Last news in Fakti

28 Ноември, 2018 08:47 1 787 17

Тръмп може да отмени срещата с Путин

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • владимир путин

Причината ее напрежението край Крим

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че е готов да отмени срещата си с руския държавен глава Владимир Путин, заради напрежението с Украйна в Азовско море, съобщи Вашингтон Пост.

Тръмп заяви, че очаква пълен доклад от своя екип за национална сигурност. В неделя Русия задържа украински кораби край Крим и обвини техния екипаж в незаконно навлизане в нейните териториални води.

Тръмп обяви, че докладът ще е решителен за евентуалната му среща с Путин по време на срещата на Г-20.

„Не харесвам тази агресия. Не искам подобни случаи“, заяви Тръмп.

Очаква се на срещата с Путин да бъдат обсъдени въпроси за националната сигурност, Близкия Изток и Украйна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роги

    20 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Не харесвам тази агресия. Не искам подобни случаи“, заяви Тръмп.
    И ние не искаме много работи ама,на така стоят нещата.За някой работи няма да те питат,трябва да свикваш.
  • 2 Румяна Костова

    19 3 Отговор
    Отмяна на срещата между Тръмп и Путин е една от целите на Порошенко.Завистливият граф Дракула ревнува дори когато Путин и Тръмп само си стиснат ръцете.След като американците са инициаторите на провокацията в Азовско море ,тези които са над Тръмп ,няма да му позволят да се срещне с Путин.Да не питаме,ако към границата на Америка се движи военно превозно средство,натоварено с оръжия и игнорира граничарите,които му дават знак да спре,как ще реагират американските служби?Дали ще има само трима ранени или цялото возило ще е във въздуха?

    Коментиран от #6, #9

  • 3 Kcaniba

    16 0 Отговор
    Агента на жидомасоните, ставленика на Хилъри Клинтън добре отстоява интересите на риптилите!!!
    Има провокатори - няма срещи!!
  • 4 Нопя

    2 16 Отговор
    Епа да си помисли още малко ако иска. Естествено че ще я отмени. С агресори няма работа.

    Коментиран от #7

  • 5 гост

    3 17 Отговор
    Русия е агресор а на руснаците само пиене , оръжия и войни са им в болните глави ...
  • 6 ....

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "Румяна Костова":

    Трън няма ѝ какво да предложи на Путин, освен да го помоли да спре мигрантите на
    мексиканската границата!
    За да може да оправдае нови санкции, то друго и не могат краварите!
  • 7 ....

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Нопя":

    Та върви да оправиш положението, Президентът Радев отправи призив към Русия незабавно да им върнат катерите!
    България е в НАТО, ти си мъжкар, президентът е пилот а ма нема на какво да лети, само ти ще успееш с голия си задник и меките китки
  • 8 Rusnak

    9 1 Отговор
    Дреме му на Вова за тори Реднек.
  • 9 Наско

    2 7 Отговор

    До коментар #2 от "Румяна Костова":

    Руми, стига с тази откровена руска пропаганда. Не ме интересуват руските проблеми. Лошото е, че вече всяка новина от Русия е свързана само с оръжие и проблеми със съседите. Нека да помислят за обикновения руснак и стандарта им. Ходих в Русия преди 6 месеца и излезнах извън Москва. Мизерията е огромна, някои от градчетата са като след война. Нямат една магистрала като хората. Стандарта им е много нисък. Това ме впечатли. А вие продължавайте да се прехласвайте по железата, бабаитлъка и простотията. А руснаците са страхотни хора, но вие и други като вас - Kcaniba, с вашето арогантни и цинични коментари не им правите услуга. Прекалено е явно и плоско подобно поведение в чата. Войната и насилието не са направили никоя държава по-богата, по-бедна и самотна. И наистина не разбирам, защо на Русия всичките и съседи им са виновни.

    Коментиран от #13, #17

  • 10 Иван

    2 8 Отговор
    Съвсем нормално е да я птмени. Какво има да си говори с тоя неадекватен путьо

    Коментиран от #12

  • 11 Хари

    8 1 Отговор
    Като отмени Тръмп срещата та Путин ше си го премести от другата страна и ше отпие от чашата с ароматичен чай
  • 12 Мънфич

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Иван":

    Себе си ли визираш ?
  • 13 ОлигУфрен

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Наско":

    Разчуства ме и ме разплака! Отивам до WC!

    Коментиран от #14

  • 14 Да де

    1 4 Отговор

    До коментар #13 от "ОлигУфрен":

    Там ти е мястото. Както и на режима в Русия.
  • 15 джи пи

    4 0 Отговор
    А тои що тормози негрите
  • 16 за пореден път

    1 4 Отговор
    Някак трудно обяснимо е, че срещите с Путин продължават. Започнали са откакто Путин се качи на руския трон. Среща - той лъже, държи се надменно, те се правят, че му вярват и приемат поведението му. Путин просто свикна на такива срещи, коткането му продължава, сакън някой да не каже нещо и да наруши дипломатичния тон. А той лъже ли лъже, външният му министър маже ли маже. И така до края на света! А като гледам тази надпревара във въоръжаването, май скоро и това ще стане.
  • 17 НАТО ВЕЦ

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Наско":

    Като не те интересуват руските проблеми, защо се занимаваш с тях? Викаш, извън Москва, мизерия. Ми тук какво е бе душко?! Викаш, всичките "новини" от Русия, все военни. Ми да не би руснаците да те "осведомяват"?! Като искаш, гледай руски новини. В тях, "великите военни новини" се споменават мимоходом. Това, че тук ни заливат с пропаганда за идиоти си е наш проблем. А Русия няма да си "смъкне гащите" като нас, щото на някой така му се иска. Съседите на Русия "ревът", щото не иска да ги хрантути, като в СССР. Не е като Русия да се занимава с тях. Тя просто им отговаря вече адекватно, пък от това боли. И ако обичаш, не говори за пътища и магистрали от обиталището на "Асфалт паша", щото е много смешно.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания