Last news in Fakti

25 Ноември, 2018 08:37 3 705 80

Чехия: Москва е заплаха за сигурността ни

  • томаш петържичек-
  • чехия-
  • русия

Ситуацията няма да се реши с някакво по-нататъшно изгонване на дипломати, смятат в Прага

Чехия: Москва е заплаха за сигурността ни - 1
Снимка: БТА/АР

Русия е заплаха за Чехия и ЕС, заяви новият чешки външен министър Томаш Петържичек, встъпил в длъжност преди месец, предаде ТАСС, като цитира чешкия новинарски сайт irozhlas.

"Според мен Русия представлява опасност", казва Петържичек в публикуваното вчера изявление, посочвайки като пример за заплахи "разпространението на дезинформация и прилагането на различни хибридни заплахи".

"Ситуацията няма да се реши с някакво по-нататъшно изгонване на руски дипломати. Трябва да укрепваме стратегическата комуникация и способността си да се борим с дезинформация, при това в рамките на целия Европейски съюз", подчерта чешкият първи дипломат.

Той се позова на данни на чешкото контраразузнаване за засилване на руската активност на чешка територия. Ръководителят на контраразузнаването Михал Коуделка неотдавна заяви, че "целта на руските специални служби е унищожаването на НАТО и на ЕС", припомня ТАСС.

Русия "се държи все по-агресивно, трябва да приемаме сериозно получената от контраразузнаването информация", подчерта чешкият външен министър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихихи

    56 12 Отговор
    Тия Маша и Мечока са много опасни!

    Коментиран от #26

  • 2 Българин

    41 81 Отговор
    Ха, добър ден, взехтибе да се събуждане един по един. Русия е заплаха за човешката цивилизация, не само за Чехия, България или ЕС. И трябва да се вземат твърди мерки срещу агресивната и пропаганда и действия, както и срещу продажната русофилска пета колона.

    Коментиран от #7, #48

  • 3 факт

    78 22 Отговор
    Чехия е в НАТО който обграждат Русия с бази и войски!кой е заплахата?

    Коментиран от #6, #57

  • 4 Чичо

    63 16 Отговор
    Ми то и параноята е опасна, че и силно заразна, както виждам!

    Коментиран от #5

  • 5 Borislav Popov

    22 38 Отговор

    До коментар #4 от "Чичо":

    Чехите и те се усетиха от де духа вятъра !

    Коментиран от #24

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Българин

    15 38 Отговор

    До коментар #7 от "Варна":

    И защо мислиш, че не съм българин? Отличителна черта на българите е, че не лижем чужди задници, най-малко пък руски.

    Коментиран от #14

  • 9 Ники Пича

    25 31 Отговор
    Днес в Украйна и по света се отдава почит към жертвите на Гладомора – най-големият геноцид в европейската история, при който съветската власт убива хора чрез изкуствено предизвикан глад.

    През 2017 и 2018 г. се отбелязват 85 години от Гладомора през 1932-1933 г. Той отнема живота на милиони хора, включително от българската общност в Украйна. Голяма част от загиналите са деца.

    Убивайки хората с глад, Йосиф Сталин се опитва да заличи свободолюбието на украинците, които въстават срещу варварските методи на колективизация, прилагани от Кремъл.

    През 1930 г. в Украйна избухват 15 въстания срещу болшевишката власт.

    „Ако сега не се заемем да оправим положението в Украйна, можем да изгубим Украйна“ – пише Сталин през август 1932 г.

    През есента на 1932 г. от Украйна е иззето цялото зърно за посев, а през ноември и декември от домовете на хората е конфискувано всичко – зърно, картофи, сушени плодове и всички други хранителни продукти. Иззетото е било продавано в чужбина, а средствата са използвани за индустриализацията на другите съветски републики.

    Лишени от каквато и да е храна, хората са умирали бавно в страшни мъки, а след това телата им са били слагани в братски могили. Там често са попадали и живи хора, доведени до толкова безпомощно състояние, че не са показвали видими признаци на живот.

    Точният брой на жертвите никога няма да се узнае, защото съветският режим старателно заличава документите за онова време. В много от случаите поначало е би

    Коментиран от #27, #56, #79

  • 10 боцмана

    35 8 Отговор
    Още си спомнят 1968 г. Като член на НАТО , Чехия се явява враг на Русия , в същото време искат приятелско отношение , кайне чалъм господин Петържичек. На война , като на война , винаги си от едната страна на фронта а от другата е врага.

    Коментиран от #12

  • 11 Румяна Костова

    36 15 Отговор
    Забавлява ме параноята на Чехия и Прибалтика как Русия щяла да ги нападне.Здрави и прави мъже,а само кършат ръце от истеричен страх.Да се лекуват и да плащат на американците да ги пазят.То и за това са тези изказвания.Или ще има нова база на САЩ в Чехия или ще им пробутват да купят техни оръжия .

    Коментиран от #13

  • 12 Българин

    8 19 Отговор

    До коментар #10 от "боцмана":

    Ти от коя страна си боцмане?

    Коментиран от #15

  • 13 Българин

    12 31 Отговор

    До коментар #11 от "Румяна Костова":

    Не станаха ли много страните, които според рашистите и техните слуги развиват параноя за руска опасност? Опасността е реална и все повече държави осъзнават това.
  • 14 Варна

    22 8 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    Само соросоидни :)

    Коментиран от #17

  • 15 no name no face no number

    20 4 Отговор

    До коментар #12 от "Българин":

    От правилната е г- не.

    Коментиран от #16

  • 16 Българин

    14 25 Отговор

    До коментар #15 от "no name no face no number":

    И коя е правилната, защото България е в НАТО и кочината ни е враг от Съединението насам?

    Коментиран от #20

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 goni

    31 8 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Руската политика никога не ми е харесвала, не ми харесва и няма да ми хареса! Но, има един факт с който съм съгласен с тях!: " Те ни опират ножа в слабините!" Че те се чудят как да се защитят, а ги обвиняват в агресия! Русия не може без Европа! Русия има интерес от силна Европа! Европа има интерес от единна Русия! Ако, се сетиш, кой иска да скапе и двете си голям умник!:)

    Коментиран от #19, #23

  • 19 Българин

    13 28 Отговор

    До коментар #18 от "goni":

    Кой им опря ножа в слабините? Молдова ли, Грузия ли или Украйна? Те ли нападнаха Русия и е отнеха територии? Русия винаги умело се е правила на жертва а в същност винаги е била агресор и окупатор.

    Коментиран от #22, #29, #50

  • 20 no name no face no number

    26 9 Отговор

    До коментар #16 от "Българин":

    Мен ме интересува личната ми чиста съвест. Моята България не е в НАТО. Не всички българи са в НАТО., Реално повечето българи са против НАТО и поради тази причина никпй не направи и никпй не прави референдум. .Никога няма да защитя лъжци и агресори. Ако ЕС на , които симпатизирам не изградят собствена армия и не се освободят от американският лъжлив ботуш, ще ме загубят като фен.

    Коментиран от #30

  • 21 goni

    5 13 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Между другото наскоро Путин се изказа в подкрепа на създаване на армия на ЕU !:) Честно казано имах руснаците за по-умни!:) Те наистина искат да изкарат САЩ от играта!:) За целта трябваше да реват че в никакъв случай не искат армия на EU!:) Мдаа! Надценил съм ги! А, те са подценили Европа, от която заемат приблизително 1/3!:)

    Коментиран от #28

  • 22 no name no face no number

    21 3 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    Онзи им опря ножа, който режисираше и продуцираше действията на наивните и жалки политици на Украйна и Грузия. Сигурно се сещаш кой беше???

    Коментиран от #25

  • 23 Българин

    11 21 Отговор

    До коментар #18 от "goni":

    И Русия не се нуждае от единен ЕС, защото единна Европа е заплаха за руската агресивна политика и Путин. Затова е този хибридна война срещу страните от ЕС, затова русофилската пета колона непрекъснато квичи, че сме колония на ЕС, колко сме зле и колко сме експлоатирани а колко добре сме били при социализма под крилото на Русия.

    Коментиран от #32

  • 24 1944

    11 9 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    чехите го усетиха още през 1968г. само не знам дали се извинихме за братската помощ.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Румяна Костова

    9 7 Отговор

    До коментар #1 от "Хихихихи":

    ,,Ну ,погади" също.Това са двата анимационни филми специално забранени от украинската власт.
  • 27 1944

    14 20 Отговор

    До коментар #9 от "Ники Пича":

    русия е единствената страна, избила от параноя милиони собствени граждани. и единствената страна, употребила срещу собствената си армия атомно оръжие по време на учения през 1951г. край урал. особености на руската национална пиянска психология.

    Коментиран от #58

  • 28 Българин

    5 13 Отговор

    До коментар #21 от "goni":

    Единна европейска армия в момента означава разцепване на НАТО. А това е в интерес на Русия точно в този момент. За единна армия може да се говори на много по късен етап. Но на теб това е ясно много добре, нали?

    Коментиран от #33, #36

  • 29 goni

    15 6 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    Пак ти казвам! Не харесвам руската политика! Но, те нямат избор! Притиснати са в кьошето!:) Определени среди в САЩ искат да ги разпердушинят!:) Виждал съм как котка извади очите на ротваилер и избяга! Беше я затиснал в ъгъла! Ако, не и обръщаше внимание, нямаше да има проблеми!:)

    Коментиран от #31

  • 30 Българин

    8 12 Отговор

    До коментар #20 от "no name no face no number":

    Българи и русофили живеем в различни страни. От 140 години се стреми те са унищожите България и да я превърнете в Задунайска губерния. Хубавото, е че вече дори и децата ви са българи а не русофили.

    Коментиран от #38

  • 31 Българин

    8 13 Отговор

    До коментар #29 от "goni":

    Отново ти казвам, че са руски пропагандни митове. Още от времената на Иван Грозни руските диктатори са разигравали картата за "обградена та крепост, която враговете искат да завладеят и заграбят ресурсите и". Сега отново я разиграват.
  • 32 Румяна Костова

    14 4 Отговор

    До коментар #23 от "Българин":

    Като постоянен зрител и читател на руското медийно пространство ще отбележа,че Русия изключително рядко се занимава с България.Имаше включване когато Радев и Борисов бяха в Русия,отразиха бегло и сегашните протести.Иначе на всички предавания и шоута за политическа аналитика главни и почти единствени теми са Украйна и САЩ.А Вие имате илюзии,че не сме ничия колония?Щастливец!

    Коментиран от #35

  • 33 no name no face no number

    14 6 Отговор

    До коментар #28 от "Българин":

    Разбира се НАТО няма никаква база за съществуване това е терористична организация избила хиляди невинни хора в много независими държави. Тази организация е за съд в Хага. Тази организация е маша в ръцете на сащ. Тази организация е ПОЗОР от, който ЕС трябва да се освободи.

    Коментиран от #34, #59

  • 34 Българин

    10 13 Отговор

    До коментар #33 от "no name no face no number":

    Ако Молдова, Грузия и Украйна бяха членове на НАТО сега нямаше да им Приднестровие, Абхазия и Южна Осетия, окупация на Крим и руските бандитски републики в Източна Украйна.

    Коментиран от #39, #40

  • 35 Българин

    7 10 Отговор

    До коментар #32 от "Румяна Костова":

    Ясно е че така се си потопила в руското медийно пространство, че изобщо не можеш да изплуваш. Щом се чувстваш добре, стой се там, не ни облъчвай и нас с откровенията си.
  • 36 goni

    5 2 Отговор

    До коментар #28 от "Българин":

    Русия се опитва да стане част от Европа! Не от вчера, а от времето на Петър I! Е! Да! Ама не! Причината е че Източната и Западната римска империя не могат да се разберат! Отдавна щяха да са се разбрали, ако нямаше общности, които не го позволяват! Така и ще дойде краят! Заради това че не можем да се разберем!

    Коментиран от #37

  • 37 1944

    2 8 Отговор

    До коментар #36 от "goni":

    русия ментално няма как да е част от европа.

    Коментиран от #42, #62

  • 38 no name no face no number

    16 2 Отговор

    До коментар #30 от "Българин":

    Никога не съм искал България да бъде част от Русия много си зле толкова елементарен човек си, че трудно би ме разбрал. Ще ти кажа со кратце какво ми е на сърце,дано го проумееш. Искам НЕЗАВИСИМА България, тоест държава, която си гони единствено и само собственият си национален интерес. ЕС на нациите, тоест край на хегемонията на Германия и Франция, всяка държава един глас, Зачитане на националните различия, зачитане на коренното население на всяка от тях и опазването му от изчезване. Зачитане на историята и културата на всяка страна член, тоест дошъл си да живееш в България примерно, но си гей или мюсулманим или какъвто там идваш и не се изявяваш по разни паради или не строиш джамии ами живееш като българин и така за всяка една държаеа от ЕС, тоест край на толерастията. Единна Армия и свободно придвижване в съюза това е важно. Няма как да си мислим, че ръководителите на НАТО тоест САЩ ще ни защитават от самите тях. Видя се, че са агресивни и не уважават независимите решения на ЕС. Паетньорски отношения нс ПАЗАРЕН принцип със сащ, Русия и всички остабали държави. Общо взето е това. Плюс коренното население на съответната държаеа от ЕС да има привилегии пред останалите народи населили държавата му,както за помощи така и при избора на работа.Тва е.
  • 39 goni

    11 5 Отговор

    До коментар #34 от "Българин":

    Не подкрепям руската политика! Колко пъти да напиша?! Нямат избор! Уважавам ги защото са готови да умрат за родината си без да се замислят! В това отношение превъзхождат даже германците! Иначе при технологичното превъзходство на Райха сега щяхме да се поздравява ме с Хай Хитлер!
  • 40 no name no face no number

    8 1 Отговор

    До коментар #34 от "Българин":

    Съжалявам няма шанс да прумееш как стоят нещата.
  • 41 no name no face no number

    7 1 Отговор
    Проумееш техническа грешка
  • 42 goni

    7 3 Отговор

    До коментар #37 от "1944":

    Имаш ли контакти с руснаци? Няма значение дали са мъже, или жени. Просто не познаваш хората! Имаме късмет че се чувстват европеици! Бази Боже да се почувстват азиатци! Не искам и да чувам, камо ли да видя съюз между тях и Китаи! Бог да пази България!

    Коментиран от #63

  • 43 Още един

    13 2 Отговор
    Джендър, американско мекере:
    1. Разбира се, че Русия предвижда НАТО като крайно АГРЕСИВЕН противник;
    2. Разбире са, че Русия смазва с превъзходство, когато Агресора прескочи граница - случая с Доналд Кук, когато краварите доплували до териториални води на Русия директно се посраха от страх - 12 пъти!, и 27 САЩ офицери дезертираха и напуснаха най-съвършеният на САЩ разрушител веднага щом се скриха в Румънското пристанище... СНН Вашингтон каза, че военните на САЩ са постъпили непрофесионално и много съжаляват за това, като имат в предвид и 3 -те случая: с Доналд Кук, и с 2-та разузнавателни самолета над Руска територия, като общото в тях е, че САЩ атакува-Русия без един изстрел отговаря със смразяващо превъзходство и върховно унижение до посиране на агресора.
    3. Що се отнася до ЕС и Русия те са партньори и краварите пикаят газ, шихтов и разрушиха всички мостове по река Дунав и къща в София с уранови бомби.
    4. Накрая: Нека никой не забравя, че единствената страна на този свят избила стотици хиляди мирни и беззащитни жени, деца, мъже и старци и сравни до основи два мирни града е САЩ!
  • 44 Хахаха

    6 0 Отговор
    До гони:

    Да ама натам отиват нещата.
    Щото далновидните политици отвъд океана вместо да се съюзят с тях против Китай, те зорлем ги направиха приятели.
  • 45 Слабограмотен

    9 0 Отговор
    Не разбирам от политика шо сам неграмотен .....овчар..сам...ама много ми е чудно шо все с Русите се опитват да се изпокарат ..... И да претискат Русите с наи различни санкции .... Ако в даден момент стане напечено ....не си ли дават сметка че на Путин не. Му трева никои за да ги бие Като мече в дирек....а Европа може само на НАТО да разчита и то ако си платат....Америка не вервам да тргне срешо русите Като така.....за мене би било по Добре Европа и русите да се сближават а не разгриничават и да има баланс в отношениата политиката и трговијата движението доставките на природни ресурси от Русија кам Европа за да живееме спокојно и ние на Балканите и Европа....а наздравје...

    Коментиран от #53

  • 46 Wittmann

    1 12 Отговор
    Москва е заплаха за всички свободни страни

    Коментиран от #64

  • 47 hahahhahahah

    10 0 Отговор
    нали сега ви е добре, какъв чеп търсите тогава по форумите и протестирате за нова система и че умирате от глад, нали е демокрация, кеф ти чалми, кеф ти полове, кеф ти икономика, можеш да пътуваш ама що не пътувате, можеш да си купиш нова кола ама що карате кочини, живота е прекрасен олигофрени радвайте му се недейте да обвинявате Русия хахахаха
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 123

    0 8 Отговор
    Заплаха е, как да не е заплаха. И за нас е заплаха. Лошото е, че тук има много зомбирани продажници, които като чуят Русия и се хващат за палците на краката... Рашата им е по-скъпа от България.
  • 50 До Българин

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "Българин":

    Бившите страни от СССР са с формирани граници не на основа на етническа принадлежност.
    1. Грузия е с двойно увеличена територия:
    Южна Осетия-част от Осетия е дадена на Грузия от Сталин, Абхазия след 1920 г., а Аджария от Османската империя 1921 г.
    2. Абхазия-до 19 век в Абхазия живеят абхазци(нахчи) и лази(грузинци мюсюлмани)- около 800 000- през 1874 по голямата част от населението на Абхазия е прогонено в Османската империя-остава около 80 000 д.
    3. Аджария-аджари, грузинци мюсюлмани.

    Към Украйна- по същият начин- Галичина от Австро-Унгария, Харковска,Одеска ,Донецка и Луганска област от Русия.
    Към Молдова- Принестровието и Бесарабия(Бесарабия е разделена между Украйна и Молдова).

    Коментиран от #51, #55

  • 51 123

    4 1 Отговор

    До коментар #50 от "До Българин":

    И Русия в рамките на СССР не е формирана на базата на руските етнически граници. От около 150 милиона население, поне 25 милиона не са били руснаци. Има и до днес много автономни републики в рамките на федерацията.

    Коментиран от #68

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 goni

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "Слабограмотен":

    Хич не си слабограмотен! Щом си успял да го напишеш!:)
  • 54 ЦРУ

    2 4 Отговор
    Този със сигурност ще пие чай с полоний ! Раша ЛЕТИ към СССР ! От началото на санкциите БВП им спадна почти наполовина / от 2.4 трил $ на 1.3 тр.$ / . Мъжете им ОСТАВАТ без ПЕНСИЙ / 65 год за пенсиониране при продължителност на живот 59 год / . Скара се със всички съседи ! Въоръжението им е на ниво 70-те ...80- те години . а ракетите - от последните германски инж. . работили като пленници там ! С указ на Жужи от тази година мин. работна заплата е равностойна на 270 лв. ЗАПЛАТА .не пенсия ! Дал е Сибир на запад от р.Лена под аренда на Китай ! Денги НЕТ ! Единственото което им остава ДА ДРЪНКАТ ОРЪЖИЕ !

    Коментиран от #65

  • 55 goni

    0 2 Отговор

    До коментар #50 от "До Българин":

    Абе, човек! Това е империя! Каква етническа принадлежност?! Явно си интелигентен! Къде да те пратя да си направиш справка по въпроса! Империите и етносите нямат нищо общо! И ти го знаеш!
  • 56 Гюрза

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ники Пича":

    А бе ти да нямаш температура..Най големия геноцид е краварския с/у индианците..100 милиона умъртвени цветнокожи по жесток начин,давали са им храни,дрехи,одеала заразени с холера,чума,морбили,коклюш и.т.н.жените са били стерилизирани..даже Хитлер се е учил за гетата и лагерите от краварите
  • 57 Българин

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "факт":

    Тоя е като нашите политици-не се интересува от мнението на чешкия народ, но обича да говори от негово име. Истината е, че чехите не са комплексирани със "синдрома на провинциалиста" като нас и имат добро национално самочувствие. Въпреки че имат неприязън към Русия от времето на соца, към NATO са много по-враждебно настроени и могат да преценят коя заплаха е по-актуална. Движението на американските танкове по чешките улици им докара много тягостни асоциации и беше враждебно посрещнато. Чехите не чувстват Русия като заплаха и нямат желание NATO да я заплашва от тяхно име. Играта я играят чешките политици-точно както при нас, позната схема, прилага се навсякъде. Затова и нямат стабилно правителство, както при нас.

    Коментиран от #80

  • 58 Гюрза

    3 2 Отговор

    До коментар #27 от "1944":

    Още един 9 септемвриски,партизански фен на аптеката..що не прескочиш до атолът,,Бикини,,23 атомни взрива на краварите,на 100км около острова,гайгерите пищът на умрело..отам прескочи до Сонг Ми-тази година се навършват 50 год.от клането,на над 500 жени и деца-цивилно население от американските войници.има един русски филм,,Иди и виж,,
  • 59 Българин

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "no name no face no number":

    +++++++++++++Имаш ли нещо против да ти копирам коментара и да го напиша милион пъти из нета. Още сега ми се иска да го напиша с главни букви тук десетина пъти ама модето сигурно ще го изтрие. Абе, и да не ми отговориш, слагам го в кавички и без обяснения го "пляскам " навсякъде, където е по темата. Което ще рече почти под всяка статия.

    Коментиран от #66

  • 60 гост

    4 3 Отговор
    Малко по-малко всички държави по света разбраха за какво става въпрос.Русия е държава ,която е с окупаторска политика и не прави нищо друго освен да вреди на света.Русия не спомага с нищо за развитието на света ,не помага с нищо за технологичното развитие ,няма никаква икономика и не произвежда нищо.Единственото ,което правят е да окупират държави и да сеят войни.Русия трябва да бъде изолирана от света !
  • 61 Наблюдател

    2 2 Отговор
    Ментално си пълен с бъгове.
  • 62 Наблюдател

    2 2 Отговор

    До коментар #37 от "1944":

    Ментално си пълен с бъгове.
  • 63 Наблюдател

    3 4 Отговор

    До коментар #42 от "goni":

    Такава истерична и сляпа русофобия ме навежда на мисълта, че емоционалната ѝ патология е резултат на дълбока лична връзка още от ранно детство. Може баща ѝ да е руснак, а майка ѝ - "самотна майка".
  • 64 Българин

    3 7 Отговор

    До коментар #46 от "Wittmann":

    Москва е заплаха за всички арогантни окупатори. За това хората на запад, напук на политическия си "елит", упорито одобряват Путин и не им пука колко дълго е на власт. Даже напротив - за виждат на руснаците за това.

    Коментиран от #67, #75, #76

  • 65 веселяк

    7 0 Отговор

    До коментар #54 от "ЦРУ":

    Щом си написал пенсиЙ, ясна е работата!
  • 66 no name no face no number

    3 0 Отговор

    До коментар #59 от "Българин":

    Копирай и поставяй ,но и дано го разбервш надявам се да ти светне нещо, че онези, които защитаваш не са прави.
  • 67 Българин

    3 3 Отговор

    До коментар #64 от "Българин":

    Мръсната проруска измет като няма аргументи прави ментета, за да покаже, че няма разлика между истина и лъжа.

    Коментиран от #69

  • 68 Наблюдател

    3 3 Отговор

    До коментар #51 от "123":

    Точно затова са "автономни". Много по-автономни са от някои страни в ЕС. Путин, за разлика от западните си "колеги" не е толкова нагъл и арогантен. Просто е далновиден, и най-вече има съвършено различна мотивация. Много рядка и ценна комбинация от качества. Луди ги прави, щото стандартните им тарикатлъци не работят и им се налага да мислят. Пък това не им се отдава много. И точно за това хората на запад му се кефят. Кога друг път би чул германци да крещят: "...меркел във Сибир, Путин във Берлин!" (има видео в утуб) ! А какво би накарало западен авторитетен бизнесмен да каже: "Путин би могъл да управлява Европа или САЩ"(Бърни Екълстоун)

    Коментиран от #72

  • 69 Българин

    3 5 Отговор

    До коментар #67 от "Българин":

    Ето ти "ментета" да им се порадваш (ама първо си вземи хапчето да не ми лежиш на съвестта като знам колко си истерична):
    https://www.youtube.com/watch?v=VPklseFIS1A (германци скандират "меркел във Сибир, Путин във Берлин"). И още едно: "Президентът на Русия би могъл да управлява Европа или САЩ, но сега е прекалено зает за това, заяви пред журналисти в Сочи собственикът на правата на Формула 1 Бърни Екълстоун"

    Коментиран от #70, #71

  • 70 Българин

    6 4 Отговор

    До коментар #69 от "Българин":

    Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи. Но ти това го знаеш много добре. Работата на руски трол е да създаваш хаос в дискусията и да омърсяваш всичко, за да се размият границите между лъжа и истина. Не се ли срамуваш от децата си, ако имаш такива?
  • 71 Ха-ха-ха

    4 5 Отговор

    До коментар #69 от "Българин":

    Руския еничарин Borislav Popov отново пуска цитати. Не ти ли омръзна амебо?
  • 72 123

    3 2 Отговор

    До коментар #68 от "Наблюдател":

    Е да де, ама и в Грузия са били автономни. Абхазия, Осетия и др.

    Коментиран от #73

  • 73 Наблюдател

    4 5 Отговор

    До коментар #72 от "123":

    То и Косово беше автономна област в Югославия, ама руската измет все него дава за пример като стане дума за Крим.

    Коментиран от #77

  • 74 българче

    5 6 Отговор
    Путин е днешния Хитлер а Русия е днешната нацистка Германия. Путин ще свърши като Хитлер, а Русия ще бъде демилитаризирана.
  • 75 Wittmann

    3 2 Отговор

    До коментар #64 от "Българин":

    Хибридната война за мен е заплаха за всяка страна.
  • 76 Wittmann

    5 2 Отговор

    До коментар #64 от "Българин":

    По - арогантен окупатор от Русия няма и тези внушения, които правиш не струват и 5 копейки.
  • 77 123

    1 2 Отговор

    До коментар #73 от "Наблюдател":

    Дава го за пример, но разликата е, че Косово не стана част от САЩ, а Крим вече е част от Русия.
  • 78 мислещ

    2 1 Отговор
    грешката голяма е на Горбачов повярва че може да има нов световен ред това което може да се случи щеше да бъде минало.
  • 79 СТАРОТО

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ники Пича":

    ники, абсолютно си прав за "голодомора" в Украйна. На всеки е я сно ,че руснака не е НОРМАЛЕН човек!!! Често се е случвало украинчета да се примъкнат до нивите ,които са сяли родителите им за да "откраднат" някоя шепичка житни класове-резултата е бил РАЗСТРЕЛ на място от руските изверги.
  • 80 СТАРОТО

    1 0 Отговор

    До коментар #57 от "Българин":

    гламчо я ми разтълкувай израза ЧЕШКА ПРОЛЕТ-сигурно това ще да е било от голяма ЛЮБОВ към руските окупатори през 1968 година !
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания