28 Ноември, 2018 17:24 5 392 127

Путин: Това е провокация на Порошенко

  • русия-
  • украйна-
  • петро порошенко-
  • владимир путин-
  • азовско море

Украйна сега успешно използва този епизод, за да разпалва антируски настроения, смята Владимир Владимирович

Путин: Това е провокация на Порошенко - 1
Снимки: БТА/АР

Руският президент Владимир Путин обвини за сблъсъка в Керченския пролив украинския си колега Петро Порошенко и неговото желание да бъде преизбран, предаде АР.

В изказване пред икономически форум в Москва Путин за първи път коментира военноморския сблъсък край окупирания от Русия Кримски полуостров и намекна за опасността от голям конфликт между двете съседни страни.

Според Путин сблъсъкът е бил изцяло провокиран от украинските съдове, които са отказали да комуникират с руските морски граничари и са нарушили териториалните води край южните руски брегове. Неговата версия изглежда противоречи на твърденията на Киев, че украинските кораби са идвали от друга посока и несъмнено са били в международни води.

При задържането на украинските нарушители руските морски граничари "прецизно и перфектно изпълниха своя дълг", посочи президентът. Те и не можеха да действат иначе, защото тогава "трябваше всички те да бъдат дадени под съд. Но те изпълниха законните си функции по защита на териториалната цялост на Руската федерация", подчерта Путин.

Той отново повтори, че това е било "провокация, организирана от сегашната власт в Киев, включително от действащия президент, в навечерието на президентските избори в Украйна".

Според него заради ниския си рейтинг Порошенко може дори да не успее да се класира за втория тур, "и затова трябва да направи нещо, за да изостри ситуацията и да създаде непреодолими препятствия за своите конкуренти, преди всичко от опозицията", добави той.

Путин: Това е провокация на Порошенко

Путин изрази мнение, че станалото в Керченския пролив е просто "един граничен инцидент и нищо повече". Той напомни, че в предишни години Украйна е имала по-сериозни основания да обяви военно положение, например в разгара на конфликта в Донбас. "Тогава фактически имаше война, и не беше въведено никакво военно положение, а сега, заради неголям инцидент в Черно море, въведоха военно положение. Явно това се прави в навечерието на изборите и това е абсолютно очевиден факт", отбеляза той.

"Това е игра на преднамерено изостряне на обстановката, нечистоплътна игра вътре в страната с цел сломяване на политическите противници", каза още Путин.

Путин: Това е провокация на Порошенко

Украйна сега успешно използва този епизод, за да разпалва антируски настроения, което се харесва на западните политици и затова те са готови да им простят техните прегрешения, отбеляза руският президент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 кофти

    82 12 Отговор
    Спонсорите на хохлите седят зад цялата работа, требе да си идиот за да не видиш, че всичко е скалъптно с цел провокация! Съчувствам на урките за този президент на ръба е да ги вкара в месомелачката от която, ще излязат само на кайма !
  • 3 Иванка Тръмп

    24 46 Отговор
    Взехте им на украинците полуострова по хитър и нагъл начин, това добре, примирихме се с татко че ще го облагородите и обогатите за да ви го вземем после ние облагороден и богат!!! Но от тази неделя започнахте да спирате корабите на нещастните и тъпи украинци да не си минават покрай полуострова и да не се прибират в пристанищата си в Азовско море, което ми се струва малко нагличко. Май ще започна пак да ви подпуквам с футуристични оръжия и да се чудите как и по какъв начин ви падат самолетите и хеликоптерите, като последните 5-6 граждански и 7-8 военни, а може и друго - ще ми е интересно татко ако премести този мост над Керч за една нощ на друго място??? Ще падне голем смех ХАХАХАХ:):):)

    Коментиран от #5, #10, #120

  • 4 оп саа

    13 6 Отговор

    До коментар #1 от "Гришо":

    Е да де мястото им е господари на Европа.

    Коментиран от #8

  • 5 Член

    31 7 Отговор

    До коментар #3 от "Иванка Тръмп":

    А бре Иванке ходи постреляй некъде на улицата гледай що народ има все 10-15 души ще утрепеш.Тате ще оправи нещата ще каже,че това си е сиво еедневие иии толко.

    Коментиран от #6

  • 6 Иванка Тръмп

    20 12 Отговор

    До коментар #5 от "Член":

    Гледай си исляма, намествай си по добре килимчето под краката, моли се по 6 не по 5 пъти на ден да остане нещо в арабският свят да помръдва поне през новата 2018 и си опреснявай руския език редовно, ХАХАХАХ:):)

    Коментиран от #9

  • 7 ИХТАМНЕТ

    10 37 Отговор
    Егати наглия и безочливи централно азиатски рок та вие им откраднахте територия която пак вие им я гарантирахте та вие сте подписали договор за общо корабоплаване и сега излизаш ти и зомбираш всичката азиатска паплач която ръководиш!

    Коментиран от #14

  • 8 1944

    11 32 Отговор

    До коментар #4 от "оп саа":

    до 15-20 години украинско-китайската граница ще минава по билото на урал.

    Коментиран от #12

  • 9 Кадиров

    8 16 Отговор

    До коментар #6 от "Иванка Тръмп":

    Фифи виждала ли си какво става когато има некъв байрам в москва като мравки са орките на кадиров стотици хиляди килимчета се размяткват из столицата

    Коментиран от #24

  • 10 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    22 9 Отговор

    До коментар #3 от "Иванка Тръмп":

    Ми хайде де до кога да го очакваме това ЩЕ, че да се посмеем всички на татко ти.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Borislav Popov

    28 4 Отговор

    До коментар #7 от "ИХТАМНЕТ":

    В коя украинско - турска война Украйна спечели Крим ? Напомни ми че нещо не си спомням !

    Коментиран от #18

  • 15 Шшшшштт

    12 5 Отговор

    До коментар #11 от "El comandante":

    И слава на Кадиров един от най ревностните защитници и верен син на православна Русия дясната ръка на бог Путин!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Borislav Popov

    25 4 Отговор

    До коментар #13 от "Путин е дребно злобно лъжливо говедо":

    Леонид Кравчук: През 1991 г. изиграхме Русия за Крим!!!!....При изработването на Беловежките споразумения Украйна успя да запази Крим, защото обеща, че Крим ще има право да подписва с Русия всякакви икономически, политически, социални споразумения, но не изпълни това обещание. Това разкри първият президент на независима Украйна Леонид Кравчук (1991-1994 г.) в интервю за украинското издание "Апостроф"..........В отговор на въпрос Леонид Кравчук директно заяви : аз не се срамувам от думата да „я изиграем“.

    Коментиран от #121

  • 18 ИХТАМНЕТ

    8 19 Отговор

    До коментар #14 от "Borislav Popov":

    Борка Украйна нищо не е спечелила верно е но я кажи защо беше гарантирана териториалната цялост на Украйна от Русия защо също беше гарантирана териториалната цялост на Грузия от Русия какво значи за руснаците гаранциите които самите те дават!

    Коментиран от #23, #25

  • 19 НОСТРАДАМУС

    11 4 Отговор
    Светът ке стане по добър кога Клинтън легне до Кенеди!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Т рекс

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гришо":

    Женати е у кочината ,боклук .

    Коментиран от #32

  • 22 русенец

    6 9 Отговор
    Какво плачка жожето ? Груз 200 ще има много ,усеща го .
    https://vidos.top/v/1804264?fbclid=IwAR1f0C0h7TNOsxEuE5h-sEoM8T78fSI4hVBgpKTFhLLq1CX5hTj97orOsm8
    Поздрав са путинопитеците

    Коментиран от #26, #40

  • 23 Хайдутин

    16 4 Отговор

    До коментар #18 от "ИХТАМНЕТ":

    Горе долу като гаранцийте който даде сащ на Горбачов 1989г.! Че НАТО няма да се разпространява на изток и нещо повече за в БЪДЕЩЕ ЩЕ БЪДЕ РАЗФОРМИРОВАНО!

    Коментиран от #30

  • 24 Зетя на Тръмп

    7 5 Отговор

    До коментар #9 от "Кадиров":

    Точно това имаше пред вид Ваня - да остане нещо да помръдва поне, ама не знае къде е точно Москва, но то все тая в един район са с арабският свят и под един прицел. Не и се сърдете зле е с географията и историята, но иска Крим за подарък и ще го получи, иска кални бани да си прави там и да построи нов Холивуд.
  • 25 Borislav Popov

    11 5 Отговор

    До коментар #18 от "ИХТАМНЕТ":

    Всичко и беше гарантирано на Украйна докато не се извърши тоя преврат ! Преврата законен ли е ? Сваления президент беше ли избран на избори ? Е - как тогава искаш Русия да гарантира на една шайка предатели - спазването на договори които не са подписвани по между им ?

    Коментиран от #28, #75

  • 26 Borislav Popov

    7 4 Отговор

    До коментар #22 от "русенец":

    Точно като ония две хиляди западни инструктора и техните питомци дето дадоха фира в Сирия ?

    Коментиран от #36

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Ихтамнет

    6 5 Отговор

    До коментар #25 от "Borislav Popov":

    Янукович никъв договор не е подписвал ама никъв и защо тогава избяга този законен президент а не остана и не се защити и защо избяга точно в Русия а не избяга в Полша или в Финландия или в Австрия или в Чехия

    Коментиран от #31

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ИХТАМНЕТ

    5 3 Отговор

    До коментар #23 от "Хайдутин":

    Пич говорим за Русия за кви НАТО говориш не ги намесва тези!!
  • 31 Borislav Popov

    8 3 Отговор

    До коментар #28 от "Ихтамнет":

    И защо трябва да бяга в Полша, Чехия или Австрия ?!! По каква логика ? Украйна да не е член на ЕС ?!! По същата логика можеш да попиташ - как позволиха западни наемници да стрелят по хората на улицата ?! А Виктория Нюланд по това време раздаваше банички - сякаш нищо не е станало ! Какво точно върши там по това време ?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ИХТАМНЕТ

    4 6 Отговор
    Именно няма логика там да бяга логиката е че Янукович е руски президент и избяга точно където е логично а тези снайперисти от Беркут ли бяха !!!

    Коментиран от #57

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Хер Отто Флик

    5 2 Отговор

    До коментар #22 от "русенец":

    Ще има още много "биологичен материал" в неизвестни гробове!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Вуйчо

    5 4 Отговор

    До коментар #36 от "Путин е дребно злобно лъжливо говедо":

    Момчето не е и помирисвало руски въздух,ама опява повече от 100 руснака взети заедно.Има си здравословен проблем човека.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 стоян

    4 4 Отговор

    До коментар #35 от "El comandante":

    Абе и в лудницата ли имате интернет =тук не е за полудяли от любов по Путин

    Коментиран от #49

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 русенец

    5 5 Отговор
    Моли се да му свалят санкциите . От днес -сега гледам новините . То дето има една поговорка Де бе мирно седяло ,не би чудо видяло. Но и това не е всичко -много руснаци не му одобряват политиката , включително външната. По интелигентната част. За това се запасява с техника против безредици и тренира евакуация от Кремъл. Бунтове ще има в самата Русия.

    Коментиран от #59, #69

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Borislav Popov

    5 4 Отговор

    До коментар #33 от "ИХТАМНЕТ":

    Украинците са го избирали за украински Президент ! Ако са избирали руски - щяха директно да изберат Путин ! Никой няма правото да сваля законно избран президент ! Все една Русия да направи една фондация в обора и да свали бай дони ! Колко такива преврати направиха краварите по света ? Да почна ли да ги изброявам ?
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Borislav Popov

    8 2 Отговор

    До коментар #55 от "русенец":

    То по тая логика - много кравари не одобряват политиката на бай дони ! И какво - трябва да го линчуват ли ? Да не би там всички да живеят еднакво добре ? Или не се стрелят всеки ден по улиците ?

    Коментиран от #64

  • 60 Ихтамнет

    2 6 Отговор
    Този същия президент по-каква логика избяга а не остана са се защити от украинците които го избраха и какви са тези кравари не те разбирам

    Коментиран от #62, #127

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Borislav Popov

    6 3 Отговор

    До коментар #60 от "Ихтамнет":

    И какво правосъдие щеше да получи ? Куршум от наемниците ? Трябваше да постъпи твърдо и да ликвидира наемниците. Трябваше да постъпи като Ердоган и да се справи с положението ! А той поиска да постъпи по мирен начин и по тоя начин позволи на шепа въоръжени от запада наемници да вземат властта .

    Коментиран от #67

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Оооо

    4 5 Отговор

    До коментар #59 от "Borislav Popov":

    Борьо абе я сравни стандарта на живот в САЩ и стандарта на живот в Русия и кой къде живее по- добре я сравни живота в американскя град Анкъридж и живота в Руския град Петропавловск-Камчатский давай да ти чуем опорките!!!

    Коментиран от #68, #73

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Ихтамнет

    2 5 Отговор

    До коментар #62 от "Borislav Popov":

    Е той постъпи изключително твърдо наистина нареди на наемниците от Беркут да стрелят срещу наемниците на хората които го избраха и избяга в родината!!!

    Коментиран от #70

  • 68 Динко

    6 6 Отговор

    До коментар #64 от "Оооо":

    В щатите има региони където хората живеят като в средновековието

    Коментиран от #71, #72

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Borislav Popov

    3 3 Отговор

    До коментар #67 от "Ихтамнет":

    И къде го прочете това ? Стреляха точно по служителите от Беркут ! И Беркут не са наемници ! Все едно да кажеш че нашата служба за охрана са наемници !
  • 71 Оооо

    2 6 Отговор

    До коментар #68 от "Динко":

    Добре добре само ако може да ги посочиш къде точно са те става ли!!
  • 72 Лао Дзъ

    7 6 Отговор

    До коментар #68 от "Динко":

    И къде са тия райони ? Ти ходил ли си някога в Щатите ? Аз например съм ходил на няколко места в Сиатъл съм бил, в ЛА и НЮ Йорк ,както и в по малки градове . Или ТАСС ти ги разправя тия работи . Има Гугъл Мапс виж какво представлява гр. Анкъридж в Аляска
  • 73 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    3 6 Отговор

    До коментар #64 от "Оооо":

    И какво има да се сравнява стандартът на живот в Русия и САЩ ? То е ясно, че в САЩ се живее по-добре, но се запитай от къде идва този висок стандарт на живот след като не произвеждат нещо кой знае какво? Да ти кажа ли от пладнешките грабежи на природните ресурси на всички окупирани от ФАЩ страни под предлог, че им "внасят демокрация". И кой им е искал насила наложената им "демокрация"? Или ФАЩ са на принципа "Няма не искам, няма недей". Като гледам след амерската инвазия в Либия, Ирак и Сирия, а и не само там какъв бурен растеж и развитие има чак ми е жал. Та ето така се живее добре във ФАЩ след ограбване на природните ресурси на чуждите окупирани страни. Та като гледам руснаците не се развяват по света и не налагат каквото и да било на други страни за разлика от твоите господари робе.

    Коментиран от #78

  • 74 Ихтамнет

    4 5 Отговор
    Борка искаш да кажеш че наемници от някъде дошли влезнали в Украйна пуснати там от службите които са на подчинение на Янукович до преди да забегне са стреляли срещу Беркут така да разбирам или!!!А за финал да ви кажа че на вас комунягите и Сахара да ви дадът да управлявате и след 5 години ще се наложи да внасят пясък за там

    Коментиран от #118

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Гостъ

    7 2 Отговор
    Мдаа....той и Хитлер така е започнал все другите са виновни!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    6 8 Отговор

    До коментар #83 от "Кочината русия е на дъното !!!!":

    Задокеанските ти господари са боклук разбра ли, а ти си дори още по-голям боклук и от тях. Явно си продукт на българо афро-американска дружба. Баща ти кога слезе от дървото?

    Коментиран от #89

  • 88 Българин-родолюбец

    4 9 Отговор

    До коментар #86 от "Българин-родолюбец":

    Най мразя продажни центаджии да се правят на българи

    Коментиран от #91

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    6 7 Отговор
    Я се съберете всичките русофоби да ми направите дружно вятър под пъпа. Не се притеснявайте нали сте свикнали да обслужвате така задокенските си господари.

    Коментиран от #93

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    6 8 Отговор

    До коментар #91 от "България е във НАТО и ЕС":

    Не споменавай името на БОГ напразно. Нека да ти се върне като бумеранг. А ти афро-американски ... от кога си станал набожен? Ако не ти е ясно твоите господари забраниха на нормалните хора да носят кръстчета, забраниха дори дядо Коледа. За разлика от вас ние българите и нашия братски народ руснаците сме вярващи.

    Коментиран от #99

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Самуил

    9 4 Отговор

    До коментар #85 от "Два Израелски самолета ибаха путин":

    Русите са един от българските народи.
    В цял свят е писано за тях като Урус Булгар..
    На гадините антихристиянски много им се искаше да свършат с Българската цивилизация, разрушавайки Православния Константинопол - Станбул - Цариград - Втория Рим: първо чрез кръстоносците псевдо-хриястияни, после чрез фанатичните подкупни турци.
    Но не би!
    Москва игря с ореола на Третия рим - поредната православна Българска държава!...
    Много ги е яд тези които стоят зад Сорос и компания...
    Като Ви гледам как пишете срещу Путин! - много Ви е яд ....
    Няма спасение за Вас...

    Коментиран от #100

  • 98 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    6 5 Отговор
    Много сте малко бе бананояди. Очаквах да сте повече. Слаба ракия сте човек да ви ожали. А толкова се надявах да ми скочите поне десет български продажници та поне да усетя вятъра под пъпа си. Да ви го подам или сами ще го поемете?

    Коментиран от #101

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Ивайло

    5 6 Отговор

    До коментар #97 от "Самуил":

    Толкова години сме живяли без руснаците,ще изкараме още толкова и без тях.

    Коментиран от #107

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Самуил

    6 4 Отговор

    До коментар #99 от "България е във НАТО и ЕС":

    Има известна заблуда от некомпетентност/ простотия е/ - НЕ БЪРКАЙТЕ РУСНАЦИТЕ С ПОРОБИТЕЛИТЕ ИМ - КОМУНСТИТЕ!
    0Т 1917 ДО 2000 ГОДИНА РУСНАЦИТЕ БЯХА ПОД РОБСТВО, КАКТО И НИЕ!
    С ТАЗИ РАЗЛИКА, ЧЕ НИЕ ОЩЕ СМЕ ПОРОБЕНИ, А ТЕ СЕ ОТЪРСВАТ ОТ ОКОВИТЕ...
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Самуил

    7 4 Отговор

    До коментар #101 от "Слава на Украйна":

    ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПРАВЯТ ПРЕД СЪД ТЕЗИ КОИТО ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ НА ЗАПАДНАТА АНТИ-ПРАВОСЛАВНА-САТАНИСТКА ПОТРЕБИТЕЛСКА КУЛТУРА!
    И ЩЕ БЪДАТ ИЗПРАВЕНИ!
    И ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО - С ЦЕЛИТЕ СИ КРЪВНИ ЛИНИИ.
  • 106 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    4 3 Отговор

    До коментар #96 от "Къде е курск ?????":

    Айде пак се почна НАТО МАТО пак ЩЕ, ЩЕ, ЩЕ е хайде де омръзна ни да чакаме да видим какво ЩЕ направят господарите ти.

    Коментиран от #108, #111

  • 107 Самуил

    6 3 Отговор

    До коментар #100 от "Ивайло":

    ВСЕ ЕДНО ДА КАЖЕЖ, ЧЕ СМЕ ЖИВЯЛИ БЕЗ СЕБЕ СИ:-)
    НИКОГА НЕ СМЕ ЖИВЯЛИ БЕЗ ТЯХ, ЗАЩОТО ТЕ СМЕ НИЕ...

    Коментиран от #109

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Самуил

    7 3 Отговор

    До коментар #109 от "Кочината русия е на дъното !!!!":

    ИМАМЕ МНОГО ОБЩО С РУСНАЦИТЕ НАПРИМЕР:
    -ОБЩ ЕЗИК - НАД 70 % СЪВПАДЕНИЕ НА ЕЗИКООБРАЗУВАЩИТЕ ДУМИ;
    -ОБЩА ВЯРА, КОЯТО НИЕ СМЕ ИМ ДАЛИ И ПО-ВАЖНОТО Е ЧЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИ НАРОДИ - ТЕ СА ПРИЕЛИ;
    -НЯКОЛКО ПЪТИ СА НИ ПОМАГАЛИ ВОЕННО И СА НИ СПАСЯВАЛИ ОТ ПОРОБИТЕЛИ, КАКТО И ЦЯЛА ЕВРОПА;
    - ЕДНА КРЪВНА ЛИНИЯ СМЕ - ЕДИН ГЕН...;
    -НА ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ СА БИЛИ ДРУГИТЕ ДВЕ БЪЛГАРИИ В ДРЕВНОСТТА - ЧЕРНА И ВОЖСКА;
    - АКО СЕДНЕМ НА МАСА С РУСНАЦИ СЕ РАЗБИРАМЕ ПО-ДОБРЕ ОТ МАСА СЪС ЗАПАДНЯЦИ...
    - РЕЛИГИЯТА ИМ Е ПРАВОСЛАВНА А НЕ СЕКТАНТСКА/ КАТОЛИЦИ, ПРОТЕСТАНТИ, МОРМОНИ, АДВЕНТИСТИ И ДРУГИ ПСЕВДО ХРИСТИЯНИ/;
    - НИЕ СМЕ ТЕ И ОБРАТНО;
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Borislav Popov

    7 2 Отговор

    До коментар #74 от "Ихтамнет":

    Снайперистката стрелба на 20 февруари 2014 година срещу демонстранти на Майдана в Киев, при която бяха убити 80 души, е била извършена не от силите за сигурност, а от чужди снайперисти, наети от опозицията и организаторите на Майдана.

    Това разкрива италианският вестник Ил джорнале, позовавайки се на подготвен за излъчване филм, в който зловещата истина е разкрита от трима грузински наемници.

    От направените признания в документалния филм става ясно, че масовото убийство е организирано и извършено от самата опозиция, която обвини за разстрела украинския президент Виктор Янукович
  • 119 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    6 2 Отговор
    Къде се загубихте бе джендърчета нещастни? Хайде, че ми стана скучно без жалките ви русофобски словоизлияния.
  • 120 С обич баща ти

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Иванка Тръмп":

    Иванке - мила, много искахме да стъпим в Крим , и да разположим там своите ракети , в гърба на руснаците , но не успяхме. Путин е много хитър , и ни изпревари. Който владее Крим , владее Черно море. Руските ракети ,от Крим и тези в Калининград хващат цяла Европа в кръстосан огън , от две страни , и правят по този начин ПВО-то ни безпомощно.Много неприятна ситуация. Поискахме от нашите европейски партньори , да започнат военни действия с нашата подкрепа , но те се изхлузиха като мокър сапун , начело с Германия, поне кака ти Виктория успя хубаво да ги напсува, а и Путин вече беше извадил от хангара , тежките си мобилни ракетни установки , и те потънаха неоткриваеми в гъстите гори, готови за изстрелване-лошо. Отделно Путин ги заплаши със спиране на газа , и насочването му към Азия , и те горките хукнаха да си чупят краката при него , че даже договориха още един , два потока. Не смеем да напъваме много руснаците , тъй като сега китайците са ни основен враг , и вече ни превъзхождат , в много показатели , а с руснаците в съюз биха ни превъзхождали и военно , и това е много лошо за нашите локални конфликти. Търсим начини мила , да се вклиним между тях , но не се получава, няма и някой техен продажник на хоризонта.

    Коментиран от #125

  • 121 Ч орт такой ненаигралься

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Borislav Popov":

    Е наиграха се.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Простотия до шия

    1 0 Отговор

    До коментар #75 от "Кочината русия е на дъното !!!!":

    Забавлява ме тая свещенна тъпота. Дори на 1 ред прави правописни грешки,но иначе седнал да ми пише за Русия..!
  • 124 Двете кули-близнаци дето ги сринаха

    1 0 Отговор

    До коментар #76 от "Къде е курск ?????":

    Ми на там е курск. Ако искаш върви го търси при тях,стига драска простотий..!
  • 125 Петър

    1 0 Отговор

    До коментар #120 от "С обич баща ти":

    Ха..ха.. както се казваше в една поговорка..„ С неговите камъни по неговата глава” Пич,признавам те имаш поглед над нещата по света..!
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.