Last news in Fakti
  Тема: Украйна

29 Ноември, 2018 14:20 4 913 9

Генерал: Украйна вкара в капан моряците си

  • украйна-
  • моряци-
  • русия

Според Николай Маломуж цялата акция е била грешка

Моряците, които бяха арестувани от Русия за навлизане в Керченския залив бяха използвани от Украйна. Това заяви бившият шеф на службата за външно разузнаване на Украйна генерал Николай Маломуж, цитиран от RT.

Според него пред Русия не е имало други варианти, освен да задържи моряците, навлезли на нейни териториални води.
„Ако украинските власти умишлено са избрали този маршрут, по който да минат корабите, то това е голямо престъпление“, заяви Маломуж.

Русия задържа три украински кораба, които преминаваха край Керченския проток в неделя. Част от моряците вече бяха задържани за 60 дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    93 6 Отговор
    Ми то и децата им ясно, че са ги пратили на заколение!!!
    Слава на Русия, помилвала братята си неразумни!!!
    Но за Парашанко и бандерите прошка няма!!
    сороснята е в траур.
  • 2 НКВД

    64 2 Отговор
    Пианицата в Киев лош схемаджия!
  • 3 Да го кажем направо.

    55 0 Отговор
    На Порошенко му остана само един вариант да се задържи на власт-военно положение. При в.положение не може да има избори-които предстоят в Украйна през март месец. Виждайки,че няма никакви шансове-рейтинг под 10% ,Порошенко използва последната възможност...а повод винаги може да измисли-както сега е случая с техните кораби. В Украйна от 4 години се води гражданска война-над 15 хил.убити мирни граждани-но военно положение не беше обявено!!! Изводите си правете сами.
  • 4 Шляхтиц

    57 0 Отговор
    Господине Стойчев, а и всички останали писачи на статии, не пропускайте да отбелязвате, че специално тези три украински кораби са ВОЕННИ, с оръдия на борда и екипаж от ВОЕННОСЛУЖЕЩИ. Всички останали пътнически, транспортни, търговски и всякакви плавателни съдове минават БЕЗПРОБЛЕМНО през ПРОТОКА КЕРЧ. Моите най-дълбоки почитания. Не зная какви ще са и последствията от СЪВЕТИТЕ на Българския Съвет за Д.С. към РФ незабавно да освободи задържаните кораби. Не скривам безпокойството си, управляват ни КРЕТЕНИ, ПРОДАЖНИ, ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ КРЕТЕНИ.............
  • 5 Шляхтиц

    35 0 Отговор
    Между другото, какво стана със Скрипал?????????? Два месеца не спряхте да пишете БЕЗУМИЯ, а в крайна сметка истината каква е?????????? ПРОВОКАЦИИ, ПРОВОКАЦИИ, ПРОВОКАЦИИ, точно такива, каквито бяха провокациите на уродливото изчадие Хитлер преди ВСВ.
  • 6 Кимчо

    12 3 Отговор
    Трябвало е да ги потопи тия малоумници урки...
  • 7 тъпи номера

    8 1 Отговор
    Военни с оръжие могат да направят съботаж!Да гръмнат моста и др.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Siegfried

    1 6 Отговор
    Слава на Украйна ! Бая хъс трябва да имаш , за д се изправиш срещу Империята на злото - Златната Орда !Сега е момента да се унищожи това чудо от обединените сили на Земята .Всички срещи Злото !
Новини по държави: