4 Декември, 2018 19:55 2 529 26

Русия с 4000 военни учения през 2019 г.

  • русия-
  • военни учения-
  • нато

Последното ще е през септември догодина

Русия с 4000 военни учения през 2019 г. - 1

През идната година Русия ще проведе 4000 военни учения и 8500 бойни упражнения. Последното от военните учения – „Център”, е насрочено за септември 2019 г., уточни министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу.

По-рано стана ясно, че Русия възнамерява да увеличи военните си способности в отговор на намеренията на САЩ да се изтеглят от договора за ядрените ракети със среден и малък обсег. Намерението за оттегляне от договора президентът на САЩ обяви на 21 октомври.

ОТ НАТО са на мнение, че договорът за премахването на ракетите със среден и малък обсег в Европа е дал сигурност на Алианса през последните 30 години и развитието на новите руски ракети е в разрез с договора и поставя под заплаха евроатлантическата сигурност. „Подкрепяме становището на САЩ, че Русия нарушава договорните задължения”, пише в текста, приет от външните министри на държавите от пакта днес в Брюксел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    41 8 Отговор
    Евалата на руснаците истинска сила са, не като краварите! В САЩ само могат да дишат прахоляка от тези учения!

    Коментиран от #11

  • 2 СесеереМ

    32 6 Отговор
    Право да си кажа русофоб съм ама руснаците са си номер 1!!САЩ също ги бива ама само срещу тарамбуките.

    Коментиран от #12

  • 3 Borislav Popov

    8 32 Отговор
    И 40000 да направят, нема да им помогне !
  • 4 Бесен Язовец

    29 7 Отговор
    НАТО поръчва памперси двойни количества за 2019г.
  • 5 Borislav Popov

    19 2 Отговор
    И какво станало днес ? Дружно надянали памперсите ? Какво се случва с тая прехвалена организация ?Мислеха че като отнемат на Русия бившите и велики съюзници - като България ,Румъния, Албания , Прибалтийските държави - и вече ще са на върха на пирамидата ? Да ама не !!!! Когато тия държави бяха с Русия - представляваха някаква сила ! Сега са съюзници само на хартия без всякакво значение !

    Коментиран от #7

  • 6 бат мишо

    21 0 Отговор
    да си призная и аз бях Русофоб ,знаейки чи русия е била против съединението
    ОБАЧЕ зорлем ме направиха Русофил ,кът гледах кви хора я плюеха Русия-еврейските подлоги , чалмите , жендърляк,преяли с народна кръв чорбаджии , полска шляхта - се паплач вървяла ВИНАГИ да загроби България и народа и .....и си казах -КВАТО ЩЕ ДА Е Русия -щом тая СГАН са срещу Русия и аз нямам нищо жендъроидно , не одобрявам брак между мъже ,истанбулски конвенции и не искам тъмно елените да са бъдещето на Бг И СТАНАХ ЗОРЛЕМ Русофил

    Коментиран от #8

  • 7 НКВД

    19 1 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    Сега са пазар за скраб на НАТО 40 годишна яхта на име Дръзки и 3 гумени лодки представлява бг. флота!
  • 8 Borislav Popov

    25 4 Отговор

    До коментар #6 от "бат мишо":

    Русия плаща българската независимост с 80 милиона златни франка, тогава равни на 674 тона злато. България никога не връща “заема”. 674 тона злато, платени за свободата на чужд народ, който ”обяви” освободителите си за врагове…....................................Съединяването между Кня­жеството и Източна Румелия става, защото на Берлинския конгрес дядовците на днешни­те лидери в Европейския съюз седнаха и нарязаха България като баница. Ей така, насякоха поне минимум пет парчета, след което многострадалния българ­ски народ тръгна да обединява себе си.............................................................. Османска­та империя поставя на масата едно изискване – 125 милиона златни франка. Да й се платят за това, че България обявява неза­висимост.. Ако не – война. Кой спасява положението? Велико­британия?! Франция?! Италия?! Германия?! Не. Русия спасява България, като опрощава взема­нията, които има да получава от Турция, заради Руско-Турската освободителна война. Т.е. Ру­сия плаща за независимостта на България.

    Коментиран от #13, #14, #15

  • 9 Ебаага

    16 0 Отговор
    Тия от алянса май ще трябва да мобилизират и монката. пасито.
  • 10 САМО ПИТАМ

    5 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Последното ще е през септември догодина................. А КОГА ЩЕ БЪДЕ ПАРАДА ПРЕД .....КАПИТОЛИЯ ?????????
  • 11 Оня с магарето

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Фълшив кон си коллега
  • 12 Уруспия

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "СесеереМ":

    С фалша коня събирате плюсчета ли
  • 13 Голата Истина Е

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "Borislav Popov":

    35 тона е златото като пари не са 674!!! И не плаща а се отказва от репарациите от Турция! Турците са имали право да укопират България след съединението и Русия се спазарява със Султана
  • 14 Нещастния лъжец

    6 12 Отговор

    До коментар #8 от "Borislav Popov":

    Няма ни грам истина в това. Нищо не е плащала Русия , А ДАЖЕ напротив , агитира Турция да нападне България заради съединението. Тогава Англия се намесва и ги възпира

    Коментиран от #18

  • 15 Нещастния лъжец

    5 6 Отговор

    До коментар #8 от "Borislav Popov":

    И за Берлинския конгрес си лъгал. Това е първия документ споменаващ България като държава. Той поставя срокове за изтеглянето на окупационния руски корпус ,защото така наречените "освободители " други сметки са си правили, да не си тръгнат никога. Да, той присъжда и сумата която България трябва да плати на Русия.

    Коментиран от #19

  • 16 стоян георгиев

    4 2 Отговор
    такааа.значи лосиона за баня ще обхване и други части от населението на русия.пазаруването от кофите за смет също!та песента на слепаков ще стане още по-актуална.с нея поздравявам феновете на вовата:https://www.youtube.com/watch?v=dnP1fJ1bzxE
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Правдивият ощастливител

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Нещастния лъжец":

    Ника ти е много точно подбран , нямам какво да добавя.
  • 19 Врачувам и гледам на кафе

    3 4 Отговор

    До коментар #15 от "Нещастния лъжец":

    Каква държава има на този документ-нещастни лъжецо?Едно васално на султана трибутарно княжество , една територия -Източна Румелия под турско управление , а за Македония и лаф не става. Русия беше тази която се опита да ни възстанови в цялост със Санстефанският Мирен Договор, но всички велики сили скочиха срещу нея , заплашиха я с война , Русия сама да воюва срещу всички. Дадоха и една дребна територия като компенсация , и я принудиха да се откаже от това да има Голяма славянска държава на Балканите, каквато е основната цел на Русия от столетия, а нас нарязаха. По късно пак с помощта на Русия , да споменем Англия и Турция се залепиха две от скъсаните парчетата. Някой би се зачудил на" благородството " на Англия която е била винаги против , или за ненамесата на Турция с армия. Просто е - В Европа вече се носи полъха на голяма и тежка война , Великите сили , и изгряващите такива, бясно се въоръжават , правят се съюзи , търсят се нови съюзници , като цяло желаят нашата обединила се България в техният лагер.

    Коментиран от #20, #25

  • 20 1944

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Врачувам и гледам на кафе":

    тресе те "стокхолмски синдром", дядка.
  • 21 Преброяване на бесните язовци

    3 1 Отговор
    4000 военни учения и 160 € средна заплата на учителите. На гол тумбак чифте пищови. Краят наближава. 😉

    Коментиран от #24

  • 22 Пеньо

    3 1 Отговор
    Жужи превърна Русия в един огромен полигон. Жалко за прекрасната страна.
  • 23 Хер Отто Флик

    2 1 Отговор
    "Аз знам, че руснаците имат пушки, много пушки! Аз ще ги накарам да ядат само тях!" Роналд Рейгън! Каза и го направи! Доклад на ЦРУ до президента- Руските спецчасти откриха огън! Очакваме скоро време да открият и колелото!
  • 24 Потресен

    2 3 Отговор

    До коментар #21 от "Преброяване на бесните язовци":

    Щом им стигат за апартаменти на морето ,с годишна поддръжка от 700евра,и 60дни платена почивка от фирмата значи 160евро са им много .
  • 25 Нещастния лъжец

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Врачувам и гледам на кафе":

    Великите сили са заплашили Русия с война ако не се изтегли от България. Ето за това са я заплашили . И то не заради българите , а заради прекомерното разрастване на Русия и доближаването и до стратегическите проливи Босфора и Дарданелите А в Санстефанския предварителен договор доста старателно се избягва името България , а се говори за православно население . От граф Игнатиев е подготвен договора. Русия също не е искала голяма и силна държава на Балканите И това е документирано в Райхщадското споразумение от 26 юни 1876 г. ,Будапещенската тайна конвенция между Русия и Австро-Унгария и Лондонското споразумение между Русия и Великобритания от 30 май 1878 г.
  • 26 Г Иванов

    1 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Руските кравари са пълен въздух. Едно време те въведоха педерастията с тия целувки по устата на вождовете на Червените кхмери. Така ,че джендър идеологията е създадена първо от Сифилистика Ленин , после от всички съветски ръководители и тяхните подлоги в Източна Европа.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания