25 Декември, 2018 12:53 2 672 3

Атакуваха министерството на външните работи на Либия

  • либия-
  • триполи-
  • министерство-
  • атака

Загинали са 4 души, а 5 са ранени

Неизвестни са атакували сградата на министерството на външните работи на Либия в Триполи, съобщи телевизионния канал Al Arabiya, позовавайки се на очевидци. Атаката е била от терорист камикадзе. Загинали са 4 души, а 5 са ранени.

В нападението са участвали шестима терористи, от които трима са камикадзе. По информация на изданието Afrigate News загинал е ръководителят на отдела за ислямско сътрудничество.

След взрива в министерството на външните работи, втори терорист е хвърлил бомба по входа на сградата на ведомството, след което е започнала престрелка.

Към сградата са изпратени специални части, които са ликвидирали един от нападателите. На тялото му е била прикрепена бомба.

Районът около министерството е отцепен. Операцията продължава. На един от горните етажи на сградата има пожар, който се разпространява към другите етажи. Няколко коли, разположени пред ведомството са били опожарени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    2 10 Отговор
    ,,Взривете Лубянка и с тероризма ще е свършено!,,

    Коментиран от #2

  • 2 Самата Истина

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    Взривете Лангли и с тероризма ще е свършено.
  • 3 123

    8 0 Отговор
    Абе взривете фащ и с тероризма е свършено