 36 Отговор
    Русия е азиатска страна. тя не е заселена както ни казват със славяни а с угро-фински-татарско население. И в тази обширна територия никога не е имало демокрация, там винаги човека се е подчинявал сляпо на властта. Големия руски историк Соловьов казва: „За нас, руснаците е престъпление да се съмняваме в правото на властта да прави с нас всичко, което си поиска”. Следователно,руснаците никога не са били свободни. През цялата си история те само са задушавали свободата на другите. На тях свобода не им е нужна, те се подчиняват на властта и считат това за ценност.

    Коментиран от #23, #45

  • 22 Екзорсиста

    21 3 Отговор
    Предлагам услуги пъдя- Демони, Караконджоли, Зли духове, полтъргайсти срещу заплащане работя с различни валути - долари, шекели, рубли, донги. Кредитни и дебитни карти не приемам! Само кеш! За русофоби отстъпки в цената Коледна промоция!!
  • 23 да си знаеш троле

    38 2 Отговор

    До коментар #21 от "Историк":

    А пък големият американски професор и политолог каза"САЩ са най-демоничната страна в историята на човечеството.Само войните и интригите подържат днешното ни ниво.Но както всяка една империя-и нашият край се вижда." Търнър Болак

    Коментиран от #26, #28, #29, #93

  • 24 Голем смях

    7 21 Отговор

    До коментар #2 от "879":

    То защото руския азиатски капитализъм хич не е алчен.На Запад поне хората живеят нормално ,а не в кочини без вода и тоалетни.
  • 25 Истината

    7 22 Отговор
    Путин проми мозъците на руснаците. Имплантира върху тях вирусът на комплекса за малоценност спрямо Запада, вярването, че единственото нещо, което могат да направят за да удивят света, е да използуват груба сила, жестокости и агресия. А българските путинофили квичат от радост и подкрепят сатрапа от Кремъл, защото винаги са се възхищавали на тираните и са искали да им служат.
  • 26 Достоевски

    8 28 Отговор

    До коментар #23 от "да си знаеш троле":

    Достоевски за руснаците

    "Народ, който блуждае по Европа и търси какво още може да разруши и унищожи само заради развлечението” .

    Коментиран от #27

  • 27 Инкогнито

    11 11 Отговор

    До коментар #26 от "Достоевски":

    Затова масона Достоевски в Русия никога не са го уважавали!!

    Коментиран от #30, #31

  • 28 Пушкин

    8 21 Отговор

    До коментар #23 от "да си знаеш троле":

    Пушкин за руския народ :


    "Народ безразличен към най-малкия дълг, към най-малката справедливост, към най-малката истина, народ, който не признава човешкото достойнство, не признава като цяло нито свободния човек, нито свободната мисъл”.

    Коментиран от #32

  • 29 Булгаков

    7 20 Отговор

    До коментар #23 от "да си знаеш троле":

    Михаил Булгаков за руския народ

    : „Не сме народ, а скотове, наглеци, дива орда от душегубци и злодеи”.
  • 30 Максим Горки

    9 19 Отговор

    До коментар #27 от "Инкогнито":

    Максим Горки за руския народ :

    „Най-важният знак за успеха на руския народ е неговата садистична жестокост. "
  • 31 А. П. Чехов

    8 17 Отговор

    До коментар #27 от "Инкогнито":

    А. П. Чехов


    Пиянството, неграмотността, тъпoтaтa и ограничеността на руснака изостанал от Европа с двеста години, връзващ и до днес не съвсем уверено гащите си, за пореден път показва, че с него не трябва да се дружи, защото той разглежда дружбата като слабост.
  • 32 Инкогнито

    20 6 Отговор

    До коментар #28 от "Пушкин":

    ,, Аристократа"с мешана кръв който е израстнал със златна лъжичка!! Тя революцията беше именно заради такива които не си показваха кривия нос от лукса а правеха характеристика на народа от който смучеха!
  • 33 Руснаците за русия

    4 16 Отговор
    Рашка-говняшка
  • 34 Винету

    32 3 Отговор
    Цивилизованите американци избиха 100 милиона червенокожи жители на континента!!
  • 35 Българин

    7 27 Отговор
    Русия се държи като пияница в градски транспорт. С мръсни, изпокъсани дрехи, изцапан от повръщано, с фас устата и голяма тояга в ръка.Тормози пътниците, преджобва ги за пари и цигари, опипва жените, не разрешава на хората да слизат на спирките защото „ НЕ СА ИСКАЛИ РАЗРЕШЕНИЕ”. Когато го помолят да се държи прилично и да не закача пътниците отвръща „Няма да позволя да ме унижавате, няма да ме поставите на колене. Вие не ме уважавате". Ето това е Русия в момента.

    Коментиран от #37, #116

  • 36 Ушанков

    24 3 Отговор
    Естествено, че е по голяма заплаха. ИГИЛ са ваша рожба.
  • 37 Баба

    11 3 Отговор

    До коментар #35 от "Българин":

    Хапни си на баба от попарата и ще ти мине
  • 38 Rusnak

    29 4 Отговор
    Може да не сме цвете за мирисане, но като погледнеш последните 1000 години и ти става ясно кой кой е. То не бяха световни колонизации, то не бяха световни робства, то не бяха инквизиции, то не бяха световни войни, то не бяха корпоративни войни и т.н. и т.н... Горед долу са избити от "цивилизования Запад " около 500 000 000, че и повеч... За това ще ги мачкаме тези престъпници и подлогите им.

    Коментиран от #39, #42, #46, #52

  • 39 Руските свине

    7 18 Отговор

    До коментар #38 от "Rusnak":

    Колко народи избихте за да стигнете от Москва до Тихия океан? Или сте ги "освобождавали" от нещо си, най-вече от самите тях. Генерал Ермолов колко села затри и колко хора изби само в Кавказ.

    Коментиран от #40, #41, #65, #75

  • 40 Rusnak

    15 4 Отговор

    До коментар #39 от "Руските свине":

    Разсмя ме. Дори не можеш да схванеш разликата в мащабите на тези различни процеси. Кухо, много кухо:)))

    Коментиран от #43

  • 41 Д-р

    12 3 Отговор

    До коментар #39 от "Руските свине":

    Илача Ристе , илача !
  • 42 Психиатър

    4 15 Отговор

    До коментар #38 от "Rusnak":

    Русофренията ти се е обострила. Вече се идентифицираш като руснак. Утре може да си помислиш, че си Мария Захарова и да носиш рокли. Спри се докато е време!

    Коментиран от #44

  • 43 Руските свине

    6 14 Отговор

    До коментар #40 от "Rusnak":

    Винаги сте били кухи и не сте познавали историята а фалшифициране във ваша полза версия.
  • 44 Rusnak

    18 3 Отговор

    До коментар #42 от "Психиатър":

    Аз съм си такъв. А роклите знаем кои "мъже" ги носят и кой налага тези извратени ценности..

    Коментиран от #47, #50

  • 45 Истерик

    7 2 Отговор

    До коментар #21 от "Историк":

    По неграмотен трол с азиато-нигерските корени нямаме!
    Хистерика не е ром, той е ромалин!!!
  • 46 Историк

    5 14 Отговор

    До коментар #38 от "Rusnak":

    Дошло е времето вие да бъдете мачкани. След това, както в Германия е имало денацификация, така и в Рашка ще има депутинизация, след което може да станете и нормални хора.

    Коментиран от #48

  • 47 Психиатър

    4 6 Отговор

    До коментар #44 от "Rusnak":

    Полукровка ли си или си обрусевший? С български паспорт ли си?

    Коментиран от #49, #106

  • 48 Rusnak

    6 3 Отговор

    До коментар #46 от "Историк":

    Ше ни мачкате и джвакате пак нещо друго.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Психиатър

    4 13 Отговор

    До коментар #44 от "Rusnak":

    И малко е нелепо руснак да говори за ценности.

    Коментиран от #122

  • 51 ванката

    6 3 Отговор
    хахаха да ве как заплаха е но за сащ и нейните пионки алкайда и идил но не и за нормалния свят...
  • 52 Илия Бешков

    4 14 Отговор

    До коментар #38 от "Rusnak":

    Кой народ се е хвалил така нахално с едно православие, взето назаем, с една азбука, подарена му от българите, със социалистически атеизъм, взет от немския евреин Маркс, с поети от Абисиния и Шотландия, с художник (да речем Репин), чиято картина, изнесена от Русия, струва само разноските по превоза? Това се отнася до цялата руска живопис и не става дума за някакво майсторство, а за това, че в картината неизбежно се отразява същината на русина: лъжлив, нескромен, развратен, преднамерен. Русинът няма духовно състояние. Той писа по подражание дълго време за Бога и светия Дух, докато убеди и света, и себе си, че му липсва. Години крещя за социализъм и труд, справедливост, правда, мир и благоденствие, за световно водачество, докато убеди света, че всичко това е пълна негова липса. Русинът е въобще нуждаещ се – той няма дар и когато е дълбоко убеден, че дава – той всъщност взема, защото откъде ще вземе бездарният, за да даде?

    Коментиран от #54

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Рьорих

    7 1 Отговор

    До коментар #52 от "Илия Бешков":

    А, Вие кой бяхте?
  • 55 ванката

    13 3 Отговор

    До коментар #12 от "Наблюдател":

    я дай пример с който русия ти е направила нещо зло защото за америка има доста примери които са ти направили точно на теб мен и целия ни народ много много злини!!!кажи да видим какво ще измислиш???
  • 56 Rusnak

    7 4 Отговор

    До коментар #53 от "Психиатър":

    Поне нямам Турска и Циганска спойка, като теб.

    Коментиран от #60

  • 57 Kcaniba

    5 4 Отговор
    Модера некъв русофобски хохол.
    Що триеш робе!??
    Страх те е от масончетата!??
    Повтарям - талибаните са създадени от тях, а Русия ги намества!!!
  • 58 Симеон Радев

    3 9 Отговор
    “За забелязване е, че когато се касае за руския престиж в България, нашите русофили са много по-непримирими, нежели самото руско правителство. Това се дължи , разбира се, главно на факта, че те са тук , в България паразити на руския престиж , с който тъй много злоупотребиха за свои користни цели, щото отвратиха самата Русия. Но често пъти тяхната цинична защита на руските интереси се дължи на невежество”.

    Коментиран от #120

  • 59 Братушките за нас

    3 8 Отговор
    Аксаков

    „Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите!”
  • 60 Психиатър

    3 10 Отговор

    До коментар #56 от "Rusnak":

    Недей да озверяваш, но дори циганите и турците имат повече морал от руснаците.

    Коментиран от #63

  • 61 НКВД

    5 6 Отговор
    България не е на продажните русофиби. докато има анти-българи русофоби ще има и русофили

    Коментиран от #64, #69

  • 62 Психиатър

    4 11 Отговор
    Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.
    Нд
  • 63 Rusnak

    8 3 Отговор

    До коментар #60 от "Психиатър":

    Спокойно, няма да озверявам, но устите ви още малко ще поплямпат, дорде тотално не се насерете.

    Коментиран от #67, #68

  • 64 Психиатър

    4 8 Отговор

    До коментар #61 от "НКВД":

    Русофила е индивид , който доброволно е пожертвал своя интелект в името на сляпата и безусловна вяра в една лъжлива, изкуствена басня. И той е готов, подобно на религиозните фанатици, да я защитава с цената на безумни престъпления, включително и срещу родината си. Ето затова русофилията не само е болест – тя е и извънредно опасна, защото  обслужва чужди сили, които откровено вредят на българските интереси.
  • 65 Kcaniba

    12 3 Отговор

    До коментар #39 от "Руските свине":

    Ми поне 100 000 000 чироки, алеути, и стотици подобни народи!!!
    500 000 корейци
    1 000 000 000 виетнамци
    1 000 000 000 японци в Хирошима и Нагасаки
    1 000 000 000 иракчани
    500 000 сирийци...
    Стотици хиляди югославяни, южноамериканци, панамци, украинци...
    Да продължавам ли троле
  • 66 Шаран БГ

    10 1 Отговор
    Ако каже нещо друго, той няма да е британски генерал !! Не разбирам напълно българските граждани, които сипят ругатни , както към Русия , тъй и към Англия /САЩ/ Сиромахът балкански може да го прави само за пари- друго обяснение нямам !! Големите империи, мощни във въоръжение и ресурси, винаги са нападали и завладявали малките държави или такива, чиито народи са миролюбиви.Войните помежду им водят само до страдания на по-вече народи. Добрата стара Англия как така е завладяла половината свят? Да се спра само на Индия, която е била нейна колония до 1947 година, а французи и португалци напускат своите анклави там в 1954 и 1962 години. За Испания - нито дума !! Русия/ понеже територията и е малка/ слага ръка върху средноазиатските и прибалтийските държавици. За САЩ са достатъчни само последните 30-40 години - каква "любов" към всички нефтени източници !?!?Не бива, като знаете историята, да я изопачавате или деформирате както Ви е угодно. Така правеха в НРБългария властниците, същото правят и сега , ама си търсят ръжени /маши/ , за да не си цапат и горят ръцете........Чета коментари тук -някой весели, други груби, цинични, но много злоба, бликаща като фонтан само от няколко изречения....Срамно е !!!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 НКВД

    12 3 Отговор

    До коментар #69 от "Българин":

    И друг път съм ти го казвал дакото плюеш по Русия чувам как шекелите ти дрънкат в джоба не вървиш за патриот с тоя звук на бакър от джопчето!!

    Коментиран от #73, #74

  • 72 Българин

    5 9 Отговор

    До коментар #70 от "Сиганин":

    Русофилите сте най-големите българомразци. За да се харесате на Русия не пропускате случай да не се изхрачите върху България и българите. И изпитване удоволствие от това. Сбъркани сте от всякъде.

    Коментиран от #78

  • 73 Българин

    6 12 Отговор

    До коментар #71 от "НКВД":

    От Съединението до днес Русия и русофилите сте най-големите врагове на България.

    Коментиран от #77, #102

  • 74 Българин

    6 8 Отговор

    До коментар #71 от "НКВД":

    Според сбърканиге русофилски разбирания лизането на руски задници е връх на патриотизма, нали?

    Коментиран от #76

  • 75 ГруЮ

    11 4 Отговор

    До коментар #39 от "Руските свине":

    С тази разлика, че “избитите” от руснаците народи сега си живеят всеки в своя република - всякакви там “ ....стани”. И има огромна разлика в циливизацонното развитие - можете да сравните например Казахстан, Азербайджан и другите от постсъветското пространство с например Афганистан и Пакистан. А оцелелите в САЩ индианци все още живеят в гета.
  • 76 НКВД

    11 4 Отговор

    До коментар #74 от "Българин":

    Видяхме колко ви бива русофобите и преди 9.Септември и след 10 Ноември крах от всякъде на всички нива политически и икономически сега ни върнахте икономически от времето преди робството!!

    Коментиран от #79, #84

  • 77 Антикомунист

    5 12 Отговор

    До коментар #73 от "Българин":

    С дървени костюми трябва да ги облечем русофилите,само тогава България ще се оправи.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Кучето

    7 5 Отговор
    Русофобите са както безъба баба пред суров джолан

    Коментиран от #82

  • 81 Бесен Язовец

    7 4 Отговор

    До коментар #79 от "Емигрант":

    Преобувай бабички в германия и не давай много акъл!

    Коментиран от #83

  • 82 Антикомунист

    4 10 Отговор

    До коментар #80 от "Кучето":

    Беззъби сте вие русофилите,България се освободи от руското робство и се присъедини към цивилизования демократичен свят и след като не ви харесва това и не искате да живеете свободни в Русия има място за вас.Другаря Путин с радост ще ви нагласи наровете в Сибир.

    Коментиран от #98

  • 83 ЦРУ

    2 11 Отговор

    До коментар #81 от "Бесен Язовец":

    Бесния глупак пак се появи,между двете думи русофил и глупак няма никаква разлика.
  • 84 Бесен Язовец

    4 10 Отговор

    До коментар #76 от "НКВД":

    Така е, Русия е заплаха за демокрацията. Самата дума демокрация не съществува в техния речник и пияния руснак не може да живее свободно. Азбука им дадохме и пак ще си отидат задръстени.

    Коментиран от #86

  • 85 Горо

    16 3 Отговор
    Няма по-голяма заплаха за света от англичани и американци.Затова вият от злоба и безсилие,като кучета срещу луната.А нашите лумпени им пригласят.Всеки народ си има своите предатели.
  • 86 Ford Prefect

    9 2 Отговор

    До коментар #84 от "Бесен Язовец":

    Кирил и Методи са византийци от Солун! А западната демокрацията е парван за мръсни игри!

    Коментиран от #92

  • 87 Хихихихи

    11 3 Отговор
    Най- голямото зло са Маша и мечока!
  • 88 Аристотел

    8 4 Отговор
    С наличието на русофоби в България Демокрацията е невъзможна

    Коментиран от #90

  • 89 Помнещ

    10 3 Отговор

    До коментар #11 от "Генерал де Гол":

    Ако не бяха Руснаците , генерал дьо гОл щеше още да е ГОЛ , откакто го германците го съблякоха при Мажино !

    Коментиран от #94

  • 90 Гост

    5 10 Отговор

    До коментар #88 от "Аристотел":

    Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа…
  • 91 Случаен

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Наблюдател":

    Аз и затова я обичам.
  • 92 Ford Bokluk

    1 2 Отговор

    До коментар #86 от "Ford Prefect":

    С прости хора светлина в тунела скоро няма да има.
  • 93 Ген. Колев

    5 9 Отговор

    До коментар #23 от "да си знаеш троле":

    Кой беше против Съединението?, кой бомбардира Варна, Балчик, кой навлезе в Добруджа, кой караше българите от югозапад да се пишат македонци, кой създаде 62 лагера тип Гулак и събори над 600 църкви и параклиси, кой не призна от къде е получил Вяра и писменост,

    Коментиран от #95, #100

  • 94 Ford Prefect

    8 2 Отговор

    До коментар #89 от "Помнещ":

    Айзенхауер и Де Гол са най големите самозванци през ВСВ! А най - големия циник е Чърчил

    Коментиран от #101

  • 95 Ген. Георги Вазов

    16 2 Отговор

    До коментар #93 от "Ген. Колев":

    Ако не беше Русия България нямаше да я има на картата на Европа! Ако България не беше взела страна на Германия през 1 СВ Западните покрайнини щяха да са още български!
  • 96 Пияна рашка

    2 6 Отговор
    Къде е Кузя и дока?

    Коментиран от #99

  • 97 Пешо

    14 1 Отговор

    До коментар #5 от "Д-р Фройд":

    Те други генерали нямат, освен наркозависими джендари. Какво да ги правиш, тъпа колония на ФАЩ.
  • 98 Помнещ

    7 2 Отговор

    До коментар #82 от "Антикомунист":

    Точно тази западна,, цивилизация "ни хвърли в обятията на Сталин, а колко е цивилизация питай останалия свят.
  • 99 Къде

    6 1 Отговор

    До коментар #96 от "Пияна рашка":

    са кулите близнаци?
  • 100 Помнещ

    5 0 Отговор

    До коментар #93 от "Ген. Колев":

    Забравяш Австроунгария
  • 101 Borislav Popov

    4 9 Отговор

    До коментар #94 от "Ford Prefect":

    Ще ви напълним всички русофили като пълнени пуйки и ще ви изритаме при джуджето Путя.

    Коментиран от #103

  • 102 Пешо

    7 2 Отговор

    До коментар #73 от "Българин":

    Послушай, върви да се лекуваш! Много си зле, не вярвай, че само аутизмът ти е проблем. 😂
  • 103 ОMG WTF

    7 3 Отговор

    До коментар #101 от "Borislav Popov":

    Ще пълниш пуйки отатък Аталантическия!
  • 104 Borislav Popov

    3 7 Отговор
    ;отатък; Всички русофили сте неграмотни,това обяснява привъзаноста ви към русия.
  • 105 Да го д@ хаш 7424

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Руските свине":

    Може да те респектират ако държиш
  • 106 Най обикновен мелез

    3 5 Отговор

    До коментар #47 от "Психиатър":

    Резултат от "любовта" между гастарбайтер в Коми и пияна местна шлюха...
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Русофил

    4 2 Отговор

    До коментар #107 от "Чичо ви Роналд":

    Къде ни пращаш , да ни чакаш!

    Коментиран от #109

  • 109 Чичо ви Роналд

    3 5 Отговор

    До коментар #108 от "Русофил":

    Втория фалит на комунизма наближава, с това идва и вашия ред.
  • 110 Русофил

    3 1 Отговор
    Само почакай и ГОТОВО
  • 111 Помнещ

    5 1 Отговор
    И като ,фалира" комунизма -против кого ще се борите, А?

    Коментиран от #112

  • 112 Гост

    3 7 Отговор

    До коментар #111 от "Помнещ":

    Ограничени хора като комунистите винаги ще има, така че борбата ще е вечна.

    Коментиран от #119

  • 113 Христо

    5 4 Отговор
    Деградиралиаят запад умира с всеки изминал ден , и най лошото е че не се разкайва , дори се вживява и представя като господар на светът .
    Но иде време и дошло е ще изпитат гневът Божий .
    Торнадо , наводнения , земетресения , пожари , масови епидемия и какво ли не .
    Русия е била тя е и ще бъде . Защото е ПРАВОСЛАВНА , ненавиждат я хората които нямат никакви човешки качества , примерно , гейове , психопати , анархисти , фашисти , нацисти , ционисти , извратени капиталисти и сатанисти .

    Коментиран от #114, #115, #118

  • 114 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #113 от "Христо":

    Боже опази България от глупави хора, позволи на този рай където е страната ни да се отърси от тях и позволи това да е реалност.
  • 115 Ники Пича

    2 2 Отговор

    До коментар #113 от "Христо":

    Ичо, единственито нещо което е деградирало е мозакът ти..
  • 116 стоян

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Българин":

    Браво-изкефи ма =продължавай да твориш
  • 117 Русофил

    1 1 Отговор
    Вечна е само Глупоста човешка , е по някога се смесва с Глупоста
  • 118 Психиатър

    2 3 Отговор

    До коментар #113 от "Христо":

    Деградирал ти е единствено мозъка от русофренията.
  • 119 Румяна Костова

    1 0 Отговор

    До коментар #112 от "Гост":

    За китайците ли говорите,там управляват комунисти.Но пък не са ограничени .В Русия пък комуниста Грудинин загуби позорно срещу Путин на президентските избори 2018.
  • 120 Румяна Костова

    2 0 Отговор

    До коментар #58 от "Симеон Радев":

    Не бъркайте руско правителство с Русия.Не съм прочела някой от колегите русофили да защитава тяхното правителство.То си има много кусури и е далече от идеала за правителство.Путин е президент и е съвсем друго нещо,но той пък няма нужда от нашата защита.
  • 121 Путкин

    2 2 Отговор
    Колкото по далече от русия, толкова по добре.
  • 122 Наблюдател

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "Психиатър":

    По-нелепо е кукуминго да се пише "психиатър". Ама е разбираемо-налага му се всеки ден да го гледа като "господ" и да си мечтае, че е на неговото място.
  • 123 Morgoth

    0 0 Отговор
    Разбира се, че е - никоя терористична организация няма ядрено оръжие.
  • 124 Юнак

    1 1 Отговор
    ЕЙ, РУСЛЕРАСТИ!
Новини по държави: