16 Декември, 2018 15:51 3 987 8

Мигрантите вече не харесват Меркел

  • германия-
  • бежанци-
  • мигранти-
  • ангела меркел-
  • убежище

Федералната република ще отчете по-малко молби за убежище тази година 

Мигрантите вече не харесват Меркел - 1
Снимка: БТА/АР

Германското правителство очаква да бъде отчетен спад на броя на кандидатурите за убежище през 2018 г., предаде АР.

Вестник "Билд" съобщи, че се е сдобил с предварителен доклад, който показва, че от началото до края на годината ще бъдат подадени 166 000 кандидатури. В тази сметка влизат 30 000 бебета, родени от мигранти в Германия.

През 2017 г. броят на молбите за убежище беше 198 317.

Началникът на сдружението на работодателите в Германия каза, че интегрирането на мигранти на трудовия пазар в Германия върви по-бързо от очакваното и че вече 400 000 са наети на работа или са започнали трудово обучение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АзГ

    55 8 Отговор
    Не ми обяснявайте глупости, дори сега навлеците да работят за вас "белите ариици, ще минат няколко поколения и вие, ще работите за тях и за благодарност, ще ви работят и отзад ! Това, че ще ви вият от минаретата е бонус! Германците последното столетие освен беди нищо друго не са докарали на европейския континент, доказани малоумници !

    Коментиран от #4

  • 2 Иванов

    8 0 Отговор
    Картофи.
  • 3 .Д.Кънев

    25 3 Отговор
    Явно и едрият германски бизнес работи срещу Германия.Къде си видял а или чул джихадист да работи.Ама нали знаете парите не миришат.Какво значение има като ще плащаш милимунди.Пък какво значение има че джихадист като му писне ти резне ЗЕЛКАТА какво значение има.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Aврам бакалина

    28 3 Отговор
    Германците са пълни кукувици! Постоянно се люшкат от една крайност (нацизъм) в друга крайност (гей-либерализъм)! При тях няма нищо умерено!Както знаем от историята - истината е в средния път!!!
  • 6 no name no face no number

    26 5 Отговор
    сащ командват ЕС чрез Германия - колония на сащ.ЕС е изкуствен съюз даващ възможност чрез Германия сащ да поробат и останалите Европейски държави- доброволно и успяха.Това дето хората се вълнуеаха за СЕТА и други мижави договорчета без значение нищо не променя, та Монсанто е в ЕС, Монсанто е Байер. ГМО отдавна е е ЕС, а ние сме част от този извратен съюз заедно с НАТО. Защо не се запитате как така членството в ЕС и НАТО е пакетно и доста трудно можеш да се откажеш от тях. Забелязали ли сте какво се случва първо след такова членство??? Ще ви кажа - нова американска база минимум една във всеки нов член на тези организации. На всички добро утро!
  • 7 Справедлив

    15 0 Отговор
    Голям таралеж си пъхна Меркел с тия мигранти
  • 8 риж арап

    2 0 Отговор
    Стига лъгахте,никой не работи...ИЛИ са започнали трудово обучение е графата или по просто вземат по 1000евра уж да учат немски,но никъде няма ограничение колко десетилетия ще го учат..труден е немският((
Новини по държави: