Last news in Fakti

21 Декември, 2018 19:50 7 530 17

Русия има много въпроси за изтеглянето на САЩ

  • сирия-
  • сергей лавров-
  • русия-
  • сащ-
  • войски-
  • изтегляне-
  • въпроси

САЩ са в Сирия незаконно, каза Лавров

Русия има много въпроси за изтеглянето на САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Подробностите по решението за изтегляне на американските войски от Сирия повдигат много въпроси, заяви днес министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров след разговори с палестинския си колега Рияд ал Малки, предаде ТАСС.

"Възникват много въпроси: доколко тази инициатива е съгласувана в подробности, каква ще бъде и дали ще се реализира", каза Лавров, като отбеляза, че "изтеглянето на войски, намиращи се незаконно на територията на една или друга държава, е крачка в правилна посока".

На съвместната пресконференция с палестинския дипломат Лавров заяви още, че руската инициатива за среща в Москва между лидерите на Палестина и Израел за обсъждане на уреждането на конфликта в Близкия изток остава актуална.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nnn

    38 6 Отговор
    Да се измитат американските мекерета!Вън!

    Коментиран от #15

  • 2 Морук

    24 7 Отговор
    То международните закони са ги правили гмо ктаварника и бълхарника ,димек Бъкингам и белия хаус,сиреч важат само за тях дано час по скоро си приберат насраните гащи от всяка точка на света и да си седнат в кочината с ,,,,,,,,,
  • 3 Преброяване на бесните язовци

    20 29 Отговор
    А Пуйкия законно ли са в Сирия бе, Лайвров?

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 4 среднощен

    20 1 Отговор
    "Совите не са, това което са.."!? Преразпределяне "зоните на влияние"..! Дано само не започне 3-та световна, че ще бъде и последната..!
  • 5 1234

    16 5 Отговор

    До коментар #3 от "Преброяване на бесните язовци":

    Да! По покана на законното правителство.

    Коментиран от #11

  • 6 Ники

    13 4 Отговор

    До коментар #3 от "Преброяване на бесните язовци":

    Поканени от законното Правителство
  • 7 зомби радар

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Преброяване на бесните язовци":

    Тоя пак преброи глупавите язовци. Винаги е един и винаги е глупав
  • 8 Антисоциалист

    2 16 Отговор
    Господа, научаваме от г-н Лавров, че подробностите повдигали въпроси. Както е известно на всеки нормално образован, въпросите не се повдигат, а се задават и се задават от хора, а не от подробности. В случая, въпросите се задават от човек от администрацията (управниците) на Русия - г-н Лавров, също управник НА, а всъщност не само на НА, а и НАД руския народ. Ето съществената ПЪРВА лъжа на на господина - не той задава въпроси, а подробностите. Да, той е олицетворение на подробност в общия провал на руската управа и дебилна такваз, щом приказва дебилизми. ВТОРАТА съществена лъжа е, че пита, а не пита - казва че имало въпроси, но не изказва тези въпроси. Демек, питам аз, ама не казвам какво. Сами си измислете к'во и кого питам язе. ТРЕТАТА съществена лъжа е внушението, че му се полага да задава въпроси, полагащи се не нему, а на американския народ. Само американският народ има основания и право да пита правителството си защо армията на родината му е на чужда земя, какво и успешно ли е направила там разпореденото й от командването й. Пита г-н Лавров, ама не той - подробностите питат; пита без да му се полага; пита, без да казва какво. Надприказва, без да има кого и с какво. Има и други определения за дебилизъм, но и туй стига. Такава управа има сега руския народ...Жалко.

    Коментиран от #9, #13

  • 9 Кадиров

    18 4 Отговор

    До коментар #8 от "Антисоциалист":

    Соленичко почна да ви идва на запада, прекарваме Турски поток, Северния и той идва, армията ни сега не е като 1995 , икономиката расте, Китай и Индия основни партньори, изгубихте и близкия изток, президента ви е клоун от кеча, карикатура и олицетворение на дивия капитализъм... Дерзайте кравари, падението ви тепърва предстои !!!
  • 10 ПОЗНАВАЧ

    4 9 Отговор
    Пита руския клоун, щото вече ще трябва да плаща сметка и да поема отговоеност!!

    Коментиран от #14

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 газ53

    2 8 Отговор
    Е то кво излиза? Че руснаците убиват законно,а американските-не.
  • 13 голям политик

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "Антисоциалист":

    си,няма що...Мислех да ти отговоря дълго и пространствено(ПОДРОБНО ЗНАЧИ)но като ти прочетох коментара докрай,реших,че е по-добре само кратко да е.Така може би ще е по-разбираемо за теб,надявам се

    1.Повдигни си малко погледа и ще видиш толкова подробности,че ще ти се завие свят.Това е същото,като да ходиш със завързани очи по плочките на НДК,а това са въпроси...въпроси...
    2.Знаеш ли какво е "риторичен въпрос"?Това е въпрос,на който отговора е предизвестен...опсс...извини ме,предизвестен в случая е въпрос,на който се знае отговора
    3.Ако някой влезне у вас с оръжие и започне да избива семейството ти,ти няма ли да зададеш най-малкото въпрос ?Или ще си кажеш"аз нямам право да питам,само неговото семейство има право да пита"?
    4.Този отговор е от мен-не зная какво образование имаш(моето е основно, още по времето на Т.Живков),но като ти гледам основния глагол "АЗ",си мисля,че ти си учил някъде по родопските села...високо в планините под звуците на блеещото стадо.Даааа,знам че е трудно..."барабар Петко с мъжете"но ако си беше мълчал,всички щяхме да мислим,че си глупав,а то сега,с този коментар,ти разсея всички съмнения
  • 14 и аз да ти кажа

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "ПОЗНАВАЧ":

    познавач си когато ти се присере.нито сметката ще плати,нито отговорност ще поеме.Отговорността си остава в САЩ и коалиция,а сметката за кой ли път ще я плати народа,в случая Сирийския.
    колкото до Русия-тя си има вече имидж на световна сила,колкото и да не ти се иска
  • 15 Джони

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "nnn":

    Сащ са най силната държава в света. Зомбираните български казаци да престанат да целуват руските задници. Дръжте се като достойни българи и истински европейци,а не жалки евразийци.

    Коментиран от #16

  • 16 Джони

    1 3 Отговор

    До коментар #15 от "Джони":

    Русия най много е избила цивилни хора деца включително.благодарение на руските бомбардировки резко се увеличи емиграция. За тях човешкият живот нищо не струва. Най вредната държава е Русия.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания