16 Декември, 2018 12:16 4 355 6

Още един министър каза: Чао, Тръмп!

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • райън зинке

Вътрешният министър на САЩ Райън Зинке ще подаде оставка в края на годината

Още един министър каза: Чао, Тръмп! - 1
Снимка: БТА/АР

Вътрешният министър на САЩ Райън Зинке ще подаде оставка в края на годината. Това обяви президентът на САЩ Доналд Тръмп в профила си в Twitter.

Тръмп също така посочи, че администрацията ще обяви нов вътрешен министър през следващата седмица. Зинке беше част от американското правителство в продължение на почти две години.

Министърът на вътрешните работи Райън Зинке ще напусне администрацията в края на годината, след като работи в продължение на почти две години. Райън постигна много по време на мандата си и искам да му благодаря за службата за нашата страна... Администрацията на Тръмп ще обяви новия министър на вътрешните работи през следващата седмица", уточни Тръмп.

Зинке е поредният напускащ висш член на администрацията на Тръмп, след като началникът на кабинета на Белия дом Джон Кели обяви, че се оттегля в края на годината от поста. Кели ще бъде заменен от Мик Мълвейни, който ще заеме поста в началото на 2019 г.

Още един министър каза: Чао, Тръмп!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    12 3 Отговор
    Най- сбъркания президент - наред с Мадуро и Ердоган / а, и оня малоумник от Сев. Корея - той е водача на листата всъщност/ !Това народите са най- големите овце , след като си избират такива ввождове! Виж и Меркел - с десетки недопустими грешки, и този на Франция, и,и,и.....Време е за Master бутона, и всичко отначало .... след много време!
  • 2 Митев

    4 1 Отговор
    Тоя си сменя подопечните като носни кърпички, никой не знае до какъв край ще доведе това, колкото по бързо си отиде толкова по добре
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 мангасарян стоянов

    3 1 Отговор
    Плъховете почнаха да напускат кораба.
  • 5 Джентълменът русофил

    1 0 Отговор
    Ерата на брекзитчиите и техните симпатизанти май е към края си.
  • 6 Българин

    1 0 Отговор
    Едно добро разследване ще разкрие дългата ръка на Кремъл.