Last news in Fakti

27 Ноември, 2018 18:00 2 065 3

Орбан няма време за Груевски

  • виктор орбан-
  • никола груевски-
  • унгария

Унгарският премиер не се е срещал с бившия македонски лидер

Орбан няма време за Груевски - 1
Снимка: БТА/AP

Нямам време да дишам, камо ли да се срещам с Никола Груевски. Това заяви унгарският премиер Виктор Орбан, цитиран от унгарското издание „Азонали“.

Бившият македонски премиер Груевски избяга в Унгария преди две седмици. Той избяга от Македония, след като бе осъден на две години затвор за финансови злоупотреби.

„За съжаление нямах време да се срещна с Груевски. Виждате колко сме напрегнати в правителството. Обещавам, че ще ви кажа, ако има среща. За момента имам много работа“, заяви Орбан.

Груевски поиска политическо убежище в Унгария. Той има близки отношения с Орбан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    3 7 Отговор
    Тъпият Груевски заслужава да изпита цялата сила на МАКЕДОНСКИТЕ ЗАКОНИ,защото се ориентира към Унгария-страна членка на ЕС,а не към...ТАМ,КЪДЕТО СА ГАЛЕВИ!Можем само да си представяме какви ТЪПАНАРИ са били начело на ГРАНИЧЕЩА С БЪЛГАРИЯ СТРАНА и колко "на косъм" сме били от получаването на Русия на "карт блаш" да построи РАКЕТНИ БАЗИ В МАКЕДОНИЯ и да държи на мушка на целия Балкански п-в "ВСИЧКО ЩО МЪРДА"...че и в Цяла Европа!
  • 2 Оракула

    0 1 Отговор
    Да УПЪЛНОМОЩЯТ МОСАД ЩЕ ИМ ГО ПРЕДАДАТ ЖИВ , АМА ТРЯБВА ДА ПЛАТЯТ ПЪК ЗА ТОЗИ НЕ СИ СТРУВА.

    Коментиран от #3

  • 3 Иванов

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Оракула":

    Съмнявам се, че и те ще успеят. Груевски ще ги купи, а те не са пряко засегнати от него и парите са си пари.
Новини по държави: