Last news in Fakti

12 Декември, 2018 12:12 2 327 13

Убийство в полицейски участък шокира Турция

  • турция-
  • убийство-
  • участък-
  • полицай-
  • ризе

Подобна трагедия за пръв път се случва в полицейско поделение в Турция

Убийство в полицейски участък шокира Турция - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Убийство в полицейски участък шокира Турция. Трагедията се разигра в полицейски участък в град Ризе (Черноморския регион в Северна Турция), съобщи „24 часа“.

Полицейски служител откри огън в участъка, при който уби полицейския началник и рани двама полицаи. Подобно нещо се случва за пръв път в Турция. Според информации в местните медии полицаят е открил огън, защото се разгневил, че молбата му за прехвърляне в друг град не е била удовлетворена.

Турският министър на вътрешните работи Сюлейман Сойлу потвърди, че подобна трагедия за пръв път се случва в полицейско поделение в Турция. В изявление пред медиите той каза, че извършителят се е предал и е дал показания. Министърът обясни, че трагедията се е разиграла в около 14.30 часа. Полицаят преди това бил при началника, пред когото изложил някои свои искания. След това излязъл навън, на минаване през скенера оставил оръжието и телефона си, но след това внезапно грабнал оръжието и открил огън.

„Рано е още да се правят категорични заключения от първите показания на извършителя, тепърва ще се анализират фактите. Много съжалявам за случилото се. Искам да предам дълбоките си съболезнования на семейството на загиналия началник и да пожелая бързо оздравяване на ранените. Случаят наистина е много трагичен за полицейската организация", каза той. Ризе е родният град на турския президент Реджеп Тайип Ердоган. Местни медии твърдят, че с убития полицейски началник го свързвало близко познанство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bye bye турция

    7 7 Отговор
    И още една подобна трагедия се случва за пръв път в Турция. Отново Реджеп Тайип Ердоган го свързвало близко познанство с убития. Турският бюджет. 56% намаление на ресурсите на министерствата на научните изследвания, технологиите, транспорта, инфраструктурата и енергетиката. Увеличение на религиозната дирекция с 35% и на разходите на президентството (Ердоган) 300% !!!!

    Коментиран от #6

  • 2 ПЕЕВ

    7 11 Отговор
    ХУБАВА РАБОТА АМА ЦИГАНСКА.

    Коментиран от #3, #13

  • 3 Фатих Мехмед

    12 12 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕЕВ":

    Вашата е още по убава ама робска муахахахахаах нам хората са със силен характер не са като тука наведена глава

    Коментиран от #5, #11, #12

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Преброяване на бесните язовци

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Фатих Мехмед":

    За турците и българите говориш в 3-то лице, ед. число. Ти от кои си?
  • 6 Такааа

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "bye bye турция":

    Това не е бюджет на държава, а бюджет на Сарай ....
  • 7 Бичето

    4 5 Отговор
    Едно време по случая белите брези в булгаристан пак така стана !!
  • 8 ала бала

    1 1 Отговор
    И там вече се разгърмяха на уволнение.
  • 9 АзВечеСъмТе

    3 4 Отговор
    Разбирам го човека с две думи началника се е правил на недосегаем и му е показал че пред куршумите всички са равни няма началник няма приятелство с Ердоган няма Господ пратил го е да почива да се прави на интересен някъде другаде. По мъжкарството на полицая предполагам че е с български корени

    Коментиран от #10

  • 10 Zzz

    2 3 Отговор

    До коментар #9 от "АзВечеСъмТе":

    Zaşto da e s bılgarski koreni i to v rize deto nema nişto obşto s bılkanite
  • 11 Хрис

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Фатих Мехмед":

    Ама ако в коренът на този полицай има нещо от хемшите или от урумите?
  • 12 Аврам

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Фатих Мехмед":

    Фатхчо, я се фани па се гръмни! Кви бунтари сте вие бе!? - същите кат нас михлюзи! 500 г га ни е.аха заедно османската династия, да не е имало бунт нещо, протести. Една робска рая сме! Не като хем хитрите, хем бунтарите гърци!
  • 13 Хубава работа ама изтъркана

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ПЕЕВ":

    Използвате едни и същи шаблонни изрази. По добре псувай, хули . . . изрази собствено мнение . . . това вече е по изтъркано от песните на Лили Иванова
Новини по държави: