17 Декември, 2018 08:40 17 776 101

Русия: САЩ искат да неутрализират нашите ракети

  • ракети-
  • русия-
  • сащ-
  • неутрализират-
  • сергей каракаев

Ядреният потенциал на Русия и САЩ е намалял почти три пъти

Русия: САЩ искат да неутрализират нашите ракети - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Обектите на Противоракетната отбрана на САЩ в Европа се намират в зоната на досегаемост на руските ударни сили. Това заяви в интервю за „Красная звезда“ командващият на Ракетните войски със стратегическо назначение /РВСН/ Сергей Каракаев. „Не трябва да се забравя, че европейските обекти на ПРО се намират в зоната на досегаемост на други ефективни ударни средства на нашите Въоръжени сили“, заяви военачалникът, отговаряйки на въпрос във връзка с разполагането на американска ПРО в Румъния и Полша.

Каракаев добави, че в Русия се създават ракетни комплекси, снабдени със съвременни средства за противодействие на американската ПРО. В същото време се отбелязва, че САЩ ще продължат да търсят нови начини за неутрализирането на стратегическите ядрени сили /СЯС/ на Русия, предупреди Сергей Каракаев. „Можем с увереност да заявим, че САЩ в близко бъдеще не само, че няма да се откажат от опитите си да ограничат възможностите на руските СЯС, но и ще продължат да търсят начини за тяхното неутрализиране“, каза командващият. Той добави, че днес МБР в състава на РВСН са снабдени с най-новите средства за преодоляване на ПРО, което затруднява тяхното откриване и прихващане от средствата на противника.

Каракаев добави, че ядреният потенциал на Русия и САЩ, след подписването на договора за СНВ-1 по времето на Джордж Буш-баща и Михаил Горбачов, е намалял почти три пъти. „Едновременно с това САЩ планомерно и неотклонно увеличават своя противоракетен потенциал, нарушавайки съществуващия баланс на силите между нападателните и отбранителните оръжия в своя полза“, подчерта той. Русия многократно е изразявала своите опасения от изграждането на глобална американска ПРО, която фактически е нападателно оръжие за нанасянето на превантивен удар без последици за нападащата страна. Руските дипломати и военни предупреждават, че американските системи за ПРО могат да бъдат използвани и за изстрелването на крилати ракети с наземно базиране.

Около 100 нови оръжия, включително ракети „Ярс“, ще постъпят на въоръжение до края на тази година в РВСН. В рамките на плановете за модернизация на РВСН в периода 2016-2021 г. ще бъдат поставени на въоръжение роботизирани комплекси и дронове, нови средства за връзка, инженерна техника, средства за радиоелектронна борба. „До края на годината в армията ще бъдат доставени около 100 нови оръжия, сред които ракетните комплекси „Ярс“ със стационарно и мобилно базиране“, каза Каракаев.

Това ще позволи да се завърши превъоръжаването на полка в Йошкар-Олинската ракетна дивизия, да се продължи превъоръжаването на Козелската. Крайният резултат от тази модернизация ще бъде, че съвременните видове оръжия в състава на РВСН ще достигнат 70%. РС-24 „Ярс“ е руски стратегически ракетен комплекс с междуконтинентална балистична ракета с мобилно и шахтно базиране. Ракетата е с разделяща се бойна глава. Тя е модификация на ракетата „Топол-М“. На 17 декември Русия отбелязва Деня на ракетните войски, предаде БГНЕС.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 НКВД

    158 38 Отговор
    Руснаците няма кой да ги стигне на ракети!

    Коментиран от #4, #6

  • 3 Kcaniba

    118 36 Отговор
    И все пак - империята на злото фащ!!!
  • 4 Наблюдател

    24 49 Отговор

    До коментар #2 от "НКВД":

    Важното е да се достигне до ракетите им малко преди изстрелването им или по време на полета.

    Коментиран от #5, #90

  • 5 НКВД

    54 32 Отговор

    До коментар #4 от "Наблюдател":

    Руснаците ако бяха Мечка която спи дълбок зимен сън можеше да стане. а да ги прихванат в полет надявай се!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Злия

    31 11 Отговор

    До коментар #6 от "Русия е кочина":

    Е Големи Чайник в резервата като сглобява хамерските нещо не се търсят много много!!
  • 8 КГБ Териер

    54 16 Отговор
    Я виж ти русофобите вечеи от ракети разбират ццццццццц къде били ракетните стожери!!
  • 9 Само питам

    37 90 Отговор
    Защо единствено руската кочина се хвали колко ракети има и колко страшни и недосегаеми са те? Франция, Израел, Пакистан,Индия, Великобритания, Китай и САШ също са ядрени сили но нито една от тях не квичи е не се хвали като рашките.

    Коментиран от #10, #63

  • 10 Шерлок Холмс

    87 25 Отговор

    До коментар #9 от "Само питам":

    Драги ми Утсън къде прочете че Русия се хвали? Руснаците си правят тестове а западните памперси раздухват за руската ракетна мощ!

    Коментиран от #22

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ДНК Спец

    39 12 Отговор
    Изолирахме нов грипен щам през последните 5г. кръстен е,, Завиждам на Русия " много е летлив!!
  • 13 Вадим Макавеевич

    43 97 Отговор
    Сащ са неутрализирали руските ракетни системи още по времето на Рейгън със системата за стратегическа отбрана на САЩ ПРЕЗ 1983 ГОД /нещо от космоса беше не си спомням/. Тогава СССР се разпадна защото призна краха си във военно отношение. Сега се опитват да внушат че са създали нови ракети, ама видите ли и те щели да бъдат неутрализирани от Сащ. Затова се и изнесохме от Русия кой как може тогава защото настъпи глад. Сега Русия е малко по-добре икономически, но си остава победена от САЩ. Мислеха че ще направят ракети, които да пробият щита на САЩ и страните защитени от този щит /знам че Израел участваше тогава с 30 милиарда през осемдесетте за изграждането му/, но сега твърдят че няма да стане. Вие младите продължавайте да им се връзвате, но Русия вече е обсадена от войските на всички държави и бъдете сигурни че и пиле не може да излети от там, без да бъде неутрализирано още преди да разпери крилцата си. Всеко зло за добро, аз съм руснак и развивам бизнес в България от почти 30 год и се радвам че стана така- тука е РАЙ!!!

    Коментиран от #18, #71

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Днес е велик ден за мира

    81 22 Отговор
    Ако не е Русия, краварите щяха да запалят световна война! Обикалят като хиени около Русия, но не им стиска да наближат, перчат се от далеч! Далеч са от модерното ракетостроене. Руснак не е летял с краварска ракета, но краварски астронавти са летели с руски ракети!

    Коментиран от #24

  • 17 Усмивката

    14 56 Отговор
    Ами след нападението над Украйна а преди това и над Грузия ПРУ то са правилен и оправдан стратегически отговор от нарастващата заплаха за страните в близост до Империята на злото.Звярът бе укротен от Рейгън ,но за кратко.Явно „неутрализираният”комунист е най добрият комунист....
  • 18 goni

    41 16 Отговор

    До коментар #13 от "Вадим Макавеевич":

    Склонен съм да ти вярвам че си руснак!Щом смяташ че тука е рай!:) Освен от руснаци и рускини от никого другиго не съм чувал подобно твърдение!:) Благодаря за комплимента! Колкото до останалото съм сигурен че грешиш. Просто, ако беше вярно Русия отдавна нямаше да я има! Определени среди, които са много силни не могат да я понасят! Така че.....!

    Коментиран от #23, #29

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ФЕД

    14 18 Отговор
    Какво излиза? В Европа има отбранителна система, а варварите нападателни оръжия.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 гостгост

    12 57 Отговор

    До коментар #10 от "Шерлок Холмс":

    Руснаците са бедни като църковни мишки и немогат да правят други военни технологии ,камо ли да се надпреварват със САЩ..Такава надпревара ще ги приключи по-зле и от СССР.Именно заради това руснаците наблягат само на ракети,защото е евтин и надежден вариант,въпреки че са обградени отвсякъде и вече и с тоя вариант издишаха.От тук нататък остава само да слушат батковците си от САЩ !

    Коментиран от #25, #27

  • 23 Вадим Макавеевич

    22 31 Отговор

    До коментар #18 от "goni":

    Ти сигурно си на годините на дъщеря ми /тук съм женен за българка от югоизточна България - град Добрич/, но ще ти кажа, че ако САЩ искаха да унищожат Русия, нямаше да чакат до сега, когато вече е наистина мноооого по-могъща от всякога. Но за съжаление е безсилна към САЩ и страните под ракетния щит на САЩ.САМО ЩЕ ДОБЯВА ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ НАМИРА ПОД ТОЗИ ЩИТ. ЗА ПОЛША СЪМ СИГУРЕН ЧЕ Е ПОД НЕГО. Бъдете сигурни че живеете на мнооого добро място на планетата, но парите не падат от небето, трябва да се реализирате за това което сте учили и да създадете частен бизнес всеки в областта си, за да сте добре. Има какво още да се пожелае за България, но е сравнително добре.

    Коментиран от #28, #31, #45

  • 24 Руска скрап

    11 39 Отговор

    До коментар #16 от "Днес е велик ден за мира":

    Едното няма нищо общо с другото ,а руските космически ракети са една голяма скрап

    Коментиран от #33

  • 25 КГБ Териер

    45 12 Отговор

    До коментар #22 от "гостгост":

    Никой не се надореварва със САЩ! Руснаците водят САЩ се пробват да догоняти обачене става. Бедна държава неправи Олимпиада за 50 милиярда $ и Световно също за толкова! Руснаците не са от най кротките и не биха търпели мизерията. Много западно западнала пропаганда четеш! До 1989г.западняците твърдяха че си светим със свещи нощем и нямаме телевизия, така ли беше?

    Коментиран от #35, #44

  • 26 244

    12 32 Отговор
    Това не е монополи ,за да се унищожават наляво и надясно само ,защото могат.Това е реалния живот ,а не видео игра.Някой иска да унищожи русия само в промитите ви русофилски мозъци.Истината е ,че света се пази от руската агресия.
  • 27 По скоро си Гостпрост

    10 2 Отговор

    До коментар #22 от "гостгост":

    показваш го нагледно!

    Коментиран от #48

  • 28 Сорос фалира

    27 20 Отговор

    До коментар #23 от "Вадим Макавеевич":

    Отивай да бачкаш в Сатиричния театър!! Вчера се върнах от САЩ един галон бензин 25$ месото 15 $ безработица протести хората вечер се събират на големи огньове да се греят

    Коментиран от #34, #37, #38

  • 29 Усмивката

    14 26 Отговор

    До коментар #18 от "goni":

    Ти си в грешка .Русия се крепи на страхът ,цензурата,военната мощт ,и природните богатсва .Народа вижда една малка част от тях .Но виж приятелите му и съратници на Путин виждат и ние отстрани можем да преценим за кого е добрия живот в Русия.Такава държава е в разпад.Такива са били Руската империя ,Османската империя милитаризирана държава, всичко подчинено на войната

    Коментиран от #81

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Истинко

    3 18 Отговор
    Крайно време е от една страна САЩ, Великобритания и Израел, а от друга Руснаците, Китайците и Северна Корея да се сбият и.... да останем само ние - ЕС, Канада и Австралия! Други не ни трябват. Ние сме си самодостатъчни!
  • 33 Затова ли американци летят с руски

    21 13 Отговор

    До коментар #24 от "Руска скрап":

    ракети? Вече няколко американски ракети гръмнаха още при излитането, колко астронавти умряха, точно те са за скрап!
  • 34 Усмивката

    8 14 Отговор

    До коментар #28 от "Сорос фалира":

    Ти си годен единствено за народно-сатиричния театър на Бойко Борисов.Остави човека .Има достатъчно интелек за да прозре.България се нуждае от такива съграждани
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 НКВД

    10 6 Отговор

    До коментар #30 от "Стронг":

    ТКЗСар няма как да ме засегнеш АМА ИЗОБЩО!!
  • 37 Усмивката

    5 6 Отговор

    До коментар #28 от "Сорос фалира":

    ЗА сатиричния театър си готов тин.Бойко Борисов Оставиги взима такива без изпит......Остави човека.Има доста повече интелек от тебе..България се нуждае от такива подръжници
  • 38 Вадим Макавеевич

    19 23 Отговор

    До коментар #28 от "Сорос фалира":

    Явно бъркаш защото аз нямам бизнес в САЩ, а в България!!! Приходите ми са над 4 милиона евро годишно тук. Говориме за различни неща. Явно беднотията е изпила мозъка ти. Пожелавам ви успех със глупостите и жълтите стотинки, които ви плащат за да проповядвате ''ценностите'' на комунизма. Но той си отиде, не разчитайте още дълго на тези стотинки, защото привършиха.

    Коментиран от #41

  • 39 КГБ Териер

    23 7 Отговор

    До коментар #35 от "Сссерем":

    Ааааа товали била болежката? 100те канала? За кое ти е мъчно че мямаше ония кодираните канали ли? Или ти липсваха филмите с убийствата? И режима на тока беше за кратко заради износа на ток и големия разход заради подема на икономиката! Затова се почна строежа на АЕЦ Белене!! Сега ток има икономика и работа няма и заради това на 28 мястов ЕС!
  • 40 бОлен рОсофил

    14 21 Отговор
    Въпрос на чест за всеки русофил е да умре от руска ракета!
  • 41 Сорос фалира

    26 14 Отговор

    До коментар #38 от "Вадим Макавеевич":

    Приателче никой руснак няма да седне по форум да убижда и хули нито Путин нито Русия! Пиши си там от Люлин9 и се изживявай като руснака дисидент от 2018г.гр София!!

    Коментиран от #43

  • 42 русия е кочина

    12 27 Отговор
    Русия няма принципно нови решения как да пробие 6 степенната ПРО защита на САЩ , нито е способна да ги създаде . Всеки по способен инжинер гледа да се махне от там. Годишно я напускат 500 000 човека. Във ВПК има остър недостиг на квалифицирани специалисти

    Коментиран от #46

  • 43 Усмивката

    9 17 Отговор

    До коментар #41 от "Сорос фалира":

    Виж ко приятелю. Стой си в рашъна ,взимай си заплатата не се забърквай с ВГто.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 goni

    11 4 Отговор

    До коментар #23 от "Вадим Макавеевич":

    Хмм! Българският ти е отличен и освен това че бъркаш югоизточна със североизточна България, друга грешка нямаш! Започвам да се съмнявам че си руснак!:) Шегувам се! Никой не длъжен да знае география, освен ако не се занимава професионално с нея!
  • 46 гост

    13 22 Отговор

    До коментар #42 от "русия е кочина":

    Не само ,че 500 хиляди човека напускат мизерната Русия всяка година ,ами отделно 1 милион руснаци всяка година се натискат да отидат в САЩ или западна Европа ! Никой не иска да живее в грозния руски брутализъм и мизерия !
  • 47 Съобщение

    13 18 Отговор
    Българската путинославна църква на русофилите от последните дни има радостта да съобщи на всички вярващи, че сам Господ Путин е разрешил всеки русофил загинал от руска ракета да отива направо в путинославния рай.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Злия

    22 10 Отговор

    До коментар #44 от "гост":

    Запада е превзет от черните последния бастион на европейската раса е Русия Сорос разби западната цивилизация Русия има ракети да се защити!САЩ произвеждат ютии Русия ракети! Не знаех че с ютия можеш да летиш в Космоса но в Холивуд всичко е възможно дори да стъпиш на Луната!

    Коментиран от #52

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ****

    23 5 Отговор
    Голяма част от пишещите тук са пълни идиоти,какво знаете за оръжията които притежават двете страни,нищо.Вашите познания са от това което сте прочели в нета и до там,това прави ли ви експерти,че да давате оценки,ами молете се на не се изостри ситуацията,че няма да имате време за изводи,и повечето коментари са ги писали деца с жълто около устата и по гащите,коментари без смисъл.

    Коментиран от #53

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Баба Ванга

    3 7 Отговор

    До коментар #51 от "****":

    Е айде открехни ни на някоя тайна която знаеш само ти
  • 54 русофилска подлога

    9 23 Отговор

    До коментар #50 от "Почтен човек":

    САЩ винаги са имали по-модерен вариант.Американците обаче спряха совалките и затова им трябваше времемен вариант ,а той е руския.В момента се избира капсула из между тази на СпейсХ ,Бойнг и ВъргинГалактик.Когато това стане(най-вероятно другата година) ,американската капсула ще е най-модерното нещо създавано някога и САЩ ще возят всички астронавти на много по-ниска цена и в пъти по-голям комфорт.Виждали ли сте ,руската капсула на Съюз ? Прилича на ковчег в който астронавтите едвам дишат ! Русия не е мръднала в тази сфера от близо 40 години и няма и да мръднат ,защото немогта да се развиват ,а с технологиите са скарани ,ли скарани..

    Коментиран от #64

  • 55 Космонавт

    14 10 Отговор

    До коментар #50 от "Почтен човек":

    Е ако толкова се интересуваше от Космос щеше да знаеш че никой не е излизал в открития Космос дори и със скафандър това ХОЛИВУД измислиците кал двама асъронавти нещо ремонтират в открития космос! Научно е доказано че скафандъра не може да те предпази от слънчевата радиация!

    Коментиран от #57, #59

  • 56 русофилска подлога

    8 22 Отговор
    Отделно ,че Русия вече не е космическа държава и с нищо не участва в космически проекти ,освен ,че ходи до мкс.Смятайте колко са изостанали.Ако не сте забелязали ,всички русофилски подлоги пишат само за мкс ,защото Русия от падането на съюза ,не е направила една по-далечна мисия от околоземната орбита.Затова за русофилите ,предела на космоса е 200км над Земята ! Да не говорим и ,че мкс е направена на 90% от САЩ и даже американците са платили за първия руски модул "Заря" защото руснаците не са имали парите и са се молили на американските батковци.
  • 57 хохохо

    12 3 Отговор

    До коментар #55 от "Космонавт":

    По-голяма глупост не бях чел.Ти да не си от онея, ограничените мозъци с теорията за "плоската земя" ?

    Коментиран от #61

  • 58 ХОЛИВУД

    14 9 Отговор
    Искаме да благодарим на НАСА от името на цялто АД ХОЛИВУД за спонсорството още от 60те години на миналия век! И дано имаме пак скоро съвместни проекти
  • 59 Усмивката

    4 11 Отговор

    До коментар #55 от "Космонавт":

    Научно къде са го доказали.Да не би на Севрно Корейски ядрен полигон.А кой им е конструирал въпросните скафандри.Сигурно рашъните
  • 60 ЦРУ

    6 20 Отговор
    Раша ще се доближи поне малко . ако говори с какви коли...смарфони...хладилници...телевизори се е доближила до ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ! …….жалка азиатска монголоидна КОЧИНА !
  • 61 Космонавт

    3 8 Отговор

    До коментар #57 от "хохохо":

    Ако можеше да расъждаваш щеше да знаеш че станцията още при конструирането е изчислено да не се излиза в открития космоса да се ремонтира от вътре! Причината е че Астронвтите нямат работа извън нея! Скафандрите бош - лав измислица за лековерните! Ползват се само при излитане!!
  • 62 Космонавт

    3 11 Отговор
    Температурата в Космоса е 2,7° над абс. 0 сиреч - 270° няма скагандър който даиздържи на тази температура да не говориме за☢️ която е непосилна за жив организъм на това разстояние от Слънцето!

    Коментиран от #65, #67

  • 63 Дидо

    6 6 Отговор

    До коментар #9 от "Само питам":

    Само да го олигавиш искаш ли или само да го поемаш мощно ти е желанието ? САМО ПИТАМ понеже си джендър от най тъпите

    Коментиран от #68

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Усмивката

    5 4 Отговор

    До коментар #62 от "Космонавт":

    Да задам един прос въпрос .Тогава защо правят скафандри.
  • 66 Наблюдател

    7 13 Отговор
    Всяка нормална държава има ПРО! Какво искат ватниците, страните от НАТО да демонтират своята ли?
  • 67 коментарче

    15 2 Отговор

    До коментар #62 от "Космонавт":

    Не се опитвай да се правиш на разбирач ,като си чул недочул нещо от някъде си,а дори нямаш идея какво пишеш ! Температура в открития космос е -270 градуса,но всяко тяло което се движи в космоса получава нагряване ,което няма нищо общо с тази температура.Астронавтите орбитират около Земята на 200-300км височина и обикалят планетата на всеки 90 минути ,което значи ,че в светлата част се нагряват до 120 градуса ,а на тъмната част пада до -160.Всеки скафандър е направен от специални материали и 14 слоя ,които правят средната температура на човек вътре на 37 градуса ! По-добре спри да пишеш по темата ,че си доста зле,а си вярвай на плоската земя.

    Коментиран от #77

  • 68 Само питам

    7 14 Отговор

    До коментар #63 от "Дидо":

    Досега не съм виждал русофил с IQ по-голямо от номера на обувките му. А най-тъпите са такива, които все се правят на големи мъжкари и все го подават на някой "джендър", но всъщност са импотенти и латентни хомосексуалисти.

    Коментиран от #70

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Onq s konq

    6 7 Отговор

    До коментар #68 от "Само питам":

    Виж в днешно време не е СРАМНО ДА СИ ОБРАТЕН , демокрация това е ! Няма лошо да си признаеш че предпочитанията ти са смели АФРОАМЕРИКАНЦИ ВЪВ ВОЕННА УНИФОРМА и се забелязва в изказа ти по форумите ...

    Коментиран от #73, #76, #79

  • 71 Доста си неграмотен

    13 6 Отговор

    До коментар #13 от "Вадим Макавеевич":

    Няма нищо ,което да може да прехване и спре стратегическа , междуконтинентална , балистична ядрена ракета ...нито САЩ могат, нито Русия могат да го направят ... прочети нещичко бе, преди да пишеш ... тя излита , лети почти в космическото пространство с около и над 20мах / Тополь например лети с 26 400 км/ч / , достига над точката , там ядреният блок се разпада на 15 ядрени глави, които ти падат отгоре с около 20 000 км/ч и всичко свършва .... затова САЩ не могат да неутрализират ракетния потенциал на Русия , а Русия на САЩ ...капиши рагацо ...проблемът на САЩ е ,че руснаците вече печелят при развитието на високоточните ракети , които им бяха коз , но след Искандер и Калибр , вече не са .

    Коментиран от #72, #74

  • 72 Qр за русофилите

    8 15 Отговор

    До коментар #71 от "Доста си неграмотен":

    Ти ли си грамотния ? Ако беше поне малко грамотен щеше да знаеш ,че че ПРО Аеджис може да унищожава в 1 и 3 та фаза балистични ракети. Щеше да знаеш ,че в космоса има две мрежи от спътници -едните с лазери, а другите с кинетични заряди -унищожават ги във фаза 2 . Има цяла флотилия от самолети с лазери - унищожават във фаза 3 . Ф 35 беше тестван във Южна Корея да прихваща балистични ракети във фаза 3 - успешно . Както и системата THAAD . В въшливите си ракетки нищо не може да направи Рассия и там си го знаят много добре.

    Коментиран от #78, #96, #97

  • 73 Усмивката

    3 5 Отговор

    До коментар #70 от "Onq s konq":

    Ходил ли си на лекар.Според мене страдаш от т.н. болест ,ЧЕРНОФИЛИЯ....Вследствие на голем стрес , срам и покруса.Преминава в чернофобия ,но закратко.

    Коментиран от #75

  • 74 ТОЧКАТА

    10 5 Отговор

    До коментар #71 от "Доста си неграмотен":

    А бе ,вярно е...НООО от Америка никога НЕ са спирали да правят и РЕАЛИЗИРАТ посоянно планове и операции за НАНАСЯНЕ НА ИЗПРЕВАРВАЩ УДАР върху Русия ...И всичко е замотано с думи и облъчване на високо ниво на организираност и посточнство...Ето няколко примера-1945---немислимо,тотално...1946 Г-Пинчер.....1947г--бройлер...1949- дропшот/набелязани над 300 ,,цели,, за ядрени бомби////.....1960-хромов купол/ПОСТОЯННИ БОЙНИ!!!!ПОЛЕТИ НА Б-52 около Русия..НЕПРЕКЪСНАТО 24 ЧАСА,365 ДЕНА!!!!!СЛЕД НЕИЗВЕСТЕН!!!БРОЙ злополуки и ИЗТЪРВАНЕ НА ВОДОРОДНИ И АТОМНИ БОМБИ в испания,гърция,турция,исландия ПРЕКРАТЯВАТ ЛУДОСТТА//.....1985--умел стрелец/най рисковата защото при ,,учения,, докарват,,съюзниците,,до инфаркт и извеждането и поставянето в БОЙНА ГОТОВНОСТ на ракетите си....които не са на НАТО!!!!!!/////..Само ТРЕЗВИЯТ РАЗУМ НА ГЕНЕРАЛИТЕ НА САЩ предотвратява войната....на РЕЙГЪН!!!!Същият идиот дето има паметник в софия...
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Усмивката

    1 3 Отговор

    До коментар #70 от "Onq s konq":

    Каза' ли нещо ? Не ти се разбира...
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Само питам

    7 14 Отговор

    До коментар #70 от "Onq s konq":

    Смяташ ли за нормално и мъжко едно същество от мъжки пол всеки ден да лиже задника на путин и на всеки друг дебил стига да е руснак? Така, че не се прави на голям мъжкър, обикновен русофилски джендър си.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 На коя война е подчи

    12 7 Отговор

    До коментар #29 от "Усмивката":

    На коя война е подчинено аз като гледам в целия свят само Америка воюва с кой ли не важното е да е по слаб от нея

    Коментиран от #83

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Усмивката

    3 7 Отговор

    До коментар #81 от "На коя война е подчи":

    Казах и го написах,държава която изцяло е подчинена на милитаризация.Между САЩ и Русия има съществени разлики ,макар от твоята позиция на село тъй да се види.Но хора с хора не си приличат и там е същото,и трябва да го приемем.Но вие от коминтерна не мислите така......в това е злото и бедата в света
  • 84 Вили

    2 4 Отговор
    Идеална статия за сайта Поглед Инфо. При него няма коментари, каквото напише Волгин това е истината.
  • 85 Ставри

    5 12 Отговор
    Вместо да се правят на опасни , корумпираните Рашки да вземат да помислят за народа си , че нещо взеха да намаляват и те като нас , защото сме един дол дренки с тях .
  • 86 Русия е гнусна кочина на корупция

    3 11 Отговор
    Само алчността на хиляди корумпирани европейски лигльовци е причина за все още съществуването на Русия. Шрьодерщината е толкова скъпа, че за горския руснак остава само глад, мизерия и мания за лъжовно величие. Само нашите кретен от запаса слугува на Путин безплатно. Тъпанари.
  • 87 ПЕНКО

    3 4 Отговор
    ПРИЕМАМ ВАШИТЕ РАЗБИРАНИЯ Р. И СТ. !!! ПРОСТ ВЪПРОС ВИ ЗАДАВАМ :" ВИЕ НА РУСКИ ГАЗ ЛИ СЕ ОТОПЛЯВАТЕ ИЛИ НА РУСКИ ТОК /ЕЛЕКТРО/ "??? ПРИЕМАМ ОТ СЪРЦЕ МНЕНИЕТО ВИ , АКО ГОРИТЕ РАЗНИ ДРУГИ ПРОДУКТИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ !!!!!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 ПРО

    12 0 Отговор
    Целта на ракетите в Румъния е да свалят още в началната фаза след изстрелването на руските, а и да унищожат с превантивен удар ракетите в наземните шахти...очаквано първите свръхзвукови Кинжал с ядрен заряд ракети ще се изстрелят към базата на 40 км от Букурещ /и другите бази в Европа/ ако Русия усети, че се готви превантивен удар срещу нея... В САЩ и останалия Свят ще живеят няколко часа по-вече...
  • 90 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Наблюдател":

    Там е скрито кучето. Ех мечти мечти.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Вили

    0 8 Отговор
    Ракетите Пейтриът срещат челна падащите балистични ракети на 15-20 километра височина и се удрят директно в тях. Нямат боен заряд с експлозив и по този начин са олекотени. Няма сведения руснаците да имат от този тип.

    Коментиран от #99

  • 93 hmhmhm

    0 3 Отговор
    Според мен в 21век войната не се води с хора и ракети ама айде. Дронче виологично оръжие + химично и до 24часа обширни територии са чисти от биологични видове. Ама както и да е. Силете се с ракети с обхват сигурно по малко от километър на разруха
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Иван

    6 0 Отговор

    До коментар #72 от "Qр за русофилите":

    Хаха,е това е вица на столетието.......абе много фантастика си гледал,я кажи сега ,от кой спътник Дарт Вейдър с лазерите ни пази от руски ракети
  • 97 Бачо Киро

    4 0 Отговор

    До коментар #72 от "Qр за русофилите":

    Хммммм интересно ми е къде ги намираш тези глупости. Има договор за забрана на позициониране на оръжия в орбита, доколкото знам никой не врещи за нарушаването му, за сега. Няма начин да не се развряка противника ако някой опита.
    Колкото до прехващането в трета фаза - въобще не мисля, че имаш някаква представа... Със самолет ще гониш, целиш и отстрелваш бойна глава падаща с 20000+ кмч... Май не ти е ясно от орбита до удар за колко време множеството глави от една ракета стига земята... Много междузвездни войни гледаш ми се струва...
    Всички специалисти тук по-добре се надявайте никога да не разберем кой какви ракети има, че едва ли ще са много печелившите..
  • 98 VonDutch

    0 0 Отговор
    Е да и добавят само "S в З " и купона се задава
  • 99 И как

    2 0 Отговор

    До коментар #92 от "Вили":

    И как точно ги посрещат челно при положение , че блокът се разпада на поне 15 бройки , които поемат по различни директории и то със скорост над 20 МАХ, а скоростта на Пейтриът е малко над 3 МАХ ... изобщо Пейтриът е еквивалент на С - 300 / старата модификация / и засега не е известно да могат да прехванат и унищожат свръхзвукова , а още по -малко хиперзвукова ракета ...добри са срещу високоточни субсоник крилати ракети и то при положение ,че същите не са като Калибр и не сменят траекторията си по време на полета.
    Повтарям ....няма нищо , което да може да спре стратегическа ядрена , междуконтинентална ракета след първата фаза / напускането на хангара/ ...нито САЩ го могат, нито руснаците .. .изобщо никой.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания