18 Декември, 2018 17:00 2 147 8

Никой не знае какво иска Тръмп

  • сащ-
  • сенат-
  • доналд тръмп

Демократите с предложения за бюджета за граничната стена

Никой не знае какво иска Тръмп - 1
Снимка: BGNES/EPA

Републиканците нямат и идея какво иска президентът на САЩ Донадл Тръмп. Това заяви лидерът на демократите в Сената Чък Шумър, цитиран от Fox News.

По-рано Тръмп заплаши, че ще спре работата на правителството, ако не получи финансиране за изграждането на гранична стена.

Исканата от него сума е $ 5 млрд., но демократите отказват да гласуват за отпускането на повече от $ 1.3 млрд.

Шумър заяви, че той и лидерът на демократите в Камарата на представителите Нанси Пелоси вече са дали две предложения за възможни действия. Те обаче все още не са получили ясен отговор.

„Ние дадохме нашите предложения, но все още нямаме никаква реакция от републиканците. Имам чувството, че те нямат план и не знаят какво да правят“, заяви Шумър.

Американският Конгрес трябва да гласува отпускането на средства до петък. Той трябва да влезе в закон за разширяването на бюджета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ****

    10 3 Отговор
    Той клоунът сам незнае какво иска,а и сигурно не усъзнава къде се намира,ако не го натирят докато е време,ще ги закопа.Навремето Горбачов по същият начин закопа СССР,сега този галфон върви по неговите стъпки.
  • 2 Пища Хуфангел

    11 1 Отговор
    Тръмп сатва сипва си кафе и се чуди какво ли иска днес Доналд???
  • 3 MaryCargill

    0 4 Отговор
    Плащам над $ 87 на час, работейки от дома с 2 деца у дома. Никога не съм мислила, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели над 10 хил. На месец, правейки това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен.

    Ето какво правя............>>>> www.Trade46.Com
  • 4 1122

    3 1 Отговор
    И той не знае какво иска.
  • 5 Тръмп

    1 1 Отговор
    След чувствата идва ред на мисълта!!!:):):)
  • 6 Граф Монте Христо

    11 0 Отговор
    Моето предположение е, че от много години мечтата да стане президент на САЩ на всеки американец е най-голямото ''постижение'' в живота на един американец. Е, Тръмп съсипа тази мечта завинаги и направи президентската и управленската институция на САЩ за две стотинки. Вече никой не иска да става президент на САЩ, а и с тези масови уволнения, даже и министър. Въпроса е дали го направи това нещо под диктовка или поддаде леко психически и го направи неволно??? Но и в двата случая ефекта е точно това.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Доналд Тръмп

    0 0 Отговор
    Ми то и аз не знам кво искам..................