11 Декември, 2018 11:05 3 075 30

Украйна иска няколко типа санкции срещу Русия

  • украйна-
  • павел климкин-
  • русия

Павел Климкин иска персонални санкции

Украйна иска няколко типа санкции срещу Русия - 1
Снимка: БТА/AP

Министърът на външните работи на Украйна Павел Климкин призова ЕС да въведе няколко типа санкции срещу Русия, съобщи РИА Новости.

Украйна настоява за нови санкции срещу Русия, заради инцидента в Керченския пролив. Руската брегова охрана задържа руски кораби, заради незаконно навлизане в руски териториални води.

„Мисля, че не е нужно да описвам всички санкции. Можем да започне с лични санкции за всички, които участваха в агресивните действия срещу Украйна. Можем да ограничим възможностите за руските пристанища в Азов, както и някои по-креативни санкции. Мисля, че трябва да се действа по въпроса“, заяви Климкин.

Според него някои европейски политици вече са подкрепили предложението на Украйна. Той добави, че предложението изисква по-подробно обсъждане.

Върховният представител на Европейския съюз по външните въпроси и политиката на сигурност Федерика Могерини не коментира изявлението на Климкин. Тя заяви, че предстои среща, на която ще бъде потвърдена подкрепата към Украйна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дщжжжлд

    45 6 Отговор
    Управлението в Киев надушва,че на изборите ще ги изхвърлят --затова сега гледат да набират точки пред господаря си от Вашингтон
  • 2 vvvvv

    50 6 Отговор
    Крайно време е за санкции срещу Украйна и хунтата. Те са богопомазани. Нагли убийци.
  • 3 Селянин

    37 2 Отговор
    Аз пък искам утре като стана и всички продажни и алчни малоумници да са изчезнали от Земята!

    Коментиран от #8

  • 4 Vojda

    41 5 Отговор
    Кво реве тоя клиторник бе? За час два Путин ще им види сметката на всички украйнски предатели.
  • 5 Факт

    41 3 Отговор
    Тия са лика прилика с македонците!
  • 6 Българин

    7 42 Отговор
    Животинската омраза към украинците демонстрирана от руските роби изобщо не се връзва с техният култ към освободителите на България. Над 50%от състава на армията на руския император е била съставена от етнически украинци. Украинци, а не руснаци са първите стъпили на българския бряг край Свищов. Украинци а не руснаци са войниците от Орловския и Брянски пехотни полкове били се геройски с българските опълченци на Шипка. Всичко това го има документирано, украинските фамилии на загиналите са изписани на стените на храм паметника в село Шипка. Само, че днес руските роби изпитват омраза към своите освободители, защото господарите им са наредили да ги мразят.

    Коментиран от #14, #18, #20

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бесен пес

    15 6 Отговор

    До коментар #3 от "Селянин":

    Определено си търсят боя тея измекяри
  • 9 Kcaniba

    16 1 Отговор
    Той и дедо иска... мааа...
  • 10 Ужас

    25 4 Отговор
    Уср@йна замина...скоро няма да имат и доставки на газ и ще ядът дървото!
  • 11 Българан Европейски

    4 28 Отговор
    Изпростелите тъпанари от съветския провал, фъфлещи безпомощно из форума нямат общо с реалността. Факт е, че всички врати за Украйна са отворени, разглеждаме я, като равноправен съюзник и ѝ помагаме със средства, въоръжение и охрана. Факт е, че Русия е обект на отвращение, засилващи се санкции и изгонване от заграбени територии.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Доктор Охболи

    18 4 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Три думи само - няма етнос украинец. Татуирай си го на челото.

    Коментиран от #15, #22

  • 15 Ихтамнет

    2 19 Отговор

    До коментар #14 от "Доктор Охболи":

    Дофторе има има украинци даже като се видите с путин му го кажи аа също го питай путин имали чеченци ингуши дагестанци ако ти кажи че има значи ти е отговорил за украинците затапвай го бе докторе постоянно му говори ехидно като се видите и като стане въпрос за някой народ!

    Коментиран от #19

  • 16 Тръмп

    4 16 Отговор
    Игнорация за Русия,докато не спре да воюва срещу света!!!:):):)Този път комунизмът ще бъде изкоренен завинаги,защото от 100години само вреди и изгаря всичко живо!!!:):):)
  • 17 някои от Плоша

    14 2 Отговор
    Да, някой от Плоша и някой от 3-те жужета. Това е маскарад. Кримкин говори "ние", сякаш е Доналд Туск. Истината е, че Украна вече е съдрана и дрипава мома, без чеизкрим, и за брак по сметка и дума не може да става. Остава бракът "по любов", и това да си мекере на АФЩ.
  • 18 Борисов

    11 1 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    То бива нато Вец ама ти си пухкаво пуделче на Великия Чичо Сам Америка Фърст. Боже прости прости им предателството. Захлебват за дотаций от немотия.

    Коментиран от #23

  • 19 Лекувай се

    15 1 Отговор

    До коментар #15 от "Ихтамнет":

    Лекувай се златен ...човекът ти казва правилно , народ украинци има , защото в резултат на исторически , геополитически и геоикономически предпоставки такъв народ се е самоопределил и получил ,като фактическо съществуване, но същият народ произлиза от руснаците или с други думи украинците са етнически руснаци, както македонците са етнически българи ... затова си го татуирай на гърба, както ти препоръчаха - НЯМА УКРАИНСКИ ЕТНОС.
  • 20 голем смех

    1 9 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Твойта пра баба сигурно некой малоумен усраинец я е освободил и от тогава се е пръквал дедо ти

    Коментиран от #21

  • 21 Българин

    3 9 Отговор

    До коментар #20 от "голем смех":

    Колкото и да се смее руската измет, трябва да знае, че в нея няма нищо българско. Дори и да са само руски мелези евразийския примитивен ген надделява а това означава, че са получовеци.

    Коментиран от #27, #28

  • 22 Българин

    3 12 Отговор

    До коментар #14 от "Доктор Охболи":

    Украински етнос има, калкото проруските елементарници да го повтаряте. Няма етнос "руснак" а само прилагателно "русский", под което се крият най-различни евразийски мелезаци , повечето с дръпнати очи.

    Коментиран от #24

  • 23 Българин

    3 11 Отговор

    До коментар #18 от "Борисов":

    По-добре пудел, отколкото помияр, а за предателството, по-големи предатели и безродници от русофилите няма!

    Коментиран от #25, #26

  • 24 Тъпото

    9 0 Отговор

    До коментар #22 от "Българин":

    Тъпото си е тъпо ... "русский" подразбира се човек основно е определение за цивилизационна принадлежност към руската цивилизационна общност, а колкото и да ви е болно, тази общност е огромна , но понякога се употребява и в смисъл на руснак , като етническа приназлежност ... думата за руснак е " росиянин", множествено число "росияне".
    Непознаването на езика не е повод да пишете тъпотии ...опитайте се да бъдете малко по -малко тъп , отколкото сте нагъл.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Борисов

    7 0 Отговор

    До коментар #23 от "Българин":

    Като се харесваш пуделче, както се изрази американска журналистк значи тя е била права. Махни това лого Българин защото си обикновен Порошенкофил преял шоколади. Даваш ли си сметка че скоро на неговото място ще се качи друг олигарх.
  • 27 Гачо

    6 0 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    Вземеш да се образоваш,че да ти влезе в расистката Бандеровска тиква нещо.Русия и руснаците нямат нищо общо с азиатските гени за които дърдориш.Наследници са на Цивилизация много по чисто генетична от повечето население на Планетата .Нямат нищо общо с Драконите :) от Китай и мелезите в САЩ .Цивилизацията е много по стара от тази на Вавилон ,Шумер и Египет като генофонд и не е местна ако схващащ за какво ти пиша.Но едва ли?
  • 28 Гачо

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    Единственото общо със уж "чистата" Ти Хамериканска Раса и несмката такава че ,е че наистина тези в САЩ са полуруснаци като генофонд и тези в Германия също.Мелезите са те. И те много добре го знаят

    Коментиран от #30

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Гачо":

    Да изринем руската измет от Балканите и Украина. Спираме всички съвецки потоци. Конгресът вече гласува.
Новини по държави: