Last news in Fakti

17 Декември, 2018 10:42 1 105 0

Взривиха бомба до гръцка телевизия (ВИДЕО)

  • скай-
  • гърция-
  • телевизия-
  • бомба-
  • взрив-
  • полиция

Няма пострадали хора

Взривиха бомба до гръцка телевизия (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/ AP

Силна експлозия избухна близо до сградата на гръцката телевизия "Скай". Няма пострадали, съобщиха гръцките медии.

Инцидентът е станал в 2.40 часа местно време след позвъняване, че сградата е минирана. В резултат на взрива са счупени прозорци в сградата на телевизията. Служителите на "Скай" са били навреме евакуирани, затова никой не е пострадал. Полицията разследва инцидента.

Взривът е бил толкова силен, че са били изпочупени прозорци на петия етаж. Предупредителното позвъняване е било направено около 2 часа. Охранителни камери са заснели двама души, които са поставили бомбата пред сградата на телевизията. На мястото са министърът по защита на гражданите и шефът на гръцката полиция. Вижте кадри:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: