19 Декември, 2018 07:52 4 070 9

САЩ пуснаха майка при умиращо дете

  • йемен-
  • сащ-
  • болно дете

Досега американските власти отказваха виза на жената заради миграционния указ, подписан от президента Доналд Тръмп

САЩ пуснаха майка при умиращо дете - 1
Снимки: БТА/АР

САЩ направиха изключение от миграционния указ, който забранява влизането в страната на граждани на шест страни, за да може жена от Йемен да види умиращия си син в Калифорния, съобщи AFP.

Двегодишният Абдула Хасан, който е американски гражданин като баща си, страда от рядко генетично заболяване и е в терминална фаза. Той е поставен на изкуствено дишане в болница в град Оукланд.

Досега американските власти отказваха виза на майка му заради миграционния указ, подписан от президента Доналд Тръмп.

САЩ пуснаха майка при умиращо дете

Но след като случаят се разчу благодарение на медиите и след като бащата на детето отправи молба пред телевизионните камери, посолството на САЩ в Кайро извади виза на майката, съобщи Съвета за американско-ислямски отношения, който също оказа подкрепа на семейството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кукуригу

    14 10 Отговор
    Нямаше да се учудя на великите учители по демокрация ако бяха пратили детенцето в агфанистан
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Джентълменът русофил

    17 4 Отговор
    Това е изкуственият интелект. Аз бих озаглавил статията "Машината се смили над човешко същество". Всичко на Запад е една система, която човека лично е създал с цел подсигуряване на собствената си безопасност. Само че правилата имат свойството да се размножават и ето че един ден човека се е озовал в клетка изградена от самият него. Ние живеем в компютърна програма. Често си мисля пе фразара "европейска програма" е комчютърна програма в буквалният смисъл на фразата.
  • 5 случаен

    5 0 Отговор
    ТРАГЕДИЯ!
  • 6 Ставрю

    4 4 Отговор
    Капитализъма не прощава на никой. Страната на злото се смилила.

    Коментиран от #7

  • 7 ндтвмнгт

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ставрю":

    Статистика на страните с развита благотворителност от 2017 г.
    1. Мианмар, 2. САЩ, 3. Нова Зенландия, 4. Канада, 5. Австралия, 6. Ирландия, 7. Великобритания, ...... 9. Холандия......15. Норвегия..... 18. Австрия, 20. Германия и т.н.
    Обратната страна на медала - с най-ниска благотворителност:
    Последно място 139. Йемен, 138. Китай, ...... 132. Сърбия, ..... 128. Чехия, 127. България,.....125. Конго, 124. Русия, 123. Палестина, 122. Армения, Хърватия, Парагвай и т.н.
    Та както виждаш ние бившите соцдържави, заедно с третия свят (те по друга причина) сме по-голямото зло от "гнилите" западняци. Но е важно всичко що касае западните държави да се плюе, дори и когато е добро. Но така е, социализъма също не прощава.....
  • 8 ъйфгъй

    0 1 Отговор
    Все повече се убеждавам, че българите в България стават все по-прости и безчовечни, неморални, все по убедително достигащи едно ниво, определяемо само с още по-цветущи епитети!!!
    Коментарът ми е за коментар 1, за Изкукуригалия. Все повече и повече такива гнили елементи завземат властта в в своите вонящи ръце...
    Славейков го е казал:
    "Не сме народ, а Мърша!"
  • 9 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    СТАЙКОВ МНОГО ТЕЖКА СНИМКА
    ЗАЩО РАЗВАЛЯШ НА ХОРАТА НАСТРОЕНИЕТО
    СЕТИХ СЕ КАК ПОЧИНА БАЩА МИ БОГ ДА ГО ПРОСТИ
    С ТЕЗИ ТРЪБИ В УСТАТА В ИНТЕНЗИВНОТО
    ТЕ ОБАЧЕ ТАМ МУ ИЗКЛЮЧИХА АПАРАТА НА 6 ТИЯ ДЕН
    ГЛЕДАТ СИ КЛИНИЧНАТА ПЪТЕКА И ДА СЕ ОСВОБОЖДАВАТ ЛЕГЛА
    ЗА НОВИ ПАЦИЕНТИ
    ИЗРОДИ !!!